Profilul de rasă: sheprador (germană shepherd / labrador mix)

Sheprador câine rasă

Căutarea unui pooch dulce, loial și jucăuș? Sheprador, uneori numit Labrashepherd sau German Sheprador este un doggo de rasă mixtă creat de reproducerea unui păstor german cu un Retriever Labrador.

Aceste tăieturi canine fac animale de companie excelente pentru familiile potrivite, așa că vom discuta despre tot ce trebuie să știți despre ei pentru a determina dacă sunt un meci bun pentru dvs.

Profilul de rasă Sheprador: Takeway-uri cheie

  • Sheprador este un doggo de rasa mixt creat prin combinarea unui Retriever Labrador si a unui ciobanesc german. La fel ca majoritatea copiilor de rasă mixtă, Shepradors prezintă de obicei o combinație a trăsăturilor lor de rasă părinte, deși acestea variază cu siguranță o grămadă.
  • Shephradorii sunt de obicei câini de familie buni, dar nu sunt întotdeauna ideali pentru proprietarii de primă dată. Laboratoarele și păstorii germani pot prezenta ambele provocări pentru primii proprietari, ca și descendenții lor mixte.
  • Dacă vă decideți să adăugați un Sheprador familiei dvs., fiți pregătiți pentru o mulțime de formare și plimbări. Socializarea și formarea precoce sunt importante pentru păstrarea noului dvs. Pooch Friendly, iar acești dogguri de înaltă energie au nevoie de o mulțime de exerciții fizice.

Ratele părintelui Sheprador

Shepradorii sunt pui mixt, creați prin traversarea unui ciobanesc german și a unui retriever labrador. Și, ca întotdeauna, poate fi util să înțelegeți rasele părinte pentru a obține o perspectivă asupra personalității potențiale ale mutt.

În timp ce distribuția trăsăturilor este puțin probabil să fie o divizare pură, 50-50, este încă merită să luăm în considerare părinții puii dvs. să se asigure că Sheprador este o alegere ideală pentru familia ta.

Labrador Retriever

Shepradorii sunt laborator

Jumătate din personalitatea și aspectul Sheprador pot fi atribuite lui Happy-Go-Lucky Labrador Retriever.

Aceste pooches populare se clasifică în mod constant ca Cea mai populară rasă a AKC Și este ușor să vezi de ce. Labradorii (și Amestecurile de laborator) sunt de obicei adaptabile, câini iubitoare care fac bine cu familiile sau proprietarii unici, atâta timp cât nevoile lor sunt luate în considerare.

Laboratoarele moderne au fost crescute ca câini de vânătoare de păsări, și au o moștenire de a lucra toată ziua și de a recupera poalele pentru poporul lor. Această natură gata continuă continuă să fie văzută astăzi, deoarece Labrador activ este dornic să vă alăture oricărei aventuri (și sunt întotdeauna fericiți să facă o înot). Retrieverii labrador cântăresc între 50 și 80 de kilograme și vin în variante de aur, ciocolată sau negru.

În ansamblu, acești puii sunt bine iubiți pentru trainabilitatea, natura prietenoasă și prietenia și # 8212; Pur și simplu pune, ei fac tovarăși uimitori canini.

Acestea fiind spuse, acești câini atletici au nevoie de o mulțime de exerciții zilnice pentru a rămâne stimulate mental și se potrivesc fizic. În plus, laboratoarele pot fi mai predispuse anumitor tulburări genetice, cum ar fi displazia de șold sau hipotiroidismul datorită practicilor neglijente de către unii crescători.

Ciobănesc german

Shepradorii sunt parte GSD

Păstorii germani (și majoritatea Amestecurile germane de ciobanesc) aliați nobili, care sunt întotdeauna capabili să fie alături de dvs. și gata să vă protejeze la un moment dat.

Acești canini curajoși sunt lucrători naturali de uz natural, adesea un popular Călătoria câinilor pentru munca de serviciu și ca parte a Forțele de lucru ale poliției. Păstorii germani sunt câini de dimensiuni medii și mari care cântăresc între 65 și 90 de lire sterline, dar hainele lor groase le pot face să pară chiar mai mari decât sunt.

