Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Procesul de găsire a cutiei de câine perfecte Pentru pooch-ul dvs. este mai mult decât pur și simplu găsiți dimensiunea și tipul potrivit. De asemenea, trebuie să luați în considerare bugetul și cost-pentru-valoare. În această listă de cele mai bune cutii de câine Am clasat cele mai confortabile, accesibile și durabile canioane pentru puștii tăi.

Cum să alegeți cea mai bună crate de câine pentru animalul dvs. de companie

Piața este inundată cu opțiuni pentru proprietarii de animale de companie de a alege de la. Plastic sau Cutii metalice, Lăzi de călătorie mobile pe roți sau staționare, cutii moi și cele pliante și canițele care se dublează ca o bucată de mobilier care se potrivește în decorul dvs. de acasă. Cu atât de multe se presupune că cele mai bune cutii de câine disponibile, poate fi aproape imposibil să alegeți ceea ce este corect.

Testarea celor mai bune cutii de câine din toate timpurile

Va trebui să luați în considerare dimensiunea și personalitatea câinelui. Trebuie să decideți cu privire la modul în care va fi folosită această cutie și unde intenționați să o păstrați de cele mai multe ori. Astfel, înainte de a merge la cumpărături pentru cei mai buni lăzi de câini, iată câteva întrebări pe care le puteți întreba pentru a ușura sarcina și asigurați-vă că alegeți o opțiune care va fi în siguranță pentru companionul dvs. de canine. Gândiți-vă la unele dintre aceste lucruri:

  • Unde și cum va fi utilizată cutia?
  • De ce tu și câinele tău ai nevoie de o cutie?
  • Vrei să călătorești cu ea?
  • Care este temperamentul câinelui tău?
  • Este important să obțineți o cutie care să corespundă decorului dvs. de acasă?
  • Care este bugetul tău?
  • Este cutia care va fi într-o poziție staționară sau o veți mișca frecvent?

Răspunsurile la aceste întrebări vă vor duce la găsirea celor mai bune cutii de câine pentru animalul dvs. specific. De exemplu, dacă fido-ul tău este un Escape Artist Canina și iubește să mestece lucrurile sale, probabil că aveți nevoie de o cutie de câini de metal durabil. Pe de altă parte, o cutie de câini moale, care este pliabilă va fi o alegere mult mai bună pentru o rasă mică mai caldă care călătorește frecvent cu dvs. Și cel mai mare avantaj al acelor cutii de câini scump din lemn este că arată mult mai bine în casa ta și pot lucra ca nopți sau nu. Odată ce ați decis pe acest tip, aruncați o privire la una dintre cele 50 de cutii cele mai bune câini de mai jos.

Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile
(clasat pentru calitate și preț-pentru-valoare)

Top 50 cele mai bune capete de câine din toate timpurile (clasate pentru calitate și preț-pentru-valoare)

Cele mai bune cutii de caini metalice

1. Midwest ICRATE Cutie de metal pliabil

Midwest Icerate pliante de câine metalicVariind în preț de la 19 dolari.99 până la 77 USD.99, Iceratul Midwest este disponibil în modele cu ușă unică și dublă. Dimensiunile cutiei includ 18 ", 22", 24 ", 30", 36 ", 42" și 46 ". Fiecare cutie vine cu un divizor, astfel încât să puteți cumpăra doar o singură cutie pentru a rezista durata de viață a câinelui dvs. și o tavă de scurgere vă păstrează suprafețele cu covoare curate. Picioarele cu role de cauciuc Faceți aceste cele mai bune capete de câine ușor să se miște fără a vă zgâria podelele, blocajele grele Țineți câinele dvs. conținute, iar plierea plată face ca această cutie să fie ușor să călătorească cu. Midwest Icrate vine, de asemenea, cu o garanție a producătorului de un an.

2. Amazon Basics Folding Metal Crate

Amazon Basics Folding Metal Dog CrateVariind în preț de la 21 de dolari.99 la 69 USD.99, cutia de bază a Amazonului vine, de asemenea, în modele cu ușă unică și dublă. Dimensiunile cutiei disponibile includ 22 ", 24", 30 ", 36", 42 "și 48". Aceste cutii vin, de asemenea, cu divideri și tigăi de plastic detașabile pentru a menține accidentele de la ruinarea podelelor. Barele orizontale mici de-a lungul fundului cutiei de păstrare a cutiei de a fi prins și ușile laterale și frontale caracteristice cu șuruburi de șurub securizate. Aceste cutii sunt pliabile plane, iar garanția producătorilor poate fi solicitată la momentul cumpărării.

3. PetMate Provalu Cutie de sârmă cu două uși

PetMate Provalu Cutie de sârmă cu două ușiCutia de sârmă cu două uși cu două uși este disponibilă în dimensiuni suplimentare cât mai mici până la mare și este prețul de la 19 $.69 la 102 USD.10. O tavă de bază detașabilă protejează împotriva accidentelor și un panou divider permite caticulului să crească cu catelul dvs. Ușor pliat pentru depozitare, barele cutiei sunt rezistente la rugină, iar sistemul de blocare de cinci puncte păstrează ușile cutiei în siguranță cu dispozitivele glisante. O garanție a producătorilor poate fi solicitată dacă doriți.

