Basset hound: informații de rasă, imagini și fapte

Basset Hound: informații de rasă, imagini și fapte

Nu puteți să fi pierdut câinele adorabil de catelus cu picioarele lor distinctive și ochii trist - dar ați știut că acesta este un Hound Basset și că fac animale de companie remarcabil de bune? Această rasă chiar temperată este minunată cu copiii și cu alte animale, dar există câteva trăsături mai puțin de dorit pe care trebuie să le căutați și ar trebui să vă alegeți crescătorul cu grijă. Iată ghidul nostru cu toate cele mai recente informații Bassett Hounds, ați putea avea nevoie să vă ajutați dacă acesta este povestea pentru dvs.

Privire de ansamblu de rasă

Iată scăderea rasei de câine de la Basset, inclusiv dimensiunea Basset Hound, greutatea, înălțimea și durata de viață furnizată de Clubul American Kennel. Ele aparțin grupului de rase de câine de câine, care include și câinele de sânge.

Grupul de rasă de câineSperanța de viațăGreutate - Basset pentru adulțiÎnălțime - Basset pentru adulți Exercițiul de exerciții
Câine12 - 13 ani40-65 de lire sterlineAproximativ 14 centimetri la 15 inciMediu

Grupul de câini Basset Hound Sitting pe Road

Istoria Hound Basset

Potrivit Clubului American Kennel, Hound Basset a fost inițial crescut în Franța. Numele lor este derivat din cuvântul francez BAS sensul scăzut, ceea ce este foarte potrivit pentru această rasă cu picioare scurte.

Se crede că au fost crescuți de către fricii ca un câine de parfum prin traversarea raselor mai vechi. Urechile lungi ale lui Basset Hound și picioarele scurte au ajutat cu capacitatea lor de parfumare. Ei au avut, de asemenea, rezistența exercițiului să-și urmeze maeștrii umani pe distanțe lungi atunci când urmăriți cerbul și iepurii. Ei au o istorie lungă de a fi o rasă populară printre aristocrația franceză care și-a apreciat capacitatea de a se ridica pe un miros atunci când au fost de vânătoare.

Câteva cuvinte despre Hounds Basset

Pentru a rezuma Basset în câteva cuvinte - sunt, în esență, un câine de întreținere redus, cu un strat scurt, care este ușor de mire, dar aruncă o mulțime. Ei au o durată de viață de aproximativ 12-13 ani și sunt în general în stare bună, deși sunt predispuși la obezitate.

Ei nu necesită o cantitate mare de exercițiu, dar poate fi o provocare de a instrui datorită strecorului lor încăpățânat. Cu toate acestea, ele sunt inteligente și cu răbdare și perseverență (și câteva tratamente gustoase) Ei vor face atârna.

Hound câine de aspect

Acești câini au un aspect distinctiv. Caracteristicile de la stand-out Basset sunt o construcție stocată, picioare scurte și urechi foarte lungi!

mărimea

Bassets sunt un câine de dimensiuni medii. În medie, vă puteți aștepta ca acești câini să cântărească între 40 și 65 de lire sterline. Cu toate acestea, ele sunt scurte în statură și chiar un câine adult de la Basset Full Ground va ajunge la o înălțime de până la 15 centimetri din cauza picioarelor lor scurte.

General construi

Basset este un câine cu picioare scurte și grele. Ei au un cap mare, dar bine proporțional și o lungă, dreaptă înapoi. Pieptul lor este adânc și au o coadă lungă care nu ar trebui să fie andocată. Ei au o sferturile postale foarte pline și bine rotunjite și picioarele lor posterioare.

Urechile lor lungi sunt o caracteristică distinctivă - set foarte scăzut și lung. Dacă le trageți înainte, ei vor acoperi cu ușurință capătul nasului câinelui. Ei au o senzație de catifelată minunată și se blochează în pliuri libere, dar capetele pot curge ușor spre interior.