Acești pui inteligenți au fost crescuți inițial la turma și protejează turmele de oi ca Gardienii de animale, care este, probabil, în cazul în care ei primesc o etică puternică de lucru și de alertă.

Păstorul german este un tovarăș loial, iubitor, care se obligă îndeaproape cu familia sa. Acestea fiind spuse, acești pui pot fi oarecum aloof față de străini, deci Puppyalismul Socializare ar trebui să fie manipulate cu îngrijire suplimentară. Câinii de ciobanesc germani au, de asemenea, nevoie de un exercițiu amplu pentru a-și satisface atitudinile de lucru grele.

Aceste pooches populare se clasifică în mod constant ca Al 2-lea rasă populară de AKC. Doar rețineți că acestea pot fi susceptibile la condiții precum displazia de șold canin, artrita și umflarea. Păstorii germani sunt însoțitori foarte instruiți care sunt fericiți să vă însoțească oriunde te duci.

Sheprador: Ce obții când combinați laboratoarele și GSDS?

Trecerea laboratorului cu Shepherd

Ca și în cazul oricărui câine de rasă mixt, poate fi dificil de a fixa caracteristicile exacte și personalitatea Sheprador. Fiecare câine este diferit și este în întregime posibil ca Sheprador să pară mult mai mult ca un păstor german decât un labrador sau viceversa.

Acestea fiind spuse, iată câteva orientări generale despre ceea ce poate fi un Sheprador, astfel încât să puteți determina dacă sunt o alegere bună pentru dvs.

  • Mărime și formă: Shepradorii sunt de obicei medii și câini mari care cântăresc oriunde de la 60 la 95 de lire sterline. De obicei, sunt de 20 până la 25 de centimetri înălțime, deși dimensiunile doggie a rasei mixte fluctuează cu siguranță. Sherpradorii pot avea o construcție în primul rând de laborator, deși ar putea fi un pic mai tonifiat și au urechi ușor arcuite datorită influenței germane a ciobanescului.
  • Temperament: Acești puii fac vegheri excelenți și tovarășii de familie, deși nu pot fi potriviți pentru primii proprietari de câini, deoarece au nevoi de activitate ridicată și pot fi supraprotective. Sheprador este plin de viață, întotdeauna pregătit pentru următoarea aventură și legături strâns cu membrii familiei. Acești câini loiali fac cei mai buni prieteni de pe tot parcursul vieții pentru proprietarii care le pot menține mental și fizic angajați după cum este necesar. Sheprador dorește compania umană și nu ar trebui lăsată singură pentru perioade lungi de timp.
  • Coat și culori: Sheprador tinde să aibă un strat scurt, cum ar fi părintele Labrador, dar el poate avea, de asemenea, o haină groasă ca păstorul german. Culoarea stratului poate varia între negru, alb, cremă, roșu, gri și albastru sau un amestec de aceste culori.
  • Inteligență: Sheprador este în mod natural inteligent datorită spiritului rapid al ambelor părinți. Acești puii plăcuți oameni sunt destul de ușor de antrenat atâta timp cât există unele tratamente delicioase implicate. Veți dori să vă asigurați că aveți o mulțime de jucării de puzzle în timp ce această rasă mixtă inteligentă trebuie să rămână stimulată mental.
  • Provocări de formare: Ca orice rasă, frumoasa Sheprador vine cu propriul său set de provocări de formare. Acești puii pot fi un pic gust, deci va trebui să aveți o mulțime de jucării în jurul valorii de scopuri de redirecționare. În plus, Shepradorii au niveluri ridicate de energie, așa că vor avea nevoie să obțină o mulțime de exerciții fizice și sesiuni de joc sau pot deveni plictisite și distructive. Shepradorii pot fi, de asemenea, oarecum atenți la străini, astfel încât va trebui să vă concentrați foarte mult pe procesul de socializare în timp ce pooch-ul dvs. este tânăr.
  • Îngrijirea: Acest pooch este probabil să vărsați peste tot casa dvs., astfel încât să doriți să vă asigurați că aveți un vid bun disponibil. Stratul scurt al lui Sheprador ar trebui să fie ușor de periat cel puțin o dată pe săptămână. Acești puii au urechi mari care ar trebui curățate în mod regulat pentru a preveni infecțiile urechilor și ar trebui să fie scăldate lunar.
  • Sănătate: Acestea sunt, în general, pui sănătoși care trăiesc în jur de 10 până la 12 ani. Ele sunt, din păcate, susceptibile la afecțiuni cu care se confruntă atât de labradori, cât și de păstorii germani. Unele dintre aceste condiții includ displazie, umflături și probleme de piele. Ca și în cazul oricărui câine, Sheprador ar trebui să-și facă dinții periat într-o bază de noapte.

