Aquascaping rocks live în acvariul dvs. De apă sărată

Spotted Pește Înot Opus O Rock roz Spotted în rezervorul de apă sărată

Rockurile pe care le-ați introdus într-un acvariu nu sunt doar decorative, dar ele oferă locuințe pentru pește și alte animale din rezervor, adăpost împotriva agresiunii care pot apărea de la alți tankmați și reprezintă o parte importantă a platformei de filtrare biologică. Iată câteva sfaturi utile despre ceea ce puteți face pentru a aranja indivizii sau roci vii Într-un sistem de apă sărată pentru o eficiență maximă atunci când sunteți AquaScaping sau aranjați roci în acvariul dvs.

Sfaturi și trucuri

  • Considera ridicând rocile de pe fundul rezervorului. Făcând acest lucru înainte ca substratul să fie adăugat în rezervor, rocile vor fi oarecum suspendate deasupra substratului în sine. Beneficiile de aici sunt că permite o mai bună circulație în jurul pietrelor și când Janitorii de rezervoare și Sifters de nisip sunt adăugate la acvariu, pot accesa mai ușor zonele de la baza rocilor și sub ele pentru a ajuta la prevenirea detritusului sau a materiei organice să construiască în sus.
  • Poziționați roci individuale sau formațiuni de rocă într-o oarecare măsură de zonele exterioare ale pereților rezervorului. Acest lucru va permite o mai bună circulație a apei în jurul pietrelor, precum și să ofere pește, crustacee motile și cameră nevertebrate pentru a le obține.
  • Stivă oarecum rocile oarecum pentru a permite o circulație bună de apă în jurul structurii, precum și unele prin ea, dar nu atât de liberă încât o formare este nesigură în cazul în care rocile ar putea să se răstoarne ușor.
  • Aranja pietrele într-un mod de a crea mici colțuri și cranii pe care peștele, în special, pot intra și chiar niște găuri pe care le pot înota.
  • Prin faptul că nu stivuiți pietrele prea strâns, este mult mai ușor să eliminați Detritus care se colectează în jurul bazei stâncilor și între ele. Acest lucru se poate face folosind fie sifoning, fie suflare-o folosind o sursă de debit de apă. Un simplu baster de curcan funcționează bine pentru această sarcină. Când sunt adăugate diverse crustacee și rezervoarele de nevertebrate la acvariu, ei se pot mișca și se pot accesa în spații mici pentru a ajuta la menținerea substanțelor organice curățate și.
  • Atunci când construiți structuri, cum ar fi acea "arc perfect", construiți-o mai întâi în afara rezervorului (pe un prosop în fața rezervorului funcționează excelent) înainte de a pune rocile în rezervor. Este mult mai ușor să se aranjeze și să se joace cu pietrele fără a fi până la umerii dvs. în apă rezervorului. Când aveți structura după plăcerea dvs., faceți o fotografie cu un telefon mobil sau altele asemenea. Ea face mult mai ușor să aranjezi rapid rocile din rezervor doar căutând imaginea și punând pietrele înapoi împreună cu felul în fața rezervorului.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aquascaping rocks live în acvariul dvs. De apă sărată