Plott hound: profil de rasa de caine

Plott Hound

Plott Hound este un câine medii și mare, originar, crescut pentru a vâna un joc mare, ca ursul sau mistrețul sălbatic, dar în timp a ajuns să fie folosit mai des pentru a vâna ratonii. De fapt, houndul plott este una dintre mai multe rase de coanhound (unele altele sunt coaonhound negru și bronz, redbone coaonhound, și coaonhound de fluturaș).

Plott Hound este un scenariu, care este un tip de câine crescută pentru a vâna folosind sentimentul său incredibil de miros. Ei au un melodios de vânătoare termeni de vânătoare, numit "voce."Plott Hound Aficionados găsește acea voce frumoasă, dar vecinii tăi ar putea să nu fie de acord. Plott Hounds iubesc vânătoarea, dar poate face, de asemenea, tovarăși de familie excelenți atâta timp cât vă oferă suficiente puncte de vânzare pentru energia lor abundentă. Zilnic, exerciții viguroase este o necesitate pentru a păstra această rasă fericită și bine manierată acasă.

Privire de ansamblu de rasă

grup: Câine

Înălţime: 20 până la 25 de centimetri la umăr

Greutate: 40 până la 60 de lire sterline

Coat și culoare: Strat netedă, fină, lucioasă și scurtă în orice nuanță de brindle (mai întunecată sau model dungi pe fundal mai ușor), cum ar fi galben, buckskin, bronz, maro, ciocolată, ficat, portocaliu, roșu, gri și albastru. Poate fi, de asemenea, negru solid. Poate avea un model de șa pe spate sau alte marcaje.

Speranța de viață: 12 până la 14 ani

CARACTERISTICILE PLOTT HOUND

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria câinelui plott

La mijlocul anilor 1700, Johannes Plott a emigrat din Germania în Carolina de Nord și a adus cinci Hounds Hanover, o rasă antică coboară din sânge. Domnul. Plott vânat urși în munți cu câinii săi, iar Hanover Hounds crescuți cu câini locali. Acești descendenți au ajuns să fie cunoscuți ca câinii lui Plott și mai târziu, pur și simplu plott hounds.

Astăzi, rasa face parte din grupul american Kennel Hound Ground, unde este cunoscut sub numele de Plott. Este, de asemenea, recunoscut de Clubul Kennel United ca Hound Plott, unde face parte din grupul de scenarii. Plott Hound este câinele de stat oficial al Carolina de Nord.

Plott Hound Care

Haina scurtă, netedă a lui Plott Hound necesită o îngrijire minimă. Periaj săptămânal cu o perie moale de păr, perie de curry de cauciuc sau mănușa de cauciuc va elimina părul liber, dezvăluind o strălucire lucioasă. Plott Hounds poate dezvolta uneori un miros neplăcut, dar băile ocazionale le vor păstra mirosindu-se dulce. Ridicați urechile penduloase în mod regulat pentru a privi înăuntru. Urechile normale sunt libere de ceară și de resturi și nu sunt roșii, inflamate sau rău mirositoare. Adresați-vă medicului veterinar să vă arate Cum să curățați în mod corespunzător urechile Plott Hound cu un curățitor special care împiedică acumularea excesului de ceară. Inspectați cuiele în mod regulat și tăiați după cum este necesar.

Dacă Houndul dvs. Plott își petrece o mulțime de timp în aer liber de vânătoare sau doar jucând, asigurați-vă că utilizați un purtător lunar și bifați preventivul și inspectați câinele dvs. pentru căpușe după ce a fost în zonele ierboase sau împădurite.

Pentru a-și face treaba, au fost crescuți pentru a face vânătoare alături de tovarășii lor umani-plott Hounds trebuie să fie atletici și puternici. Ei sunt crescuți pentru rezistență, ceea ce înseamnă că plottii de câini care nu vânează nevoie de ieșiri zilnice pentru a-și cheltui energia. Rulează zilnic, Plimbări lungi sau oportunități de a alerga sau de a juca Fetch într-o zonă izolată în siguranță sunt o necesitate absolută pentru câinele plott. Nu aveți încredere niciodată la un plott Hound off leash - sunt prea predispuși să urmeze mirosuri tentante sau să urmărească critterii mici. Ei pot chiar să conducă direct în trafic sau o altă situație periculoasă. Păstrați întotdeauna câinele de plott pe o lecție atunci când explorați în aer liber.