Cele mai bune familii și proprietari pentru Shepradors

Un amestec de laborator

Te gândești la primirea unui sheprador loial, inteligent în viața ta? Iată o verificare rapidă pentru a vă asigura că acești câini fantastici sunt potriviți pentru casa dvs.

  • Nu aveți alergii pentru câini. Shepradorii sunt predispuși la vărsarea greoaie, deci nu vor fi cea mai bună alegere pentru proprietarii cu alergii proaste. De asemenea, veți dori să vă asigurați că aveți timp să aspirați casa în mod regulat.
  • Tu crave aventura. Acești puii nu sunt cu siguranță cartofi de canapea și vor avea nevoie de proprietari care își pot potrivi nivelurile ridicate de energie. Sheprador este ușor de predispus la plictiseală, deci va trebui să puteți avea timpul și energia pentru a păstra acești pui angajați. Ei au potențialul de a face COMPANII MARE DREPTURI sau parteneri care rulează!
  • Cineva este de obicei acasă. Acești puii doresc compania umană și fac cele mai bune în casele în care cineva este în jur pentru a le ține distractiv. Dacă această nevoie este lăsată nesatisfăcută, acești pui pot fi predispuși la plictiseală și pot deveni distructivi.
  • Căutați o Rularea Buddy. Sheprador este un câine activ care are nevoie de un exercițiu amplu pentru a rămâne mental și fizic potrivit. Asigurați-vă că puteți ține pasul cu această rasă amestecată activă și plină de viață.
  • Sunteți interesat de instruire. Smart Sheprador iubește să învețe trucuri și să efectueze exerciții de agilitate. Dacă sunteți interesat să predați trucuri complexe și de formare, Sheprador ar putea fi pooch-ul perfect pentru tine.
  • Aveți o mulțime de spațiu. În timp ce acești câini de dimensiuni medii și mari sunt destul de adaptabili atâta timp cât nevoile lor sunt îndeplinite, Shepradors apreciază cu siguranță că au acces la o zonă largă împrejmuită în care pot arde o parte din energia lor fără limite.
  • Ești un proprietar de câine cu experiență. În timp ce acest lucru nu este un set în regulă de piatră, Shepradors probabil nu sunt cea mai bună alegere pentru primii proprietari de câini. Nivelurile ridicate de energie și, ocazional, asupra tendințelor protectoare trebuie să fie asociate cu un proprietar care poate oferi sesiuni de formare fermă, concentrată și consecventă.
  • Căutați un prieten cel mai bun de viață. Shepradorii sunt incredibil de loiali, iubiți câini care sunt sigur că vor lăsa o casă în inima voastră. Dacă căutați un partener de atletism canin, aceasta este o mare rasă mixtă de luat în considerare.

***

Este clar că Sheprador este o rasă mixtă uimitoare, cu o mulțime de dragoste pentru a da. Acești însoțitori de canini sunt întotdeauna gata să se alăture acțiunii și sunt cele mai fericite alături de familiile lor iubite.

Aveți un sheprador dulce? Care este lucrul tău preferat despre această rasă mixtă unică? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul de rasă: sheprador (germană shepherd / labrador mix)