Cum să vă opriți cățelușul de refuzul alimentelor

Aur Retriever Puppy Suplimentare de Bowl Food

Ca oamenii, nu este neobișnuit ca un câine să-și piardă apetitul o dată într-o vreme. Atâta timp cât câinele dvs. acționează normal altfel, pierderea entuziasmului pentru o masă nu este o cauză imensă de îngrijorare. Dar orice pierdere bruscă a apetitului care este în afara personajului pentru câinele dvs. și durează mai mult decât o masă sau două necesită o atenție veterinară - mai devreme dacă puiul tău acționează bolnav.

Puii tineri au rezerve mai mici de grăsimi decât câinii adulți și nu pot merge fără alimente mai mult de aproximativ 12 ore înainte de a avea nevoie de ajutor medical. Puiile de rasă de jucării sunt deosebit de predispuse la picăturile potențial mortale din zahărul din sânge (Hipoglicemia) dacă vor sări peste o masă.

De ce puppies refuză să mănânce?

Anorexia, sau pierderea apetitului, poate fi abruptă, iar puștiul dvs. refuză brusc să mănânce, sau treptat, astfel încât să mănânce mai puțin în timp. Un număr de factori pot contribui la anorexia catelului dvs.

Finickiness

Unele puii finici dezvoltă preferințe pentru anumite alimente și refuză să mănânce altceva. Când vă dați și hrăniți catelul dvs. mâncarea dorită, ați învățat cum să vă faceți drumul. Dacă medicul veterinar a confirmat că catelul dvs. este altfel sănătos, practicând "dragostea dur iubire" poate convinge să mănânce alegerea dvs. de mâncare în timpul Feedinguri programate.

Stres și temperaturi ridicate

Stresul poate suprima dorința animalelor de companie de a mânca - fiind lăsată la canisa sau schimbarea unui program de lucru al unui proprietar care are ca rezultat anxietate de separare poate suprima și apetitul câinelui. Doar stresul vizitatorilor de uz casnic ar putea provoca anorexie. Temperaturile ridicate în aer liber pot, de asemenea, să omoare apetitul animalului.

Boli, paraziți și dentiție

Anorexia este una dintre cele mai frecvente semne de boală la câini și pot apărea împreună cu a febră Dacă este prezentă infecția. Infecții virale care amenință viața, cum ar fi parvovirusul, vor provoca anorexie. Distemper și alte infecții mai puțin severe, cum ar fi o infecție respiratorie superioară sau intestinale paraziți va provoca, de asemenea, anorexie. Chiar și o gură dureroasădentiţie poate face un pup reticent să mănânce. Alteori, un corp străin ingerat (ca o jucărie înghițită sau o bucată de gunoi) poate provoca dureri abdominale și poate duce la un catelus care nu dorește să mănânce.

Dacă anorexia câinelui dvs. durează mai mult de câteva mese, asigurați-vă că aveți veterinarul exclude orice boală înainte de a încerca orice tehnici de a coaja catelul dvs. să mănânce.

Cum să opriți anorexia

Veți avea nevoie de un diagnostic de la medicul veterinar pentru a vă imagina de ce cățelul dvs. a încetat să mănânce. Dacă medicul veterinar exclude boala, este adesea ok pentru a vă ispiti catelul dvs. cu bland, aprobat de VEToameni sănătoși alimente și să angajeze alte tehnici pentru ao încuraja să mănânce.

  • Oferiți tidbitele sănătoase ca o sliver de carne de vită slabă sau de pui. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să decideți dacă catelul dvs. este doar finiu sau într-adevăr are o problemă care necesită atenție veterinară.
  • Stimulați apetitul Puppy cu alimente mirositoare care pot face să mănânce mai atractive. Liverwurst și untul de arahide sunt favorite comune.
  • Dă-ți mâncăruri pentru copii pe bază de carne, care este gustos pentru majoritatea puii și mai ușor de mâncat cu un munte dureroase.
  • Adăugați apă caldă sau bulion de pui fără sare Pentru a usca alimentele pentru a face o suspensie în blender.
  • Încălziți mâncarea catelului prin zapping-o în cuptorul cu microunde timp de 10 secunde, ceea ce poate debloca aroma alimentelor și poate piqui apetitul puilor.
  • Spike hrana obișnuită a catelului tău cu iaurt sau brânză de cabană pentru o altă modalitate bună de a ispiti câinele dvs. să mănânce sau să ofere o cantitate mică de un produs conservat cu conținut ridicat de carne sau de grăsime.
  • Se amestecă unele alimente uscate de pisică cu mâncarea puilor dacă aveți o pisică. Aroma și conținutul mai mare de proteine ​​din alimentele de pisică sunt foarte atrăgătoare pentru majoritatea câinilor.
  • Încercați hrănirea manuală Pupa dvs. reticentă.
  • Oferiți consumatorului dvs. reticent O cantitate mică de alimente, și când a avut umplutura sau refuză să mănânce, să ia mâncarea departe și să încerce din nou o oră mai târziu. Lăsând alimentele pentru un consumator reticent pentru perioade lungi de timp pot copleși centrele de mâncare din creier, ceea ce poate ucide orice pofta de mâncare a plecat.
  • Utilizați o modificare a comportamentului puțin Dacă medicul veterinar a exclus o problemă de sănătate, iar catelul tău își întoarce nasul la cele mai gustoase alimente. Tăiați înapoi pe tratate (ca și în cazul copiilor, tratează tind să strică un apetit de catelus pentru mese) și să rămână la programul de hrănire obișnuit al câinelui.
  • Cumpărați un nou fel de mâncare sau mutați cel vechi la o nouă locație, ceea ce ar putea face puțin mai interesant - S-ar putea chiar să încercați să utilizați un dozator de alimente pe care puștiul tău îl poate controla parțial.
  • Luați câinele pentru o plimbare sau să se angajeze într-un alt tip de exercițiu cu el înainte de mese, dacă apetitul său încă nu este ceea ce doriți să fie.
  • Vorbiți cu dvs medic veterinar Dacă cazul câinelui dvs. este sever. Ea poate recomanda medicamente pentru a-și stimula apetitul, în funcție de diagnostic.
  • Căutați imediat atenția veterinară Dacă catelul dvs. prezintă semne de scădere a zahărului din sânge (hipoglicemie), cum ar fi un mers de tip beat, slăbiciune și convulsii ocazionale. Între timp, dacă pare slab, ați putea încerca să-i stimulați zahărul din sânge scăzut prin aplicarea ceva dulce la gingiile sale, cum ar fi o cantitate foarte mică de miere pasteurizată sau sirop Karo.
Boli comune în puii
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Idowu, olutunbi și titlul Kathryn. Hipoglicemia la câini: cauze, management și diagnosticare. Jurnalul Veterinar Canadian = La revue Veterinaire Canadienne vol. 59,6 (2018): 642-649

  2. Ajutând câinele care nu va mânca suficient. Cummings Scoala de Medicina Veterinară la Universitatea de Tufts

  3. Mylonakis, Mathios E și colab. Enterita parvovirală canină: o actualizare a diagnosticului, tratamentului și prevenirii cliniceMedicină veterinară (Auckland, N.Z.) vol. 7 91-100. 11 Jul. 2016, DOI: 10.2147 / VMRR.S80971

  4. Burton, A. și colab. Factorii de risc pentru deces la câinii tratați pentru obstrucția corpului extern esofagian: un studiu de cohortă retrospectivă de 222 de cazuri (1998-2017), DOI: 10.1111 / Jvim.14849

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți cățelușul de refuzul alimentelor