Cum de a ajuta un câine supraponderal să piardă în greutate

Ajutând câinele dvs. supraponderali să piardă în greutate

Obezitatea caninei este o epidemie în creștere. Efectele negative asupra sănătății ale obezității în canini sunt foarte asemănătoare cu cele la adulți. Se estimează că mai mult de jumătate din animalele de companie din America sunt supraponderali. Aceasta este o figură uluitoare.

În calitate de proprietari de câini, este responsabilitatea noastră să ajutăm tovarășii noștri canini să rămână în formă, iar singura persoană pe care o putem da vina dacă sunt supraponderali este noi înșine. Ajutând câinele dvs. supraponderali să piardă în greutate nu va fi ușor, dar dacă rămâneți cu el, veți fi atât mai sănătoși pe termen lung.

Dacă animalele de companie hrănește hrană pentru câini, verificați-vă Clipuri de casă pentru câini de casă.

Fiind obezi face ca câinele să fie inconfortabil și să-și scadă calitatea vieții. Realizarea în jurul valorii de tot ceea ce greutatea suplimentară pune mai multă presiune asupra oaselor și articulațiilor PET, în special asupra vârstnicilor. Este mai greu ca el să se miște și să scadă gama de mișcare în articulații sale, de asemenea.

Fiind supraponderali, provoacă animalul tău să se obosească și mai repede. Toate aceste efecte negative au scăzut calitatea vieții câinelui și niciun proprietar de animale de companie nu vrea asta. Vrem cainii noștri să fie fericiți și sănătoși și ajutând câinele dvs. supraponderali să piardă în greutate este singura modalitate în care veți putea să-i dați acel fel de viață.

Ce este mai rău decât toate acestea, este că obezitatea poate fi o condiție care pune viața în pericol dacă este lăsată netratată. Dacă câinele dvs. continuă să fie supraponderal pentru o perioadă lungă de timp, va face daune organelor sale interne și poate duce la un Moarte prematura.

Animalele de companie supraponderale sunt mai susceptibile de a suferi:

  • Artrită
  • Diabet
  • Boala de inima
  • Tensiune arterială crescută
  • Tulburări pulmonare
  • Tumorile canceroase
  • Disfuncția sistemului imunitar

CITESTE ACEST: Cum să slăbești un câine supraponderal (+ Plan de dietă de 30 de zile)

Ajutând câinele dvs. supraponderali să piardă în greutate

Ajutând câinele dvs. supraponderali să piardă în greutate cu dietă și exerciții fizice

Știm dezavantajele de a permite câinilor noștri să devină supraponderali, dar dacă animalul dvs. este deja? Ce puteți face pentru al ajuta? Ajutând câinele dvs. supraponderali să piardă greutatea are multe de-a face cu dieta și exercițiile fizice, dar există mai multe sfaturi pe care ar trebui să le urmați, de asemenea.

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este că, dacă câinele dvs. este supraponderal, el ia în mai multe calorii decât are nevoie de el.

Dacă câinele dvs. este obez, ar trebui să lucrați cu medicul veterinar pentru a veni cu un plan de gestionare a greutății pentru animalul dvs. de companie. Acest plan va varia în funcție de rasa câinelui dvs., vârsta, greutatea și starea generală de sănătate.

Veterinarul dvs. va cunoaște aportul caloric corect că câinele dvs. ar trebui să aibă în fiecare zi și vă poate ajuta să decideți cel mai potrivit regiment de exerciții pentru animalul dvs. de companie.

LEGATE DE: Cum să motivezi un câine supraponderal

Dieta de pierdere în greutate pentru câini

Dieta de dog pentru a pierde in greutateCotele sunt, medicul veterinar va recomanda o schimbare în dieta câinelui tău.

Dacă nu hrănești deja o calitate superioară mâncare pentru câini care oferă o dietă completă și echilibrată, atunci ar trebui să fii. Veterinarul dvs. poate recomanda, de asemenea, un amestec care este formulat în mod specific pentru gestionarea greutății.

Toate dietele de companie comerciale vin cu instrucțiuni recomandate de hrănire. Trebuie să urmați aceste recomandări pe baza greutății ideale ale animalului, pe care le puteți obține de la medicul veterinar.

Acesta este singurul lucru pe care ar trebui să vă hrăniți câinele pentru moment.

Va trebui să reduceți treptat aportul de alimente al câinelui. Dacă schimbați aportul caloric prea repede, acesta își poate încetini metabolismul, făcându-l și mai greu pentru el să piardă în greutate. Cum ar fi cu oamenii, lent și stabil pierdere în greutate în canini este mai probabil să ofere un succes pe termen lung.