Palton

Bazele au o haină tare texturată și netedă. Este destul de densă pentru a le proteja în vreme rea, dar este mai scurtă decât cea a altor rase de vânătoare. Au o piele liberă și elastică, în special în jurul feței. Acest lucru le dă un aspect încrețit în jurul frunții și un aspect trist că proprietarii găsesc foarte atrăgătoare.

Cele mai multe bassets au modelul clasic tri-color cu o combinație de negru, alb și bronz. Cu toate acestea, ele pot avea și patch-uri roșii pe un fundal alb, cunoscut sub numele de culoarea roșie și albă deschisă. Puteți vedea, de asemenea, o culoare închisă roșie și albă (care este un roșu solid, dar cu picioare albe și o coadă albă) sau lamaie, alb sau gri.

Fapte interesante

Bazele sunt câini unici și fascinați. Iată cinci fapte distractive despre rasa de câine de la Basset Hound că probabil că nu știați.

  • Basset Hounds au un prag de plictiseală scăzut și au nevoie de multe lucruri pentru a le menține ocupate.
  • Această rasă iubește să se rătăcească! Poate doriți să păstrați câinii de la Basset pe o lecție doar în cazul în care găsesc un miros de urmat.
  • Această rasă are o putere gravă a nasului! Se crede că sunt al doilea numai la câinele de sânge când vine vorba de detectarea unui miros.
  • Caracteristicile aspectului lor sunt despre simțul lor de miros. Aceste urechi lungi de dischetă sunt acolo pentru a înclina mirosurile spre nas și ridurile de piele sunt acolo pentru a menține mirosul aproape de față. Ani de reproducere le-au transformat în mașini fantastice de sniffing!
  • Houndul Basset are jowluri mari (de asemenea, utile pentru sniffing) și acest lucru îi determină să scadă mai mult decât alți câini. Este perfect natural, dar dacă observați că a crescut în ultima vreme, trebuie să o menționați la veterinarul dvs.

Frumos Basset Hound Purebred Dog

Basset Hound Temperament

Basset Hounds are nivele de energie medie și o personalitate plăcută - ceea ce le face un tovarăș ideal de familie. Ele sunt blânde și prietenoase și continuă cu copii de toate vârstele. Ele sunt o rasă robustă și pot face față de obicei jocurile cu copii mai mari. Această rasă este, de asemenea, foarte sociabilă cu alte animale și străini atâta timp cât le socializați de la o vârstă fragedă. Ei sunt câini foarte afectuosi și se vor bucura să se strecoare pe poala ta pentru o plimbare.

Personalitatea lor pusă înapoi poate duce adesea pe oameni să întrebe sunt Basset Hounds leneș? De fapt, ar fi mai bine să le descriem ca fiind calm. Ei au, de asemenea, o tendință de a mânca prea mult și acest lucru poate duce la obezitate. Acest lucru îi împiedică să se deplaseze în jur și să le facă să pară leneși. Puteți să le păstrați cu ușurință distrați cu câteva jocuri cu bile și o plimbare pe zi. Cu toate acestea, ei nu sunt mari înotători, astfel încât este mai bine să le păstrați din apă.

Basset Hound Care

Instruire

Cât de ușor este să antrenezi un Hound Basset?

Câinii de instruire Basset poate fi o provocare! Proprietarii de câini neexperimentați pot avea probleme cu acest lucru. Veți avea nevoie de o mulțime de răbdare pentru a convinge câinele dvs. să facă ceea ce doriți ca ei au o friptură puternică încăpățânată. Trebuie să vă amintiți că au fost crescuți să vâneze pe cont propriu și să fie independenți. Singura modalitate în jurul valorii de acest lucru este de a le convinge că vor să o facă - folosind mâncarea ca mită.

În ciuda faptului că sunt încăpățânați, ele sunt un câine inteligent și cu perseverență pe care le puteți instrui pentru a asculta comenzi simple. Ei au un caracter foarte asemănător și fără recompensa de mâncare, pur și simplu nu pot fi deranjați să facă trucuri. După ce au spus că unii au făcut bine în competiții de agilitate și ascultare.

