40 De crescători de câini de reputație în u.s. (2021)

Găsirea crescătorilor de câini de reputație este o provocare din cauza modului în care a devenit populară și lucrativă industria de reproducere a câinilor, rezultând în multe locuri de a alege de la nivel național. Cu toate acestea, alegerea unui crescător de câini responsabili pe un tip de întreprindere de pui este esențială pentru multe motive.

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare pentru a vă asigura că noul dvs. câine are o istorie genetică sănătoasă și pentru a evita susținerea practicilor umbroase. Am petrecut săptămâni trecând prin sute de întreprinderi de reproducere a câinilor din țară și am găsit 40 de crescători de câini de reputație din SUA cu o istorie de reproducere responsabilă.

Ce sunt crescătorii de câini de reputație?

Multe aspecte vor fi de calitate un crescător de câini ca și # 8220; # 8221; Dar este în mare parte un angajament față de Sănătatea rasei și prioritizarea îngrijirii pentru această rasă specifică peste profit. Sa te ajut Găsiți un crescător de câini responsabil, Iată factorii care au fost luați în considerare la alegerea acestor crescători de câini reputați în SUA.

Garanții de sănătate

Un crescător de câine de renume va oferi o garanție de sănătate scrisă pentru căței lor, deoarece sunt încrezători în genetica din spatele catelusilor lor. Nu există niciun motiv pentru a împiedica nimic.

Distanțe de sănătate

În timp ce unele distanțe de sănătate nu pot fi finalizate pe puii foarte tineri, crescătorii de câini de reputație vor avea informații complete de lichidare a sănătății pentru ambele câini părinte (Iată un exemplu din Grca). Clearance-ul pe câinii-mamă ar trebui să fie un minim de "târg" și "clar", dar este de preferat clasificarea mai mare - că fiind un rating de "excelent" sau "bun".

Scrisoare de vânzare

Creditorii de câini de reputație vor oferi un proiect de vânzare scris și semnat pentru puii lor, care prezintă, de asemenea, responsabilitățile cumpărătorului și vânzătorului în tranzacție. De obicei, va arăta ceva de genul.

Întoarcerea Garanției Puppy

Un crescător responsabil de câine va necesita o revenire a Garanției Puppy, care înseamnă că, în orice moment, dacă nu vă puteți păstra catelul, vă garantați că veți returna catelul la ameliorator, mai degrabă decât să le luați în adăpost. Orice crescător care îi pasă de câinii lor va avea această clauză.

Vaccinări

Toți crescătorii responsabili de câini vor asigura că puii lor sunt la curent cu vaccinările lor înainte de a le trimite acasă. Ei vor oferi dovada acestui lucru pentru dvs. și vaccinările trebuie să urmeze Ghidul Wsava (sau orientări ale oricărei alte organizații de sănătate reputate, cum ar fi AVMA).

Nici o privire de vânzare nevăzută

Nici un crescător de reputație nu va vinde păsările lor nevăzute. Pentru că îi pasă de câinii lor, este important ca un crescător să vadă cumpărătorii înainte de a le vinde câini și pentru tine să vezi un catelus înainte de a cumpăra unu. Acest lucru permite crescătorului câine să vă asigure că sunteți un cumpărător responsabil care știe ce intră și puteți fi siguri că primiți un catelus sănătos.

VÂRSTĂ VÂNZĂRI COMISI

Primele 8 până la 12 săptămâni ale vieții unui cățeluș sunt esențiale pentru sănătatea și socializarea lor, iar câinele mamei joacă un rol important în acest sens. Din acest motiv, crescătorii de câini reputați nu vor separa puii de la mama lor până la minimum 8 săptămâni.

Dorința de a răspunde la întrebări

Toți crescătorii de câini responsabili vor fi dispuși să răspundă la orice întrebări pe care le-ați putea avea despre programul lor de reproducere, câinii lor și despre distincțiile lor. De fapt, ei încurajează adesea întrebări și vor avea o mulțime de propriile lor. Dacă un crescător este reticent în a răspunde la întrebările dvs. sau evaziv în răspunsurile lor - fiți atenți.

