De ce nu mănâncă câinele meu? Iată de ce câinii pot refuza alimentele

Sfaturi despre de ce mănâncă câinele meu să mănânce

Poate fi foarte tulburător atât pentru proprietar și câine când mâncarea este lăsată neobișnuită. Dacă ați fi întrebat, "# 8220;De ce nu mănâncă câinele meu?Răspunsul poate fi un număr de motive. Eșecul de a mânca la câini se numește anorexie, pentru "o lipsă completă a apetitului" la câini (este similară, dar nu aceeași, ca anorexia nervoasă găsită la om).

Este foarte important să descoperiți motivul exact al pierderii apetitului câinelui dvs., astfel încât să puteți remedia situația și să vă aduceți pe formularul dvs. Unele dintre motivele posibile pentru un câine care nu mănâncă sunt boli subiacente, stomac deranjat, anxietate, mediu, Probleme dinte, Probleme de rinichi sau intestinale și, uneori, doar prioritate.

Găsirea răspunsului la întrebarea dvs. va dura o mulțime de observație și poate justifica o excursie la biroul veterinarului dvs. Uneori există o problemă de sănătate subiacentă, care ar putea deveni mai gravă dacă nu este tratată. Alteori este o chestiune de stres sau o schimbare simplă a mediului, care este ca câinele dvs. să nu mănânce cina.

Citiți și: 13 comune "de ce câinele meu" au răspuns la întrebări

De ce nu mănâncă câinele meu?
Iată de ce câinii pot refuza alimentele

De ce obiceiul meu mănâncă - aici este motivul pentru care câinii pot refuza să mănânce

Dacă nu există alte simptome care să vă conducă să credeți că câinele dvs. are o bază subiacentă problemă de sănătate, monitorizează îndeaproape comportamentul său timp de 48 de ore. Dacă observați orice alte simptome, ar trebui să-l duceți imediat la veterinar. Dacă nu, ar trebui să vă dați seama de problema cu puțin timp și răbdare.

Stomac deranjat

Problemele gastrointestinale reprezintă o cauză comună a pierderii apetitului la câini. Este posibil ca câinele dvs. să fi mâncat ceva ce nu ar trebui să aibă, deoarece câinii sunt notoriți pentru a se îndepărta în spatele proprietarului lor și ei poate fi wily când vor să fie!

Poochul tău ar fi putut lua ceva ca pâinea, brânza sau bomboane de la contra sau afară. Bomboanele și pâinea sunt foarte rele pentru stomacul unui câine din cauza întregului zahăr, iar produsele lactate pot supăra burta unui câine, deoarece canini sunt intoleranți la lactoză.

Există o șansă ca câinele dvs. să fi ingerat ceva otrăvit sau toxic. Dacă credeți că este cazul, urmăriți-l foarte îndeaproape. Dacă va vărsa sau are diaree, el putea deveni deshidratat rapid. Asigurați-vă că are o mulțime de apă disponibilă și contactați imediat medicul veterinar. Lasă-l să se răcească și să se calmeze în timp ce așteptați.

LEGATE DE: 10 alimente câinii nu ar trebui să mănânce

Mediu: împrejurimi nefamiliare și călătorii

De ce obiceiul meu mănâncă - aici este motivul pentru care câinii pot refuza să mănânce

Dacă ați întrebat, de ce nu mănâncă câinele meu?,& # 8221; Răspunsul ar putea fi la fel de simplu ca împrejurimile neobișnuite sau ciudate. Dacă există un alt câine în jur sau un câine care pare amenințătoare, Acest lucru ar putea face ca câinele să-și piardă apetitul.

De asemenea, dacă câinele dvs. este hrănit când un nou câine sau un popor nou sunt în casă, el ar putea să plece de la castronul său alimentar. Dacă este cazul, ar fi recomandabil să vă hrăniți câinele departe de ceilalți într-o cameră liniștită liniștită, departe de toată agitația.