Nivelurile ridicate de energie combinate cu inteligență înseamnă că houndul plott are nevoie de stimulare mentală. Sunt, de asemenea, câini mari, puternici, astfel încât să înceapă pregătirea la o vârstă fragedă. Plott Hounds sunt inteligenți, dar pot fi încăpățânați, așa că antrenamentul are răbdare, creativitate și persistență. Sesiuni de antrenament scurte, frecvente folosind formarea bazată pe armături pozitive, vor obține cele mai bune rezultate. Din fericire, houndurile Plott sunt foarte motivate de alimente-Tasty tratează va merge mult spre a încuraja un hound plott să facă ceea ce vrei.

Probleme comune de sănătate

Plott Hound este de obicei sănătos, cu câteva condiții de sănătate legate genetic. Unele dintre cele mai comune provocări de sănătate ale rasei includ:

  • Displazie de șold: Ca mulți rasele mari și uriașe, Ele pot fi predispuse la problemele de șold. Crescătorii de reputație au șoldurile lui Plott Hounds X-Rayed înainte de reproducere, astfel încât să nu crească câini cu șolduri slabe.
  • Infecții ale urechii: Urechile lor de lungime medie pot fi predispuse la infecții ale urechii, deci este important să le păstrați curate și uscate. Programați o întâlnire cu medicul veterinar dacă observați orice roșeață, un miros murdar sau o ceară excesivă și resturi.

Dieta și nutriția

Plott Hound face cel mai bine Un aliment comercial comercial de înaltă calitate sau complet și echilibrat, dieta pregătită la domiciliu. Ca majoritatea câinilor, plott Hounds place să mănânce. Este important să evitați să le depășiți sau vor deveni supraponderali. Obezitatea este un contributor major la problemele comune de sănătate canine, cum ar fi displazia de șold și diabetul zaharat.

Hrăniți mesele măsurate de plott (folosind o ceașcă de măsurare reală, mai degrabă decât o ceașcă de plastic mare) la orele programate. Nu lăsați alimentele pe toată ziua, deoarece câinele dvs. nu este capabil să-și regleze propriul aport și va fi suprasolicitat. Adresați-vă medicului veterinar să vă sfătuiască cu privire la cantitatea potrivită de alimente pentru a vă hrăni zilnic ploundul de plott pentru a-l păstra la o greutate slabă și sănătoasă. Suma reală ar putea varia în funcție de tipul și de marca alimentelor pe care alegeți să o hrăniți.

Ce plante ți-au pus câinele la risc?
PROS
  • Smart și instruit

  • Mare cu alți câini

  • Personalizate și iubitoare

Contra
  • Necesită un exercițiu riguros

  • Nu este potrivit pentru apartamente

  • Nu poate fi de încredere în lesa

Unde să adoptați sau să cumpărați un câine plott

Dacă credeți că doriți să adoptați un Hound Plott, începeți să contactați una dintre următoarele organizații:

Aceste grupuri informate vă vor putea conecta cu crescătorii locali sau salvați în zona dvs. Promovarea unui hound plott pe o bază temporară este o altă modalitate de a testa dacă rasa este o potrivire bună pentru dvs. și familia ta.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Plott Hounds sunt încrezători, determinați și puternici. Aceste caracteristici, combinate cu energia lor abundentă și cu dimensiunea mare, înseamnă că această rasă nu este cea mai bună pentru proprietarul câinelui neexperimentat. În casa dreaptă, totuși, houndul plott poate fi atât un vânător minunat, cât și un tovarăș de familie iubitor. Dacă vă place Houndul Plott, puteți verifica, de asemenea, rase similare, inclusiv:

În caz contrar, verificați tot celălalt Articole de rasă de câine Pentru a vă ajuta să găsiți câinele perfect pentru dvs. și pentru familia dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Plott hound: profil de rasa de caine