Copiii care cresc cu câini au riscuri mai mici de astm

Cercetările confirmă modul în care un câine în familie cu copii are multe beneficii pentru copii, în special cele cu astm.

Copiii care cresc în jurul câinilor câștigă multe beneficii și să învețe responsabilitatea devreme. Având un animal de companie le învață valoarea îngrijirii și asigurarea unui animal care ar putea deveni cel mai bun prieten al lor.

Dar un studiu a arătat că există un beneficiu suplimentar pentru copiii care cresc cu un câine. Expunerea la animalele de companie ajută copiii să dezvolte un sistem imunitar mai puternic împotriva bolilor cum ar fi astmul și alergiile.

De asemenea, citiți: 25 Beneficiile copiilor care cresc cu animale de companie [infographic]

Astmul riscuri reducerea până la vârsta de 6 ani

Copiii în medii de animale respira aerul care conține mai multe bacterii și fragmente bacteriene, ceea ce ar putea reduce riscul de astm, "# 8221; spune cercetătorul principal.

A Publicat studiu În jurnalul JAMA Pediatrics a arătat beneficiile medicale de a fi în jurul câinilor la copii ca tineri ca unul. Copiii au redus aparent riscurile de astm în momentul în care au ajuns la șase ani.

Experții din Suedia au efectuat studiul între un milion de copii din Registrul Național. Ei au analizat datele familiilor care trăiesc cu câini și alte animale de fermă, precum și înregistrări medicale analizate care au inclus tratamente de astm.

Datele au arătat că copiii cu animale de companie și-au redus riscul de astm de până la 15% față de cei care nu aveau câini în casă. Copiii care erau în jurul animalelor de fermă, mai ales în primul an al vieții lor, au atenuat, de asemenea, riscurile de astm cu până la 52%.

Calitate diferită a aerului în casele cu câini

Nu este atât de clar pentru experții în care expunerea la animale poate ajuta la reducerea riscurilor de astm, deoarece trebuie să se întreprindă studii suplimentare pentru a determina legăturile și efectele specifice. Prezumția este că proprietatea de câine permite copiilor să petreacă mai mult timp în aer liber, expunându-se astfel la murdărie, praf și alte alergeni.

Calitate diferită a aerului în casele cu câiniCopiii ridicați într-un mediu cu câini respiră o altă calitate a aerului decât cei ale căror case sunt curate și curate. Deși există mai multe bacterii în case cu animale de companie, anumiți microbi s-ar putea ajuta, de fapt, să-i ajute pe copii să pună și să depășească declanșatoarele de astm. La fel de mult ca astmul este o condiție genetică, factorii de mediu influențează, de asemenea, sănătatea sistemului imunitar.

A Studiul anterior (PDF) publicată în revista de microbiologie aplicată și de mediu, a venit, de asemenea, cu aceleași concluzii că câinii pot ajuta la prevenirea astmului să se înrăutățească pe măsură ce copiii îmbătrânesc.

Ceea ce evidențiază aceste constatări este, prin urmare, că familiile nu ar trebui să renunțe la câinii lor sau să fie descurajați să obțină un catelus cu sosirea unui nou copil. Este totuși o chestiune diferită, dacă există un copil mai în vârstă în casă care este deja alergic la câini. În acest caz, nu va fi o idee bună să aduceți o nouă casă de companie.

Când un copil este alergic la câini

Un copil care este alergic la câini ar putea avea adesea sniffles, ochi apoase și strănut frecvent. Unii copii, cu toate acestea, au simptome alergice mai ușor de gestionat decât altele. Dacă acest lucru se aplică familiei dvs. și nu doriți să scăpați de câine, atunci puteți aplica anumite strategii pentru a reduce atacurile alergice sau astmatice, cum ar fi:

  • Să vă îmbogățiți câinele la o săptămână pentru a minimiza vărsarea de danderi.
  • Efectuarea camerei copilului o zonă complet fără animale de companie.
  • Investiția în purificatoare de aer și modernizarea filtrelor în unitățile dvs. de aer condiționat.
  • Aspirarea casei cât mai des posibil.
  • Învățând copilul să-și spele mâinile înainte și după ce a ținut un animal de companie.
  • Schimbând hainele copilului după ce își petrece timpul cu câinele.
  • Lăsați copilul să poarte o mască când se joacă cu câinele.
  • Schimbând unele dintre suprafețele tapițate din interiorul casei, astfel încât pieptul de companie nu va rămâne.

Consultați un pediatru pentru ajutor cu astmul și medicamentele alergice. De asemenea, discutați cu un medic veterinar care ar putea recomanda modalități de a minimiza vărsarea animalelor de companie.

Citiți următorul: Câini și copii - 17 reguli pentru a le păstra în siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Copiii care cresc cu câini au riscuri mai mici de astm