Pot folosi apa de ocean (apă naturală de mare sau nsr) în acvariul meu?

Tropical Presh Aquarium Aquarium vedere frontal cu plante de frunze luxuriante și niște pești galben pterofilum scalare și cardinalis neon

Î: Pot folosi apa de ocean (apă naturală de mare sau NSR) în acvariul meu?

A: Dacă aveți acces la apă curată de ocean (NSR sau Apă naturală de mare) pentru a pune în acvariul dvs. de apă sărată, prin toate mijloacele să o utilizați. Mineralele de urmărire dizolvate și salinitatea pot varia ușor pe suprafață, dar deoarece apa naturală de mare este ceea ce trăiesc animalele marine, acesta poate fi adesea o sursă mai bună decât utilizarea apei de la robinete proaspete și un amestec comercial de sare pentru a alcătui soluții, care pot fi consumatoare de timp și costisitoare.

Colectarea apei naturale de mare și utilizarea acestuia în acvariul dvs. de apă sărată are o serie de avantaje față de utilizarea unui amestec de sare de mare și apăsați sau chiar apă de osmoză inversă. Un număr de persoane au descris apa în oceane ca o "supă" din cauza întregii "fundul chestii de culcare" din ea care face ca oceanele să funcționeze. În funcție de locul unde vă colectați apa oceanului, este posibil să puteți vedea viața planctonică (o mare varietate de ouă de alge, pește și ouă nevertebrate, larve, chiar pești mici și nevertebrate) cu ochiul liber. Puneți câteva picături de aproape orice apă din ocean pe un diapozitiv și priviți-l printr-un microscop și veți fi uimiți de ceea ce vedeți. Unul dintre avantajele utilizării apei naturale de mare în rezervorul dvs. este că veți obține și viața microscopică în ocean înapoi în rezervorul dvs. Dacă aveți corali, (în special corali moi, cum ar fi ciupercile) în rezervorul dvs., vor aprecia "chestii" extra în apa de mare, deoarece ei primesc o parte din nutriția lor de a absorbi "chestii" prin intermediul suprafeței lor, spre deosebire de alimentarea în mod activ.

Atunci când decideți să folosiți apa oceanului, asigurați-vă că o colectați de zonele de apă dulce și scurgeri, mai ales dacă sunt aproape de plante chimice, fabrici și ferme de animale sau agricole în care apa poate conține toxine sau când sunt combustibili prezent în locuri precum în jurul dictelor de barcă și porturi cu trafic ridicat.

Înapoi când am colectat pește tropical marin și nevertebrate pe Moloka`i în Hawaii, am primit toată apa direct din ocean. Când am fost de colectare, am umplut cele două butoaie de 50 de galoane pe barcă cu apă de mare pentru a ține peștele colectat pe barcă și apoi pentru transportul înapoi în instalațiile noastre deținere. Am folosit aceeași apă pentru transportul peștilor și a nevertebratelor, după ce am adăugat un amoniac de amoniac, amquel, pentru a păstra amoniacul produs de pește în verificare și, de asemenea, un antibiotic pentru a ucide orice bacterii în apă.

După ce am expediat o încărcătură de pește și inverse, ar trebui să umplem sistemul nostru de 3,500 galoane cu apă sărată nouă. Dacă apa era clară la lansarea cu barca în port, ar fi întors camionul nostru de preluare în apă și să umpleți butoaiele din spatele camionului, obținând ceea ce avem nevoie de acolo. Dacă apa de la Wharf era tulbure din cauza scurgerii de la o furtună de ploaie recentă, am lansa doar barca și motorul spre locul în care apa era curată și încărcați apă de acolo. Am fost norocoși că nu au existat cursuri de golf mari pe insula care folosea chimică care ar înceta în cele din urmă în ocean și să contamineze apa.

Dacă nu aveți acces la apă oceanică, ați știut că există unele acvarii publice și companii de apă în care puteți cumpăra apă de mare filtrată? Prețurile pe care cele mai multe dintre aceste pronunțate taxe pentru apa de mare sunt într-adevăr destul de rezonabile, mai ales atunci când luați în considerare prețul unei pungi de săruri de mare și timpul și energia necesară pentru a amesteca un butoi sau chiar o găleată de apă sărată.

Cum să configurați un acvariu cu apă sărată
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot folosi apa de ocean (apă naturală de mare sau nsr) în acvariul meu?