4. Noua circulație a metalelor din lume

Noua lume pliabilă de câini de metalNoua circulație a câinilor de metal din lume este disponibilă într-o opțiune de 24 ", 30", 36 ", 42" și 48 "și vine într-un singur model de ușă unică și dublă. Prețurile variază de la 26 USD.86 la 68 de dolari.95 și ambele modele ale acestei cutii au tigăi detașabil în partea de jos. Ușile celor mai bune găini de câine sunt fixate cu blocuri de șuruburi cu diapozitive grele, iar cutia completă poate fi pliată complet plat pentru călătorie și depozitare. Această opțiune de cutii vine cu o garanție a producătorului de un an.

5. PET PET PET cu două uși Mare Crate

PET PET PET cu două uși Mare CratePET PET PET cu două uși Great Crate este disponibil în dimensiuni de la X-mic până la x-mare și variază în preț de la $ 22.15 la 87 USD.81. Ambele uși au o ușă de siguranță glisantă, cât și un sistem de blocare cu cinci puncte, iar cutia metalică acoperită este protejată împotriva ruginii. Panoul de plastic din partea inferioară a cutiei este ușor de îndepărtat și un divizor permite camionul să crească cu câinele. Un mâner de transport și o structură pliabilă fac călătoriile convenabile și o garanție de un an protejează împotriva defectelor producătorului.

6. Pur și simplu plus cutia dublă dublă

Pur și simplu Plus Plading Double Dog Dog CrateCutia de câine dublă pliabilă Pur și simplu este disponibilă într-un model de 22 ", 24" și 36 "și este prețuit de la 30 la 65 de dolari.83 pe Amazon și alți comercianți cu amănuntul online. Ușor de stivuit, aceste dintre cele mai bune capete de câine sunt făcute din sârmă grea, are patru rulouri pentru o mișcare ușoară și o tavă de plastic detașabilă în partea de jos. Această cutie este pliabilă pentru transport ușor, dar nu vine cu nici o garanție. Cu toate acestea, având în vedere prețul său și comparându-l cu alte cutii de câini de metal mai scumpe, aceasta este o mare alegere preț-pentru-valoare.

7. Aspen PET cu o singură ușă de antrenament la domiciliu

Aspen PET cu o singură ușă de antrenament la domiciliuCutia de antrenament de la Aspen PET cu o singură ușă este disponibilă în 19 ", 24", 30 ", 36", 42 "și 48" și este la preț de la 24 de dolari.93 la 131 $.99. Dispunând de cel mai puternic sistem de blocare a ușilor de orice cutie de metal, ușa de pe această cutie are un sistem de blocare în cinci puncte și barele rezistente la rugină asigură o izolare sigură. O tavă detașabilă în baza cuștii face ca curățarea accidentului să fie ușoară și un divizor permite camionul să crească cu câinele dvs. Garanția producătorului poate fi solicitată și de la serviciul clienți.

8. Carlson Secure și Compact Double Crate

Carlson Secure și Compact Double Double Dog CrateCarlson Secure și Compact Double Double Dog Dog Măsuri de 24 "x 18" x 19 "deține până la 25lb. și costă 30 de dolari.74. Toată cutia de oțel are două uși cu cleme de glisare dublă și pliuri plate pentru depozitare și călătorie. O tavă de plastic detașabilă se află în partea inferioară a cutiei și este complet lavabilă. Nu există un mâner de transport pe această cutie de câini metalici și nu este perfect pentru a călători adesea, ci o opțiune accesibilă ca o cutie staționară.

9. Pet TEK Dream Crate Crate Professional

Pet TEK Dream Crate Professional Dog CrateCutia profesională de la Pet TEK Dream Crate este de 24 "x 18" x 20 "și costă 79 de dolari.86. Există două uși - una superioară și o parte, iar metalul este colorat roz. Aceste cutii de câini cele mai bune au mânere, un fund de plasă cu o tavă de plastic sub și șuruburi care păstrează ușile cutiei securizate. Ușor de pliabil pentru depozitare și de călătorie, acest lucru este, de asemenea, cu un divizor de cutie și o garanție a producătorului poate fi solicitată de la serviciul clienți. Proprietarii de animale de companie au menționat că societatea este foarte receptivă la proprietarii de animale de companie.

10. Pet Champion Deluxe pliabile cutie portabilă

Pet Champion Deluxe pliante portabile cu 2 uși sârmă de companie cu animale de companieCampionul PET PET PET cu 2 uși Pet este o cutie de metal cu două uși 36 "potrivită pentru câini de până la 70LB. Preț la 51 USD.55, fiecare ușă de pe această cutie de ușă dublă are încuietori duale și întreaga structură este fabricată din oțel cu ecartament ridicat. Cutia pliantă plat, include o tavă de bază și are un mâner de transport. Pentru acest preț și luați în considerare recenzii ale proprietarilor de animale de companie, aceasta este una dintre cele mai bune cutii de câine disponibile pentru proprietari care caută opțiunea metalică ușoară, deosebit de bună pentru călătorii ocazionale și câini care își mestecă cuțiile de multe ori.

