Pisici și copii - reguli pentru jocuri în condiții de siguranță

Fiecare persoană care a avut ocazia și privilegiul de a crește cu o pisică își amintește în cea mai mare parte toate acele lucruri minunate de cuddling și de joc. Și în timp ce este întotdeauna amuzant și interesant să vă urmăriți copilul și să petreceți timp cu tovarășul lor Kitty, această combinație a unui copil tânăr și pisica intenționată poate deveni uneori într-un dezastru.

Pentru a păstra atât copilul, cât și animalul dvs. de companie, este important să înființeze anumite reguli și să-ți înveți copilul cum să se comporte față de animale, deoarece nu numai că veți ridica un adult și iubitor de animale, dar de asemenea veți ajunge la Unele animale de companie foarte fericite.

Învățați-vă copilul cum să vă alăturați pisicii

copil și pisică

Fiecare proprietar de pisică știe că pisicile nu sunt cele mai tolerante creaturi, deci este important să vă învățați copilul cum să alăturați o pisică într-un mod care este plăcut. Fiica mea a fost deja obișnuită cu pisica noastră mai mare, Nini și știa că ea ar trebui doar să fie Pet doar ei pe spate, umeri, gât și vârful capului ei.

Cu toate acestea, când am introdus-o într-un nou pisoi, Lila, când era de trei ani, am mai trebuit să-i supraveghez interacțiunile la început și să mă asigur că fiica mea nu se zgârie dacă trage coada pisoiului sau pur și simplu îl deranjează și tragând blănurile sale doar ca niște copii mici. Asigurați-vă că vă învățați copilul să folosească lovituri moi, blânde deschise și să le învețe să evite burta, coada sau labele pisicii.

Păstrați jocul calm și blând

Pisicile sunt extrem de sensibile la zgomot și mișcare, astfel încât copiii prea încântați să le spele foarte des. Mi-a luat fiica mea pentru a-mi da seama de faptul că pisica noastră de 8 ani nu se bucură de tot ce strigă și țipând așa când Lila a venit, fiica mea știa deja că atunci când vrea să se joace cu prietenii ei blană, ea trebuie să se calmeze în jos un pic.

Lucrul curios este, în aceste zile, când fiica mea de 4 ani dorește un timp singur, ea merge la ea Copii confortabili Teepee unde Lila se alătură foarte des, astfel încât ei se înghesuie sau se joacă liniștit în locul lor sigur și liniștit. De asemenea, asigurați-vă că copilul dvs. știe să nu-și folosească mâna ca o jucărie pentru a evita zgârieturile accidentale și mușcăturile accidentale.

Permiteți pisicii ceva singur

Pisicile se bucură într-adevăr de timpul lor singur, așa că asigurați-vă că copilul este conștient de acest lucru și dacă pisica se ascunde sub ceva sau este ridicată undeva, pisica ar trebui lăsată singură. În cazul în care colțurile copilului dvs. sau trage pisica, acesta poate duce doar la copilul tău să se zgâlțâie sau să bată.

Fiica mea știe că atunci când pisicile sunt sub canapea că este timpul de somn și ar trebui să-i aștepte să iasă pe cont propriu. Dacă ea vrea cu adevărat să se joace cu ei, folosește jucării sau tratează pentru a le convinge să iasă și să se joace.

De asemenea, pentru a vă asigura că pisica voastră trăiește a Viața fără stres În casa ta, asigurați-vă că are un loc pentru a merge într-o perioadă privată în care nimeni nu o poate deranja.

Stabiliți câteva reguli de bază

Pentru a evita cu siguranță orice dezastre, cum ar fi zgârieturi, mușcături, lacrimi sau șuierătoare, plimbări puternice și au rupt blana, asigurați-vă că copiii dvs. au niște reguli de sol ca să nu tragă coada pisicii, mușchilor sau urechilor sau să urmeze pisica și să-i deranjeze În timp ce doarme. De exemplu, în casa noastră, pisicile nu trebuie să fie atinse în bucătărie, pentru că aici ajunge să mănânce și să-și folosească toaleta în pace.

Deci, în timp ce jucați împreună poate fi super distractiv și recompensarea atât pentru copil, cât și pentru pisoi, este foarte important să petreacă de această dată în siguranță și în armonie. Prin învățarea copilului dumneavoastră cum să se comporte în jurul pisicilor nu numai că copilul dvs. va avea o mulțime de distracție, dar veți face ca viața pisicii dvs. să fie plăcută prea plăcută.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisici și copii - reguli pentru jocuri în condiții de siguranță