Profilul dietei si hranei - familia familiei butterflyfish chaetodontidae

Butterflyfish Chezetodontidae Familia este formată dintr-un grup mare și divers de specii individuale care mănâncă o mare varietate de viață marină în natură.

Dietă

De la zooplancton la crustacee mici și moluște, la toate tipurile de corali moi și pietruite, anemone, ventilator sau tuburi, alte nevertebrate sesile moi și încrucișate asociate cu rocă live, precum și a fiaters oportunist de carne de pește marin, se consideră că fluturele globale sunt considerate fi carnivores. Cu toate acestea, unele specii sunt alimentatoare omnivore care se hrănesc în primul rând pe algele marine, precum și unele tarife de carne, în timp ce altele sunt "strict" obligate pe Corallivores.

Alimente adecvate de acvariu

Dacă nu se specifică altfel în profilurile de specii individuale, majoritatea fluturilor pot fi hrănite cu o dietă variată de pește marin îmbogățit cu vitamină, crustacee și carne de moluscă, creveți misterid și orice preparate congelate adecvate potrivite pentru carnivore. Deoarece aceste pești au gura mică, toate tarifele de carne oferite ar trebui să fie tocate fin.

Pentru speciile omnivore specifice, cum ar fi Chaetodon Mertensii, puntatofasiatus, cvadrimaculatus, și Unimaculatus, Algele live, materie vegetală îmbogățită cu vitamina, Spirulina, Nori sau alte preparate adecvate pentru omnivores ar trebui să fie oferite. Deși este posibil să vedeți alte butelflyfishes nibbling pe aceste alimente, ele nu sunt primare la dietele lor. Algele este ceva ce ingenesc în mod accidental, consumând în mod intenționat crustacee și alte nevertebrate generalizate care locuiesc sau se ascund în ea.

Sugestii de hrănire

De cel puțin 3 ori pe zi.

Obligați coraliilor să evite

Chaetodon Austriacus, Baronessa, Bennetti, Larvatus, Lunulatus, Meyeri, Octofasiatus, ORnatissimus, Rainfordi, și Trifasicatus sunt toate speciile care sunt sugerate nu sunt păstrate în captivitate sau numai de un acvarist care este bine experimentat. Aceste fluturi sunt dependente de o dietă specializată de polipi de corali vii, care sunt aproape imposibil de duplicat în mediul obișnuit de acvariu. Cu excepția cazului în care le puteți furniza dieta corespunzătoare, cu toate probabilitățile pe care nu le supraviețuiesc.

Ai grija cu Chaetodon speculum, Deoarece această specie vine foarte aproape de căderea în această categorie. În sălbăticie, acest flutorflyfish se hrănește aproape exclusiv pe polipi de corali și mucus de corali. Nu este neobișnuit ca minorii mici și adulții mari să evite substituții alimentare cu acvariu. Acest pește necesită o comunitate non-agresivă a rezervoarelor de pește, cu cel puțin o altă specie de fluture extrem de greu prezentă pentru a-și încuraja comportamentul de hrănire.

Compatibilitatea rezervorului de recif

Pentru că peștele din Chezetodontidae Familia mănâncă o mare varietate de corali moi și pietroși și alte nevertebrate sesile, "în ansamblu" nu sunt considerate potrivite pentru acvariile de recif.

Pentru mai multe informații despre ce tipuri de corali ar trebui sau nu ar trebui să fie păstrate specia de fluturi de fluture, precum și să învețe despre alte preferințe și caracteristici dietetice specifice, citiți-vă individul Profiluri de specii de fluturi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul dietei si hranei - familia familiei butterflyfish chaetodontidae