Infecții ale urechii la câini

Dog cap de înclinare

Veterinarii estimează până la 20% dintre toți câinii suferă de infecții ale urechii la un moment dat în viața lor. Urechile canine vin în toate formele și dimensiunile, de la urechi verzi la dischetă sau urechi fuzzy cu părul înăuntru. În ciuda aspectului exterior, structura urechii și modul în care câinii aud este destul de similar în toate rasele.

Ce este o infecție a urechii canine?

Infecțiile urechilor sau alte probleme ale urechii implică, de obicei, inflamația canalului urechii. Aceasta provoacă disconfort extrem și, în unele cazuri, poate deteriora audierea animalului dvs. de companie. Canalele urechii de câine sunt în formă de L și să prindă ușor umiditatea sau materialul străin, cum ar fi semințele de iarbă în canal. Care creează locul perfect pentru bacterii, ciuperci și acarieni de ureche pentru a rezolva și provoca probleme. Destul de interesant, de multe ori alergiile sunt responsabile pentru multe infecții ale urechii.

Semne de infecții ale urechii la câini

Indiferent de ceea ce cauzează problema, problemele urechii la câini au semne foarte asemănătoare de primejdie. Acestea pot apărea singure sau în combinație, deci oricând vedeți simptome Este cel mai bine să vă adresați caninei medicului veterinar pentru un examen. Câinii pot:

  • Scuturați capetele foarte frecvent sau în momente ciudate
  • Zgâriați urechea afectată
  • "Înclinați" capul spre partea superioară
  • Acționează amețit și cădea peste
  • Mergeți în cercuri

Agricul de agitare a capului constant poate zdrobi urechea și poate crea un hematom. Când se întâmplă acest lucru, se poate umfla ca un blister gigant de sânge, balonând pielea cu sânge și ser. Uneori acest lucru ia intervenția chirurgicală pentru a corecta.

Cauzele infecțiilor urechii

Există câteva tipuri diferite de infecții care se pot întâmpla în urechea câinelui. Infecțiile urechilor de câini pot fi cauzate de paraziți (cum ar fi acarienii pentru urechi), alergiile la alimente sau la mediul înconjurător, conformația urechilor câinelui, hiperkeratinizarea, bolile endocrine cum ar fi boala hipotiroidie, boli mediate de imunitate și multe altele. Cel mai frecvent tip de infecții ale urechii includ:

  • Infecțiile de drojdie rotesc urechea câinelui fierbinte, roșu și "Goopy."Acest tip de infecție adesea miroase rancidul. O descărcare groasă, întunecată sau ceară, caracterizată printr-un miros distinctiv murdar este un semn de drojdie sau de infecție fungică.
  • Infecțiile bacteriene provoacă o descărcare urâtă maro, galbenă, verde sau sângeroasă. Astfel de infecții sunt destul de comune la câini. O infecție bacteriană acută se datorează adesea organismului stafilococi, iar descărcarea va fi maro deschis. Infecțiile bacteriene cronice pot fi cauzate de organismul proteus și vor duce în mod obișnuit la o descărcare galbenă. În cele din urmă, ele pot fi cauzate de organismul Pseudomonas, care este o bacterie gravă care a arătat rezistență la multe antibiotice.
  • Acarienii de ureche poate acoperi interiorul urechii cu o descărcare neagră până la maro, lipicioasă sau prăjită. Bugurile mici trăiesc înăuntru și musca carnea canalului urechii. Acarienii pot conduce animale de companie la distragerea cu mâncărimea rezultată. Acarieni de urechi ușor de răspândit de la pisică la câine (și înapoi din nou). Dacă unul dintre animalele de companie are un caz de bug-uri, va trebui să tratați restul a echipajului blană, de asemenea.

Tipuri de câini la cel mai mare risc

Câinele sunt predispuse la alergii (alimente sau medii) sau au urechi puternice de floppy ca spanielii de cocker sunt predispuși la infecțiile urechii. Unele animale de companie care merg pentru înoțiuni frecvente pot fi predispuse la ei, de asemenea.

Tratament

Cel mai bun pariu dacă suspectați un infecție a urechii este să-ți aduci câinele la biroul lui Vet pentru un examen. Punerea medicamentului greșit în urechile animalului dvs. ar putea face problema mai rău sau chiar să deterioreze auzul câinelui. Din acest motiv, nu vă recomandăm să cumpărați un medicament deasupra urechii pentru a trata infecțiile urechii PET. Acestea sunt adesea ineficiente și întârzie doar infecția urechii dureroasă a animalului de animale de a fi tratată în mod corespunzător. Infecțiile severe cu urechi dureroase pot solicita ca câinii să fie sedați astfel încât să se poată face o curățare temeinică. Majoritatea medicamentelor de urechi veterinare merg direct în ureche, dar în cazuri severe în care poate fi suspectată o infecție internă a urechii, acestea pot prescrie și antibiotice orale timp de câteva săptămâni pentru a merge împreună cu ea.

Unele animale de companie pot fi predispuse la infecțiile urechii pe tot parcursul vieții și aceștia impun ca proprietarii să fie foarte proactivi în obținerea unui animal de companie medicului veterinar la primul semn al unei infecții ale urechii. PET "cu infecții ale urechii severe sau cu cele predispuse la infecțiile cronice ale urechii pot avea deteriorarea urechii interne care necesită diagnostice și tratamente avansate pentru a include o vizită la specialiști, scanările CT și / sau urechile interne.

Câinii cu blană crescând în interiorul urechilor lor (cum ar fi Poodles, Shih Tzus, Spaniels Cocker și Lhasa APSO) pot avea blana periodică s-au stins pentru a crește circulația aerului care poate ajuta la prevenirea infecțiilor. Adresați-vă groomerului sau medicului veterinar să demonstreze astfel încât dvs. sau un profesionist să păstreze îngrijirea de îngrijire a urechii bune.

Cum de a preveni infecțiile urechilor

Discutați cu modalitățile dvs. de veterinar pentru a vă ajuta să vă împiedicați infecțiile urechii pentru animalele de companie. Pentru unele animale de companie, curățenia periodică cu un curățător de urechi de la medicul veterinar poate fi de ajutor sau dacă animalul dvs. este predispus la părul urechii, ia în considerare că urechile câinelui tău s-au prăbușit când sunt îngrijite.

Dacă infecțiile urechii PET sunt cronice sau aparent legate de alergii, medicul veterinar poate recomanda o prescripție alimentară alimentară de dietă de dietă sau o vizită la un specialist dermatologie veterinară.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintiți despre infecțiile urechilor în animalele de companie este de a le aduce în veterinar la prima notificare a unei probleme și de a fi sârguincios în ceea ce privește revenirea pentru reformări și de a oferi medicamente conform instrucțiunilor. Dacă animalul dvs. de companie este predispus la infecțiile cronice ale urechii, se realizează că poate fi un plan de management mai lung pe termen lung pentru a include studiile alimentare alergice alimentare sau testarea alergiei sau diagnosticarea mai avansată.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Infecții ale urechii la câini