Dacă vă luați câine în vacanță Sau într-o excursie în locuri nefamiliare, el poate să-și dea din alimentele din cauza boală de mișcare în mașină, iar stresul călătoriei în sine - călătoria este destul de stresantă pentru oameni și înțelegem ce se întâmplă! Câinii iubesc rutina, astfel încât să vă ajute dacă încercați să păstrați câteva lucruri regulate în timpul unei vacanțe, de exemplu, păstrarea consumului de mese consistente.

Câinii pot fi, de asemenea, supărați atunci când vă schimbați rutina. Dacă ați plecat de la 9 până la 5 ani și acum ați început o nouă schimbare de noapte, câinele dvs. va fi cu adevărat dor de tine. Schimbările extreme ale rutinei dvs. nu pot fi ajutate uneori, dar este o idee bună să setați noua rutină cât mai repede posibil, astfel încât câinele dvs. se poate obișnui cu acesta.

Vaccinări

Vaccinările sunt un lucru mare pentru câini și, uneori, Ele pot fi foarte periculoase.

Pierderea apetitului Uneori urmează vaccinări, deoarece având injecții pot fi neplăcute, iar călătoria spre veterinari poate fi stresantă. Ar fi recomandabil să vă aduceți câinele în persoană și să rămâneți cu ei în timpul procedurii, oferind confort și reasigurare.

CITESTE ACEST: Ce fotografii au nevoie de pui? Programul de vaccinare pentru câini

Mancare rea

Cu un sentiment de miros de miros decât noi, câinii pot simți când alimentele nu sunt proaspete. Asigurați-vă câinele Alimentele sunt proaspete și nu este mucegai. Alimentele uscate sunt bune pentru aproximativ o lună. Încercați să păstrați Kibble sigilate și etanșe cât mai mult posibil și să luați în considerare cumpărarea de pungi mai mici dacă aveți probleme cu el rău.

Fiind picky

De ce obiceiul meu mănâncă - aici este motivul pentru care câinii pot refuza să mănânce

UITA-TE LA ASTA: Cum să obțineți un câine fără poetit să mănânce (Video)

Uneori câinii pot fi pur și simplu cu privire la mâncarea lor. Dacă câinele dvs. nu mănâncă bine, încercați să adăugați niște carne proaspătă sau carne de pui la mâncarea sa sau ouă gătite, iaurt sau sos de sos. Puteți încerca să vă încurajați câinele să mănânce făcând mesele mai apetisante prin încălzirea ușor, ceea ce face ca mirosurile să fie mai puternice sau prin adăugarea unui pui mic, ouă gătite, iaurt simplu sau o bordură de bulion de sodiu scăzut.

Dacă vă hrăniți câinele Tratamente suplimentare În timpul zilei, acest lucru este probabil să-și suprime apetitul, deci evitați să acordați tratamente până când apetitul său se întoarce pe deplin. Membrii familiei pot, de asemenea, să vă ofere și resturile de mâncare de pe masă fără cunoștințele dvs.

Este recomandabil să aveți doar un singur membru al familiei să vă hrănească câinele pentru a permite monitorizarea alimentelor și pentru a evita câinele dvs devenind obezi. Încercați să oferiți niște alimente gustoase după o plimbare sau o alergare plăcută; Câinele dvs. poate construi bine un apetit și se scufundă într-o masă. Asigurați-vă că îi dați o mulțime de laudă dacă încearcă să mănânce.

Dacă animalul dvs. de companie merge zile fără mâncare și sunteți îngrijorat de sănătatea lui, vorbiți cu medicul veterinar. Veterinarul dvs. poate prescrie un stimulent de mâncare atâta timp cât nu există o boală subiacentă.

Fii precauți că nu sunteți în mod inadecvat de condiționarea câinelui tău să fie pretențios. Câinii pot simți starea emoțională a proprietarului, deci dacă sunteți îngrijorați și stresați de câinele dvs. care nu mănâncă, puteți să-l stresați și pe el, creând un cerc vicios. Nu treceți peste câinele dvs. în timp ce el încearcă să mănânce, În schimb, începeți să vă hrăniți câinele într-un spațiu liniștit pentru mese și să vă lăsați puiul.

