Cel mai bun caz de boală de câine checker online

Câinii se îmbolnăvesc, ele prin boli și Viruși în afara sau de la alți câini și dezvoltă toate tipurile de probleme de sănătate pe măsură ce vârî. Când monitorizați sănătatea animalelor de companie, este posibil să nu doriți întotdeauna să vedeți un veterinar pentru fiecare lucru mic. Un bun simptom de boală de câine Checker online poate fi incredibil de la îndemână pentru acest lucru.

În ultimii ani, multe site-uri de companie au apărut pe Internet pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să decidă dacă simptomele câinelui lor sunt suficient de grave pentru a evoca o excursie la veterinar sau dacă este bine să așteptați și să vedeți dacă boala trece pe cont propriu. Unele dintre cele mai bune simptome de boală de câine Checker on-line pot fi de încredere, dar nu toate acestea.

Mai jos este o listă a câtorva dintre cele mai dependente, exacte și testate de boală a simptomelor pentru câini și proprietarii lor pentru a vă ajuta să vă diagnosticați animalul de companie acasă de unul singur. Rețineți că aceste site-uri nu pot da răspunsuri definite, și depinde de tine să te consuli cu un medic veterinar dacă pooch-ul tău are o problemă medicală gravă.

Cea mai bună boală de boală de câine Checker online

1 Checker simptom de boală pentru câini PETMD

Găsiți-l aici

PETMD Dog Boala Simptom Checker online
Petmd.COM

PETMD a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute site-uri web pentru informația de sănătate a animalelor de companie. Acestea sunt cea mai mare sursă de informații de sănătate pe bază de câini și pisici din lume și fac parte dintr-o rețea mondială de profesioniști veterinari.

Conținutul de pe site-ul PETMD este creat de medicii veterinari și apoi aprobat de echipa veterinară a PETMD, astfel încât să știți că puteți avea încredere în informațiile pe care le primiți.

Este extrem de ușor să utilizați verificatorul de simptome pe site-ul PETMD, de asemenea. În primul rând, selectați tipul de companie pe care îl aveți, în acest caz un câine și apoi vă arată o schiță completă a animalului și faceți clic pe zona afectată.

O listă de afecțiuni va apărea și puteți selecta toate simptomele pe care le afișează animalul dvs. de companie. Când ați terminat selectarea, aceasta va compila o listă de articole pe baza simptomelor pe care le-ați ales, oferindu-vă anumite idei privind potențialele condiții medicale pe care le are câinele dvs. PETMD oferă peste 2.000 de articole despre problemele de sănătate pentru câini și pisici, care este un loc minunat pentru a începe să citească.

2 K9-Wellbeing`s Dog Simpty Checker

Găsiți-l aici

K9- Wellbeing.net Simptom Chemker pentru animale de companie
K9-Wellbeing.net

Website-ul Web de bunăstare K9 oferă, de asemenea, o sursă foarte fiabilă de informații de sănătate canine și un checker simptom de boală a câinelui.

Acestea oferă o listă lungă de simptome pe care câinii au, organizate în ordine alfabetică. Tot ce trebuie să faceți este derulați până la simptomul pe care îl are câinele dvs. și veți vedea o listă de legături către articole despre problemele comune de sănătate asociate cu acel simptom.

Cea mai mare con de a folosi K9-Wellbeing.Site-ul NET`s este - spre deosebire de site-ul PETMD - aceasta utilizează doar un simptom la un moment dat. Dar, după cum știm cu toții, uneori câinii noștri pot expune mai mult de o boală, așa că ar fi benefic dacă am putea introduce mai multe simptome în acest sistem.

De asemenea, spre deosebire de checkerul boală al lui Petmd, informațiile de pe acest site nu sunt susținute de medicii veterinari. Deși se pare că articolele lor sunt solide și sunt sigur că au făcut tot posibilul pentru a cerceta toate informațiile despre sănătatea câinilor folosind surse de încredere, încă nu vine de la veterinari experimentați și că pentru mine este un con.

3 PetCoach Dog și Cat Simptom Checker

Găsiți-l aici

PetCoach Dog și Cat Simptom Checker
PetCoach.Co

PetCoach (anterior cuteducation) furnizează, de asemenea, răspunsuri rapide și precise bazate pe simptomele de sănătate ale câinelui; Cu toate acestea, ei oferă doar o listă de 23 dintre cele mai frecvente simptome pe care câinii îl experimentează adesea.

Șansele sunt simptomele câinelui dvs. sunt pe listă și, dacă nu ar fi probabil cel mai bine să solicitați o atenție profesională oricum, dar există o selecție mai largă de simptome pe cele două site-uri anterioare.

Site-ul lui PetCoach este o mare resursă pentru proprietarii de câini pe sănătatea animalelor de companie. Era o diviziune a DRS. Foster și Smith care a fugit unul dintre cele mai populare site-uri web de destinație online. Boala de boală de astăzi Checker este susținută de peste 2.500 de articole scrise de medicii veterinari și de personalul lor, iar aceste articole se concentrează asupra problemelor de sănătate canine pe care le-au avut personal.

Spotând simptomele de câine bolnav

Intervenția timpurie atunci când un câine este bolnav va depinde de capacitatea dvs. de a observa câinele, să spună simptomele și să le adreseze corect. Vizitarea unui medic veterinar nu este întotdeauna o opțiune, în special pentru proprietarii de animale de companie care se află într-un buget strâns și păstrează vizitele VET numai pentru cazuri extreme.

Rularea simptomelor PET-urilor prin unul dintre cele menționate mai sus de boală de boală de câine, se pot salva o excursie inutilă la veterinar sau, invers, să vă arătați că călătoria clinica veterinar ar trebui să fie programată mai repede decât mai târziu, dacă nu imediat.

Când aveți îndoieli, nu aveți încredere în un checker online; Apelați-vă medicul veterinar. Multe probleme de sănătate pot deveni severe dacă nu sunt tratate imediat. Dacă simptomele câinelui dvs. progresează rapid, solicitați imediat ajutor profesional.

Citiți următorul: 18 moduri de a economisi bani pe îngrijirea câinilor, sănătatea, facturile și medicina VET

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cel mai bun caz de boală de câine checker online