Urmând instrucțiunile de mai sus și sub înțelepciunea de a distinge între crescătorii de câini responsabili și mori de catelus, ar trebui să vă dați seama dacă locul pe care îl puteți cumpăra un câine de la merită sau nu, chiar dacă crescătorul nu este listat pe lista noastră de mai jos a celor mai renumiți crescători americani de câini americani.

Crescător de câini reputați 2020

Procesul de selecție pentru cei 40 de crescători de câini reputați

În plus față de considerentele observate mai sus, au fost luate în considerare un număr de alți factori la selectarea celor patruzeci de crescători de câini de reputație în SUA.

1. AKC Listing

Doar lista AKC nu înseamnă un crescător de renume, dar în combinație cu alți factori, este un semn bun atunci când un crescător pune efortul de a vă înregistra la Clubul American Kennel Club. Organizația non-profit are, de asemenea, o Lista programelor Pentru a sublinia în continuare reputația unui ameliorator. Toți crescătorii de câini reputați de pe lista de mai jos sunt recunoscuți de AKC.

2. Informații de contact

Crediții de câini responsabili nu vor ezita să furnizeze informațiile de contact și să se pună la dispoziția clienților actuali sau viitori. Am selectat doar crescătorii care au oferit public un număr de telefon, un e-mail și o adresă URL pentru canisa lor și au fost ușor de contactat.

3. Testarea și clearanțele de sănătate

Testarea și cleștele de sănătate sunt esențiale în producerea unor pui de sunet genetic. Crediții de câini de reputație pe lista de mai jos sunt toate de la Health Tested și Cleared AKC CÂȘTIGĂRI PĂIȚU MAI MULT.

4. Participarea la evenimentele AKC

Participarea la evenimentele AKC nu este un marker al unui crescător de câine de renume, dar este un semn că un crescător este dedicat producerii unui câine bine rotunjit și dispus să pună lucrarea pentru a face acest lucru. Topul crescătorilor de câini enumerați mai jos participă la evenimente AKC cu câinii lor.

5. Club de înregistrare a clubului / membru

Există numeroase cluburi de rasă canine pe care crescătorii îl pot înregistra cu. Fiecare Clubul de rasă are propriile cerințe și taxe de membru. Înregistrarea cu cluburile de rasă de câini nu garantează un crescător bun, dar este un semn al angajamentului față de rasă și un alt nivel de verificare (de exemplu, a se vedea Jack Russell Terrier Club of America). Toți crescătorii responsabili din lista de mai jos sunt înregistrați cu cel puțin un club de rasă.

6. AKC crescător de recunoaștere / merit

AKC are un program care recunoaște crescătorii de câini de reputație ca întreprinderi recunoaștere sau merit. Acești crescători sunt cei care au programe de reproducere incredibil de succes, au produs câini care au excelat în competiții AKC și sport. Nu toți crescătorii de câini de reputație de pe listă sunt întreprinderile de recunoaștere sau merit, dar un număr mare de ele sunt și am considerat acest lucru ca un factor de clasificare.

40 de crescători de câini de reputație în Statele Unite

40 de crescători de câini de reputație în Statele Unite

CTC Aussies

Rasă: Shepherd australian
Locație: Ellensburg, Washington
Telefon: (509) 962-8945
Site-ul web: http: // CTCAUSIES.COM /

AUSSII CTC suferă testarea sănătății pentru șolduri, ochi, OF, CERF, MDR1 și HSF4. Câinii anteriori de la AUSSII CTC au excelat în conformitate, performanță, iar acest crescător este recunoscut de AKC, Asociația Australiană Shepherd (USASA) și Asociația Australiară de la Western Washington (WWASA). CTC este, de asemenea, menționat ca un crescător AKC de merit.

Hounds de fermă

Rasă: Basset Hound
Locație: Jasper, Georgia
Telefon: (770) 655-3311
Site-ul web: https: // Farmhousehounds.COM

Farmhhouse Hounds Basset Hounds suferă testarea aprofundată a sănătății și sunt crescute de la câinii de linie europeană a campionatului importat, precum și de bassets american Bred. Acest crescător de familie este recunoscut de AKC și au fost în afaceri de peste 40 de ani.