MAI MULTE INFORMATII: 5 tipuri de cutii de companie și cum să alegeți cel potrivit

Cele mai bune cutii de câine moi

11. Elitefield cu 3 uși pliante moi

Elitefield cu 3 uși pliante de câine moale CrateCutia de câine moale de la Elitefield cu 3 uși este disponibilă în dimensiuni x-mici până la x-mare și variază în preț de la $ 39.99 până la 89 USD.99. Cu treisprezece culori pentru a alege din această cutie pot fi personalizate la orice decor și oferă o ușă de vârf, laterală și frontală. Plasa înconjoară toate cele patru laturi ale cutiei pentru ventilație și un pad detașabil detașabil oferă o mulțime de confort. Buzunarele de accesorii oferă spațiu de depozitare și o curea de transport și un cadru pliabil face călătoriile simple și ușoare. O garanție de doi ani și o garanție de 100% a banilor oferă cea mai bună acoperire de garanție a oricărei crate pe această listă.

12. Noz2noz soft-krater

Noz2noz soft-kraterCutia Soft-Krater Noz2noz este disponibilă în modelele de 21 ", 26", 30 ", 36" și 42 "și este prețuită de la 50 de dolari.26 la 79 USD.99. Capacul de acoperire durabil Canvas are o ușă superioară, față și laterală și o multitudine de ventilație de plasă în jurul cutiei. Pliabile pentru depozitare și ușor de configurat, podeaua cutiei este impermeabilă și se șterge cu ușurință, iar fermoarul de ușă se blochează. Luați în considerare faptul că cele mai mari versiuni ale acestor cutii cele mai bune caine sunt greu de intalnit in unele vehicule. Garanția producătorului poate fi solicitată pentru această cutie, dacă doriți.

13. 2 Cutie pliabilă

2 Crate de câine pliabileCutia de câine pliabilă 2Pet este disponibilă în dimensiuni mici până la xx-mare și vine în bej, albastru și roșu. Preț de la $ 37.49 la 91 de dolari.89 Această cutie de moale este ușor pliată, iar ușile de plasă pe trei fețe din față oferă acces ușor. Spatele și părțile laterale ale cutiei au ferestre acoperite cu plasă pentru ventilație adăugată și cadrul din oțel al cutiei oferă o structură solidă. Capacul de cutie de țesături este lavabil și fermoarul de pe ușa din față este acoperit de siguranță. O curea de umăr cu căptușeală face ca depozitarea să fie ușoară și o garanție de un an protejează împotriva defectelor producătorului.

14. X-Zone PET cu 3 uși pliante moi

X-Zone PET cu 3 uși pliante de câine moale Crate4. X-Zone PET cu 3 uși pliante de câine moale este disponibil într-un model de 24 "și 36" și variază în preț de la 43 de dolari.99 la 79 USD.99. Plasa moale din jurul Crate oferă o mulțime de ventilație, iar cele trei uși au fermoare de blocare pentru a vă menține câinele securizat. Clapesabil pentru depozitare și călătorie, rama cutiei de oțel vine ușor și capacul exterior și dormit interior poate fi spălat cu mașina. Aceste cutii de câine cele mai bune sunt o opțiune excelentă pentru proprietarii de câini care intenționează să călătorească cu tovarășul lor canin.

15. CARACTFIT CUTSFIT MOOT PORTABLE

Petfit Cutie portabilă de câine portabileCutia de câini portabili de tip Petfit este disponibilă în trei dimensiuni: 20 ° C # 8221; X 19 & # 8221; X 20 & # 8243; 30 & # 8243; x 24 "x 25 & # 8243; și 35 și # 8243; x 29 & # 8243; X 30 & # 8243;. Prețurile variază de la 29 USD.99 la 79 USD.99 și fiecare opțiune de cutii are trei uși de plasă care iau partea din față și ambele părți oferind o mulțime de ventilație. Partea din spate a cutiei are un buzunar mic de depozitare, iar covorașul din bază este detașabil și lavabil. Aceste cutii cele mai bune caini vin cu un caz de transport si o garantie de 30 de zile.

16. Jesping cu 3 uși Cutie de călătorie pliabilă

JESPEPE 3 uși moale cu pliere pliantă de călătorie PETTransportatorul PET PET PET JEPEPET 3 DOCURAT PET, cu curele și mat de fleece pentru câini măsoară 26 "x 20" x 20 "și costă 54 de dolari.99. Complet pliabil, această cutie are trei uși de plasă respirabilă (una pe partea de sus, una pe față și una pe partea laterală) și ferestrele de plasă pe fiecare parte. Cadrul de cutii de oțel este puternic, dar pliabil și rama, capacul și masa de podea din fleece se potrivesc cu ușurință într-o pungă de transport cu curele de umăr curea. Fermoarurile de pe ușile acestei cutii nu sunt blocate.

17. Port-aratul miracolului naturale pentru câini

NaturăDisponibil într-un model de 16 ", 20", 26 ", 30", 36 "și 42" și variind în preț de la 59 de dolari.99 la $ 132.87. Utilizabile în interior și out, acoperirea rezistentă a petelor are tehnologia de blocare a mirosului minunată a naturii și ferestrele mari de plasă pentru o mulțime de ventilație. Există o ușă cu fermoar pe trei fețe pe partea superioară și din față a cutiei și o mâner de transport mare și o structură pliabilă fac ca cutia să fie ușor de mutat. O garanție a producătorilor poate fi solicitată de la producător pentru această cutii.

