Cele mai populare rase de câine în acest an

Zâmbind beagle

Există sute de rase de câine în lume și, în timp ce anumite rase sunt clasice care vor fi întotdeauna populare, altele se ridică și vor cădea în popularitate bazate pe tendințe și cultură pop. Un număr de nevoi de întreținere asemănătoare factorilor și de trainabilitate - de obicei joacă un rol în popularitatea câinelui, de asemenea.

Bacsis

Atunci când alegeți un câine pentru familia dvs., popularitatea poate fi un factor atrăgător, dar asigurați-vă că vă considerați mărimea, nevoi de îngrijire, sănătate, nivel de energie, și temperament. Se potrivesc stilului și nevoilor familiei tale.

Check out cele mai populare rase de câine trezind chiar acum și să învețe puțin despre fiecare pentru a vedea dacă ar putea fi o potrivire bună pentru tine și pentru familia ta.

Cum să alegeți câinele drept pentru dvs
01 din 10

Boxerul frumos este un câine de familie afectiv, loial, care a fost popular de mulți ani. În ciuda istoriei sale ca câine de luptă, rasa sa dezvoltat într-un tovarăș blând, jucăuș fără nici o urmă de agresiune. Acest câine se reproduce în mod obișnuit se înțelege foarte bine cu copiii când este instruit corespunzător. Cu toate acestea, boxerii le place să sară și să poată uita dimensiunea lor din când în când, astfel încât formarea este o necesitate. Deși boxerul poate fi un clovn Goofy, are o parte gravă atunci când vine vorba de protejarea celor dragi.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 20 până la 24 de centimetri

Greutate: 55 până la 70 de lire sterline

Caracteristici fizice: Stocky, muscular, puternic corp-pătrat, cap de blocare cu maxilar de suspensie și un strat scurt de bastoane, cu fulgi și brindle ca culori standard, marcajele standard includ o mască neagră, o mască neagră cu marcaje albe și marcaje albe

  • 02 din 10

    Terrierul Yorkshire este un favorit în rândul fanilor rasele mici de câine. Poreclit Yorkie, acesta este "câinele pungii chintesentali", rar atingând pământul și adesea văzut cu un arc în părul lui. Cu toate acestea, nu face nici o greșeală: acest lucru nu este un câine wimppy. Yorkie face pentru statura sa mică, cu o personalitate uriașă. Credeți-vă sau nu, această rasă poate fi destul de supraveghetor, care vă avertizează vocal în jurul casei. La sfârșitul zilei, Yorkie nu este un câine de lucru, ci mai mult un partener afectuos.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 9 inci

    Greutate: 5 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Statură petită - Combinațiile de culori standard sunt negre și aur, negru și bronz, albastru și aur, albastru și negru, drept, drept și mătăsos

  • 03 din 10

    Rottweiler este un loial și Companion de protecție că uneori primește un rău rău. Acest câine mare poate părea intimidant pentru unii, dar majoritatea Rottweilers sunt iubitoare și blânde față de cei dragi. Instruirea și socializarea sunt cheile unui Rottweiler bine comportat și fericit. Acești câini puternici pot fi greu de gestionat fără structură. În ciuda faptului că uneori fiind numit o "rasă periculoasă", aceasta este o etichetă neloială - acest câine este o canină iubitoare și loială, care ar putea fi motivul pentru care Rottweilerul a devenit mai popular.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 27 inci

    Greutate: 80 la 130 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul muscular mare, cu un strat negru scurt, oarecum grosier, dar strălucitor, dar strălucitor, cu marcaje bogate de bronz

  • 04 din 10

    Pudelul este un alt câine memorabil cu o istorie bogată ca favorit al aristocrației. Podele au fost, de asemenea, cunoscute sub denumirea de interpreți de divertisment. Eventual datorită tunsoarelor sale fantezie și aspectului "Frou-Frou", mulți oameni nu își dau seama că acesta este a rasa de câine foarte inteligentă. Poate că un motiv pentru care Pudele este atât de popular este că vine în trei dimensiuni: jucărie, miniatură și standard. Mult la încântarea entuziaștilor lor, soiurile mai mici sunt cunoscute pentru longevitatea lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Standard: 15 inci - miniatură: 10 până la 15 inci - jucărie: 10 inci și sub

    Greutate: Standard: 45 până la 70 de lire sterline - miniatură: 15 până la 18 lire sterline: 5 până la 9 lire sterline

    Caracteristici fizice: Curățată de straturi unice, care pot fi una dintre culorile solide, inclusiv alb, negru, gri, maro și caise

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Popularitatea buldogului francez a crescut în ultimii ani. Nu este surprinzător odată ce vă uitați la rasă. Acestea sunt adorabile, jucăușă, câini afectivi care, ca adulți, continuă să arate ca puii. Urechile lor extra-mari și ridurile drăguțe le fac irezistibile pentru mulți oameni. Dimensiunea lor compactă și robustețe sunt trăieri excelente pentru cei care iubesc câinii mici care nu sunt prea delicați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 19 până la 28 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Câine robustă, compactă, cu un cap mare, bot scurt și urechi asemănătoare bâtului