Legenda Bichons

Rasă: Bichon Frise
Locație: Sacramento, California
Telefon: (916) 560-3354
Site-ul web: http: // legendbichons.COM /

Legenda Bichons sunt crescute din linii de campionat și sunt supuse tuturor autoristicilor de sănătate necesare înainte de reproducere. Câinii anteriori din legenda Bichons au excelat ca câini de spectacol, câini de terapie. Acest crescător este recunoscut de AKC ca crescător de Merit, Clubul Bichon Frize din America (BFCA) și este cunoscut ca un crescător de câini de terapie certificată și campioni WKC.

Îmbrățișează coloanele de frontieră

Rasă: Collie de frontieră
Locație: Paso Robles, California
Telefon: (805) 296-8844
Site-ul web: http: // îmbrățișeazăColllies.COM /

Îmbrățișați coloanele de frontieră suferă de testarea sănătății pentru șolduri, coate, ochi, tiroidie, CEA, TNS, CL, Baer, ​​CERF, MDR1. Câinii anteriori de la coloana de frontieră îmbrățișează au excelat în AG, CO, HD, OB, RA, TH și NASE. Acest crescător este recunoscut de AKC și BCSA (Societatea Collie de Frontieră a Americii.)

Dogwood frontieră terriers

Rasă: Terrier de frontieră
Locație: Jones, Michigan
Telefon: (269) 244-8556
Site-ul web: http: // Dogwoodchennels.COM

Dogwood frontieră terrier Sires și baraje au toate distanțele de sănătate necesare înainte de reproducere și se potrivesc bine printre cei mai reputați crescători de câini. Câinii anteriori câini de câini au luat parte la conformație și vânătoare de hambar. Caniculele Dogwood sunt un crescător AKC de Merit și membru al Clubului de frontieră din America.

Ultimate Bulldogs

Rasă: Buldog
Locație: New Milford, New Jersey
Telefon: (201) 753-1393
Site-ul web: http: // Ultimatebulldogs.COM

Bulldogii finali suferă de testarea sănătății prin Offa și Gensol. Gardianul Ultimate Bulldogs sunt o canisa spectacolului, iar toate puii sunt campionul AKC și de la cele mai bune linii de sânge din lume. Bulldogii finali sunt membri ai Clubului Buldog din America, Long Island Bulldog Club și Clubul Buldog de Capital. Ele sunt, de asemenea, o sala de crescător de buldog de faimă și un crescător AKC de merit.

Glenna Wright Glentom Bull Terriers

Rasă: Terrier de taur
Locație: Glenwood, Arkansas
Telefon: (870) 356-4722
Site-ul web: http: // glentombulterrierieri.COM

Glenna Wright Glentom Bull Terriers suferă teste de sănătate, inclusiv ecocardiogramă, UPC Ration, clearance-ul de lux și testarea Baer Patella (genecap). Glenna Wright Glentom Bull Terrier Rair Campion arată câini. Glenna Wright Gulntom Bull Terriers sunt membri ai Clubului Terrier din America (BTCA), BTC Dallas și Texas Golf Coasta BTC.

Balgaire Cavaliers

Rasă: Cavalier King Charles Spaniel
Locație: Seabek, Washington
Telefon: (360) 830-5760
Site-ul web: http: // balgairecavaliers.COM

Balgaire Cavaliers efectuează toate ecranele de sănătate aplicabile pe Sire și DAM, după cum este recomandat de clubul părinte pentru această rasă și oferă o garanție de sănătate pe puii lor. Câinii anteriori de la cavaliers Balgaire au excelat în conformitate și performanță. Balgaire Cavaliers sunt membri ai regelui Cavalier american Charles Spaniel Club, Inc., și regele Cavalier Charles Spaniel Club de Puget Sound. Ele sunt, de asemenea, AKC crescători recunoscuți de merit.

