Viermi în puii

Shar-Pei Pitbull Puppy Situat pe canapea

Viermii sunt intestinale comune parazit de pui. În funcție de specie, ei suge sânge sau iau mușcături din peretele intestinului subțire al câinelui, care poate duce la sângerări severe.

Toți câinii sunt susceptibili la viermi, dar puii sunt la cel mai mare risc pentru că nu au imunitatea față de viermi că câinii adulți se dezvoltă de obicei. Încă căwormurile sunt dăunătoare câinilor și se pot răspândi cu ușurință în mediul înconjurător și poate fi important tratamentul veterinar. Imunitatea nu clarifică neapărat toți paraziții, dar nu ajută la diminuarea efectelor lor.

Incidența viermilor

Câteva tipuri de viermi afectează câinii. Ancylostoma Caninum este cel mai important și împreună cu Ancylostoma Braziliense, se găsește în climate calde. UNCINARA STENNOCEPHALA de asemenea, afectează ocazional câinii și se găsește în climatele răcoroase. Cea mai mare incidență a bolii se găsește în statele sudice, unde condițiile de umiditate și temperatură mai ridicate oferă un mediu ideal pentru parazitare.

Ciclul de viață al viermilor

Viermele adulților sunt de aproximativ o jumătate de inch. Ei se împerechează în interiorul intestinului puilor, iar femelele pun ouăle care sunt trecute în scaun. Ouăle de ouă în aproximativ o săptămână și larve infecțioase se dezvoltă în continuare în mediul înconjurător. În condiții calde și umede, larvele pot trăi timp de două luni. Ei preferă solul nisipos, dar se pot accesa pe iarbă căutând o gazdă.

CUM CÂȘTIGURI DE CĂLĂTORIE

Câinii pot fi infectați în mai multe moduri. Puii pot ridica larvele de la sol sau fecale. Traseul comun înghiți parazitul după mirosurile de mirosuri sau lins. Larvele sunt, de asemenea, capabile să pătrundă direct pielea, de obicei prin picioarele câinelui. Larvele infecțioase de viermi sunt capabile să pătrundă pe pielea umană, cauzând migrani cutanați cutanați în care larvele migratoare în piele provoacă trasee mici, roșii. De asemenea, câinii pot fi infectați consumând un șoarece sau un gândac infectat.

După ce a fost înghițit sau penetrează pielea, durează aproximativ două săptămâni pentru migrațiile imature să migreze în sânge, prin plămâni și în intestinul unde se maturizează. Când câinele este mai în vârstă și are o imunitate stabilită la parazitare, larvele nu pot ajunge niciodată la plămâni și, în schimb, să rămână în dezvoltarea arestată în diferite țesuturi din întreaga corp.

Când un câine rămâne însărcinată, viermii migrează la glandele mamare și infectează ulterior puii la scurt timp după naștere când asistența pentru pui. La bărbați și femele non-însărcinate, larvele infesoare de țesut poate "scurgerea" înapoi în circulație, mature și devin reproducerea adulților.

Semne de hookworms

Hookworms provoacă pierderea de sânge, ducând la anemie. Semnele anemiei includ gingii palide, slăbiciune, creștere slabă și pierderea în greutate. Când puii tineri sunt expuși la viermi pentru prima dată, nu au apărare naturală și pot deveni rapid copleșiți de o infestare masivă. Boala acută de vierme apare brusc, iar în plus față de semnele de anemie profundă, acești pui pot avea o sângerare sângeroasă diaree. O infestare severă poate provoca prăbușirea bruscă și moartea.

Câinii adulți dezvoltă mai mult boala cronică sau în curs de desfășurare. Anumite rase ca ogii sunt predispuse la infecții cronice de vierme și adesea nu prezintă semne. Câinii care sunt stresați, subnutriți sau într-o regiune în care se află viermele sunt comune, sunt la cel mai mare risc. Infecția cronică este caracterizată de diaree ușoară sau vărsături dar poate deveni gravă la câini cu imunitate scăzută. Animalele grav bolnave sau anemice vor necesita spitalizare.

Diagnosticarea viermilor

Vârfurile sunt diagnosticate prin găsirea ouălor în timpul examinării microscopice a scaunului. Cu toate acestea, puii tineri pot suferi o boală acută fără ca ouă să fie prezente dacă viermii sunt prea tineri să se reproducă.

Tratament și complicații

Mai multe combinații de droguri și medicamente sunt aprobate pentru tratamentul infecțiilor hookworm. Medicamentele sunt date în doze programate pentru a ucide viermi adulți și larve de maturare, dar nu pot clarifica larvele în dezvoltarea arestată în alte țesuturi. Este important să urmați instrucțiunile medicului veterinar în tratarea catelului dvs. pentru a vă asigura că toate viermii sunt eliminate.

Uneori câinii mai în vârstă, cu expunere continuă la parazitul, dezvoltă o dermatită de vierme la locul penetrării pielii. Acest lucru afectează cel mai frecvent picioarele și este denumit pododermattită Hookworm. Picioarele câinelui devin dureroase, umflate, se simt fierbinți și devin moi și spongioase. Fără tratament, picioarele se pot separa, Nails deveniți deformați, iar tampoanele se usucă, groase și crăpate. Tratamentul este similar tratamentului pentru infestarea intestinală, dar poate include câțiva pași suplimentari.

Prevenirea viermelor

Prevenirea infecției Hookworm poate fi făcută doar prin faptul că le-a lăsat să obțină viermi în primul rând care, în unele situații, poate fi dificil de făcut. Lunar Heartworm Preventivul recomandat de veterinarul dvs. este un lucru pe care îl puteți face pentru a vă ajuta să vă tratați și să vă protejați câinele de laworms. În caz contrar, câinii de sex feminin care urmează să fie crescuți ar trebui să primească medicamente vierme conform instrucțiunilor medicului veterinar pentru a ajuta la reducerea transmiterii larvelor la puii.

Toți puii ar trebui să fie luați la medicul veterinar imediat și depunând la intervalele ghidate de medicul veterinar. Verificarea probelor periodice de scaun în pui este, de asemenea, importantă. Chiar dacă un eșantion fecal nu prezintă viermi, desenarea este adesea justificată în puii, deoarece nu fiecare eșantion fecal va afișa ouă vierme.

Practicarea unei igiene bune este o componentă extrem de importantă de prevenire a infecției Hookworm. Curățați scaunele prompt din curte, pentru a ajuta la reducerea transmiterii larvelor în mediul înconjurător. Expunerea în aer liber are cel mai mare risc în zone umede, umbrite, deci păstrați zonele de canisa uscate și curate.

Lumina directă a soarelui va ajuta la reducerea populației de vierme în mediul înconjurător. Pietriș sau runde de nisip pot beneficia de aplicații de sare de rock sau borax, care va ucide larvele - Cu toate acestea, aceste substanțe ucide iarba.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Viermi în puii