Care este cel mai bun câine de a crea - preferatul dvs. Sau ce cere piața?

Care este cel mai bun câine de a crea - preferatul dvs. sau ce cere piața?

Care este cel mai bun câine de rasă? Sunt sigur că sunteți sfâșiați între alegerea câinelui viselor dvs. sau una dintre cele mai populare rase de câine. Suntem aici pentru a sparge această confuzie o dată pentru totdeauna, oferindu-vă o perspectivă în ce opțiune ar trebui să alegeți.

Fie că sunteți o persoană care așteaptă cu nerăbdare să reproduceți sau o afacere de reproducere, primul pas este găsirea celui mai bun câine pentru reproducere. Din fericire, tu ești în locul potrivit. Să săriți direct în discutarea modului în care puteți alege Cea mai bună rasă de câine și, de asemenea, vă oferă câteva opțiuni.

Reproducerea câinelui la alegere

Reproducerea celui mai bun câine nu înseamnă întotdeauna unul care oferă mai mult profit; puteți merge acolo unde este inima ta. Aproape fiecare iubitor de câine are o preferință când vine vorba de rasele de câine de top. Aceasta este rasa pe care o cunoașteți totul sau ați gândit întotdeauna la reproducere. Fiind un maestru al unei rase este întotdeauna mai bine decât a fi Jack de toate. Este pentru că fiecare câine are o personalitate complicată pe care trebuie să o cunoașteți și să o satisfaceți. Asta e tocmai de ce comparând două rase de câine nu este corectă.

Acum, puteți avea și o alegere bazată pe cheltuieli pe care o crescătorie de câini vă poate suporta. Costurile medicale, îngrijire și nutriționale sunt unele dintre numeroasele cheltuieli pe care un crescător de câini îl poate acoperi. Dacă intenționați să cheltuiți mai puțin, ați putea fi după o rasă care nu este prea costisitoare pe cheltuieli. Un ultim lucru, alegerea unei rase de preferință, nu înseamnă că nu veți avea succes. Creșterea câinilor este un proiect care necesită abilități și determinare. Timpul și munca pe care o veți pune pentru îngrijirea câinelui dvs. vă va ajuta cu siguranță să beneficiați pe termen lung.

Unde vine cererea de pe piață

Dacă nu aveți o rasă particulară în minte, vă puteți întoarce întotdeauna la piața de câine. Majoritatea întreprinderilor de reproducere a câinilor se concentrează pe îndeplinirea cerințelor oamenilor și că sunt destul de profitabile pentru afacerea lor. Vă va ajuta să obțineți know-how-ul ce rase se vinde mai bine, pe care câinii sunt mai ușor de ras și, în general, mai multă înțelegere a reproducerii. Doar o declarație de renunțare; Nu suntem încurajați de reproducere pentru profit. Dar ar fi un dezavantaj în numele nostru dacă nu vă spunem că faceți niște bani este importantă pentru a acoperi costurile asociate reproducerii.

Acum, cererea de piață nu este necesară pentru a urma atâta timp cât puteți găsi clienți. Dacă sunteți un crescător și să cunoașteți pe cineva care este interesat să cumpere, să spunem Huskies siberiană, și le-ai plătit și ei. Puteți merge întotdeauna în unele cuvinte pentru a vinde un pui sau două de la gunoi. Ca să nu mai vorbim despre, Sunt una dintre cele mai populare și foarte profitabile rase de câine!

Alternativ, nu se concentrează pe nevoile pieței, ar putea atrage doar câțiva cumpărători. Să spunem că sunteți în reproducere câteva dintre cele mai populare rase mici de câini. Acest lucru vă va permite doar să vizați crescătorii de la o comunitate de iubitori de câini mici. Dacă căutați Cele mai cunoscute rase de câine pentru reproducere - Bulldogii francezi, Siberian Huskies și Samoyeds sunt în prezent liderii. Creșterea atentă și etică vă poate ajuta să faceți o sumă rezonabilă atunci când vindeți aceste pui.

Consultarea veterinară

Dacă nici unul dintre opțiunile se potrivește, puteți consulta câinii de reproducție cu medicul veterinar. Nu numai că VET vă va îndruma prin "cum" și "ce", dar ar trebui să vă ajute să alegeți o rasă de câine. De asemenea, trebuie să întrebați despre condițiile ereditare în rasele de câine atunci când vorbiți cu un veterinar. Unele rase de câine sunt predispuse la Tulburări ereditare și boli, pe care Vet-ul dvs. ar trebui să vă ghideze. Ar trebui să țineți la curent cu toate informațiile, deoarece vă va ajuta să aveți o mai bună îngrijire a câinilor dvs. în timpul reproducerii și altfel.

Să spunem că sunteți interesați de reproducerea buldogilor francezi. Acești pui drăguți sunt cele mai bune rase de câine pentru familii, dar sunt predispuse la boli. Ei au probleme de respirație, șold și durere articulară și alte alergii pe care trebuie să le ai grijă. Dar luarea de mici pași spre îmbunătățirea sănătății câinelui vă va ajuta să vă faceți o rentabilitate ridicată. Punct de a fi, vă puteți consulta întotdeauna cu veterinarul dvs. despre rasa de câine sunteți interesați. Odată ce sunteți bine conștienți de toate obstacolele pe care trebuie să le confruntați în timp ce reproduceți, puteți continua. Ei vă ajută și pe parcursul forței de muncă - astfel încât această opțiune este o necesitate dacă începeți vreodată de reproducere.

Disponibilitatea unui câine părinte de calitate

Dacă dețineți sau puteți rasa cu un câine de calitate de calitate, acesta va fi destul de benefic pentru dvs. Aceasta înseamnă că câinele pe care îl veți întoarce se află în primii 10% câini din acea rasă particulară. Câinii sănătoși vor da naștere unor pui sănătoși cu trăsături bune.