Ce fel de instruire și socializare are nevoie de un Hound Basset?

Formarea de socializare este importantă pentru toți câinii, chiar și pentru cei cu un temperament ușor ca Basset. Ele sunt de obicei prietenoase față de alți oameni (inclusiv copii) și animale, dar este mai bine să le expuneți la o mulțime de situații sociale diferite atunci când sunt pui.

Sunt Basset Hounds Hard to Golt Tren?

Instruirea pot fi o problemă cu BASSETS. Natura lor încăpățânată poate însemna că nu sunt întotdeauna de acord să coopereze cu dvs! Trebuie să adoptați metode de formare blândă și pozitivă. Bazele sunt câini sensibili din punct de vedere emoțional și dacă începeți să strigați la ei, sunt susceptibile de a închide și antrenamentul va merge înapoi în loc de înainte. Fiți pregătiți pentru ca acest lucru să dureze mult timp și să vă atingă o mulțime de tratamente delicioase!

Hrănire

Deci, cât de mult ar trebui ca Hounds Basset să mănânce o zi? Aceasta este o considerație importantă din punct de vedere financiar și de sănătate.

Acești câini au nevoie de o hrană pentru câini de înaltă calitate, care este fie achiziționată sau pregătită la domiciliu. Dacă vă decideți să vă aduceți propriile hrană pentru câini, obțineți câteva sfaturi de la veterinarul dvs. Bazele pot fi câini lacomi, astfel încât să vă asigurați că lucrați exact cât de mult ar trebui să calculeze dimensiunile meselor lor. Acești câini au tendința de a pune în greutate. Când se grăbesc pe lire sterline, pot dezvolta condiții de sănătate și boli care sunt comune în câinii supraponderali, inclusiv probleme comune. Dacă bănuiți că Bassetul dvs. trebuie să piardă câteva kilograme, aveți un chat cu VET dvs.

Bazele pot suferi, de asemenea, de o problemă intestinală jenantă - flatulență. Dacă această problemă începe să vă deranjeze, aveți un chat cu medicul veterinar despre modul în care o schimbare a dietei ar putea ajuta.

Rasa de câine de la Basset este una dintre rasele de câine care sunt predispuse la umflături. Aceasta este o problemă de sănătate foarte gravă și necesită o atenție medicală imediată. Puteți reduce șansele de a apărea prin hrănirea animalelor de companie două sau trei mese mai mici pe zi în loc de unul mare. De asemenea, nu vă exercitați BASSET timp de cel puțin o oră după ce au mâncat.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru flatulență

Basset Hounds bea o mulțime de apă?

Unele bassets sunt băutori foarte mari. Ei au nevoie de o aprovizionare constantă de apă proaspătă. Când vremea este fierbinte sau când au exercitat, pot bea și mai mult. Dacă observați că câinele dvs. este prea repede apă, ați putea încerca să încetinească lucrurile prin oferirea unei fântâni de apă în loc de un castron.

Bazele au o mulțime de piele liberă în jurul gurii lor, ceea ce înseamnă că tind să facă o mulțime de mizerie atunci când beau. Cu acest câine, va fi destul de multă curățare!

Pielea liberă provoacă, de asemenea, ca basset să scadă foarte mult. Unii proprietari nu au nici o problema cu asta, dar alte persoane o considera in afara. Din păcate, acesta este principalul motiv pentru care familiile dau atunci când au pus un Basset pentru adoptare.

Dacă doriți ca un câine îngrijit și ordonat, Basset Hounds nu este probabil câinele pentru tine!

Îngrijirea

Deoarece stratul de basset este scurt, este destul de ușor să ai grijă. Cu toate acestea, are nevoie de îngrijire regulată.

Cum vă grăbiți un câine de la Basset?

Pentru a păstra haina câinelui în cea mai bună sănătate și a privi grozav, ar trebui să le îngrijească cel puțin o dată pe săptămână. Utilizați o perie moale sau o unealtă de vărsare și periați stratul în direcția de creștere. Îngrijirea regulată a stratului are, de asemenea, același efect ca un masaj corporal și este minunat pentru îngrijirea pielii.

