Tot ce trebuie să știți despre creșterea primei pisici

Ilustrație a listei de verificare pentru prima pisică

Decizia la Adoptați prima pisică este una monumentală, atât pentru dvs. cât și pentru noua dvs. pisică. Indiferent dacă vă gândiți să obțineți o pisică sau tocmai ați adoptat-o ​​pe primul dvs., acest tutorial a fost conceput pentru a vă face relația cu această pisică specială o durată, astfel încât pisica și-a găsit "pentru totdeauna acasă."

01 din 11

Aducerea acasă o pisică nouă este mult ca adoptarea unui copil uman. Cu toate acestea, în cazul unei pisici, veți fi cumpărături pentru o cutie de gunoi în loc de o masă în schimbare.

Înainte de a vă aduce noua pisică sau pisoi, există o serie de lucruri pe care să le colectezi sau să le cumpere, astfel încât pisica ta să se simtă ca un membru al familiei, mai degrabă decât un vizitator. Faceți acest lucru cu câteva zile în avans pentru a minimiza stresul pentru dvs. și pisica dvs. în "Ziua de Acasă."În entuziasmul de a vă aduce casa de pisică, nu doriți să descoperiți brusc la 8 p.M. că ați uitat să cumpărați mâncare de pisică.

  • 02 din 11

    O "cameră sigură" nu trebuie să fie o cameră separată, dar ar putea fi un dulap gol, un colț al dormitorului dvs. cu un ecran de protecție sau o baie rareori utilizată. Cel mai important este că noua dvs. pisică are un loc pe care îl poate numi "acasă", unde se poate retrage și se pot odihni. Poate alege în mod voluntar să socializeze cu dvs. și cu alți membri ai familiei, dar pentru moment, să decidă dacă să se ascundă sau să se amestece. Poate dura câteva zile până la o săptămână sau mai mult, în funcție de istoria sa, dar răbdarea dvs. în acest moment va produce rezultate exponențiale într-o relație mai fericită cu pisica dvs. în zilele ulterioare.

  • 03 din 11

    Ați decis unde veți merge pentru a vă adopta noul kitty - eventual ați redus deja selecția la o pisică pe care pur și simplu trebuie să o aduceți acasă. Ați stocat esențialele din lista de cumpărături și ați pregătit camera de siguranță "."Există doar un pas rămas înainte de ziua de a-și proteja pisica pentru a salva uzura și ruperea gospodăriei, precum și noua sosire.

    Deși va dura un pic de timp, protecția la domiciliu nu este știința rachetelor. Doar necesită dorința dvs. de a ajunge la un nivel de pisică pentru a spia ispitele periculoase, împreună cu abilitatea de a gândi ca o pisică.

  • 04 din 11

    Aduceți noua dvs. casă de pisică

    Oh frumoasa zi! Ați terminat toate pregătirile și ziua cea mare a sosit în cele din urmă aducând noua dvs. casă de pisică. Deși toată lumea este încântată, este probabil mai bine să nu faceți acest eveniment familial mare. Copilul dvs. nou va fi probabil stresat fără o grămadă de oameni care concurează pentru atenția sa, mai ales dacă aveți copii mici în casă.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Luați pisica pentru prima sa vizită veterinară

    Prima vizită veterină a pisicii noi este de o importanță supremă. Veți dori să vă asigurați de sănătatea sa bună și veți obține vaccinările și testarea Virusul imunodeficienței Feline (FIV) si Virusul leucemiei feline (FELV), Dacă nu este deja efectuată de agenția de adoptare. De asemenea, cu excepția cazului în care acest lucru a fost deja efectuat, trebuie să stabiliți o întâlnire pentru o spay sau neutru din noua ta pisica ta.

    Pregătiți-vă în avans pentru o întrebare posibilă: "Vrei o declarație cu acel neutru?"Răspunsul corect, desigur, este"Nu, mulțumesc. Pisica mea are nevoie de ghearele sale."

