40 Cele mai incredibile câini de rasă mixtă

Cele mai incredibile câini de rasă mixtă

Câinii de rasă mixtă devin devenind Din ce în ce mai popular. Ar putea fi datorită faptului că rasele mixte sunt considerate a fi mai sănătoase din punct de vedere genetic decât rasele integrale sau ar putea fi pentru că unele rase încrucișate sunt prea drăguțe drăguțe pentru a trece în sus. Indiferent de motiv, chiar și AKC a ajuns la bord cu un program care înregistrează câini de rasă mixtă, astfel încât să poată concura în competițiile AKC.

Multe dintre temperamentele extreme văzute în câinii de rasă de rasă sunt mai puțin frecvenți în câinii de rasă mixtă. De asemenea, unele dintre cele mai extreme comportamente - cum ar fi anxietatea severă de separare - nu sunt văzute de câte ori în câini de rasă mixtă. În general, temperamentul unui mutt este mai mult de mijlocul drumului decât cel al câinilor de rasă pură.

Câini de rasă mixtăUnul dintre principalele motive pe care unii oameni aleg să le adopte rase mixte se datorează faptului că au auzit că sunt mai sănătoși decât cei mai sănătoși. De fapt, au fost efectuate cercetări pe acest subiect și a demonstrat că această teorie este adevărată.

Un astfel de studiu a constatat aceste rezultate:

& # 8220;Tulburările genetice diferă în expresie. Nu s-au detectat diferențe de exprimare a 13 tulburări genetice între câinii de rasă de rasă de rasă și câinii de rasă mixtă (adică displazie, hipo- și hiperadrenocorticism, cancere, luxarea lentilă și luxarea patellar). Câinii de pâine au avut mai multe șanse de a avea 10 tulburări genetice, inclusiv cardiomiopatie dilatată, displazie cot, cataractă și hipotiroidism. Câinii cu reproducere mixtă au avut o probabilitate mai mare de ligament cruciat cranian rupt.& # 8221; - [Sursă]

Dacă vă gândiți la adoptarea unui câine de rasă mixt, există multe opțiuni incredibile disponibile. Unele câini de rasă mixtă pot fi înregistrați la nivel național, în timp ce alții sunt doar minunați mutts.

40 cele mai incredibile câini de rasă mixtă

Câini de rasă mixtă

Registrul național hibrid

Această organizație înregistrează câini hibrizi. Hibrizii sunt încă câini de rasă mixtă. Acestea sunt rase cu doar două rase complete în linia lor. Părinții trebuie să fie diferiți, rase înregistrate.

De asemenea, trebuie să puteți dovedi că părinții sunt canini deplină. Acestea sunt doar câteva rase hibride pe care le-au recunoscut. Pentru lista completă, verificați Site-ul Național de Registru Hybrid.

Rame mari recunoscute de Registrul Național Hybrid

1. MastadaneMastiff & Great Dane

Acest lucru ar putea face pentru un copil cu adevărat gigant. Cu picioarele lungi ale Dane, și mușchiul mastifului, mai bine asigurați-vă că începeți să vă antrenați mai devreme înainte ca acest câine să poată face niște daune grave.

2. American Molossus - American Bulldog & Neapolitan Mastiff

Dacă doriți o canină care nu drool, puteți trece pe această rasă mixtă - ambele rase din acest combo sunt cunoscute de Drool. Un lucru pe care îl veți obține este un animal intimidant, care se spune că este bun cu copiii.

3. Goldendoodle - Aur Retriever & Poodle

GoldendoodleMai mult decât un nume drăguț, Goldendoodle este unul dintre cele mai populare câini de rasă mixtă. Imaginea A Labrador cu bucle lungi. Ambele rase sunt cunoscute ca fiind ușor, jucaus, și iubitoare.

Această rasă de câine de designer vine în mai multe dimensiuni. În funcție de faptul dacă părintele Poodle este o dimensiune mică, medie sau mare, Goldendoodles poate veni într-o varietate de dimensiuni. Sunt câini extrem de inteligenți și fac animale de companie de familie mari.

4. Câine rău ţinut în lanţ - American Buldog & Bull Mastiff

Am scris despre această rasă de mai multe ori. La proprietarii săi, este considerată o rasă completă. Asigurați-vă că aveți cunoștințele și timpul pentru a instrui și socializa în mod corespunzător această rasă tradițională agresivă.

