Sally lightfoot crab fapte și informații

Sally Lightfoot Crab

Sally Lightfoot Crab a fost folosit de mult timp ca un "portar rezervor" pentru a ajuta la curățarea substratului și a rocilor în acvariile de apă sărată. Ca un omnivore, Sally Lightfoot este ultimul de curățare, consumând detritus, alimente neatenție, alge și orice altceva în calea sa, cu excepția menționată a coralilor vii. Când acest crab devine mai mare și mai agresiv, va ataca și mânca pește mic și nevertebrate.

Crabul Sally Lightfoot are un corp maro, cu portocaliu până la inele galbene pe picioare.

De fapt clasificat ca un crab de țărm, este totuși mai puțin probabil decât cealaltă generație să meargă pe uscat. Speciile "Adevărate" Sally Lightfoot este Grapsus Grapsus găsite în Insulele Galapagos, care cel mai probabil nu va fi cea pe care o găsiți în magazinele de pește. În sălbăticie, acest crab plat preferă foarte mult să trăiască în zone cu o mulțime de roci cu crăpături pe care le poate ascunde. Într-un acvariu, de asemenea, face cel mai bine acolo unde există o mulțime de rock live cu crăpături și lacune pe care le poate târî atunci când vrea să se ascundă, care este de cele mai multe ori.

Crabul Sally Lightfoot este considerat a fi a Recif rezervor sigur deoarece nu deranjează corali, dar face o treabă bună de a mânca Algele de păr verde, detritus și alimente neregulate.

Nume stiintific:

Percnon Gibbesi

Alte nume comune:

Spray-ul nobil, crabul scurt sau urchin.

Identificare:

Acest crab are o carapace foarte plat. Corpul său este maro cu portocaliu până la inele galbene pe picioare.

Distribuție:

Atlantic Ocean, Caraibe și Indo-Pacific.

Dimensiune maximă:

La 3 ".

Rezervorul REEF Seif:

Da, cu prudență.

Dieta si hrana:

Acest crab este un omnivore, consumând detritus și alge într-un acvariu. Dacă este disponibilă alimente insuficiente, dieta sa ar trebui să fie suplimentată cu obiecte de alge marine și carne. Când crește la o dimensiune mai mare, acest crab poate deveni agresiv și poate prinde și mănâncă mici nevertebrate și pești.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sally lightfoot crab fapte și informații