  • 06 din 11

    Cunoașteți dieta pisicii tale

    Dieta o pisică devine devreme în viață va stabili ritmul pentru sănătatea pe tot parcursul vieții și bunăstarea. Cunoașterea dvs. de ingrediente alimentare pentru pisici vă va ajuta să asigurați nu numai longevitatea, ci calitatea vieții pe care o doriți pentru noul dvs. membru al familiei.

    Deși pisicile coboară din creaturile deșertului, apa proaspătă este, de asemenea, esențială pentru ei, mai ales dacă mănâncă o dietă alimentară uscată.

    Asigurați-vă că citiți etichetele de produse alimentare pentru a ști ce vă hrăniți noul membru al familiei. Ar trebui să revizuiți săptămâni și luni înainte până când vă simțiți sigur în cunoștințele dvs. Odată ce învățați să citiți etichetele de produse alimentare, va deveni un obicei pentru viață.

    O sursă de apă curată și proaspătă este, de asemenea, vitală pentru bunăstarea pisicii dvs. Deși pisicile au coborât de la animalele deșertului, ele încă mai trebuie să fie bine hidratate.

  • 07 din 11

    Obțineți o cutie de gunoi și aveți grijă de aranjamentele de dormit

    Apoi, la alimente și apă, o cutie de gunoi este esențială pentru confortul și sănătatea noului dvs. pisică. Cu o întreținere scrupuloasă a cutiei de gunoi ale pisicii dvs., nu veți fi niciodată să vă faceți griji cu privire la mirosul sau "accidentele în afara casetei."

    "Dar pisica merge în aer liber, spui tu? Veți dori să regândiți această decizie într-unul dintre pașii ulteriori.

    O altă mare considerație cu prima dvs. pisică este "unde va dormi?"Îți împărtășești propriul pat cu el, ia-o propriul pat confortabil sau o combinație a celor două? Nu uitați, veți stabili obiceiuri care vor dura cel mai probabil o viață.

  • 08 din 11

    Aveți grijă de nevoile de zgâriere ale pisicii dvs

    Alături de evitarea cutiei de gunoi, comportamentul nedorit de zgârieturi este motivul principal pentru predarea adăpostului. De fapt, zgârierea este după cum este necesar ca pisicile să mănânce și să respire. Ghearele pisicilor sunt instrumentele cele mai esențiale din mai multe motive.

    Când completați această lecție, veți avea toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă asigura că pisica dvs. zgârierea, exercițiul de întindere are nevoie, fără a vă sacrifica covorul și mobilierul dvs. câștigat.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Jucați cu pisica voastră

    Jucând cu pisica dvs. este o experiență minunată de legare. Pisicile iubesc să joace și sunt experți în inventarea propriilor jocuri. Înainte de a investi în jucării scumpe de pisici, experimentați cu lucruri găsite în jurul casei. Pungi de hârtie sunt distractive, la fel ca și cutii de carton.

  • 10 din 11

    Determinați dacă pisica dvs. petrece timp în interior sau în aer liber

    Dacă simțiți că pisicile au nevoie de aer proaspăt și soarele, există alternative sigure pentru experiența în aer liber. Dacă aveți o punte închisă, aceasta este o opțiune. De asemenea, puteți încerca Lesa-antrenament pisica ta, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pisica care se confruntă cu alte animale din afara.

  • 11 din 11

    Faceți pisica dvs. un membru al familiei pentru viață

    Odată cu trecerea timpului, legătura dvs. cu noua dvs. pisică va deveni mai puternică decât oricând, iar tu și familia ta veți considera pisica dvs. un membru al familiei valoroase, mai degrabă decât un animal de companie.

    Felicitări pentru îngrijirea suficientă despre pisica ta. Astăzi este ziua de absolvire și vă puteți numi oficial un ailurofil sau chiar un iubitor de pisici nebun. Vă alăturați unui grup de oameni cei mai minunați, îngrijiți din lume: cei care îi adoră pe copiii lor de pisici.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

    Uita-te acum: Cât timp trăiesc pisicile?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Tot ce trebuie să știți despre creșterea primei pisici