Șoarecii fac animale de companie bune pentru copii?

Pet Mouse în cușcă

Mulți Copiii doresc un animal de companie, Dar părinții pot fi atenți. Părinții înțeleg investiția în timp cu curățarea și hrănirea unui animal de companie și a costurilor asociate, în timp ce copiii nu pot chiar să se gândească de două ori despre oricare dintre acestea. Dar părinții doresc, de asemenea, mai întâi să se asigure că tipul de animale de companie copiii lor vor fi un animal bun pentru ei. Șoarecii de companie sunt drăguți, mici, ieftini și destul de populari cu copii, mai ales că sunt expuși la ele în multe filme animate și emisiuni de televiziune.

Șoareci ca animale de companie pentru copii

Dacă copiii (și dvs.) doresc ceva ce se pot descurca cu mult și se pot bucura sau se pot juca, șoarecii de companie pot să nu fie cei mai buni, cât sunt mici, rapide (atât de greu să gestioneze pentru mâini tinere), și poate să-ți piardă destul de greu dacă ei te sperie. Dar dacă copiii tăi sunt calm și răbdători, ar putea funcționa.

Animal de companie Șoarecii pot fi manipulați, dar au nevoie de o atingere blândă și, uneori, o bună răbdare dacă nu sunt foarte îmbogățiți, să înceapă. Soarecii nu pot fi potriviți pentru copiii mai tineri, dar fiecare copil este diferit.

Cu toate acestea, dacă familia dvs. caută un animal de companie pentru a viziona (care nu este un pește de companie), o pereche sau un grup de șoareci de sex feminin poate fi o alegere excelentă. Animal de companie Șoarecii sunt distractivi să privească și nu prea dificil pentru un copil a avea grijă de.

Șoarecii sunt foarte inteligenți și nu iau mult spațiu. Copiii le place să le urmărească să alerge pe roți, să dețină tratamente în mâinile lor și să-și exploreze habitatele. Ele sunt animale liniștite, dar au, de asemenea, o durată scurtă de viață (1 până la 2 ani), care poate fi dificilă pentru un copil mic.

Câți șoareci ar trebui să obțineți?

Șoarecii tind să fie mai fericiți în compania altor șoareci, deci este recomandat să obțineți mai mult de unul. Șoarecii de sex masculin din același gunoi se pot înțelege, dar uneori luptă și ar putea fi nevoie să fie separați. Între aceasta și tendința șoarecilor de sex masculin intactă pentru a fi mirositoare decât femelele, femelele sunt o alegere mai bună pentru copii. O pereche sau un grup de femele se înțeleg de obicei bine, dar încercați să obțineți unele de la același gunoi sau care au trăit deja împreună pentru a evita dificultatea introducerii șoarecilor care nu se cunosc reciproc. Evident, păstrând împreună un șoarece de sex masculin și feminin duce la mulți descendenți, astfel încât acest lucru ar trebui evitat.

Siguranța șoarecilor de companie

Ca și în cazul oricărui animal de companie, copiii dvs. ar trebui, de asemenea, să înțeleagă că trebuie să-și spele mâinile după manipularea unui șoarece, mâncarea sau orice altceva în cușcă. Și, bineînțeles, adulții din familie trebuie să fie dispuși să ajute sau să supravegheze alimentarea adecvată, Curățarea și îngrijirea șoarecilor. Adulții nu ar trebui să depind niciodată 100% pe un copil să aibă grijă de un animal de companie.

Șoarecii pot mesteca prin lemn, hârtie și chiar plastic, deci este de cea mai mare importanță pentru a vă asigura că nu există găuri în cuști de șoarece care au fost create de mouse-ul tău. Șoarecii pot stoarce prin spații foarte mici și se vor pierde și, eventual, răniți dacă scapă. Asigurați-vă întotdeauna căștile sunt închise în siguranță după ce copilul dvs. se face jucând cu mouse-ul său.

Copiii care se ocupă de șoareci ar trebui să fie întotdeauna așezați pe pământ. Șoarecii pot sări sau pot cădea din mâinile copilului dvs. și dacă copilul dvs. este în picioare sau are mouse-ul pe o masă, mouse-ul poate să nu supraviețuiască picăturii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Șoarecii fac animale de companie bune pentru copii?