Alocarea recomandată a câinelui dvs. de alimente îi va oferi calorii pe care corpul le cere. Orice calorii adăugate de la gustări vor funcționa doar împotriva obiectivului dvs. Acest lucru merge pentru câine tratează și oamenii alimente. Dacă simțiți nevoia de a adăuga tratamente la dieta animalului dvs., asigurați-vă că reduceți aportul de alimente pentru a compensa caloriile adăugate.

Dacă doriți să vă hrăniți câinele dvs. acum și din nou, Formarea câinilor tratează sunt cele mai bune.

De asemenea, amintiți-vă că cu cât mai puțin nutrienți dieta câinelui dvs. este, cu atât mai puțină mâncare va avea nevoie. Aceste tipuri de alimente oferă un număr mai mare de calorii într-o porțiune mai mică. Chiar dacă ar putea să nu pară destul, câinele tău va primi calorii că corpul său cere. Porțiunea Control este cea mai mare cheie pentru a ajuta câinele dvs. supraponderali să piardă în greutate.

LEGATE DE: Cel mai bun depozitare a alimentelor pentru câini

Exercițiu

Câine exercită pentru a pierde în greutateDesigur, trebuie să împerecheați o dietă mai sănătoasă, de asemenea, pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate animalul de companie.

Exercițiul adăugat nu vă va ajuta doar de animale de companie, va contribui, de asemenea, la consolidarea mușchilor din corpul său care au fost slăbiți în timpul în care era mai puțin activ.

Unul dintre cei mai importanți mușchi care exercită exercițiul va ajuta la întărirea este inima câinelui tău.

Chiar și exercițiul de lumină, cum ar fi Lesa de mers pe jos, vă va ajuta să transformați grăsimea animalelor de companie la mușchi. Acest lucru va îmbunătăți starea generală a corpului său și îi va ajuta să scadă mult mai repede.

Mușchiul cântărește mai mult decât grăsime, deci dacă vă intensificați rutina de exerciții pentru animale de companie, este posibil să nu observați modificarea numerelor pe scară cât mai repede posibil, veți observa schimbarea structurii corpului său.

Începeți cu exerciții moderate în intervale mici. În loc să vă luați animalul de companie pentru o plimbare de 30 de minute, luați-l pentru trei plimbări scurte care sunt 10 minute fiecare. Pe măsură ce starea corpului se îmbunătățește, veți putea crește timpul de timp pentru ca animalul dvs. să fie exercitat fără a lua o pauză.

Nu uitați să schimbați lucrurile. Câinele tău se va plictisi cu aceeași rutină, la fel ca și cum ai vrea. Joacă Fetch, merge la înot sau schimbați traseul de mers pe jos pe care îl luați. Acest lucru vă va oferi câinelui stimularea și păstrați-l motivat să-și exercite.

LEGATE DE: Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

Alte sfaturi de pierdere în greutate

Câine scară pentru câinii supraponderaliIată câteva considerații pentru a vă ajuta câinele să piardă în greutate rapid și să înceapă astăzi:

  • A se distra! Dacă câinele dvs. se bucură de exerciții cu dvs., el va fi mai motivat. Să nu mai vorbim, vă va motiva să vă ridicați și să vă mișcați prea mult. Exercitarea cu animalul dvs. de companie vă va ajuta să rămâneți și în formă.
  • Oferiți-vă animalului de companie sănătos fructe si legume ca gustări. Tratează ca morcovii de bebeluși, felii de mere și broccoli vă vor da câinelui o gustare mică și, de asemenea, oferă multe vitamine și minerale benefice care vă vor păstra puiul sănătos.
  • Dacă aveți un câine senior sau un câine cu șold sau probleme comune, încercați un exercițiu de bara de greutate, cum ar fi înotul. Îl va ajuta să intre în formă fără a pune accentul inutil pe oasele sale deja dureroase.
  • Anumite suplimente, cum ar fi acizii grași omega-3, pot ajuta, de asemenea, la pierderea în greutate. Faceți unele cercetări, dar ar trebui, de asemenea, să vorbiți cu medicul veterinar despre aceste suplimente înainte de a le adăuga la dieta câinelui dvs.

Gestionarea greutății PET este crucială. Dacă câinele dvs. este supraponderal, este vital să-l aduceți pe o cale mai sănătoasă sau probabil că va ajunge probabil la probleme de sănătate care ar fi putut fi prevenite. Dacă continuați să permiteți animalului dvs. de companie să rămână în greutate, va dura ani de pe viața sa și va reduce calitatea vieții pe care o are în timp ce este aici aici.

Faceți-vă singur și câinele dvs. o favoare și faceți schimbările necesare pentru a obține Pooch Poooch pe o pistă mai sănătoasă.

Clasat: Top 15 cele mai bune branduri de hrană pentru câini cu conținut scăzut de grăsimi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a ajuta un câine supraponderal să piardă în greutate