18. AmazonBasics Folding Crate Soft

AmazonBasics pliabil Crate de câine moaleCutia de câine moale pliabilă AmazonBasics este disponibilă în 21 ", 26", 30 ", 36" și 42 "și variază în preț de la 29 de dolari.99 la 74 USD.99. Cratele în sine este pliabilă pentru transportul și depozitarea ușoară, iar cadrul este fabricat din PVC care apare pentru asamblare. Ușile de sus și din față ale acestor cutii cele mai bune câine sunt plasă și zip pe trei laturi și ferestrele de pe toate părțile sunt acoperite cu plasă. Această cutii este susținută de o garanție limitată de un an, și chiar dacă este o opțiune ieftină de la Amazon, produsele private ale companiei sunt cunoscute pentru o calitate bună pentru preț, inclusiv unele dintre cele mai bune lăzi de câine pe care le fac.

19. Dogit Deluxe Crate Soft cu sac

Dogit Deluxe Crate Soft cu sacCutia moale Dogit Deluxe cu sac este disponibilă în mic, mediu, mare, x-mare și xx-mare și este la preț de la 46 de dolari.07 la 134 $.99. Exteriorul impermeabil al cutiei este perfect pentru utilizarea interioară și în aer liber și are o ușă de plasă zippabilă cu trei fețe. Pungile de depozitare laterale sunt excelente pentru ferestrele de călătorie și țânțari pe trei laturi ale cutiei, oferă fluxul de aer și protecția împotriva insectelor. Cutia se pliază, de asemenea, un apartament pentru depozitare și transport.

20. Midwest Cort Portable Crate

Midwest Cort Portable CrateCutia corturilor portabile Midwest este disponibilă în 24 ", 31", 36 "și 42" Costând 31 de dolari.72, $ 84.80, $ 91.22 și 80 de dolari.43 respectiv. Ușile ușoare ale ușii cu ochiuri zip pe trei laturi și clapete deasupra vârfului cutiei.

Canvasul rezistent la apă a acestor cutii de câine este construit în jurul unui cadru din oțel pliabil și are mai multe ferestre de plasă și o curea de transport deasupra. Un pad de oaie oferă o umplutură confortabilă în baza cutiei.

Sfaturi de crate: 5 greșeli ale câinilor de antrenament cu Crate (și cum să le reparați)

Cele mai bune cutii de cauciuc din plastic

21. Permate Ruff Maxx Kennel

Permate Ruff Maxx KennelNannelul RUFF MAXX este disponibil în modelele de 19 ", 24", 26 ", 28", 36 "și 40" care variază de la prețul de la $ 25.99 până la 88 de dolari.73. Orificiile de pe toate laturile canisei asigură un flux liber de aer și clipuri laterale multiple păstrează corpul cutiei securizate împreună. Ușa din oțel are o blocare a zăvorului de stoarcere și un mâner superior face ca transportul cutiei simple. Două compartimente încorporate oferă o mulțime de stocare și o garanție poate fi solicitată din serviciul clienți, dacă doriți.

22. Penn Plax Dark Green Pet Carrier Deluxe

Penn Plax Dark Green Pet Carrier DeluxePenn PLAX Green PET Carrier Deluxe este disponibil în mediu (26.5 "x 25" x 36.2 ") și mare (30" x 29 "x 40") și este prețul de la 109 dolari.23 la 152 USD.94. Corpul cutiei de plastic este ținut împreună cu cleme mari, iar ușa din față a metalului are o blocare a diapozitivelor. Orificiile din jurul cutiei oferă o călătorie rece și un mâner ergonomic pe partea superioară a cutiei face ca transportul să fie ușor. Deși este foarte apreciat, această cutie nu vine cu o garanție.

23. Animație canisa standard

Animație canisa standardKennelul Standard Animaze este disponibil în XX-mic, X-mic, mic, mediu și mare, la prețul de 17 USD.99, 27 de dolari.99, $ 39.99, 77 dolari.58, și 90 de dolari.51 respectiv. Ușor de dezasamblat cele două jumătăți ale blocării cutiei împreună cu cleme de plastic mari. Părțile laterale ale celor mai bune găini de câine au fante de ventilație pe toate părțile. Blocarea ușii de blocare a zăvorului păstrează câinele dvs. sigur și designul ușor face călătoria ușoară și sigură.

24. CHOCO NASE 2-usa top Kennel de călătorie

CHOCO NASE Două uși de încărcătură de încărcare PET Kennel de călătorieCHOCO NASE DURABILĂ DUMNEAVOASTRĂ TOP ÎNALTĂ DE ÎNCĂLZIRE PET Canisa este de 19.8 "Cratele potrivite pentru câini de până la 12lb. Transportorul de plastic robust este prețat la doar sub 50 de dolari și are clipuri plastice robuste pe corpul cutiei. Orificii de pe toate laturile transportatorului asigură călătoria rece și un mâner superior face ca transportul cutiei să fie ușor. Un buton de blocare a butonului de pe ușa metalică vă păstrează câinele în siguranță. Designul acestei crate de câine din plastic este puțin diferit de faptul că este mai rundă, ceea ce este ceva ce îi ajută să iasă în evidență.