Baycrest Akitas

Rasă: Akita
Locație: Hurlock, Maryland
Telefon: (410) 673-7387
Site-ul web: http: // Baycrestakitas.COM

Baycrest Akitas efectuează toate ecranele de sănătate aplicabile pe sire și barajul, conform recomandărilor clubului părinte pentru această rasă. Câinii anteriori de la Baycrest Akitas au excelat în conformitate, performanță, ascultare, iar acest crescător este recunoscut de AKC, Clubul Akita din America și Clubul Kannel Talbot. Ele sunt, de asemenea, menționate ca un crescător AKC de merit.

SilverCreek Chesapeakes

Rasă: Chesapeake Bay Retriever
Locație: Smyrna, Delaware
Telefon: (201) 891-5090
Site-ul web: http: // SilverCreekcbr.COM /

SilverCreek Chesapeakes sunt unul dintre cei mai renumiți crescători de câini, deoarece puii lor se supun testelor de sănătate, inclusiv șolduri, ochi, PRA, DM, EIC și ADN-ul ID. SilverCreek Chesapeakes Descendenți au continuat să realizeze titluri, inclusiv GCH, UD, OTCH, QAA, NA, NAJ, OA, OAJ, WDX. SilverCreek Chesapeakes a fost membru al ACC din 1989 și sunt un crescător AKC recunoscut.

Natelsong Chihuahuas

Rasă: Chihuahua
Locație: Crescent City, California
Telefon: (562) 305-4377
Site-ul web: http: // Natelsongchihuahuas.COM

Natelsong Chihuahuas Asigurați-vă că ecranele de sănătate aplicabile au fost efectuate pe Sire și Barajul Puppies, conform recomandărilor clubului părinte pentru această rasă. Natelsong Chihuahuas activează în conformație AKC. Natelsong Chihuahuas Câini sunt un crescător AKC de merit și membru al Clubului Chihuahua din America, Inc., Clubul lui Evergreen Chihuahua și Clubul de Kennel din Oregon de Sud.

Collies calamistă

Rasă: Collie dur
Locație: Mecanicville, New York
Telefon: (805) 296-8844 / (518) 649-2197
Site-ul web: http: // Marketplace.Akc.Org / Breeder / CalamistColllies

Colacii calamiști sunt crescuți pentru temperament, minte și corp. Colacii calamiști sunt activi în conformitate și ascultare. Collies Calamist sunt un crescător AKC de Merit și membru al Clubului Collie al Americii, Inc. și Albany Kennel Club, Inc.

Llys draig corgis

Rasă: Pembroke Welsh Corgi
Locație: Downsville, Louisiana
Telefon: (318) 547-0241
Site-ul web: http: // Louisianacorgis.COM

Llys drarig corgis testarea sănătății toate câinii lor de reproducere și garantează pe deplin toate puii lor. Llys Draig Corgis au participat la activități de agilitate, ascultare, hrănire și raliu. Llys Draig Corgis sunt membri ai CWCCA (Clubul Cardigan Welsh Corgi din America), PWCCA (Clubul Corgi Corgi din America), BCWCC (Bluebonnet Cardigan Clubul Welsh Corgi) și Ruston, Louisiana Bazat D`Arbonne Kennel Club

Guardian Boston Terriers

Rasă: Boston Terrier
Locație: Plainville, Connecticut
Telefon: (860) 793-9620
Site-ul web: http: // Guardianbostons.COM

Terrierii Guardian Boston suferă de testarea sănătății, inclusiv Baer, ​​Chef și OFA Patellae. Terrierii Guardian Boston sunt câini de campionat AKC și când sunt crescuți, sunt crescuți la standardul AKC. Guardian Boston Terriers este membru al Clubului Boston Terrier din America, Clubul Boston Terrier din Connecticut și AKC.