5. Cock-a-poo - Cocker Spaniel & Poodle

Cocker Spaniels sunt cunoscuți a fi un pic gros, dar când o amestecați cu un pudel, ea îmbină acele obiceiuri neprietenoase. Puiul care vine din acest amestec este destul de drăguț pentru a se potrivi cu animalele umplute la capătul patului tău.

Bocker
Acesta este editorul nostru Bockerul lui Samantha, Molly.

6. Bocker - Beagle & Cocker Spaniel

Nu aș spune că acești câini sunt mari, dar sunt cu siguranță mai mari decât mici. Acești blănuri de blană au de obicei părul scurt și arată mai mult ca un beagle în opinia mea. Ele sunt de obicei destul de timide, dar foarte loiale. Editorul nostru, Samantha Randall, are un bocker care este prezentat în multe dintre videoclipurile sale pe sfaturile de câine de top.

7. Dobordor - Labrador Retriever & Doberman

Ca și alte "rase de designer", aspectul și personalitatea acestor câini de rasă mixtă pot varia. De obicei, are circumferința unui laborator, dar marcajele unui Doberman. Aceasta nu este o regulă, iar o parte din distracție este în surpriză.

LEGATE DE: Sănătatea câinilor de rasă pură vs. Mutts - pe care câinii sunt mai sănătoși?

Câini de rasă mixtă

Mic Rase recunoscute de Registrul Național Hybrid

8. Jack-a-albină - Beagle & Jack Russell Terrie

Imaginați mai sus, Jack-A-Bee este un câine interesant. Atât rasele independente, acest amestec este sigur că are o mulțime de energie și au nevoie de un proprietar pregătit. Asigurați-vă că aveți timp și temperament pentru a face față acestor mici bouncers.

9. American Rat Pinscher - American Rat Terrier & Miniatura Pinscher

Min-Pin nu are întotdeauna marcajele unui Doberman. Terrierul de șobolan, de asemenea, sportează diferite marcaje și nuanțe. Asta înseamnă că acești pui pot arăta foarte diferit unul de celălalt - o varietate frumoasă.

Malti-poo10. Malti-poo - Malteză și pudel

Intelligent și Frisky, Malti-Poos (ilustrat pe dreapta) sunt drăguți și sensibili. Nu am putut găsi nici o regulă clară, dar mă gândesc că sunt folosite pudele miniatură sau jucării. Am ajuns la această determinare numai prin schematică.

11. Dameranian - Dachshund & Pomeranian

Dacă vreți o față zâmbitoare și urechi, vă salută în fiecare zi, atunci acesta este mutt pentru tine. Dachshunds vin în mai multe culori și Lungimi de păr. Uită-te la părinți pentru o idee despre cum ar arăta descendenții lor.

12. Malzer - Miniatura Schnauzer & Malteză

În timp ce nu-i plac copiii, sunt însoțitori mari pentru oameni singuri sau cupluri. Unii pot avea părul lung, luxos al maltezului, în timp ce alții au părul scurt, bine al schnauzerului, astfel încât nevoile de îngrijire variază.

13. Frenchton - Franceză Buldog & Boston Terrier

FrenchtonPotrivit unor surse, adevărații francezi (ilustrați în dreapta) au 75% buldog și 25% Boston Terrier. Acest combo va fi energic și jucăuș. Când ambele rase sunt așa, știi că chiar mixte, vor fi așa.

14. Corkie - Cairn Terrier & Yorkshire Terrier

Yorkies sunt un câine popular care să aibă în rasele încrucișate. Mixul care merge cu acest nume este un pic fuzzy. Unele site-uri listează ca un terrier Yorkshire și un Cocker sau un Corgi. Dacă doriți să se înregistreze, site-ul afișează amestecul în caractere cursive ca fiind cea corectă.

15. Meagle - Beagle & Miniatura Pinscher

Din ceea ce am găsit în cercetarea mea, aceste câini de rasă mixtă au, în general, marcajele minunatelor și formei capului și a urechilor floppy ale beaglei. Orice ar fi, este absolut adorabil.

16. Puginese - Pekingese & Pug

Acești bebeluși au fumat fețe care pot fi drăguți, dar au nevoie de îngrijire suplimentară. Aceste rase nu pot fi în vreme caldă sau rece. Ei au nevoie de climă moderată, iar plimbări scurte datorită structurilor lor faciale.