25. Midwest Homes pentru Animalele SPREE TRAVEL TRANGER

Midwest Homes pentru Animalele SPREE TRAVEL TRANGERCasele Midwest pentru suportul de turism pentru animale de companie sunt disponibile într-un model de 19 "și un preț de 22" la 11 USD.69 și 26 de dolari.99 respectiv. Fiecare cutie de dimensiuni este disponibilă în plastic albastru, verde și roșu și este ușor de curățat. Un mâner de transport de sus face ca ventilația să fie ușoară și să se asigure o călătorie în siguranță. Ușa metalică încuietori cu patru "cârlige" care permit deschiderea ușii spre stânga sau spre dreapta. Compania, casele Midwest pentru animale de companie, este una dintre cele mai populare branduri de cutii de companie de acolo, în general de încredere și bine revizuite de proprietarii de animale de companie.

26. M-H-R Operator de călătorie

M-H-R PET TRAVER TRANDERUn design unic care este diferit de orice altă cutie de câine din plastic pe listă, aceasta este o opțiune bună pentru proprietarii de animale de companie care călătoresc, dar au nevoie de o cușcă de câini oarecum staționari ocazional. Măsurile de cutie de transport MHR 17.5 & ​​# 8243; X 14 & # 8243; X 12.5 & ​​# 8243; este moderat moderat la 46 dolari.99 și pot fi folosite pentru câini până la 26LB. Ușor și triunghiular, acest purtător de plastic ușor de curățat se pliază plat și are ventilație în jur și o ușă laterală mare pentru acces ușor. Există și alte cutii de câini cele mai bune din plastic decât acest lucru, cu excepția cazului în care aveți nevoie de un anumit tip de design unic.

27. Sun Suncast Deluxe Carrier

Sun Suncast Deluxe Pet CarrierSun Suncast Deluxe Pet Carrier măsoară 24 "x 17.5 "x 18.5 "și găzduiește câini care stau la 17 ani.5 "înalte. Preț la 48 USD, cutia este făcută din rășină și fire și este ușor de curățat. Ca și câteva din celelalte opțiuni, aceste cutii cele mai bune de câine au venit cu un vas de alimente și apă și au un compartiment de depozitare ușor de acces. Părțile laterale ale corpului cutiei de blocare împreună cu încuietori de cleme și sloturi de ventilație pentru răcire. Designul unic face, de asemenea, acest transportator de câini să iasă în evidență.

28. Ferplast Atlas 10 Carrier

Ferplast Atlas 10 Cat și Dog CarrierO bună potrivire atât pentru pisici, cât și pentru câinii mici, atlasul de ferfast 10 măsuri de transport de companie 18.9 "x 12.8 "x 11.4 "și deține până la 11lb. O cutie robustă cu orificii în jurul corpului și cu cleme securizate în jurul corpului, acest purtător este disponibil în albastru și roz și costă 17 $.49. Încuietoarele de ușă acoperite cu plastic cu o blocare a zăvorului și o mâner pliabilă fac ca călătoria să fie ușoară. Designul este unul dintre cele mai populare tipuri pentru a-ți purta animalul, mai ales când ai nevoie de ceva rapid în mișcare. Este similar cu celelalte cutii de câine cele mai bune din plastic pe această listă, dacă căutați alternative.

29. Portarul esențialului de laba și cutia de călătorie

Paw Essentials Dog Carrier și Crate de călătorieCutia de călătorie esențială laba este disponibilă în două dimensiuni - 19 "și 23" și variază de la 25 de dolari.92 la 34 de dolari.94. Acesta este un transportator ușor, cu un mâner simplu de transport de plastic și șlefuirea de ventilație în jurul ei pentru o călătorie sigură și rece. Blocurile și pinii păstrează în siguranță corpul cutiei de cutie, în timp ce un zăvor blochează intrarea din față. Unul dintre cele mai bune cutii de călătorie acolo, designul nu este mult diferit de celelalte cutii de câini similare din plastic pe această listă, dar prețul este ușor mai ieftin și se clasifică puțin mai mare în ceea ce privește raportul preț-la-valoarea.

30. Sun Crate Pet Pet Pet

Sun Cutie portabilă PET pentru câini mici și mijlociiAceastă cutie de câini de plastic portabil variază în preț de la 36 până la 42 dolari și este disponibil în două dimensiuni - mediu și mare. Mediul se potrivește câinilor de până la 20LB, iar mare este pentru câini de până la 30LB. Ambele cutii sunt colorate luminos, iar în general această opțiune are cele mai unice și interesante tipuri de culori. Aceste cutii cele mai bune de caine din Suncast sunt, de asemenea, cutia cu usor, vin cu bigluri de alimente si apa si au compartimente mici de depozitare pentru accesorii. Ambele cutii oferă, de asemenea, mânere ușor de prindere pentru călătorii simple.

MAI MULT: Ghidul pentru antrenamentul cu cratează un catelus - 20 de trucuri de antrenament ușor de cut

Afaceri aprobate de cainele de caucior

31. Petmate Sky Kennel

Petmate Sky KennelKennelul Perval Sky este disponibil în dimensiuni x-mici până la xx-mare și variază în preț de la $ 33.44 la 322 dolari.56. Corpul din plastic greu al cutiei este fixat cu pini multipli, iar ușa metalică are o blocare a diapozitivului pentru călătorii în siguranță. Un mâner superior face ca autocolantele de cutie și de identificare ale cutiei, umpluturile și bolurile de alimentare și de apă fac călătoriile plăcute pentru puii dvs. Genturile laterale metalice asigură fluxul de aer și protecția în timpul călătoriei și o garanție a producătorului poate fi solicitată dacă doriți.