Deluna mare Danezii

Rasă: Boxer, mare dane
Locație: Apex, Carolina de Nord
Telefon: (810) 417-0469
Site-ul web: http: // Delunadanes.COM /

Deluna Great Danes Boxers efectuează toate ecranele de sănătate aplicabile pe Sire și DAM, așa cum se recomandă de către Clubul părinte pentru această rasă și oferă o garanție de sănătate pe puii pe care o vând. Câinii anteriori de la Deluna Marelui Boxeri Danes au excelat în conformitate, agilitate și ascultare. Acest crescător este recunoscut de AKC, Great Dane Club din Centrul de Nord Carolina de Nord, iar Raleigh Kennel Club, Inc. Ele sunt, de asemenea, menționate ca un crescător AKC de merit.

Kenmar Hounds

Rasă: Dachshund (miniatural longhaired)
Locație: Pompano Beach, Florida
Site-ul web: http: // kenmarhounds.COM

Câinii Kenmar Hounds sunt testați de sănătate. Kenmar Hounds Câinii sunt toți campionii AKC sau Grand Champions și iau parte la conformație, performanță și ascultare. Kenmar Hounds sunt membri ai Clubului Dachshund din America, Inc., Clubul din Florida East Dachshund, Coasta de Coast din Florida Gulf Dachshund, Fort Lauderdale Dog Club și sunt un crescător AKC de Merit.

Horizon Dobermans

Rasă: Doberman Pinscher
Locație: Richmond, Texas
Telefon: (281) 300-9472
Site-ul web: http: // orizondobes.COM /

Horizon Dobermans Câinii sunt toți crescuți cu sănătatea, tipul și temperamentul în minte. Horizon Dobermans participă la conformație și agilitate. Horizon Dobermans este membru al Clubului de Pinscher Doberman, Clubul Doberman Pinscher of Houston, Houston Kennel Club, Inc. și este un crescător AKC de recunoaștere și un destinatar al Premiului Legacy.

Vom Haus Hall (Cook Kennels Farms)

Rasă: Păstori germani, Malinois belgian, păstori olandezi
Locație: Reidsville, Carolina de Nord
Telefon: (336) 613-9020
Site-ul web: http: // Vomhaushall.COM

Vom Haus HAUS Păstori germani și malinisul belgian și păstorii olandezi sunt crescuți de părinții cu șolduri certificate, iar coatele și cățeluși vin cu o garanție completă de sănătate și șold. Vom Haus Hale Shepherds German și Malinisul belgian și păstorii olandezi participă la conformații, agilitate, performanță, ascultare și urmărire AKC. Vom Haus Hale Shepherds German și Malinisul Belgian și păstorii olandezi sunt membri ai Clubului de câine a lui Shepherd German din America și sunt recunoscute de AKC pentru reproducere cu inima.

Locând ursul

Rasă: Buldog francez
Locație: Temecula, California
Telefon: (951) 719-4159
Site-ul web: http: // bullyrat.trepied.COM /

Un alt dintre crescătorii de câini de reputație din California, lovind buldogii francezi sunt testați de sănătate și câini de campion AKC. Câinii precedenți de la Locking Bear Bulldogii francezi au excelat în conformitate, agilitate, performanță, ascultare și urmărire. Kennels Bear Kicking sunt un crescător AKC de Merit.

Chinook Valley Farm

Rasă: Câine ciobănesc german
Locație: Chinook, Washington
Telefon: (360) 777-8888
Site-ul web: http: // ChinookvalleyFarm.COM

Câinii de fermă Chinook Valley sunt de la DM Testat și ADN părinți profilate. Farma Chinook Valley participă la conformație și ascultare. Chinook Valley Farm este membru al Clubului German de Dog Hepherd din America, Clubul german de câine din Oregon, Richland Kennel Club și este un crescător AKC de Merit și un membru AKC înregistrat.

Mi Karma Pointeri germani scurți

Rasă: Pointerul german de scurte
Locație: Stephens City, Virginia
Telefon: (540) 868-0264
Site-ul web: http: // Mikarmagsp.COM /

MI Karma Germană Pointerii câini câini sunt de la șolduri, coate, inimă, ochi și Optigen CD-ul părinților certificați CHIC. Mi Karma Pointerii germani au participat la conformație, performanță, iar Mi Karma German Lanterhaired sunt membri ai clubului de pointer german de la America, Mason-Dixon German Shorthaired Club, Shawnee Kennel Club, Inc. și este un crescător AKC de merit și un membru AKC înregistrat.

