Puppy nu mănâncă: cauze și sfaturi

Puppy nu mănâncă, cauze și sfaturi

Puppies sunt pachete adorabile de bucurie de a avea în orice familie iubitoare de companie. Ei sunt ca niște copii și copii mici care încă învață totul despre împrejurimile lor imediate. Ei joacă, explorează și au un timp minunat cu littericul lor, precum și familia lor umană. Ca atare, vor avea nevoie doar de cele mai bune și mai hrănitoare de hrană pentru a sprijini atât creșterea, cât și dezvoltarea și activitățile lor fizice. Din păcate, vor exista întotdeauna situații în care puiul tău tânăr refuză să mănânce. Pentru părinții PET Newbie poate fi îngrijorător. Un catelus care nu mănâncă de obicei semnalează ceva. Deci, ce este și ce puteți face despre asta?

De ce este cățelul meu nu mănâncă?

Există multe motive pentru care puii refuză să mănânce. Dacă ignoră o masă sau două, pentru unii părinți de companie, este perfect în regulă. Dar dacă tânărul tău hound nu a mâncat câteva zile, atunci ar trebui să ridice o alarmă.

Cei mai mulți părinți de companie își bazează judecata asupra capacității câinilor lor de a consuma alimentele de câine recomandate care servește de către producătorul de alimente pentru câini. De exemplu, dacă eticheta spune că trebuie să dea jumătate de ceașcă de alimente pentru câini la fiecare masă pentru câinele lor de 6 luni, totuși este posibil să termine, probabil, trei sferturi din servire, majoritatea părinților de companie deja etichetați acest lucru ca a scăderea poftei de mâncare a catelului și poate fi interpretată ca să nu mănânce bine.

Ați putea dori, de asemenea: Branduri alimentare pentru câini

Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Experții observă că câinii perfect sănătoși mănâncă de obicei doar aproximativ 60-70% din recomandările de hrănire ale mărcii lor de alimente pentru câini. Ca atare, pentru a stabili cu adevărat dacă catelul dvs. a scăzut apetitul sau are în mod clar anorexie - absența totală a aportului alimentar - este esențial să se uite la obiceiurile sale de hrănire. Dacă puii dvs. încă mănâncă o parte din masă, atunci este încă perfect acordată că nu este mai mică de jumătate din ceea ce serviți. Dacă câinele dvs. tânăr nu a mâncat timp de câteva zile, o condiție numită anorexie, apoi o evaluare veterinară este o necesitate.

Iată câteva dintre cauzele principale de ce catelul dvs. are anorexie.

  • Maladie

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care tânărul dvs. animal de companie nu vrea să mănânce este că este bolnav. Bolile au un mod ciudat de schimbare a apetitului unui organism. Este important să se evalueze dacă există alte semne sau simptome care însoțesc scăderea apetitului sau a anorexiei. Acesta este un semn distinctiv critic al unei anorexie legate de boală. Alte manifestări clinice deoparte de a nu mânca sunt prezente pentru a ajuta la susținerea existenței unei boli. De aceea, consultarea veterinară este importantă pentru a ajuta la identificarea bolii exacte care cauzează o schimbare a apetitului PET dvs.

Exemple de boli care pot produce o scădere sau pierdere a apetitului includ infecții sistemice, insuficiență renală, probleme hepatice și chiar cancer. Durerea și condițiile inflamatorii pot, de asemenea, să facă ca catelul dvs. să nu cumpere.

  • Vaccinare recentă

Dacă catelul dvs. tocmai avea fotografii, vă puteți aștepta să arate pierderea apetitului, deși temporar. Acest lucru va dura de obicei câteva zile, deci este important să se determine dacă pierderea apetitului a avut loc aproximativ o zi sau două după vaccinare. Numărați încă câteva zile și apetitul tânărului dvs. ar trebui să se întoarcă la normal. Acest lucru nu ar trebui să fie făcut un motiv să nu aibă ca catelul dvs. vaccinat ca studii Puppy Shots sunt importante În prevenirea bolilor contagioase și grave la câini. În afară de pierderea apetitului, puteți observa și alte efecte secundare ale vaccinărilor, cum ar fi letargie și febră ușoară.

  • Probleme orale sau dentare

Puii care merg prin perioada de dentiție vor fi de obicei scăzute dacă nu pierdeți apetitul. Acest lucru este secundar durerii și inflamației care pot rezulta din dinții erupți. Este, de asemenea, posibil ca Puii care au dinte dinte, Dintele rupte sau chiar gingivita le poate face, de asemenea, să nu vrea să mănânce. Medicul veterinar vă poate ajuta să determinați dacă este cazul pentru puștii dvs.

Ați putea dori, de asemenea: Dog Dental Spray

  • Călătoriți sau aflați într-o situație nefamiliară

Dacă tocmai ați adus noul câine de la adăpost sau de la canisa, există o mare șansă că nu va mânca indiferent de tipul sau calitatea alimentelor catelului pe care o dați. Acest lucru poate fi atribuit ființei în împrejurimile necunoscute. Unele pui mai în vârstă prezintă, de asemenea, același comportament atunci când călătoresc sau când au fost aduse într-un mediu diferit. Unii sunt, de asemenea, cunoscuți că au o boală de mișcare care pot afecta și apetitul lor.

  • Probleme comportamentale și / sau psihologice

Unele pui sunt cunoscute ca fiind foarte mângâiați. Puii care sunt deprimați sau sunt sub stres extrem, de asemenea, nu vor să mănânce. Unii pui nu le place să mănânce, deoarece nu sunt cu adevărat confortabili în cazul în care mănâncă. Unii nu-i plac mâncarea care îi este oferită. Prin urmare, este esențial să se identifice prezența unei boli organice sau orice alt motiv înainte de a încerca să diagnosticheze că catelul dvs. are o problemă comportamentală sau psihologică care afectează dorința sa de a mânca.