Deoarece această rasă este atât de scăzută la pământ, poate provoca o problemă cu îngrijirea urechii. Urechile lor sunt susceptibile de a trage pe sau în apropierea terenului atunci când sunt în afara vânătorii sau exerciții. Urechile lor pot ridica o mulțime de murdărie și resturi și este nevoie de îngrijire suplimentară atunci când le curățați.

Ele sunt una dintre rasele de câine care sunt predispuse la infecțiile urechilor, deoarece aerul nu poate circula în urechea interioară din cauza formei lor. Aceasta oferă un teren de reproducere ideală pentru bacterii. Ar trebui să curățați cel puțin interiorul urechilor o dată pe săptămână. VET-ul dvs. vă poate sfătui pe cel mai bun produs pentru a fi utilizat pentru acest lucru. Pentru exteriorul urechilor, utilizați o cârpă moale pentru a îndepărta murdăria. De asemenea, va trebui să utilizați o cârpă moale, umedă pentru a șterge în interiorul ridurilor faciale. Este foarte important să le uscați bine după aceea.

Basset Hounds aruncă o mulțime?

Bazele sunt câini de vânătoare și ca și în cazul altor rase de vânătoare, ei au vărsat foarte mult. Puteți reduce problemele de vărsare într-o anumită măsură cu îngrijirea regulată și o dietă sănătoasă, dar nu poate fi eliminată. Uneori, vărsarea crescută sau excesivă poate fi un semn al unei probleme de sănătate, astfel încât, dacă sunteți în cauză, ar trebui să vorbiți cu VET dvs.

Cât de des ar trebui să vă bateți Hounds Basset?

Această rasă are picioare foarte scurte și, prin urmare, sunt aproape de sol atunci când sunt în afara vânătorii sau exerciții. Prin urmare, ei pot obține foarte mucky!

Dacă este posibil, ar trebui să încercați să evitați să le dați o baie. Încercați să scoateți murdăria cu o perie de păr sau o cârpă grosieră. Ați putea chiar să utilizați o mănușă specială de Basset Basset, dacă aveți nevoie. Cu toate acestea, dacă s-au rostogolit cu adevărat dezgustător, vor trebui să aibă o baie. Utilizați un șampon special de câine care este potrivit pentru pH-ul pielii câinelui, astfel încât să nu provoace iritații. Unii câini iubesc să aibă o baie, dar alții urăsc astfel încât să aveți nevoie de un alt adult pentru a vă ajuta.

Ingrijire dentara

Bazele pot dezvolta boală dentară care este o condiție dureroasă și debilitantă. Pentru a preveni dezvoltarea bolilor dentare și a gingiilor de la dezvoltarea, va trebui să vă periați dinții de la Basset Hound de cel puțin două sau trei ori pe săptămână, folosind a câine pastă de dinți și o perie potrivită. Acest lucru va împiedica acumularea plăcii și a tartarului. Dacă vă puteți spăla dinții în fiecare zi, este chiar mai bună! Ia-ți animalul folosit la acest lucru la o vârstă fragedă, începând când sunt un cățeluș.

Ingrijirea unghiilor

Îngrijirea unghiilor este, de asemenea, importantă pentru câini. Ar trebui să puteți auzi când unghiile câinelui dvs. sunt prea lungi, deoarece acestea vor apărea pe suprafețele din podea. Pentru a păstra picioarele animalului în stare bună, ei trebuie să fie tăiați de câteva ori pe lună. Acesta este, de asemenea, ceva ce ar trebui să începeți când animalul dvs. este tânăr. În același timp, puteți verifica între degetele de la picioare pentru răni.

Sănătate

Toate rasele de câine au probleme de sănătate pe care trebuie să le căutați și Bazele nu sunt diferite. Iată câteva probleme speciale de sănătate pentru a privi în această rasă. Dacă aveți vreo preocupare cu privire la sănătatea câinelui sau despre oricare dintre condițiile de sănătate enumerate aici, ar trebui să vă consultați medicul veterinar.