32. PetyMate Ultra Vari Kennel

PetyMate Ultra Vari KennelCanisa Ultra Vari este disponibilă în patru dimensiuni, 25-30LB., 30-50lb., 50-70lb., și 70-90lb. Prețurile variază de la 69 USD.99 până la 139 USD.95. Corpul cutiei este fixat cu pini, iar ușa metalică și ferestrele oferă o mulțime de ventilație. Blocarea diapozitivului de prindere păstrează ușa blocată în siguranță și un șanț interior păstrează orice accidente care stau în jurul câinelui dvs. și canisa însăși este făcută din plastic reciclat de 95%. Această cutie vine cu o garanție de un an și deținută, fiind o companie mare, are un serviciu excelent pentru clienți, dacă aveți nevoie de un schimb.

33. AmazonBasics cu 2 uși de încărcare de încărcare

AmazonBasics cu două uși Top-încărcături pentru animale de companieUn alt dintre cele mai bune cutii de câine făcut de Amazon, este o opțiune excelentă preț-pentru-valoare. The AmazonBasics cu două uși Top-încărcături Pet Kennel este disponibil în modelele de 19 "și 24". Aceste cutii de câine cele mai bune în preț de la 32 de dolari.95 până la 39 de dolari.95 și vin în patru culori. Atât ușa de încărcare superioară, cât și ușa din față a cutiei sunt fixate cu încuietori de diapozitive de prindere și găuri de ventilație în jurul tuturor laturilor cutiei de la Crate oferă o mulțime de flux de aer. Un mâner ergonomic de transport și o structură plastică puternică fac călătoria sigură și ușoară.

34. Permate Compass Kennel pentru animale de companie

Permate Compass Kennel pentru animale de companieCanicul de animale de companie din plastic cu ușă cu ușa cromată este disponibil pentru câini de până la 10LB., Pentru câinii de la 10 la 20LB., Pentru câinii de la 20 la 30LB., Pentru câini de la 30 la 50LB., Pentru câini de la 50 la 70LB. și pentru câini de la 70 la 90LB. Prețurile variază de la 29 USD.95 până la 129 USD.95 și fiecare cutie are o intrare supradimensionată și o ventilație pe trei fețe. Corpul cutiei se fixează împreună cu șapcuri de diapozitive și blocarea dublă a zăvorului cu un cadran de rotație păstrează ușa bine închisă. Ușa de pe această cutie poate fi deschisă spre stânga sau spre dreapta, iar cutia în sine a fost făcută în SUA.

35. Yvettevans canisa aeriană portabilă

Yvettevans Portable Airline aprobat de Kannel pentru animale de companieCanisa de companie aprobată de animale de companie aprobate de Yvettevans Pet, este disponibilă în mic (19 și # 8243; x 12.6 și # 8243; X 12 & # 8243;) pentru animale de companie de până la 11lb. și mediu (23 și # 8243; x 14.6 & # 8243; X 14.6 & # 8243;) pentru animale de companie de până la 25lb. Aceste cutii cele mai bune câine sunt ușoare și concepute pentru o purtare ușoară. Prețul de 29 de dolari.95 și 34 de dolari.95, respectiv, această cutie de cutie de plastic durabilă împreună cu șuruburi și încuietori de ușă din oțel cu o blocare a zăvorului de fixare. Ventilație în jurul Cratelui și un mâner ergonomic pe partea superioară a călătoriei ușoare, în special cu companii aeriene.

36. Cutie aprobată de companie aeriană portabilă preferatăFavorite Portable Airline Approved Dog Crate

Cutia de câine aprobată a companiei aeriene preferate este disponibilă în mare (26 și # 8243; x 18.5 & ​​# 8243; X 16.5) și xx-mare (36 și # 8243; x 26 & # 8243;) la 62 dolari.99 și $ 119.99 respectiv. Este o opțiune scumpă, dar este una din cele mai bune cutii aprobate de companii aeriene Puteți achiziționa (cu condiția să o găsiți, deoarece compania funcționează adesea din stoc). Coborârea corpului de câine din plastic cu cleme din plastic și ușa din față din oțel are o blocare a zăvorului. Orificiile din jurul Crate oferă o mulțime de flux de aer. Este bine considerat de proprietarii de animale de companie.

37. Portal Pet Porter

Portal Pet PorterPorterul Pet Pet este disponibil pentru câini de până la 10LB., Câini de până la 15lb., Câini de la 15 la 20Lb., Câini de la 20 la 25lb., Câini de la 25 la 30lb., Câini de la 30 la 50LB., Câini de la 50 la 70LB., Câini de la 70 la 90LB și câini de la 90 la 125lb. Prețurile variază de la 23 USD.23 la 308 USD.30. Există zece variații de culori pentru a alege și fiecare are toate fante de ventilație în plasticul dur, blocarea corpului cutiei cu cleme și încuietori de ușă metalică cu o blocare a zăvorului glisant. Partea superioară a cutiei are, de asemenea, un compartiment mic de depozitare și un mâner de transport pliabil.