Ținând cont de acest lucru, reproducerea cu un părinte de calitate asigură, de asemenea, că puii își moștenesc abilitățile excelente. Trăsăturile fizice, temperamentul și condițiile de sănătate sunt unele dintre zonele critice din genetica câinilor. Oamenii caută, de asemenea, anumite caracteristici la câini când vine vorba de a deține un nou animal de companie. Dacă vă veți vinde câinii, un părinte de calitate vă va ajuta, de asemenea, să faceți o vânzare mai semnificativă. Este datorită faptului că câinii de rasă pură sunt înregistrați de către Cluburi de kennel și sunt sub trupa etică. Le puteți face publicitate pe populare forumuri de reproducere, piețele de piață, sau poate propria dvs Website.

Care este cel mai bun câine de rasă - Întrebări frecvente

Înainte de a termina articolul nostru, am dori să răspundem la câteva întrebări pentru dvs. Vom oferi răspunsuri scurte și concise în următoarea secțiune la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre forumurile de reproducere a câinilor. Poftim:

Care este cel mai bun câine de a crea bani pentru bani?

Buldogii francezi, Huskies Siberiană și Samoyeds sunt unele dintre cele mai bune rase de câine pentru vânzare. Cu toate acestea, ar trebui să vă gândiți mult și greu înainte de a intra în reproducere pentru bani. Acest efort necesită timp, răbdare, dragoste, îngrijire și bani (de toate lucrurile!).

Dacă sunteți gata să puneți la lucru și să elaborați un plan de afaceri, afacerea dvs. de reproducere ar putea pleca. Rasele de câine pe care le-am menționat sunt cu siguranță profitabile, dar făcând un profit în general necesită mult mai mult decât atât. Veți trebui să vă comercializați afacerea, gunoiul dvs., să vă angajați cu comunitatea, partener cu veterinarii și multe altele.

Care este cel mai simplu câine de a avea grijă?

Basset Hounds sunt unul dintre cei mai ușor caini pentru a se îngriji și a îngriji când vine vorba de întreținerea redusă. Ei sunt câini versatili cu temperament ușor, destul de ușor de înțeles și necesită costuri scăzute de îngrijire. Le face ca câinele ideal pentru oamenii care sunt ocupați în viața lor de zi cu zi și iubirea câinilor!

Fiind ușor de îngrijorat poate însemna multe lucruri. Fie că sunt ușor de ras, să aibă grijă de, tren sau mirele, totul se adaugă la întreținerea lor. În calitate de ameliorator, totuși, trebuie să aveți grijă și să vă asigurați sănătatea satisfăcătoare a puilor pentru reproducere. În plus, Această rasă este predispusă la problemele de sănătate, astfel încât să fie foarte precaut atunci când le reproduceți și asigurați-vă că utilizați Testarea genetică.

Restructura Basset Hounds
Basset Hounds sunt una dintre cele mai ușoare rase de câine pentru a crea și îngriji!

Poți să faci o mulțime de câini de reproducere a banilor?

Creșterea câinilor poate fi o afacere profitabilă dacă este executată în mod corespunzător. Este o aventură provocatoare, dar împlinită că vă place să continuați dacă banii nu sunt prioritatea dvs. de top. Execuția aici contează mai mult decât orice altceva ca câinii tăi și ar trebui să fie prioritatea dvs. de top.

Pe scurt, crescătorii câinilor fac bani buni? Care depinde de ceea ce au făcut pentru a-și executa planul de reproducere. Dacă vreți să faceți un profit, trebuie să puteți ajunge la o audiență largă. Atâta timp cât clientele dvs. este capabilă să intre în legătură cu dvs. direct, sunteți bine. Un site web, apariții publice sau active pe forumurile de reproducere a câinilor poate fi un plus imens. Nu uitați să rețineți că creșterea câinilor poate fi costisitoare, astfel încât să fiți pregătiți pentru aceia cheltuieli.

Este câine de reproducere o afacere bună?

Creșterea câinilor este de obicei considerată o afacere grea. De aceea, întreprinderile de reproducere a câinilor nu sunt întreprinderile obișnuite ușor de făcut cu investiții mici. Ei necesită cercetări, muncă grea, răbdare și bani pentru a începe și a construi. Dacă afacerea dvs. de reproducere are un plan de afaceri atent conceput, ați putea să vă luați execuția și să faceți un profit bun!

Începeți prin cercetarea celor mai buni câini la rasă. Uită-te la rasă, aflați mai multe despre reproducere, și, cel mai important, discutați cu colegii de crescători. Dacă nu sunteți cunoscuți pe această temă, puteți lua, de asemenea, asistență din partea veterinarilor și vă vor îndruma prin acest proces. Toate în toate, este câine de reproducere profitabilă? Da, este - dar vine cu o răsucire. Indiferent dacă alegeți cel mai bun câine pentru reproducere sau nu, execuția mizerabilă vă poate împiedica ideea de afaceri.

Indiferent dacă alegeți câinele dvs. de la plăcerea dvs. sau pe baza tendințelor pieței, acești mici pui sunt ființe vii. Trebuie să aveți grijă mai bine de câinii tăi și să le tratați cu cea mai mare respect în toate cazurile. Ca crescător, participarea la creșterea etică este cel mai important lucru. Vă va ajuta să rămâneți sub brațul etic al lucrurilor și să evitați greșelile. De asemenea, vă poate ajuta să vă măriți vânzările, deoarece majoritatea cumpărătorilor crescători de crescători care sunt deschisi despre tot ceea ce fac.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care este cel mai bun câine de a crea - preferatul dvs. Sau ce cere piața?