În legătură cu o postare: Cele mai bune suplimente de câștig pentru câini

Ce pot face pentru a-mi ajuta catelul meu să mănânce din nou?

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta ca catelul să-și recâștige apetitul. Cu toate acestea, acestea ar trebui să fie întotdeauna inițiate cu colaborarea veterinarului dvs. Este imperativ ca orice boală organică să fie identificată în mod clar, astfel încât cauza principală a problemei este abordată în mod corespunzător. De obicei, veterinarul dvs. poate prescrie o dietă terapeutică pentru animalul dvs. de companie. Din păcate, deoarece acestea sunt greu de plăcute, va trebui să discutați cu căile dvs. de veterinarie, fără a vă forța câinele tânăr să mănânce dieta de prescripție. În unele cazuri, stimulentele de apetite pot fi administrate sau o dietă lichidă bogată în nutrienți poate fi administrată prin hrănirea seringilor.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini organici

Dacă pierderea de apetit a cateliștii dvs. este cea mai mare parte comportamentală, iată câteva dintre lucrurile pe care le puteți face pentru a vă ajuta să mâncați din nou catelul.

  • Dați mâncarea potrivită de înaltă calitate

Indiferent de cauza pierderii de apetit a cateliștii dvs., este esențial să-i dea tipul potrivit de hrană pentru animale de companie de înaltă calitate. Nu oferiți hrană pentru câini care este proiectată pentru alte etape de viață. Dați o formulă de catelus specifică pentru câinele dvs. tânăr, deoarece acest lucru are nutrienții potriviți care sunt ceruți de rasa sa și scena de viață.

În legătură cu o postare: Revizuirea alimentelor de câine IAMS

  • Ia în considerare oferirea alimentelor umede de catelus

Mai ales pentru puii care pot avea probleme dentare sau sunt în jos cu o boală, alimentul umed sau conserve este întotdeauna o alegere excelentă, deoarece este mai moale și vine cu mai multă aromă. Palatabilitatea și aroma crescută a alimentelor umede de catelus pot ajuta la animarea tinerii dvs. de a mânca.

În legătură cu o postare: Cesar câine de mâncare

  • Umeziți sau încălziți-vă băiatul pupurilor

Dacă nu vă place să obțineți alimente umede pentru catelul dvs., puteți încerca să vă încălziți kibbles timp de aproximativ 10 secunde în cuptorul cu microunde. Acest lucru poate ajuta la eliberarea și intensificarea aromei cuiburilor de catelus, astfel încât tânărul dvs. animal de companie va fi motivat să înceapă să mănânce din nou. Alternativ, puteți umezi kibblele cu apă curată sau chiar bulion de pui simplu pentru a spori aroma alimentelor sale.

În legătură cu o postare: Cel mai bun alimente pentru câini umede

  • Încercați jucăriile de mestecat pentru cățeluș

Dacă motivul pentru care catelul dvs. nu mănâncă este din cauza unui a îngrijorare, Atunci ar trebui să luați în considerare obținerea unei jucăriile de mestecat pentru pisici prietenos. Există, de asemenea, mestecați de câine care vin cu mai multe arome care sunt mai atrăgătoare pentru a mesteca în comparație cu kibulele convenționale. Doar asigurați-vă că obțineți ceva care este formulat special pentru puii.

  • Luați în considerare alimentele cu câini gătite acasă

Dacă încercați să vă hrăniți puii o mică felie de carne de vită nesănătoasă sau de pui și va fi urcată imediat, atunci sunteți cel mai probabil să vă uitați la un eater foarte pretențios. În astfel de cazuri, ați dori să vă gândiți HOME-HOME HOOD DOING.

  • Adăugați unt de arahide

Untul de arahide are o aromă foarte puternică și este ceva pe care toți câinii, de la puii la seniori, dragoste. Puteți adăuga o linguriță sau cam la unt de arahide la hărțuirea catelului doar pentru a spori aromele și aromele mesei sale. Alternativ, puteți pune, de asemenea, unt de arahide în tratamentul dozării de mestecat.

În legătură cu o postare: Câine unt de arahide

  • Ia-ți catelul pentru o plimbare chiar înainte de masă

Reacția naturală a corpului este de a căuta alimente odată ce rezervele sale de energie au fost epuizate. Aceasta este o idee despre luarea puilor pentru o plimbare chiar înainte de a vă da masa.

  • Încercați să adăugați iaurt sau brânză de cabană la mâncarea catelului tău

La fel ca untul de arahide, puii și câinii iubesc și iaurtul și brânza de cabană. Dacă puteți obține iaurt grecesc sau iaurt nemaipomenit sau neflavored, atunci puteți adăuga o cantitate mică la mâncarea catelului tău. Același lucru este adevărat cu brânza de cabană simplă. Acestea ar trebui să vă ajute să atragă catelul dvs. să mănânce.

Puppies necesită alimente de înaltă calitate pentru a-și susține dezvoltarea optimă. De aceea este de înțeles ca părinții de companie să devină îngrijorați dacă câinii lor tineri refuză să mănânce. Cu cunoștințele adăugate despre ceea ce face ca puii să-și piardă interesul pentru alimente și lucrurile pe care le puteți face pentru a-și restabili apetitul, puteți fi sigur că câinele dvs. tânăr va recâștiga apetitul său în curând.

Pentru un ajutor și îndrumare cu privire la ceea ce să cumpărați, asigurați-vă că ați citit revizuirea noastră Cel mai bun hărțuitor de catelus.

În legătură cu o postare: Cel mai bun jucării de mestecat pentru pui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy nu mănâncă: cauze și sfaturi