38. Crăciun de transport ICONIC PET

ICONIC PET Pawings Transport Crate Crate

Caracterul Pet de animale de companie ICONIC PET este disponibil în prețul mic, mediu și mare, la prețul de 27 de dolari.96, $ 43 și, respectiv, 36 de dolari. Fabricat din polipropilenă de înaltă calitate, cele două jumătăți ale blocării cutiei ferm cu blocajele și ventilația 360˚ păstrează câinele dvs. rece, ceea ce îl face una dintre cele mai unice alegeri ale acestei liste de case de câini aprobate de compania aeriană. Ușa de fixare a zăvorului vă asigură câinele și un mâner superior face călătoria simplă și este mare pentru câinii care preferă o mică cameră de respirație în canisa.

39. Noz2NOZ PET Suite multi-utilizare Canisa Pet

Noz2NOZ PET Suite multi-utilizare Canisa PetNoz2noz Pet Suite multi-utilizare Canisa Pet este disponibil ca un singur model de 23 "pentru $ 39.99, un model dublu de 23 "pentru 47 de dolari.99, și un model de uși de 32 "pentru 77 de dolari.98. Corpul plastic greu al cutiei se fixează cu dispozitivele de blocare. Compania are deja una dintre cele mai populare cutii moi acolo, și sunt cunoscute pentru proiectarea caniței de bună calitate. Ușile de oțel grele se încarcă pe acești lăzi de câine Noz2noz cele mai bune caracteristici de blocare a diapozitivelor. Ușa cutiei poate fi deschisă spre stânga sau spre dreapta, iar cea mai mare dintre modelele cu Crate este proiectată să mențină până la 50LB.

40. You & Me relaxant de refugiu câine canisa roz

You & Me relaxant de refugiu câine canisa rozYou & Mine Relaxing Dog Kennel este disponibil în XX-mic (19 "x 12.6 "x 10") și x-mic (24 "x 16.7 "x 14.5 "). Este fabricat din plastic de mare impact, cu o ușă din oțel inoxidabil cu încuietoare ușă. Ventilația fantei tot drumul în jurul cutiei Țineți câinele răcoros și securizat Latchele laterale Păstrați corpul cutiei blocate. Această canisa roz îndeplinește, de asemenea, reglementările privind asociația de transport aerian, care este surprinzător de rare printre cele mai bune transportatori de câini aprobați de compania aeriană.

UTIL: Cum de a alege Crate Dog Dog Dog (cu instrucțiuni video)

Cea mai bună manieră de specialitate

41. Merry PET 2-in-1 Cutie configurabilă

Merry PET 2-in-1 configurabil cu animale de companie și poartaCutia și poarta PET configurabilă PET 2-in-1 este o cutie de lemn care se dublează ca o poartă de companie. Disponibil în mediu (32.5 "x 23.5 "x 22.5 ") și mare (40" x 28 "x 31.5 ") Preț de la 123 de dolari.99 până la 138 USD.28 Finisajul de furnir din lemn de culoare închisă vă asigură că această cușcă se potrivește oriunde. Un dispozitiv de ambalare din plastic detașabil împotriva accidentelor și blocarea cu un singur punct păstrează ușa din față a cutiei închise. Atunci când este folosit ca o poartă, ușa schimbării cutiei deschise pentru o mișcare ușoară. O garanție poate fi solicitată de la serviciul clienți. Aceasta nu este cutia ideală pentru câinii boisteroși și energici, deoarece ușa are doar o singură încuietoare în partea de sus.

42. Pet Homey Pet extra mare cușcă greu

Cagenul de câini de câini / PET HOUGHT HOWER HOGY EXTRUS este disponibil în L 49 & # 8243; X W 37 & # 8243; X H44 & # 8243;. Este una dintre cele mai scumpe cele mai scumpe cele mai bune case de câine de pe această listă, la prețul de 379 USD.99, din cauza construcției de metal robuste și solide. Construcția de oțel grele oferă uși duble cu zăvor multiple de blocare și încuietori ale ușii și patru roți robusi pentru mobilitate. Tava de fund detașabilă protejează podelele și curăță ușor și ușile din față și de sus permit accesul ușor. Aceasta este o canisa de specialitate pe care proprietarii de animale de companie ar avea nevoie pentru un motiv foarte specific și în primul rând pentru câini foarte mari.

43. CROWN PET Produse din lemn Crate de capăt

CROWN PET Produse din lemn Cutie de capăt de lemnProdusele Crown Pet Tabelul de capăt de camiță din lemn este o cutie care se dublează ca o masă de capăt și este disponibilă în mediu (29.7 & # 8243; X 21 & # 8243; X 24.2 & # 8243;) și mare (39.6 & # 8243; X 27.2 & # 8243; X 27.3 & # 8243;). Preț la 237 USD.99 și 325 de dolari.98, respectiv, aceste cutii vin în finisaje de espresso și mahon, iar ușa unică poate fi rotită și stocată în interiorul cutiei. Podelele impermeabile este fabricat din MDF și un zăvor de leagăn păstrează ușa securizată. Garanția producătorului poate fi solicitată de la Serviciul Clienți, deși acest lucru nu este cutia potrivită pentru dvs. dacă câinele dvs. este predispus să scape.

