Căpușe de mușcături pe puii

Catelus în iarbă

Mai mult de 800 de tipuri de căpușe sunt recunoscute la nivel mondial, dar numai câteva căpușe din America de Nord vor mușca de fapt animalul dvs. de companie. Câinele american de câine, cămașa brun, bifați cu picioarele negre (bifați de căprioare), iar bifațiurile singurele sunt cele mai probabile vinovate. La câini, mușcăturile de bifare pot transmite o boală gravă cum ar fi boala Lyme, Bifați paralizia, febra stâncoasă de munte, Babesiseoza și altele. Cele mai multe dintre căpușe găsite pe câini și puii pur și simplu să apeleze la o îndepărtare în siguranță și apoi să urmărească cu atenție rana pentru infecție. Dar o bifă care transferă boala poate lăsa mai mult decât o rană în urmă. Păstrarea animalului dvs. de companie la VET Recomandat Flea / Tick Prevenirea pe tot parcursul anului poate ajuta la prevenirea riscului acestor boli.

Când o mușcătură de bifină?

Căpușe sunt uimitor de adaptabile, ceea ce le face extrem de dificil de controlat. Aceste rude de păianjen pot rămâne latente de luni de zile și o singură femeie poate să pună mii de ouă. Acestea fiind spuse, căpușele pot locui pe multe animale diferite și gazde pe tot parcursul vieții.Căpușele trec prin diferite etape ale săriturilor de dezvoltare și să se dezvolte printre diferite tipuri de gazde pe care le preferă înainte de a deveni adulți. Rozătoare mici, ratonii, dragi și mai mult pot fi gazde. Unele etape ale căpușei sunt atât de mici încât pot mușca un om sau un animal de companie, fără ca cineva să știe să le permită să transmită boli nedetectate.

Când un adult bifați mușcăturile un catelus și începe hrănirea, corpul său se umflă ca un balon din piele. Îți poți găsi capul îngropat sub pielea catelusului. Adesea, căpușele preferă pielea moale, suplă a feței și a urechilor unui câine și pot fi găsite în colțuri și crăpături, făcându-le greu pentru ca animalul dvs. să se repete. Dar căpușele pot fi găsite și peste corpul animalului dvs., deci este recomandabilă o verificare aprofundată după expunere.

Simptomele de mușcături ale căpușelor pe puii

Este ușor să spui dacă o bifați mușcă cățelul când localizați un balon, cum ar fi sângele de creatură care vă sugerează animalul de companie. Dar dacă bifarea a avut deja masa sau a căzut în prealabil, de unde știi dacă catelul tău a fost mușcat? Uneori nu o faci. Othertimes, o mușcătură simplă poate apărea ca o iritare minoră a pielii sau o infecție. Câinele pot suferi pierderi de sânge din mai multe mușcături și infestări, ceea ce duce la anemie. Și, în cazuri severe, catelul dvs. ar putea dezvolta o boală tickbornă care poate duce la o boală mai severă, cum ar fi febra, trombocitele mici, ganglionii limfatici umflați, lamele și, probabil, insuficiența renală.

Mai puțin frecvente este paralizia bifată cauzată de o neurotoxină conținută într-o salivă a căpușelor. Simptomele acestei boli sunt progresive în natură. Ele variază de la vărsături la instabilitate pentru a finaliza paralizia. Dacă a fost netratată, paralizia bifați poate trece într-un sistem respirator al catelusului, provocând moartea.

Cauze ale mușcăturilor de bijuterii

Căpușe prosperă în iarbă lungă sau habitate împădurite, astfel încât stilul de viață al catelului vă determină expunerea. PET PETH vă bucura de un stil de viață interior în aer liber sau se limitează la apartament? Dacă câinele dvs. roaminează câmpurile, Romps prin zone periat sau se bucură de plimbări de lemn pe un a Leash, Este în pericol pentru contractarea căpușelor. Căpușele oportuniste sunt în căutarea constantă a unui corp cald, făcându-vă animalul de companie și părul, specimenul perfect pentru a urca. Și climatele umede sunt mai favorabile pentru a bifează proliferarea, făcând mușcături mai răspândite în regiunile umede, de coastă.

Tratament

Doar manipularea unei biți își pot răspândi boala, deci dacă vedeți o bifată, utilizați mănuși pentru a evita expunerea la saliva. Tweezers Blunt-Nosed Work Mare pentru eliminarea căpușelor încorporate de pe pielea câinelui tău. În primul rând, apucați bifați cât mai aproape de pielea puppy posibil și trageți drept, ușor și încet. Scopul dvs. este de a scoate capul căpușă împreună cu bifați. Dacă trageți bifați, dar capul rămâne îngropat, va trebui să monitorizați îndeaproape zona pentru orice semne de infecție. Dacă notați roșeața care pare să se agraveze sau nu va pleca, sunați-vă medicul veterinar. De multe ori corpul va respinge materia străină și va forma o scabie. Asigurați-vă că plasați bifarea într-o substanță care o va ucide ca și alcoolul (nu aruncați doar ca ei să se poată târî înapoi).

Tratarea bolii Lyme și a paraliziei

Veterinarii vor folosi un test comun numit testul de fixare 4DX pentru a determina dacă animalul dvs. de companie a fost expus la o anumită boală tickbornă. Pet-urile care au fost expuse la boala tickborne nu vor avea nevoie neapărat de tratament, dar VET dvs. poate dori să ruleze diagnostice suplimentare, cum ar fi sângele pentru a determina dacă este necesar tratamentul. Dacă sunt detectate semne clinice de boală suspecte pentru boala tickborne, ar putea dori să trateze. Unele cazuri severe de boli tickborne pot justifica spitalizarea și tratamentul agresiv. Ca întotdeauna, dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav sau ați văzut o bifă pe ea, contactați medicul veterinar pentru a discuta dacă ar trebui văzută și asigurați-vă că ați primit animalul dvs. de companie pe VET.

Cum de a preveni mușcăturile de biți

Există două modalități principale pe care le putem ajuta la prevenirea căpușelor de la mușcarea animalelor de companie. Primul este de a folosi un VET recomandat de purici și bifați prevenirea câinelui dvs. pe tot parcursul anului. Aceste medicamente, dacă sunt utilizate în mod corespunzător, vor ucide adesea căpușe înainte de a avea timp să transmită boala la animalul dvs. de companie. Adresați-vă medicului veterinar cât de bine să vă protejați catelul, deoarece vârsta și sănătatea influențează tipul de produs pe care ar trebui să-l alegeți. Și înainte de a utiliza, uitați-vă întotdeauna la etichetă pentru a vă asigura că produsul spune că este sigur pentru animalele de companie individuale. Unele produse nu sunt sigure pentru anumite vârste de câini.

Al doilea mod este prin păstrarea curții scurte și manichiurate și păstrarea animalelor de companie departe de zonele în care pot fi căpușe. Curățarea vegetației în curtea dvs. care oferă rozătoarelor și altor critterii care pot transporta locuri de căpușe pentru a ascunde pot ajuta. Tăiați gazonul dvs. scurt poate ajuta, de asemenea, cum vă va păstra animalele de companie departe de zonele problematice. În zonele cu povară mare, tratarea habitatului bug-urilor cu produse chimice sigure de companie ajută, de asemenea, la reducerea populației dăunătoare. În interiorul casei, vidului și spălați-o în mod regulat.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Căpușe de mușcături pe puii