Ce pește marin mănâncă în sălbăticie

Sailfish vânătoare de sardine

Oceanele sunt un castron uriaș de supă, unde totul mănâncă ceva și în sine este mâncat de ceva. Bacterii microscopice, plancton mic, alge, ierburi marine, pește și balene uriașe, toate se termină ca hrană la un moment dat în timp. Și nu uitați de critterii care se târăsc, se strecoară sau merg pe fundul oceanului. Fiecare specie din ocean are mâncarea preferată, dar majoritatea (nu toate) se vor rezolva pentru altceva când se confruntă cu foamete.

Erbivore vs. Carnivorele în ocean

Oceanii locuitori se încadrează în trei categorii:

  • Erbivore (mănâncă plante)
  • Carnivore (mâncarea din carne)
  • Omnivores (consumă atât carne, cât și plante)

Diferențele dintre un sistem digestiv al unui herbivor și un carnivor sunt destul de remarcabile. Un tract digestiv al lui Herbivvore este destul de mult mai mare decât un carnivor, deoarece este nevoie de mai mult timp pentru ca un erbivor să descarce fibrele de materie vegetală care conține celuloză. Tractul digestiv al Herbivorelor conține o cantitate imensă (miliarde) de bacterii simbiotice, care descompun fibra de celuloză. Această fibră nu conține proteină, dar un erbivor devine proteine ​​prin digerarea bacteriilor simbiotice în sine. Sistemul Herbivore poate digera amidonurile, pe care le are nevoie de pește pentru energie.

Un tract digestiv al carnivorei este mult mai scurt decât un herbivor. Produce enzime digestive și acizi care descompun carnea astfel încât să poată fi absorbită și utilizată.

Herbivorele marine consumă o viață de plante, cum ar fi macroalgae, microalgae, și plante marine cu flori adevărate, cum ar fi seagrasele. Multe erbivore, cum ar fi chirurgul, masa în primul rând pe alge, dar nu sunt avers să mănânce ceva cu o bază de carne când au fost oferite ocazia. Exemple bune de acestea sunt Tang galben și Naso Tang, care vor consuma anumite alge roșii și alge verzi de către bucket, dar va urca creveții MySID atunci când este dat ocazia.

Pe de altă parte, majoritatea peștilor care sunt carnivore, cum ar fi Dragon Moray Eel, Volitans Lionfish, sau mandarinfish dungi nu vor atinge algele, chiar dacă acestea sunt de foame până la moarte.

Grupurile alimentare primare de pești marini

Peștii marini pot fi grupați de ei Sursele primare de alimente:

  • Alge și seagrese: acestea sunt adevărate erbivore.
  • Alge: Macroalgele pot fi consumate de pește omnivor.
  • Alge și detritus: mănâncă materie organică acumulată, precum și alge.
  • Bureți: Feedul Angelfish în primul rând pe bureți, care pot fi consumate întâmplător de către alte pești.
  • Plancton alimentatoare: Adesea, planctonul sunt completate de alge și verdeață cu frunze.
  • Alimentatoarele de fund generalizate: de obicei sunt oportuniste și hrană cu ceea ce este disponibil.
  • Alimentatoare de pește: Carnivore pradă pe alte pești.
  • Alimentatoare de corali: Acestea mănâncă polipii moi găsiți în interiorul scheletului dur al coralilor pietrii.
  • Alimentatoare de crustacee: Acestea mănâncă crabi, creveți, viermi și scoici.
  • Alimentatoare nevertebrate generalizate: Acestea mănâncă o varietate mai largă de nevertebrate.
  • Pickers paraziți: Acești pește aleg paraziți de pe alți pești ca parte a dietei lor.

Hrănirea acvariului de apă sărată peștele lor naturală

În mod ideal, peștele și alte critters din acvariul dvs. de apă sărată ar trebui să fie hrăniți alimentele preferate. Care este alimentele pe care speciile sunt folosite pentru a mânca în natură și oferă toate nevoile lor nutriționale de a supraviețui și de a prospera. Într-un acvariu cu apă sărată, mulți pești (chiar și carnivore) pot fi înțărcați din tariful obișnuit în sălbăticie și coaxați-vă în mâncăruri hrănite, cum ar fi pelete și fulgi, cu cerințele lor de proteine ​​fiind completate cu alimente congelate, cum ar fi creveții misterid, pește, Squid sau Krill.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce pește marin mănâncă în sălbăticie