Probleme cu ochii

Din păcate, această rasă poate dezvolta sau moșteni mai multe condiții oculare care pot avea un mare impact asupra calității vieții pe care câinii se pot bucura. Acestea includ următoarele:

Glaucom

Glaucom este o condiție în care presiunea din interiorul ochiului crește provocând dureri și chiar bulging în cazuri severe. Este de obicei o condiție moștenită. Câinele dvs. va avea dureri în ochii lor. Puteți observa că ochii lor apar roșu sau apoasă. De asemenea, câinii au adesea scufundați și frecați ochii lor.

Aceasta este o condiție care se deteriorează. Presiunea din ochi se bazează pe câini pot merge orbi. Ratele de câine care sunt predispuse la această condiție ar trebui să aibă o evaluare oftalmologă.

Cataractă

Aceasta este o condiție comună la câinii mai în vârstă. Veți observa că lentilele ochiului devin opace (noroase) și câinele dvs. își va pierde treptat vederea. Unii câini se compun bine cu asta și nu par a fi foarte stresați de asta. Uneori, este posibil să se efectueze o intervenție chirurgicală pentru a restabili vederea.

Cherry ochi

Această condiție este cel mai adesea văzută la câinii mai tineri. Canini au un al treilea pleoapă care conține o glandă. Această glandă se poate umfla și va arăta ca o structură roșie în colțul ochiului. Se poate aprinde foarte repede într-unul sau ambii ochi. Această condiție necesită tratament veterinar.

Boala de inima

Bazele sunt una dintre rasele de câine care pot dezvolta bolile cardiace. Ele pot dezvolta o condiție cardiacă care pune viața în pericol numită cardiomiopatie dilatată (DCM). Inima devine foarte mare și subțire. Este prea slab pentru a pompa sânge în jurul corpului, iar animalul dvs. de companie poate începe să arate slab și obosit. Câinele dvs. poate chiar să se prăbușească și să aibă o respirație și o tuse. Acesta poate fi tratat într-o anumită măsură cu medicamente și suplimente alimentare, dar trebuie să fie diagnosticate mai devreme.

Probleme comune

Luxarea patellară

Când genunchia (patella) scapă din locul său normal, se numește Luxation patellar. Când se întâmplă acest lucru, câinele dvs. își va ridica brusc piciorul din spate și apoi își va lovi în mod instinctiv piciorul în lateral, astfel încât să se întoarcă înapoi.

Acest lucru se va întâmpla în mod repetat. Pentru cazuri ușoare, numai medicamentele artritei sunt necesare, dar cazurile severe necesită o intervenție chirurgicală.

Distribuția cotului și displazia de șold

Câinii pot suferi de cot sau displazie de șold. Este o problemă genetică moștenită de la părintele lor. Articulațiile afectate nu s-au format corect și artrită (inflamația articulației) se va dezvolta. Articulația afectată se va simți rigidă și câinele dvs. poate începe să limp. Ei pot găsi în cele din urmă greu să se miște. Medicamentele și chirurgia sunt posibile opțiuni de tratament. Câinii care sunt supraponderali sunt mai probabil să dezvolte această condiție.

Probleme pentru urechi

Bazele sunt predispuse la infecțiile urechilor, deoarece urechile lor lungi se opresc din circulație. Acest lucru creează condițiile calde și umede că dragostea bacteriilor. Puteți ajuta la prevenirea acestui lucru prin curățarea urechilor de la Basset în fiecare săptămână. Adresați-vă medicului veterinar pentru mai multe sfaturi.

Probleme cutanate

Orice rasă care are pliuri de piele în jurul gurii care primește umede sunt predispuse la un tip de infecție a pielii care se numește piodermia de buze. Infecția poate fi cauzată de bacterii sau drojdii care iubesc aceste condiții calde și umede. Zona va arăta roșu și inflamată, va avea un miros neplăcut și va fi incomod. Tratamentul topic aplicat pe piele va rezolva, de obicei, dar cazurile severe necesită o intervenție chirurgicală.