Retrieverele de aur ale lui Nalyn

Rasă: Labrador
Locație: Stoughton, Wi
Telefon: (608) 873-7749
Site-ul web: https: // nalynsgoldens.COM

Câinii de la Nalyn`s Dogi de Aur sunt de la șolduri, coate, cardiace certificate cu părinți care au ochii închiși anual de un oftalmolog certificat de consiliu. Retrieverii de aur de la Nalyn participă la raliu, ascultare, agilitate și conformație. Retrieverii de aur de la Nalyn este membru al Clubului de Aur Retriever, Valdosta Kennel Club, Inc. și este un crescător AKC de merit.

Daynakin Great Danes LLC

Rasă: Marele Dane
Locație: Ferndale, Washington
Telefon: (888) 219-7846
Site-ul web: http: // DaynkingReatdanes.COM

Daynakin Great Dans LLC Câini au șoldul X-Rays, testele tiroidiene și cardiace OFA-certificate și ochi Chef`d. Daynakin Great Danes LLC participă la conformație, agilitate și performanță. Daynakin Great Danes LLC este membru al Marelui Club Dane din America, Inc., Willamette Valley Great Dane Club, Inland Northwest Great Dane Club, Clubul Western Great Dane din BC, MT Baker Kennel Club și este un crescător AKC de Merit.

Legends Greyhounds

Rasă: Ogar
Locație: Austin, Texas
Telefon: (737) 881-9025
Site-ul web: http: // legendsgreyhounds.COM

Legends Greyhounds este o altă opțiune de crescători de câini de reputație în statul Texas, pe măsură ce ele și se rasează numai din stocul clar genetic pentru a obține pui sănătoși. Legendele Greyhounds participă la conformație. Legendele Greyhounds sunt membri ai Clubului Greyhound din America și Clubul Kennel County Travis.

Boondocks Wolfhounds irlandez

Rasă: Irlandez wolfhound
Locație: Nichols, Iowa
Telefon: (319) 471-2458
Site-ul web: http: // boondocksirishwolfhounds.COM

Boondocks Irlande Wolfhounds Câinii au șoldurile, coatele, inima (anual) și ochii (anual) testați și toate puii sunt șunt de ficat și ochiul CERF testat înainte de a părăsi amelioratorul. Boondocks Wolfhounds irlandez participă la conformație și performanță. Boondocks Wolfhounds sunt membri ai clubului irlandez de Wolfhound din America, Clubul Northstar Irlandez Wolfhound, Clubul Kennel County Scott și este un crescător AKC de Merit.

Rhamah Greyhounds italian

Rasă: Greyhound italian
Locație: Dacula, Georgia
Telefon: (404) 909-9604
Site-ul web: http: // rhamah.COM

Rhamah Greyhounds italian sunt hrăniți o specie adecvată dietă brută și chiar vizitați un medic veterinar holistic. Rhamah Greyhounds italian iau parte în conformație, agilitate și ascultare. Rhamah Greyhounds italian sunt membri ai clubului italian Greyhound din America, Inc., Greater Atlanta Toy Dog Association, Clubul de Kannel Munte de Sawnee din Georgia, și este un crescător AKC de merit.

Dove Hill Labradors

Rasă: Labrador Retriever
Locație: Culpeper, Virginia
Telefon: (540) 825-4358
Site-ul web: http: // Dovehilllabradorii.COM

Labradorii Dove Hill sunt garantați pentru toate defectele ereditare cunoscute, cum ar fi șoldurile, ochii și coatele și sunt screenite pentru probleme cardiace congenitale. Dove Hill Labradors participă la conformație și performanță. Dove Hill Labradors este membru al Labrador Retriever Club, Inc., Labrador Retriever Club al Clubului Potomac, Warrenton Kennel și este un crescător AKC de merit.

