Cel mai bun câine pentru copii: rase sigure și distractive

Alegerea unui câine este ușor dacă sunteți singur și nu aveți copii în casa dvs. Puteți alege o rasă pe care credeți că este drăguță sau se potrivește cerinței de dimensiune pe care o căutați. Dar când adăugați copii și o familie în amestec, face lucrurile puțin mai pline. Deci, care este cel mai bun câine pentru copii care este sigur și cel mai distractiv pentru copiii dvs. să se joace?

Este absolut crucială pentru a alege viitorul dvs. de companie în baza temperamentului și personalității sale atunci când știți că vor fi adesea în jurul copiilor.

Siguranța trebuie să fie prioritatea principală atunci când copiii sunt implicați cu câini și, deși nu ar trebui să lăsați niciodată un copil singur cu o nouă pooch, există o mulțime de rase care fac animale de companie uimitoare și cel mai bun câine pentru copii, inclusiv cele 5 listate mai jos.

Cel mai bun câine pentru copii: rase sigure și distractive

Cel mai bun câine pentru copii - Buldog

Bulldogs

Uimit? Deși buldogii nu vor câștiga nici o premiu pentru nivelele lor de energie, sunt câini foarte robuste care pot ține bine în jurul copiilor mai răi. Ele sunt animale extrem de docile și prietenoase care se vor înțelege bine cu alte animale de companie.

De asemenea, datorită dimensiunii și nivelului scăzut de energie, buldogul poate fi unul dintre cei mai buni câini pentru copii, deoarece nu necesită o mulțime de spațiu, astfel încât să fie fericiți să trăiască într-o casă mare sau într-un apartament mai mic. Nu lăsați temperamentul lor moale să te păcălească; Ele sunt, de asemenea, câini de protecție excelentă și vor fi rapizi să-ți avertizeze familia sau copiii de vizitatori sau de pericol nedorit.

Citiți mai multe despre Bulldogs.


Cel mai bun câine pentru copii - Boxer

Boxeri

Boxerii sunt cunoscuți în mod specific pentru dragostea lor de copii și afecțiune față de familiile lor, astfel încât să fie cu siguranță unul dintre cei mai buni câini pentru copii. Ele sunt o rasă puternică de atletică atletic, care s-au născut să păzească oamenii pe care îi iubesc.

Boxerii doresc afecțiunea umană și necesită o mulțime de atenție, motiv pentru care pot fi cel mai bun câine pentru copii. Ele pot fi foarte mari, și fără o atenție adecvată pe care o merită că ar putea dezvolta probleme de comportament. Un lucru de observat despre boxeri este că ele sunt predispuse la multe probleme serioase de sănătate, deci ar trebui să-ți cercetați cu atenție crescătorul.

Citiți mai multe despre boxeri.


Cel mai bun câine pentru copii - Newfoundland

Newfoundland

Acești giganți blânzi au fost numiți "nanii naturii" din cauza iubirii lor pentru copii. În timp ce sunt o întreținere puțin mai mare din cauza Problema de vărsare a câinilor și drooling, ei vor mai mult decât să-l facă cu dragoste și afecțiune. Newriile, așa cum sunt cunoscute, vor crește cu mult peste 100 de kilograme, astfel încât acestea sunt cele mai potrivite pentru familiile cu mult spațiu liber pentru a-și exercita și a juca și sunt cu siguranță unul dintre cele mai bune câine pentru copii.

Newfoundlands sunt animale foarte sociale care fac bine cu oamenii noi, precum și cu alte animale de companie. Pe lângă faptul că îngrijirea și afectuosa, Newfoundland este, de asemenea, una dintre cele mai inteligente rase de câine acolo, făcându-le foarte ușor de antrenat. Asa ca animalul de animale de companie deoparte, și dacă vă puteți ocupa de dimensiunea, această rasă ar face o completare excelentă la orice familie.

Citiți mai multe despre Newfoundlands.


Cel mai bun câine pentru copii - Beagle

Beagles

Urechile floppy și ochii maro mari sunt două capse ale unui câine cel mai bun adorabil pentru copii. Se potrivesc cu o dorință de emoție și o personalitate iubitoare și aveți un beagle - unul dintre cei mai buni câini de familie care au mers vreodată pe pământ.

Beagles sunt blânde și dulci cu copii, dar sunt vânători înnăscuți, așa că nu pot face și cu animalele de companie mai mici. Ar trebui să aveți cu adevărat nevoie Cratează-le bine. Ei au o dragoste de mâncare și un nas dornic să-l miște, așa că fără pregătire adecvată, acești câini pot deveni puțini producători de necazuri.

Citiți mai multe despre Beagles.


Cel mai bun câine pentru copii - Mutts

Mutts

Dacă căutați un câine care va face o completare excelentă familiei dvs., dar nu doriți să rupeți banca plătită pentru o pură, o mutt poate fi alegerea perfectă ca un câine cel mai bun pentru copii. Puteți salva un câine dintr-o situație proastă și puteți economisi bani în același timp, ceea ce este cel mai bun mod de a merge oricând!

Ce exemplu mai bun pentru a seta pentru copiii dvs. decât îngrijirea și compasiunea pe care o vor vedea când adoptați a Dogul de adăpost predicat? Asigurați-vă că informați lucrătorii la adăpost despre familia dvs. și stilul dvs. de viață. Ei lucrează cu acești câini în fiecare zi și vor fi bucuroși să vă ajute să alegeți un câine care se va potrivi frumos cu nevoile dvs.

Citiți mai multe despre Mutts.

Au nevoie de mai multă opinie despre cele mai bune rase de câini? Verifică Top sfaturi de câine arhive Pentru mai multe articole privind rasele adecvate pentru copii și modul de îngrijire a acestora!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cel mai bun câine pentru copii: rase sigure și distractive