44. HAIGER PET MARGE METAL CUG CUG

HAIGER PET MARGE MARTE METAL CU CAGEN DE CANIELO altă cușcă grea pentru câini, această opțiune este adesea în afara stocului pe majoritatea site-urilor cu amănuntul online. Dacă îl puteți găsi, haigen animalul de companie este o calitate mare de câine mare de câine cu roți și tavă este o cutie de 36 ", iar ușile de sus și frontale au dublu break-uri din oțel inoxidabil și este una din cele mai bune cuști grele acolo în ceea ce privește valoarea cost-pentru-valoare. Barele cutiei sunt vopsite cu vopsea netoxică. Aceste cutii cele mai bune caini au patru roti incapabile care fac ca mutarea acestei crate grele sunt usoare. Tava detașabilă din partea inferioară a cutiei protejează împotriva accidentelor și corpul cutiei este rezistent la rugină.

45. Richell Crate de masă din lemn

Richell Crate de masă din lemnCutia de la capătul de lemn Richell este disponibilă în mediu (25 "x 31.1 "x 24") și mare (29.9 "x 41.5 "x 29.5 "). Ele variază în preț de la 212 dolari.57 la 299 USD.99. Finisajul de lemn maro închis face ca această cutie robustă să fie perfectă pentru o masă de capăt și ușa poate fi deschisă complet pentru utilizare ca o cușcă. Partea inferioară a cutiei are o tavă detașabilă pentru accidente și orificii în jurul cratelui, oferă un flux de aer liber. Este una dintre cele mai bune lăzi de câine din lemn acolo, dar ca și în orice canisa conștientă de decor, vine la un preț abrupt, mai ales dacă nu este ceea ce căutați.

46. Smonter Heavy Duty Metal Kennel

Smonter Heavy Duty Metal Dog Kennel cu roțiCagenul de câine de metal Smonter Heavy Duty este în modele 38 "și 42". Aceste lăzi de câini Smonter de călătorie mobile și de călătorie se află în preț de la 199.99 până la 219 USD.99. Ușa metalică robustă are trei încuietori industriale de rezistență și baza cutiei are patru roți care fac pentru transportul ușor. În partea de sus a balamalelor cutiei deschise pentru acces ușor atunci când este necesar și două tăvi de plastic asigură protecție împotriva accidentelor. Este mult mai ieftin decât cea mai sus menționată cutia grea, dar, de asemenea, mai mică și puțin mai puțin solidă și robustă (care poate fi un lucru bun).

47. Richell cu cutie de companie extensibilă

Richell cu cutie de companie extensibilăCutia de companie extensibilă Richell se extinde de la 35.4 & # 8243; la 60.6 & # 8243; larg și crește cu câinele tău. O versiune mai mică a Crate este disponibilă pentru 183 USD.25 Și versiunea medie este la prețul de 220 USD.99. O tavă de podea expandabilă păstrează protecția podelei și ușa sârmei glisante cu o blocare sigură vă păstrează câinele în siguranță. Cadrul din cauciuc este decorativ și durabil și un divizor opțional poate fi achiziționat separat. Această cutie de câini de specialitate nu vine cu un sârmă de sus, deci este cel mai bine servit numai pentru a conține doar câini mici. Richell este cunoscut pentru a face unele dintre ele cele mai bune porți de companie acolo, și sunt una dintre opțiunile mai scumpe, dar pentru un motiv bun.

48. Luckup Heavy Duty Cage

Luckup Heavy Duty Dine CageCoșul de câini cu câini grele de câini puternice și Crate pentru câini mari este disponibil în modelele 38 "și 42" și variază în preț de la 189 USD.99 până la 219 USD.99. Disponibil în argint și negru, cadrul de oțel greu are trei uși - unul în spate, unul în față și unul deasupra care au fiecare blocare industrială și zăvorâri. Rezistent la rugină, această cutie are un fund rated cu două tăvi de plastic care sunt ușor curățate în caz de accidente. Patru roți de blocare și capacitate de pliere fac, de asemenea, această cutie un pic mai ușor de transportat, deși este greu!

49. Sliverylake XXL Cage-Crate

Sliverylake XXL Carte de câineSliverylake XXL Cage Cate Crate Crate Dublă Dublă cu roți de rulare și tavă este disponibilă într-un model de 37 ", 42" și 48 ". Prețul variază de la 139 $.99 până la 205 USD.99 Și fiecare model are patru roți, dintre care două sunt blocate și o tavă de plastic compozită detașabilă în bază. O podea rasă păstrează mesele departe de câinele dvs. în caz de accidente în cele mai bune cutii de câine, iar cele două uși au fiecare două încuietori de zăvor. Deși greutatea grea, această cutie se îndoaie pentru un transport mai ușor și dacă aveți un camion de preluare, aceasta poate fi o opțiune eficientă.

50. Zoovilla glisați deoparte cutia de crate și de capăt

Zoovilla glisați deoparte cutia de crate și de capătZooVilla Glish deoparte Crate și tabelul de capăt este o cutie de câini cu dublă utilizare, care este disponibilă în finisaj alb și negru. Măsurile cu Crate 35.43 "x 21.65 "x 23.50 "și costă 206 de dolari.95. Fabricat din furnir din lemn masiv cu construcția de tije metalice, fundul solid al cutiei asigură izolarea în condiții de siguranță și ușa de blocare cu articulație a cutiei poate fi deschisă în mod tradițional sau alunecă în partea de cut. Aceasta este, de asemenea, singura opțiune pe lista celor mai bune găini de câine care pot fi găsite în culoarea albă.

Citiți următorul: Cea mai bună comparație cu Crate - Midwest vs. Elitefield vs. Sportpet

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile