Revizuire: cartea copiilor personalizate

Legătura dintre copil și animalul lor de companie este ca nici un altul, și această carte personalizată a copiilor de la Pestventures Face un cadou minunat pentru a arăta dragostea specială. Nu este un secret că citirea la copiii mici este extrem de importantă pentru dezvoltarea lor și încurajarea copiilor mai în vârstă să citească este la fel de importantă. Această carte va primi cu siguranță orice copil cuplat la lectură, deoarece dispune de personajul preferat absolut - animalul lor de companie!

Întotdeauna caut modalități de a face fiul nostru interesat să le citească. Am fost atât de încântat de această carte. Ce ar putea face ca un copil să vrea să citească mai mult decât să-și vadă numele într-o carte despre propriii câini care au o aventură distractivă?

Nu am putut aștepta să verific carosul copiilor și să vadă că fiul nostru îi plăcea. Care a fost verdictul? Va trebui să citiți recenzia mea detaliată pentru a afla!

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

PEVENTURI PERSONALIZAREA COMISIEI COPIII COPIII

Pești copii personalizațiDupă cum puteți vedea în fotografia de mai sus, puteți scrie propria dvs. dedicare personalizată pentru această carte. Ea face un cadou minunat pentru orice iubitor de copii sau câine pe care îl puteți cumpăra.

De asemenea, puteți alege câinele sau pisica pe care ați dori-o inclusă în poveste și notați sexul lor. Există o opțiune de a alege două animale de companie (2 câini, 2 pisici sau 1 câine și 1 pisică), de asemenea. Există mai mult de 60 de rase disponibile pentru a alege, și mai multe variante de culori și tipuri de straturi pentru unele dintre rase, de asemenea.

Pești copii personalizațiPuteți vedea că am ales un labrador de ciocolată și un beagle. Când comandați această carte, veți avea opțiunea de a include numele proprietarilor, numele animalului și orașul lor natal pentru a personaliza povestea.

După cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, ilustrațiile sunt foarte atente și, cu siguranță, atrage atenția. Aveți opțiunea de a alege un hardcover (cum ar fi a mea) sau o carte SoftCover, iar povestea este de 32 de pagini.

Deoarece cartea copiilor din Peventures este personalizată, este nevoie de mai mult timp pentru a imprima și nava. Pentru cumpărătorii din Statele Unite, trebuie să primiți cartea dvs. în aproximativ 3-4 săptămâni după comandare. Ar putea dura până la 4-5 săptămâni pentru ao primi dacă vă aflați în străinătate.

Pești copii personalizațiAm fost plăcut surprins de costul acestei cărți. Puteți comanda unul prin Site-ul companiei pentru doar 29 de dolari.99. Având în vedere că multe cărți noi, hardcover copii cu amănuntul pentru 15- $ 20, m-am așteptat ca această carte personalizată să fie mai scumpă.

În opinia mea, această carte de la Peventures ar face un cadou excelent pentru orice copil cu un animal de companie. Este educațional, distractiv și o mare păstrare că ar putea să-i prețuiască pentru totdeauna. Este accesibil la orice buget și educație. Ca părinte, acesta este exact tipul de dar pe care îmi place să-l găsesc pentru copiii mei.

Citiți următorul: 25 Beneficiile copiilor care cresc cu câini [infographic]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: cartea copiilor personalizate