Cum să obțineți un câine fără poetit să mănânce

Există multe circumstanțe care ar putea provoca pooch-ul tău să-și piardă apetitul. Ca noi, câinii nu doresc întotdeauna să mănânce când nu se simt bine. Câinele dvs. nu vrea să mănânce din cauza problemelor de sănătate, a problemelor dentare sau a unui efect secundar al unui medicament. Indiferent de ce cauză, este cel mai bine ca fiecare proprietar de companie să înțeleagă Cum să obțineți un câine fără poetit să mănânce.

De obicei este o problemă de sănătate care provoacă un câine să-și piardă apetitul. Aceasta este o problemă majoră, deoarece nu mâncați va diminua energia câinelui, ceea ce face mai greu ca corpul său să se recupereze de la boală. Nu mănâncă poate duce, de asemenea, la deficiențe nutriționale care vor face ca Fido să se simtă și mai rău.

Cum să obțineți un câine fără poetit să mănânceDacă ați observat o schimbare bruscă a apetitului câinelui, care durează mai mult de 24 de ore, este cel mai bine să căutați sfatul medicului veterinar.

Aceasta ar putea fi o indicație a unei probleme grave de sănătate care necesită asistență medicală.

Dacă știți deja motivul scăderii apetitului, trebuie doar să găsiți modalități de a-ți atrage puii să mănânce. Amintiți-vă că în această situație este mai bine să oferiți doar mici poțiuni. Puteți crește hrănirea pe măsură ce câinele dvs. începe să se simtă mai bine. Mâncarea prea mult prea repede ar putea duce la vărsături și diaree.

CITESTE MAI MULT: 20 de motive pentru care câinele dvs. nu va mânca

Cum să obțineți un câine fără poetit să mănânce

Cum să obțineți un câine fără poetit să mănânce

Păstrați câinele hidratat

Un câine poate merge zile fără alimente. Da, energia lui va fi scăzută, dar nu va provoca probleme serioase. Dacă câinele dvs. oprește apă potabilă, poate provoca probleme majore foarte repede. Deshidratarea poate fi chiar amenințând viața dacă nu este tratată suficient de repede.

Când învățați cum să obțineți un câine fără poftă de mâncare, trebuie să țineți un ochi pentru semnele de deshidratare. Cauta:

  • Ochii scufundați
  • Tacky, gingii uscate
  • Letargie
  • Pierderea elasticității pielii - puteți testa acest lucru prin prinderea pielii pe partea superioară a capului câinelui; Dacă izvorăște repede, el este bine hidratat, dacă se mișcă înapoi încet, trebuie să-l aduci în veterinar pentru fluidele IV imediat.

Sperăm că veți realiza rapid dacă câinele dvs. nu bea suficiente fluide. Asigurați-vă că există o mulțime de apă proaspătă, disponibilă pentru el. Dacă el nu va bea, încercați să adăugați 1 lingură de carne de vită de sodiu scăzută sau de bulion de pui la vasul său de apă. Câinii sunt atrași de un miros puternic, și adăugând o cantitate mică de bulion la vasul de apă Fido poate fi doar motivația de a lua o băutură.

LEGATE DE: 18 sfaturi despre cum să economisiți bani pe îngrijirea câinilor, facturile și medicamentele VET

Încercați niște alimente pentru câini umede

Mâncarea de câine umedă este o modalitate excelentă de a vă menține animalul de companie hidratat și este, de asemenea, o modalitate bună de a vă ispni câinele atunci când învățați cum să obțineți un câine fără apetit să mănânce. Mâncarea conservată are un miros mult mai puternic decât Kibble uscate, care poate atrage Fido să ia câteva mușcături.

Puteți microbiți mâncarea timp de aproximativ 30 de secunde pentru ao încălzi, iar acest lucru va aduce o aromă și mai puternică. Desigur, această metodă va funcționa numai dacă pupul dvs. nu este folosit pentru a mânca în mod regulat alimentele conservate. Dacă nu aveți a poate de mâncare pentru câini Disponibil, puteți, de asemenea, să-i umeziți Hard Kibble pentru ao face să pară o delicatesă nouă.

Întotdeauna păstrez câteva cutii de mâncare de câine umede la îndemână, doar în cazul în care unul dintre puii noștri își pierde apetitul.

Adăugați o cantitate mică de apă și 3 linguri de bulion de sodiu scăzut la servirea obișnuită a alimentelor uscate. Kibble va absorbi lichidul, făcându-l umed. Bulionul va adăuga un miros mai puternic, ceea ce va fi, sperăm, suficient pentru a le coaja câinele să mănânce un pic.

Dacă sfârșești să hrănești o dietă umedă pentru mai multe zile, Fido se poate obișnui cu ea și să fie reticenți să se întoarcă la frigul său, Hard Kibble. După cum vă explic în ghidul meu video de mai sus, va trebui să-l transformați treptat înapoi la Kibble prin creșterea raportului de alimente umede la umezeală pe parcursul a câteva zile.

Puiul și orezul albă este un tratament miracol

Puiul de pui, orezul și legumele de casă de casăCând am învățat mai întâi cum să obțin un câine fără poetit să mănânce, veterinarul meu a sugerat puiul și orezul. Am fost surprins, pentru că, de obicei, îmi place să mănânc pui și orez atunci când stomacul meu este supărat. Întotdeauna îmi ajută să-mi așez stomacul.

De ce nu m-am gândit la asta înainte?

Dacă vizionați ghidul meu video de mai sus, veți auzi povestea boxerului nostru, Chloe, care trebuie să ia 2 medicamente diferite pentru a controla o stare de inimă. Una dintre aceste medicamente face ca stomacul să fie supărat dacă este gol. Din păcate, Chloe este o fată încăpățânată care nu vrea întotdeauna să mănânce o masă înainte de a-și lua pilula.

Rețetă de pui și orez prăjituriMă luptam să găsesc un fel de mâncare care să-i atragă pe Chloe să mănânce când aveam nevoie de ea și ar ajuta, de asemenea, să-i liniștească stomacul când medicamentul o face grea. Am încercat puiul și trucul de orez după ce Vet-ul nostru a recomandat-o și lucrează ca un farmec din când.

Tot ce trebuie să faceți este fierbeți un piept de pui dezosat și îl strângea în bucăți de mușcătură. Apoi gătiți orez maro sau albă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Amestecați-l împreună și aveți un tratament sănătos pentru tummiile sensibile. Am unele dintre propriile mele rețete cu pui și orez dacă doriți să le încercați (acest, acest, acest, acest și acest).

Puiul dă un miros puternic, dar dacă Fido încă nu este atras să mănânce, încercați să adăugați 2 linguri de bulion de sodiu scăzut la vas. Niciunul dintre câinii noștri nu a transformat această masă. Ori de câte ori sunt întrebat despre cum să obțin un câine fără poetit să mănânce, îmi recomand întotdeauna puiul și orezul.

Citiți următorul: 15 moduri ieftine de a preveni cele mai frecvente probleme de sănătate la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți un câine fără poetit să mănânce