RECOMANDAT: 17 rase mici de câini care sunt bune cu copiii

17. Chiweienă - Chihuahua & Dachshund

ChiweienăCu un corp lung și un cap mare (ilustrat pe dreapta), acești membri ai familiei cu patru picioare sunt gata să waltz în inima ta. Câini mici ca acestea sunt sensibile și fragile; Asigurați-vă că puteți oferi supravegherea constantă de care au nevoie.

18. Puggat - American Rat Terrier & Pug

În mod ideal, acești câini au un bout mai sănătos și mai sănătos al Terrierului de șobolan. Oricum, ei încă mai fac câini mici care cerșesc pentru lovin `. Personalitatea calmantă calmează, uneori, șobolan agresiv.

19. Yoranian - Yorkshire Terrier & Pomeranian

Acești câini vor deveni, de obicei, oarecum mai mari decât Yorkies, dar sunt, de obicei, mai ciudați și mai robusi decât rasa. Energetic și iubit, aceste câini de rasă mixtă au nevoie de un pic de antrenament de ascultare.

20. Yorkie-Poo - Poodle & Yorkshire Terrier

Ca și alți pui de pe această listă, puteți găsi informații care indică faptul că animalele de companie sunt calme și blânde, iar alții spun că sunt energici și activi. Cel mai bun pariu este să-ți adresați crescătorului dvs. reputat, ceea ce sunt personalitățile părinților.

Mutare minunată

Doar pentru că unele amestecate Câini de rasă nu sunt un "hibrid" fantezist, nu înseamnă că nu sunt speciale. Iată câteva câini de rasă mixtă care pot bate rasele complete din parc, și încă se înregistrează în programul AKC.

Desigur, nu trebuie să faceți asta dacă nu doriți. Câinii nu nevoie Documente dacă nu doriți să concureze în spectacole. Dacă sunteți pur și simplu curios despre patrimoniul câinelui dvs., ați putea dori să vă gândiți Achiziționarea unui test de ADN canin.

Rase mari

21. Bulmatian - Buldog & Dalmatian

Ca și dalmateni, acești membri ai familiei cu patru picioare se naște alb și își vor dezvolta petele în jur de 5 luni. Unii pot fi născuți cu coloranți și apoi dezvoltați și pete.

22. Labradane - Labrador & Mare Dane

Iubesc o dane, dar nu bolile genetice asociate cu rasa? Bine ați venit la Labradan. Toate beneficiile într-o dimensiune puțin mai mică și o sănătate mai bună. Acești canini sunt sigur că sunt prietenoși, prost și loiali - la fel ca Labrador Retriever.

23. Weimerrman - Weimaraner & Doberman

Acest animal de companie combina nu este bine cunoscut. Dacă căutați ceva unic, acesta este câinele pentru dvs. Cel prietenos și neînfricat Weimaraner și Brave și Loial Doberman fac o pereche bună.

24. Chowsky - Chow Chow & Siberian Husky

ChowskyAceastă combinație drăguță îmbătrânește o parte din agresiune și aloofitate că chows sunt cunoscute. Chiar și cu aceste câini de rasă mixtă, este important să vă asigurați că animalul dvs. de companie are pregătire de pachete și formare de socializare începând de la o vârstă fragedă.

25. Pitsky - Pit Bull & Siberian Husky

Energie înaltă și ieșire, acești canini fac mai bine în familiile active în aer liber. Asigurați-vă că Pitski este instruit în abilitățile de lider și socializare. Amintiți-vă - un câine obosit este un câine fericit - care nu este niciodată mai adevărat decât cu rasele agresive.

26. Labstaff - Labrador & American Staffordshire Terrier

Natura prietenoasă și ieșită a laboratorului lucrează excelent pentru a tona, uneori agresiv și teritorial American Staffordshire Terrier. Acest lucru face ca un câine de familie mai bun, care este încă puternic și curajos.

27. Cordie - Aur Retriever & Welsh Pembroke Corgi

Dacă obțineți cele mai bune dintre ambele părți, Cordie va fi iubitoare și inteligentă. Haina lor va fi probabil o culoare de aur ondulată, dar poate fi wirt ca Corgi. Ele pot avea chiar și o combinație de tipuri de blănuri pe un câine!

28. Shepherd german australian - Shepherd german și Shepherd australian

Shepherd german australianDe obicei, acești pui vor avea culorile și marcajele Ciobănesc german, și picioarele mai scurte și corpul mai larg al păstorului australian. Ele sunt, în general, calme și rezervate.