Obezitate

Bazele se pot grăbi în greutate dacă mănâncă prea mult și nu au suficient exercițiu. Acest lucru le plasează la un risc mai mare de multe probleme de sănătate și pune o mulțime de presiune asupra inimii, plămânilor și articulațiilor și duce la boli cronice. Învață să eviți acei ochi pleded și tăiați gustările!

Paraziți

Un Basset este scăzut la sol, deoarece au picioare scurte și acest lucru le poate pune mai aproape de paraziți, cum ar fi purici și căpușe. De asemenea, pot obține acarieni și viermi intestinali. Unii dintre acești paraziți sunt, de asemenea, periculoși pentru oameni, precum și cauzând suferință câinelui tău.

Puteți să le împiedicați prin utilizarea tratării regulate de purici, bifați și prevenirea viermei și răsturnarea vigilentă pentru semnele unei infecții parazitare.

Exercitarea

Această rasă nu necesită o cantitate imensă de exerciții fizice. Ei sunt cu picioare scurte și, prin urmare, trebuie să depună mult eforturi pentru a acoperi chiar și distanțe mici. Veți găsi că nivelul lor de energie nu este la fel de mare ca unele dintre celelalte rase de lucru, cum ar fi Labrador.

După ce au spus că, puiul Basset și adulții au nevoie de exerciții regulate - o plimbare zilnică într-un ritm mediu va fi suficient pentru picioarele lor scurte. Cel mai bine este să le păstrați pe o leșie. Dacă aceștia iau un miros interesant, pot fi îndepărtați complet și urmați-l. Acest lucru le poate conduce mult de la tine și se pot pierde. După plimbarea lor, ei nu-i place nimic mai bun decât să se stabilească pentru un somn lung.

Adopt nu cumpără (grupuri de salvare)

Dacă vă întrebați dacă trebuie să adoptăm un Hound Basset, atunci răspunsul este da! Acesta este modalitatea responsabilă de a vă găsi noul animal de companie. Centrul de salvare vă va face să conștientizați orice probleme de sănătate sau probleme comportamentale pe care le are câinele. Ei vor oferi, de asemenea, sprijin atunci când noul dvs. animal de companie se îndreaptă spre casa dvs.

Din păcate, acești câini sunt adesea cumpărați de oameni care nu înțeleg angajamentul necesar. Unii oameni nu sunt mulțumiți de zgomotul care poate fi o caracteristică a raselor ca Hound Basset. Acest lucru are ca rezultat mai mulți câini să fie luați pentru adopție.

Începeți prin contactarea centrului local de salvare a animalelor de companie. Dacă nu îl puteți localiza, contactați Clubul de Hound Basset din America sau unul dintre ramurile lor locale și ei vor putea să consilieze.

Crescători de reputație

Dacă ați decis să obțineți un cățeluș de la un crescător, este important să alegeți o reputație. Cuvântul de gură și recomandările personale sunt un loc bun pentru a începe. De asemenea, puteți contacta Clubul Basset Hound din America pentru o listă de crescători recunoscuți. Mergând la un crescător de reputație, puteți evita suferința de a cumpăra un catelus cu condiții de sănătate genetice și probleme de sănătate. De asemenea, puteți fi încrezători că au fost crescuți într-un mediu igienic și de îngrijire.

Cum alegeți un catelus de la Basset Hound?

Acest lucru este mult mai complex care se uită doar la imaginile de la Basset Hound și alegerea celor mai drăguți pupuri! Animalul dvs. de companie va avea o durată de viață de peste 10 ani și astfel este un angajament mare. Ar trebui să alegeți catelul dvs. cu grijă.

