Iubirea unui animal de companie ajută la reducerea stresului asupra copiilor familiilor militare

Iubirea unui animal de companie ajută la reducerea stresului asupra copiilor familiilor militare

Oricine a iubit vreodată un animal de companie poate atesta faptul că ei au în mod natural un talent pentru calmarea nervilor noștri înfricoșați și făcându-ne să ne simțim mai bine. Știu că doar cuddling prietenul meu felinar poate face imediat să mă simt încă cald și fuzzy înăuntru.

Cercetătorii au fost interesați de această filozofie și desfășoară acum studii pentru a vedea cât de puternică poate fi legătura cu blană-prieteno-umană. De fapt, descoperirile specifice au arătat acum că a Bondul puternic cu un animal de companie de familie poate fi deosebit de benefic pentru acei copii Într-o familie militară.

Când unul sau ambii părinți sunt implicați în armată, ea poate scrie o mulțime de anxietate pentru un copil. Incertitudinea desfășurării la situații cu risc ridicat, împreună cu mai multe re-locații ale unității de familie, pot juca cu toții haosi cu o bunăstare psihică și chiar fizică.

LEGATE DE: Produse esențiale de câini pentru proprietarii de câini cu copii

Iubirea unui animal de companie ajută la reducerea stresului asupra copiilor familiilor militare

Cu toate acestea, potrivit unui studiu realizat de Universitatea de Tufts, Copiii care au iubit și aveau legături puternice cu animalul de familie au arătat mai puțină anxietate decât cele fără. Puroi, au fost mai capabili să dezvolte capacitatea importantă de rezistență, împreună cu alte trăsături pozitive de dezvoltare, cum ar fi empatia și îngrijirea.

Studiul a fost realizat folosind aproape 300 de studenți de la nivelurile de grade șase până la doisprezece de la acele familii care au fost implicate în armată.

Rezultatele?

Aproximativ 70% dintre copii au avut o implicare puternică cu animalul de familie. Au interacționat cu ei, au hrănit și au mers pe PET dacă este cazul. Aceiași copii au arătat semne mai puternice de îngrijire și încredere, deși încă au simțit stresul de către familiile lor fiind în armată.

Aceasta a fost o descoperire interesantă pentru cei implicați în studiu. Megan Mueller, pH.D., un psiholog de dezvoltare și profesor asistent de cercetare la Cummings Scoala de Medicina Veterinară la Universitatea de Tufts, crede că acest lucru ar putea fi un pas important pentru a ajuta tinerii să construiască și să mențină relații cu colegii lor în timpul stresului.

LEGATE DE: Zece cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Iubirea unui animal de companie ajută la reducerea stresului asupra copiilor familiilor militareChiar dacă dvs. sau un membru al familiei nu este implicat în armată, copiii pot beneficia în continuare de legătura care este creată cu un animal de companie.

Conform Părinţi, Copiii cu legături strânse cu animalul de familie au crescut în multe zone ale vieții lor.

  • Copiii vor lua adesea o carte și vor citi la animalele de companie. De fapt, unele școli chiar folosesc acest fapt pentru cititorii lor reticenți cu animale de companie instruite. Copiii au voie să aleagă o carte, apoi să citească la acest tovarăș de blană chiar în clasă.
  • Copiii au ceva de vorbit când fac prieteni noi sau când începeți o nouă școală sau grup.
  • Nu numai că animalele vor reduce stresul unui copil, ci în conformitate cu unii medici prezența animalelor multiplicate în casă poate reduce de fapt șansele copilului de a dezvolta alergii.
  • Legaturi de familie. Majoritatea familiilor din toată inima sunt de acord că animalele lor iubite sunt într-adevăr parte a unității de familie.

Dacă credeți că copilul dvs. ar putea beneficia de un animal de companie de familie, fiți responsabili și faceți temele. Există multe tipuri diferite de animale de companie disponibile, astfel încât să știți ce dvs. și copilul dvs. sunteți capabili să vă manipulați înainte de a aduce un animal de companie în casă. În plus, asigurați-vă că ați adoptat sau cumpărați un animal de companie dintr-o unitate sau un crescător de reputație.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Iubirea unui animal de companie ajută la reducerea stresului asupra copiilor familiilor militare