29. Labsky - Labrador & Siberian Husky

Cu părul de obicei scurt al laboratorului, dar ochii clară albaștri ai husky, acesta este un câine frumos care este ușor de întreținut. De asemenea, un labsky face mai bine în temperaturi mai calde că un husky.

30. Goberian - Aur Retriever & Siberian Husky

În timp ce ochii albaștri și haina de aur sunt mash-up preferat de aceste rase, ele sunt destul de frumoase. Acești câini fac bine cu copiii și cu alte animale de companie.

31. Ausieador - Labrador & Australian Shepherd

Aceste canini sunt inteligente și izbitoare. Chiar acum, sunt, fără îndoială, una dintre cele mai căutate amestecuri. Asigurați-vă că dvs. provine de la o sursă de renume ca popularitate de rase de pui.

32. Utonagan - Alaskan Malamute & Siberian Husky & German Shepherd

Acesta este unul dintre câinii de rasă mixtă care speră să primească recunoașterea ca o crescătorie pură în curând. Spre deosebire de "rasele de designer", acest amestec este realizat cu utonagane masculine și feminine. Câinii de rasă pură nu mai sunt utilizați.

Imaginați mai jos, puteți vedea că acestea sunt una dintre cele mai frumoase câini de rasă mixtă de pe această listă.

LEGATE DE: Cele mai vechi rase de câine vechi

Câini de rasă mixtă

Rase mici

33. Cheagle - Chihuahua & Beagle

Cu acest amestec, obțineți o canină mai mare decât ați fi cu o piele plină de sânge. Cu marcaje ca un beagle, ei se vor asemăna, de obicei, alte amestecuri de beagle. Socializarea este importantă cu această rasă.

34. Aussiepom - Australian Shepherd & Pomeranian

Cu acești blănuri, vă puteți aștepta la o dimensiune mai mică decât un Aussie, dar culorile și marcajele Ausiei. Puteți obține chiar unul sau două Blues Ochii.

35. Jack-a-ranian - Jack Russel Terrier & Pomeranian

Cu părul scurt, Dar coada curbată a pomului, mulți oameni optează pentru acest combo. Urmăriți-vă pantofii și șosetele! La fel ca poms, aceste mici dinamite le place să mestece.

36. Corgipoo - Pembroke Welsh Corgi & Poodle

CorgipooSunt un fan al oricărui lucru cu Poodle, iar acestea nu fac excepție. Ei au aspectul limuzinei unui corgi și părul slab ondulat al pudezii. Sperăm că dacă mergeți cu această rasă, "poo" va tăia vărsarea "Corgi".

37. PUGAPOO - Pug & Poodle

Dimensiunea poate varia în funcție de ce dimensiune este folosită - standard, mini sau jucărie. Creează pui drăguți, iubibili, care sunt mai sănătoși decât pugii. Amestecul se completează reciproc este atitudinea, ambele rase sunt stabile, iubitoare și previzibile.

38. Siborgi - Siberian Husky & Pembroke Welsh Corgi

De asemenea, cunoscut sub numele de "Horgi", descendenții acestor blănuri arata de obicei ca un miniatural husky. Ele au adesea marcajele și colorantele unui husky, corpul lung și picioarele scurte ale corgiului.

39. Rat-Cha - Chihuahua & Terrier de șobolan

Cred că numele mai bun pentru acest amestec este "Taco Rat". Ambele rase sunt energice și distractive, deci nu este diferită în acești pui mixici. Rat-Chas sunt inteligente și ușor de antrenat.

40. Taco Terrier - Chihuahua & Fox Terrier

Deși cred că acest nume ar funcționa și pentru rat-cha, acest nume este folosit pentru Chi și Fox Terrier. În aparență și personalitate, aceștia sunt aceiași datorită raselor terrier care arată similare în culori și marcaje.


Lucrul cu aceste câini de rasă mixtă este că există întotdeauna noi care apar în piața câinilor. Ați putea chiar să vă începeți propria dvs! După cum vedeți din această listă, tot ce aveți nevoie sunt două rase diferite și un nume atrăgător. Dacă vă aflați pe piață pentru un nou membru de familie cu patru picioare, nu vă uitați doar la "Pure Breds". Există multe rase mixte acolo, care sunt la fel ca și cum merită timpul și energia.

Citiți următorul: 20 cele mai multe rase de câine feminine pentru femei și bărbați

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 40 Cele mai incredibile câini de rasă mixtă