Căutați un pui care este într-o stare bună. Acestea ar trebui să fie libere de orice semne de infecții, cum ar fi sniffles, tuse, ochi curte sau diaree. Încercați să vizitați puii dvs. în mai multe ocazii diferite și să cereți să vedeți mama câinelui și tata (dacă este posibil). De asemenea, cereți să vedeți toate certificatele de sănătate și rezultatele testului de screening.

Preț

Prețul Puppies Hound Basset este variabil, dar se așteaptă să plătească peste 1.000 de dolari. Puii care au părinți cu certificate de testare genetică vor costa mai mult.

Desigur, prețul puilor este doar începutul. Câinii costă o mulțime de bani pentru a avea grijă. Vor exista alimente, cutii, paturi, jucării și îngrijire veterinară pentru a plăti. Asigurați-vă că puteți să luați această povară financiară.

Întrebări frecvente:

Î: Hounds Basset face câini de casă bună?

A: Gorgese Basset Hound este o ușoară manierată și prietenoasă - fac animale de companie excelente. Ele sunt doar dimensiunea potrivită pentru a fi un câine de casă și vor continua cu copiii și cu alte animale de companie. Aceasta este o rasă excelentă dacă ați deținut un câine înainte. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea pentru primul tău câine de casă, le puteți găsi provocatoare. Ei nu sunt atât de ușor de antrenat și, pentru că au un instinct puternic de vânătoare, ei au tendința de a se îndepărta de tine când sunt în afara exercițiului.

Î: Cine ar trebui să primească un câine de la Basset Hound?

A: Un catelus de basset ar fi potrivit unei experiențe anterioare în ceea ce privește îngrijirea câinilor. Acesta nu este un animal de companie care să fie lăsat singur și poate fi vocal despre el. Vocea lor a fost crescută de generații de a călători pe distanțe lungi, astfel încât să poată deranja vecinii! Prin urmare, ei se potrivesc unei familii în care cineva este întotdeauna acasă.

De asemenea, au nevoie de o gospodărie care le poate oferi exerciții regulate - au un nivel mediu de energie. Dacă sunteți foarte casa - mândru, este posibil să nu fiți capabili să faceți față mizeriei pe care o fac când beau și drooling.

Î: De ce Hounds Basset plânge atât de mult?

A: Motivul pentru natura vocală a acestei rase este că ei nu au fost crescuți să fie un animal de companie! Acești câini au fost crescuți să meargă la vânătoare și vor merge pe cont propriu după un miros. Odată ce au găsit iepurele sau cerbul sau orice altceva produce mirosul, aveau nevoie de o modalitate de a-și alerga companionul uman care poate fi la o distanță mică. Coaja lor distinctivă transportă pe distanțe lungi, iar acești câini sunt foarte fericiți să o folosească atunci când vor atenția!

Î: Trebuie să obțin un câine de la Basset sau Feminin Basset?

A: Odată ce ați decis pe rasa pe care o doriți pentru un animal de companie, următoarea decizie este dacă doriți un câine de sex masculin sau de sex feminin.

Temperamentul Hound Basset este același pentru puii ambelor sexe, astfel încât să nu facă o mare diferență. Câinii de sex feminin sunt mai brichete și dacă nu le-ați scos, vor intra în sezon la fiecare șase luni, astfel încât va trebui să fiți fericiți să vă ocupați de asta - mai ales dacă există și alți câini în casă.

Este adesea mai ușor să găsiți un pui de sex masculin decât o femeie. Cu toate acestea, dacă nu specificați un gen, un crescător va putea să vă furnizeze un catelus mai rapid. Atât bărbații, cât și femelele pot avea personalități și temperamente diferite.

Î: Unde se află rangul Basset Hound?

A: American Kennel Club ocupă că rasele de câini în Statele Unite în ordinea popularității. Cei mai populari câini sunt Labrador Retrievers, Păstoriștii germani, Buldogii (inclusiv Bulldogii francezi) și pudele. Lista este compilată din statisticile de înregistrare. În prezent, Basset Hound se situează în locul 39 din 197 de rase.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Basset hound: informații de rasă, imagini și fapte