FFT Lhasa Apsos

Rasă: Lhasa Apso
Locație: Cottage Grove, Minnesota
Telefon: (651) 334-3042
Site-ul web: http: // FleetfireTimbers.COM

FFT Lhasa Apsos oferă garanții de sănătate pentru căței pe care le ratează. Motivul pentru care FFT Lhasa Apsos se numără printre primii crescători de câini de reputație este, de asemenea, deoarece participă la conformație și agilitate, iar FFT Lhasa APSS sunt membri ai American Lhasa Apso Club, Inc., Twin Club Lhasa Apso Club și este un membru AKC recunoscut.

Rhapsody malteză

Rasă: Malteză
Locație: Buda, Texas
Telefon: (512) 750-9816
Site-ul web: http: // Rhmerodymaltese.COM

Câinii în programul de reproducere Malteză Rhapsody sunt supravegheați de sănătate pentru problemele de sănătate comune Malteze. Rhapsody Malteză ia parte la conformație, agilitate, performanță și ascultare. Rhapsody Maltese este membru al Asociației Americane Malteze, Inc., Austin Kennel Club și este un crescător AKC de merit.

Belle Harbor Newfoundlands

Rasă: Newfoundland
Locație: Winnebago, Minnesota
Telefon: (507) 399-1645
Site-ul web: http: // Bhnewfs.COM

Belle Harbor Newfoundlands sunt testate pentru inimi, șolduri, coate și Belle Harbor Newfoundlands iau parte la conformație și ascultare. Belle Harbor Newfoundlands sunt membri ai Clubului Newfoundland din America, Inc., Clubul Newfoundland North Central, Clubul Key City Kennel, și este un crescător AKC de Merit.

Impulo papilonii

Rasă: Papillon
Locație: Sicklerville, New Jersey
Telefon: (856) 875-0901
Site-ul web: http: // implicopapiloni.COM

Info Papillons efectuează toate ecranele de sănătate aplicabile pe sire și barajul recomandat de clubul parental pentru această rasă. Papilonii implicați participă la conformație, agilitate, performanță și ascultare AKC. Info Papillons este membru al Clubului Papillon din America, Inc., Zona metropolitană Papillon Club of Washington, D.C., Mai mare Delaware Valley Papillon Club și este un crescător AKC de merit.

Stonehaus Poodles

Rasă: Pudele standard
Locație: Huntington, Massachusetts
Telefon: (413) 667-0089
Site-ul web: https: // Facebook.com / stonehauspoodle /

Stonehaus Poodles cercetă părinții tuturor așternuturilor pentru problemele de sănătate și au avut testarea recomandată înainte de reproducere. Câinii lor au avut șolduri, tiroidă, cardiacă, adenită sebaceoasă, encefalopatie neonatală, mielopatie degenerativă, testarea ochilor și testarea lui von Willebrand. Podelele din Stonehaus participă la conformație, agilitate, iar Poodles Stonehaus sunt membri ai Clubului Poodle din Massachusetts și este un crescător AKC de Merit.

Coral Bay Pugs

Rasă: Mops
Locație: Loxahatchee, Florida
Telefon: (561) 906-3716
Site-ul web: http: // Coralbaypugs.COM

Un alt dintre crescătorii de câini de reputație din Florida, Coral Bay, Reg. Pugs Sires și baraje au fost supuse ecranelor de sănătate aplicabile, conform recomandărilor clubului părinte pentru această rasă. Coral Bay, Reg. Pugurile participă la conformație. Coral Bay, Reg. Pugs sunt membri ai Clubului de Dog Pug America, Inc., Clubul Pug al Floridei de Sud și este un crescător AKC de merit.

Giganți maiestuici

Rasă: Saint Bernard
Locație: Burlington, Kentucky
Telefon: (859) 653-4515
Site-ul web: http: // maiestates.net

Majestic Giants garantează căței lor să fie libere de problemele de sănătate genetice care amenință viața pentru o perioadă de 1YR. Câinii giganți maiestuici au excelat în conformație, performanță și ascultare AKC. Giganții maiestuici sunt membri ai Clubului Kentucky de Nord, Inc.

