Diferite tipuri de paraziți de catelus

Buldog Puppy gâfâind în om

Cuvantul parazit se referă la un organism care trăiește din alta - în acest caz, catelul dvs. - în detrimentul acelui catel. Paraziții pot trăi pe piele, în interiorul pielii și în interiorul corpului, cum ar fi în intestinele câinelui sau fluxul sanguin. Ele pot fi bug-uri sau viermi pe care îi vedeți, ciuperci Acestea sunt microscopice sau organisme cu un singur celule cum ar fi protozoan. Acești paraziți pot provoca simptome agravante în cea mai bunătate și boală morții în cel mai rău caz.

01 din 14

Pleacul Puppy

Fleas sunt cel mai frecvent tip de parazit care afectează puii. Aceste sânge mici pot provoca mâncărime, leziuni ale pielii de la zgâriere, reactii alergice, Pierderea parului, puncte fierbinți și chiar și anemia potențial fatală (numărul de celule roșii scăzute) în cazuri severe. Pleasele pot transmite, de asemenea, o varietate de agenți infecțioși cu mușcătura lor.

  • 02 din 14

    Pui și căpușe

    Căpușe au "bifat" iubitorii de animale de companie și puii de ani de zile. Există multe soiuri, iar în timp ce una sau două pot merge neobservate, mușcătura de sânge poate duce la mâncărime, zgârieturi și puncte fierbinți. Căpușele pot transmite, de asemenea agenti patogeni cu mușcătura lor, inclusiv cele care provoacă boala Lyme, ehrlichioza, și febra stâncoasă de munte.

  • 03 din 14

    Sarcoptic MANGE și SCABIES

    O tulburare de piele foarte contagioasă a puiilor, cauzată de un acarian, este canin scabies-ALSO, cunoscut sub numele de Sarcoptic Mange. Acest boală provoacă mâncărime intensă și poate fi răspândită în alte specii, inclusiv persoanelor.

  • 04 din 14

    Demodectic mange

    Un acariu microscopic, în formă de țigări, acești paraziți sunt considerați locuitori normali ai pielii câinilor. Cu toate acestea, sistemele imate imune ale puiilor nu pot fi capabile să le păstreze sub control. Numerele mari de acarieni pot provoca pierderea părului cu sau fără mâncărime, o afecțiune care poate merge cu numele demodectic sau "Red Mange." Cu un timp mic și un tratament adecvat, cele mai multe cățeluțe se recuperează fără probleme.

    Continuați la 5 din 14 de mai jos.
  • 05 din 14

    Pecingine

    Ringworm este unic - o ciupercă care infectează sau parazitizează pielea și haina catelului. Dar poate masca și mima multe alte afecțiuni ale pielii și necesită tehnici speciale de diagnosticare. Tratamentul cu medicamente antifungice topice și, uneori, cele orale prea aproape întotdeauna are succes.

  • 06 din 14

    Ce sunt acarienii urechii

    Pachetele de urechi sunt un tip de infecție a urechii care este deosebit de răspândită în puii. Pentru a diagnostica acarienii pentru urechi, un medic veterinar va lua un tampon de la urechile puii de pui și va privi la ea sub microscop. De-a lungul contra-ureche, tratamentele sunt disponibile, dar cele pe care le puteți obține prin intermediul veterinarilor lucrează mult mai repede și sunt mai ușor de utilizat. Asigurați-vă că știți Cum de a trata acarienii pentru urechi în pui este foarte important.

  • 07 din 14

    Viermii rotunzi

    Aproape toate puii se nasc cu viermii rotunzi sau să le contractați atunci când asistă de la mama lor. Mai multe doze de deferamer efectiv dat la un program adecvat vor scăpa de obicei de ei înainte de a putea face prea multe daune.

  • 08 din 14

    Hookworms

    Nu veți vedea acești viermi mici, ci Hookworm parazitul poate fi mort pentru puii tineri. Chiar dacă câinii adulți dezvoltă o anumită imunitate, ei pot fi, de asemenea, în pericol pentru acest vierme de sugere a sângelui. Medicul veterinar poate diagnostica hookworms Privind la un eșantion fecal sub microscop. Mai multe tipuri diferite de Dewremers sunt eficiente împotriva viermilor atunci când se utilizează pe indicații de etichetare.

    Continuați până la 9 din 14 de mai jos.
  • 09 din 14

    Tapeworms

    *** Catelul tău are purici? Atunci șansele sunt, de asemenea, se va dezvolta tapeworms. Veți vedea căci squigglează de-a lungul inchworms pe blana lângă fundul ei sub coada ei sau în patul ei. Da, aceștia sunt paraziți urâți, dar pot fi ușor împiedicați.

  • 10 din 14

    Viermii de viermi

    Viermii de viermi sunt un parazit intestinal mai puțin frecvent, dar potențial periculos al puiilor. Ele sunt numite "viermi bici", pentru că arată ca niște biciuri mici. Nu le veți vedea în scaunul cățelușului, totuși, și ouăle sunt microscopice și trebuie identificate de către medicul veterinar pentru a diagnostica. Viermele de viermi pot fi dificil de a scăpa de, de asemenea, pentru că pot supraviețui în mediul înconjurător și re-infectează timpul de câine de copil și din nou, adesea împreună cu viermii.

  • 11 din 14

    Giardia

    Giardia la puii poate fi dificil de diagnosticat și este o cauză comună a diareei catelusului.

  • 12 din 14

    Coccidia

    niste Paraziți de catelus intestinal sunt atât de mici, necesită un microscop pentru a le găsi - dar pot provoca probleme mari de sănătate. Coccidia este un protozoan ca și Giardia, iar ambele pot fi contractate din mediul înconjurător.

    Continuați până la 13 din 14 de mai jos.
  • 13 din 14

    Salmonella

    Salmonella este o bacterie care a fost cunoscută pentru a contamina alimentele umane și a provoca otrăvire alimentară și poate afecta, de asemenea, puii. Salmonella se găsește în mediul înconjurător și la unele animale sau fecalele lor. Puii se pot îmbolnăvi de la consumul de alimente crude contaminate, "Varmints" sau excremente de animale, și uneori chiar și alimentele comerciale de animale de companie devin contaminate. Poate face ca puii să fie foarte bolnavi și cauzează diaree și vărsături.

  • 14 din 14

    Heartworms

    Heartworms Ascundeți-vă în interiorul catelului dvs. și sunteți un parazit insidios transmis de țânțarii care pot provoca leziuni inimii și pulmonare și, în cele din urmă, ucideți animalul dvs. de companie. Din fericire, sunt disponibile medicamente preventive foarte eficiente.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Diferite tipuri de paraziți de catelus