  • 06 din 10

    Beagle iubitoare este un câine energic care are o afinitate pentru copii și viața de familie. Vocal la un punct aproape comic, Beagle poate continua conversația caninică, mai ales cu Bolful Signature. Rasa este mică la dimensiuni medii, dar este robustă, robustă și capabilă să țină pasul cu restul. Beagle are, de asemenea, un nas pentru rău, dar în modul cel mai îndrăzneț. În plus, acel nas uimitor poate fi pus pentru a lucra de la alte tipuri de probleme, în mod specific bombe și droguri la aeroporturi și puncte de control similare.

  • 07 din 10

    Bulldogul din ce în ce mai popular împărtășește strămoșul cu boxerul. Cu toate acestea, de asemenea, ca boxerul, timpul a transformat acest fostul câine de luptă într-un tovarăș delicat de canine. Buldogul este cunoscut pentru cadrul Stocky, construi extrem de robust și aspectul general "dur". Acesta este probabil motivul pentru care rasa este frecvent utilizată ca mascotă a echipelor sportive. Când cunoașteți un buldog, veți descoperi că rasa este destul de afectuoasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 15 inci

    Greutate: 40 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Câine de dimensiuni medii care are un corp gros, cu strat de culoare netedă, alb, texturat, neted, netedă, alb, alb, fawn, sau cădere (maro pal) - cap de scurtă durată este umeri masivi și pătrați și piept Alimente groase, robuste

  • 08 din 10

    Retrieverul de aur este un câine de familie loial și afectuos, cu o inimă mare. Cu o atitudine dornică, această rasă este adesea găsită care lucrează ca un serviciu de serviciu sau de asistență. Aurul este, de asemenea, un câine de terapie minunată, cu o dispoziție veșnică fericită. În plus, această rasă pare să fi scris cartea atunci când vine vorba de a se împrieteni la copii, făcând rasa o potrivire perfectă pentru viața de familie. Goldens au fost câini foarte populari de zeci de ani.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21 până la 24 de centimetri

    Greutate: 55 la 75 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Câine robustă, musculară, mijlocie, cu un strat de aur lucios, cu un cap larg, ochi prietenoși și inteligenți și urechi scurte

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Păstorul german a fost întotdeauna o rasă de câine extrem de populară. Acest câine greu de lucru și loial este probabil cel mai bine cunoscut pentru abilitățile sale ca animal de protecție, câine de poliție și erou de căutare și de salvare. Cu toate acestea, această rasă de câine gravă și diligentă are o parte mai moale, Goofier. Poate că de aceea rasa este încă destul de favorizată ca un animal însoțitor. Un lucru este sigur: va urmări și va apăra casa și familia. Nu lăsați-o pe exteriorul său greu să te păcălească, deși. Această rasă este afectuoasă și jucăușă cu cei dragi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 60 la 100 de kilograme

    Caracteristici fizice: Mare, atletic construiește stratul dublu, compus dintr-un substrat gros și o haină exterioară densă, ușor ondulată, cu culoare bronzată și roșie și roșie și neagră

  • 10 din 10

    Ar trebui să nu vină ca nici o surpriză faptul că Labrador Retriever a fost cel mai popular câine din Statele Unite de zeci de ani și pentru un motiv bun. Acest Retriever energic, distractiv de distracție are "câine de familie" scris peste tot. Loial și afectuos, laboratorul câștigă peste inimile aproape de toată lumea pe care o întâlnește. De peste 200 de ani, laboratorul a fost prețuit pentru loialitatea, inteligența și atleticismul său. Rasa este adesea văzută că lucrează ca un animal de serviciu sau un câine de arme, dar rămâne un favorit printre cei care caută un tovarăș de canin.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21 până la 24 de centimetri

    Greutate: 55 până la 80 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mediu până la dimensiuni mari, construind atletic - straturi rezistente la apă, rezistente la apă - coada de tip otter - un cap curat, cu un craniu larg, fălci puternice și ochi prietenoși

  • Rase pentru a evita

    Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre câinii cei mai populari, atunci există câțiva câini care se află pe capătul opus al spectrului pe care probabil doriți să îl evitați. Unii dintre câinii cel mai puțin populari includ acum câini de vânătoare ca American Foxhound, Engleză Foxhound, Harrier, și Lundehund norvegian. Acești câini au nevoie de o mulțime de exerciții și stimulare. Alți câini care sunt nepopulați sunt cei care necesită o mulțime de întreținere și lăsați o mizerie când au vărsat, cum ar fi Finlandeză Spitz, Otterhound, Cesky Terrier, și Chinook.

    Uita-te acum: 12 rase de câine gigant și ceea ce le face special

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai populare rase de câine în acest an