Câinele fără lege primește o nouă lecție pe viață

Câinele fără lege primește o nouă lecție pe viață

Obiceiul coreean de sud de vânzări și consumatoare de carne de câine a fost larg examinat și a protestat în ultimele luni. Mulți câini au fost salvați din țară și găsesc case cu proprietari iubitoare din întreaga lume. Un câine, un amestec de retriever de aur, a fost lăsat într-o pungă de gunoi din spatele unui magazin de carne în Coreea de Sud, și salvatorii nu erau siguri că vor găsi vreodată o casă pentru totdeauna.

Câinele, Chi Chi, a fost găsit cu toate cele patru picioare legate de sârmă, iar corpul ei fusese plasat în interiorul unei pungi de gunoi. Oasele și tendoanele ei erau clar vizibile. Câinele a fost probabil sacrificat pentru alimente, dar un grup de salvare a animalelor din Coreea de Sud a găsit-o printre gunoiul din afara pieței de carne și a crezut că o pot ajuta.

LEGATE DE: Câine abuz: să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat

Salvatorii s-au grabit câinele la o clinică veterinară unde sa determinat că ar putea supraviețui, dar toate picioarele ei ar trebui să fie amputate. Desigur, acest lucru ar face ca găsirea unei case pentru totdeauna pentru Chi Chi foarte dificil. Picioarele ei au fost luate, dar ea a fost prevăzută cu patru labe protetice, când sa recuperat pe deplin din intervenții chirurgicale.

Câinele fără lege primește o nouă lecție pe viață

Câinii sunt considerați o delicatețe tradiționale în Coreea. Recent, au început să devină populară ca animale de companie și cetățenii țării (precum și activiștii din întreaga lume) vorbesc cu voce tare despre opiniile lor negative asupra comerțului cu carne de câine. Sute de câini au fost salvați din țară anul trecut, iar eforturile au continuat să crească.

După ce a petrecut mai mult de două luni într-o clinică veterinară din Seul, Chi Chi a fost trimisă în Statele Unite și a fost luată de Salvarea animalelor, mass-media și educație (Arme), o organizație bazată pe Los Angeles. Numele ei înseamnă "iubitor" în coreeană. Acum, locuiește în Phoenix, cu Arizona cu Richard și Elizabeth Howell și fiica lor de 12 ani.

Familia spune că Chi Chi poate alerga, să meargă, să joace și să facă tot ce poate face orice alt câine. Singurul lucru pe care l-a luptat este să urce pe scări. După cum puteți vedea, picioarele ei sunt acum foarte scurte, ceea ce face ca scările de alpinism să fie imposibile - chiar și pentru cei mai motivați pui.

Câinele fără lege primește o nouă lecție pe viață

Arme a prezentat recuperarea lui Chi Chi pe site-urile lor sociale și așa a învățat Howell despre ea. La început, ei vor da doar bani pentru a sprijini eforturile salvați-o, Dar ei și-au dat seama repede că cea mai mare nevoie de Chi Chi a fost pentru o familie să o iubească. Domnul. Howell a explicat că, pe măsură ce au urmat povestea lui Chi Chi, încep să simtă o legătură cu câinele.

LEGATE DE: Cum să depășiți frica de câini: cynofobia la adulți și copii

Ei știau că era specială. Ei știau că puterea ei și determinarea lucrătorilor de salvare care îi ajutăse să facă în cele din urmă un impact enorm asupra lumii. Povestea lui Chi Chi poate afecta mai mulți oameni pentru a ajuta la eforturile din Coreea.

Chi Chi a fost adoptat la începutul acestei luni, iar Howell recunosc că încearcă să-și dea seama de toate lucrurile pe care le va avea nevoie. Având un câine cu nevoi speciale nu este ușor, dar merită complet. Toată lumea din familie trebuie să lucreze împreună pentru a avea grijă de a Dog nevoi speciale. Nu numai că aduceți un câine în familia dvs. - este o schimbare de stil de viață pentru toată lumea din gospodăria dvs.

În funcție de nevoile câinelui, este posibil să trebuiască să modificați rutina zilnică, la domiciliu sau în restul mediului. Câinii de nevoi speciale vor fi probabil mai scumpe de îngrijire decât alți câini. Adoptarea unui câine cu nevoi speciale este ceva care va trebui să vă gândiți foarte mult. Va trebui să vă asigurați că întreaga dvs. familie este la bord și ar trebui să discutați și cu medicul veterinar pentru a vă asigura că acestea pot oferi tipul de îngrijire pe care noul dvs. membru al familiei va avea nevoie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele fără lege primește o nouă lecție pe viață