Durerea dinților sau a gurii

Adesea, problemele dintelui sau gurii pot provoca lipsa de interes pentru alimente. Câinele dvs. poate avea un abces, un dinte slăbit sau o limbă ulcerată. Verificați rănile gurii, dinții răi, creșterea sau orice altceva care poate fi blocat în dinți. Aceste condiții trebuie tratate de un medic veterinar.

Infecțiile urechilor pot provoca dureri și disconfort severe, care îți pune și câinele de pe mâncarea sa. Puii pot fi reticenți în a mânca din cauza durerii dentare, așa că încercați să amestecați în alimente mai moi sau adăugând o mică apă caldă pentru a fi mai ușor pentru a le face să mănânce.

LEGATE DE: Cea mai bună recenzie de pastă de dinți

Boli subiacente

De ce obiceiul meu mănâncă - aici este motivul pentru care câinii pot refuza să mănânce

Condițiile cum ar fi boala renală pot provoca greață și ulcere gastrice, boala inflamatorie intestinală și tulburările hepatice pot reduce simțul mirosului și gustului câinelui. Aceste boli poate fi foarte gravă și necesită tratament imediat. Când lipsa apetitului este cuplată cu letargie, gâfâie, febră sau diaree, este necesară o excursie la veterinar.

Obstrucții în abdomen, o tumoare sau o inimă mărită poate provoca pierderea apetitului. Boala lui Addison poate provoca pierderea interesului pentru alimente, cum ar fi boli de bifare. Dacă câinele încă nu va mânca, poate exista o boală care trebuie să fie determinată.

Dacă pleacă de pe el mâncare pentru câini pentru câteva zile și apoi se întoarce la mâncarea normală, care nu este nimic de îngrijorat. Cu toate acestea, pierderea prelungită a apetitului ar putea avea o serie de cauze și trebuie luată în serios. Ar trebui să faceți o întâlnire cu medicul veterinar cât mai curând posibil dacă acesta este cazul.

În mod similar, câinii care suferă de orice fel de boală sau chimioterapie pentru cancer refuză adesea să mănânce deoarece se simt obosiți și bolnavi.

Efecte sezoniere: În căldură și vreme caldă

De ce obiceiul meu mănâncă - aici este motivul pentru care câinii pot refuza să mănânceApetitul slab poate fi așteptat în anumite momente în cursul anului. Câinii în căldură își pierd frecvent apetitul pentru un timp - mintea lor sunt pe alte lucruri!

Vremea caldă poate face câinii letargică și îi face să-și piardă apetitul, la fel ca oamenii.

Asigurați-vă că câinele are o mulțime de apă potabilă și un loc răcoros în casă sau umbra afară, astfel încât el se poate răci când Temperaturi exterioare creştere. Luați în considerare hrănirea câinelui în aceste zone mai răcitoare și nu vă faceți griji cu privire la apetitul său. Atâta timp cât rămâne hidratat, el va fi bine pentru o zi sau două.

Verificați următoarele: 5 cel mai bun piscină ieftină pentru câini pentru zile fierbinți de vară

Vârstă

Ca și oamenii, câinii au mai puțin de un apetit, pe măsură ce îmbătrânesc. Dacă ale tale câinele este mai în vârstă, Este destul de normal ca el să nu lupte la fel de multă mâncare așa cum obișnuia. Atâta timp cât mănâncă puțin în timpul zilei, greutatea sa este stabilă și pare fericit altfel atunci nu ar trebui să fie nimic de îngrijorat.

Pentru a încuraja un câine mai în vârstă să mănânce, puteți încerca trucurile de sus și adăugați un pic de pui, ouă sau un bulion de sodiu scăzut la copilul său sau să încălziți ușor mâncarea într-un cuptor cu microunde, deoarece câinii mai în vârstă nu pot să-și miroasă alimentele La fel de bine. De asemenea, puteți încerca să hrăniți mai multe cantități mai mici pe parcursul zilei.

Citiți următorul: 15 branduri de hrană pentru câini (2017)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce nu mănâncă câinele meu? Iată de ce câinii pot refuza alimentele