ROKI YAMA Shibas

Rasă: Shiba inu
Locație: Parker, Colorado
Telefon: (720) 436-4493
Site-ul web: http: // Rokiyamashibas.COM

Roki Yama Shibas sunt dedicate sănătății bune a rasei Shiba Inu. Roki Yama Shibas participă la conformație și ascultare. Roki Yama Shibas sunt membri ai clubului național Shiba din America, Clubul de Kennel Plum Creek și este un crescător AKC de merit.

Siberiană Snoebear

Rasă: Siberian Husky
Locație: Edinboro, Pennsylvania
Telefon: (814) 450-3285
Site-ul web: https: // Snoebearsiberians.COM

Siberii Snoebari sunt crescuți cu pedigree, structură, tip, sănătate și temperament în minte. Siberii Snoebari participă la conformație, agilitate, performanță, ascultare. Siberians Snebeaar sunt membri ai Clubului Siberian Husky din America, Inc., Erie Kennel Club și sunt un crescător AKC de merit.

Absolute Staffordshire Bull Terrier

Rasă: Staffordshire Bull Terrier
Locație: Eunice, Louisiana
Telefon: (337) 255-3508
Site-ul web: HTTPS: // Marketplace.Akc.Org / Breeder / Absolut-Staffordshire-Bull-Terrier

Absolute Staffordshire Bull Terriers au intitulat câini în AKC, UKC și FCI: Campionii americani, canadieni, mexicani și europeni! Westminster, Eucanuba și World Dog Show Winkers! Absolute Staffordshire Bull Terrier participă la conformație și performanță. Absolut Staffordshire Bull Terriers sunt membri ai Clubului Staffordshire Terrier Club of America, Clubul de la Staffordshire Bull Terrier Club of Puget Sound, Texas Golf Coast American Staffordshire Terrier Club, Acadiana Kennel Club, Inc., și este un crescător AKC de merit.

Evenstar Kennels

Rasă: Vizsla
Locație: Aguanga, California
Telefon: (951) 763-0433
Site-ul web: http: // seriaStarkennels.COM

Unul dintre crescătorii de câini de reputație din California, Puiul Vizsla Kennels Evenstar este crescut selectiv pentru temperament, sănătate, inteligență și conformație, iar toți părinții catelusi sunt testați temeinic pentru condiții genetice. Canicule de seară participă la conformație și ascultare. Servestar Kennels sunt membri ai Clubului Vizsla din America, Inc., Clubul Vizsla din California de Sud, Orange Empire Dog Club, și este un crescător AKC de merit.

Venture Weims

Rasă: Weimaraner
Locație: Două râuri, Wisconsin
Telefon: (920) 553-8516
Site-ul web: http: // Ventureweims.COM

Venture Weims Câinii părinte au toate distanțele de sănătate. Venture Weims participă la conformație, performanță, ascultare și urmărire. Venture Weims sunt membri ai Clubului Weimaraner al Americii, Clubul Weimaraner al Illinoisului de Nord, Clubul Northstar Weimaraner, Manitowoc County Kennel Club, Inc., și este un crescător AKC de merit.

Supreme Point Kennels

Rasă: Griffons de îndreptare prin lirare
Locație: Loomis, California
Telefon: (916) 886-6112
Site-ul web: HTTPS: // Marketplace.Akc.Org / Breeder / SupremePointkennels

Câinii supreme de nanneluri sunt screenite pentru șolduri, cot, ochi, cardiac și tiroidă, precum și testarea negativă pentru gena punctului de tan (defectul culorii stratului în Griffons). Supreme Point Kennels participă la conformație, performanță, ascultare și agilitate. Supreme Point Kennels sunt membri ai Asociației Americane de Swearire Griffon și este un crescător AKC de merit.

Citiți următorul: 16 sfaturi despre cum să găsiți și să alegeți crescătorii locali de câini în zona dvs

Doriți să împărtășiți acest lucru?

40 dintre cele mai renumite rase de câine din SUA (2020)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 40 De crescători de câini de reputație în u.s. (2021)