Care trebuie să știe despre adoptarea câinilor dvs?

Câine de vizită de familie pentru adopție

Adoptarea unui câine poate fi super interesant, și, de asemenea, nervos-vrăjitor. Împreună cu toată uneltele pe care le veți depune, există unii oameni că ar putea fi util să vorbim anterior de câinele vostru care vă vine acasă pentru a vă permite să faceți o tranziție de casă pentru totdeauna cât mai netedă.

Munca ta

Poate doriți ia ceva timp liber Când noul dvs. câine ajunge mai întâi să-i ajute să se stabilească mai mult cu succes. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă doriți să stăpâniți Instruirea de toaletă, când se abordează ușor anxietate de separare, sau când le integrează într-o Gospodărie multi-câine și supravegherea inițială suplimentară este necesară.

Poate că sunteți norocos și lucrați într-un mediu în care câinele dvs. ar putea veni să lucreze cu dvs., dar probabil va fi discutat și a fost de acord în prealabil cu un sef și colegii care se potrivesc.

Veterinarul

Poate că sunteți deja înregistrat cu un veterinar pentru animalele de companie existente sau anterioare. Dacă nu, este important să faceți un pic de cercetare pe veterinarii în zona ta. Găsirea unui medic veterinar cu accent pe tehnicile de manipulare scăzută și una care are o suprafață de așteptare spațioasă și relaxantă este întotdeauna de dorit. Poate doriți să le rezervați pentru o verificare preliminară a sănătății odată ce au fost și cu dvs. câteva zile. Nu uitați să luați în considerare asigurări de animale de companie.

Familie si prieteni

Dacă aveți vizitatori obișnuiți în casa dvs., este o idee bună să le oferiți un heads în avans în avans de noul dvs. membru al familiei care sosesc.

Dacă nu aveți deja animale de companie, puteți descoperi că un prieten are un alergie pe care trebuie să le luați în considerare sau că cineva este nervos de câini și introduceri va trebui să fie gestionat mai atent.

Ați putea avea, de asemenea, niște membri de familie sau prieteni care ar fi dispuși să vă ajute cu plimbări ocazionale de câine sau cu șederea peste noapte dacă știu în avans.

Dacă aveți a agitat sau câine reactiv de salvare, este posibil să aveți nevoie să restricționați vizitatori neașteptați în timp ce lucrați la construirea încrederii. Dacă aveți vizitatori, vorbind cu ei în prealabil despre o vizită despre cum să aveți interacțiuni adecvate În timp ce lucrați la construirea încrederii câinelui dvs. ar fi sensibil.

Dacă în mod normal, babysit, părinții ar putea avea nevoie să facă aranjamente alternative pentru câteva săptămâni. In vizita copii ar trebui să fie supravegheați mai îndeaproape și ar trebui să vă asigurați că câinele dvs. are un spațiu liniștit pentru a se retrage.

Vecinii tăi

Sperăm că aveți vecini iubiți de câini care vă vor împrieteni câinele nou adoptiv. Indiferent, lăsându-vă vecinii să știe despre noua dvs. sosire este sensibilă și amabilă. Nu numai că vor fi mai multe înțelegeri dacă aveți probleme cu dentare cu anxietate de lătrat sau de separare, dar înseamnă că dacă au câini sau alte animale de companie proprii, atunci puteți planifica Introduceri pozitive, Chiar dacă este doar prin gard. Dacă câinii tăi se înțeleg, ați putea chiar să vă ajutați reciproc cu plimbări de câine sau cu ocazia ocazional.

Câine Walker / Boarder

Vei fi afară pentru perioade mai lungi în timpul zilei fără câinele tău? Dacă sunteți, acest lucru ar putea necesita angajarea unui câine Walker sau le-a rezervat în îngrijirea copiilor Doggy. Dacă aveți deja un alt câine sau câini, poate că deja angajați pe cineva. Dacă faceți acest lucru, este încă bun să le dați un heads avansat pentru a vă asigura că au spațiu pentru un alt câine pe plimbările lor și chiar și în vehiculul lor.

Dacă acesta este primul dvs. câine, nu uitați că Walkers bun câine pot rezerva rapid, deci cu cât mai repede puteți începe să faceți întrebări, cu atât mai bine.

Doriți să căutați un câine Walker care nu merge prea mulți câini simultan, are mijloace de transport adecvate și sigure, este transparentă și folosește metode de formare pozitivă în ceea ce privește plimbări, și cineva care respectă dorințele voastre. De exemplu, este posibil să nu doriți ca câinele dvs. să fie off-leash până când nu sunt pe deplin stabiliți și ați avut șansa de a evalua / lucra la ei amintiri.

Nu toți câinii sunt potriviți la a creșă Mediu, dar dacă câinele dvs. este social și încrezător și credeți că ar fi o potrivire bună, asigurați-vă că vizitați facilitatea în avans. Evaluați cât de fericiți și confortabili apar ceilalți câini, câți câini există în spațiu, indiferent dacă sunt separați de dimensiunea și vârsta, dacă există suficiente personal de supraveghere și dacă desfășoară licențele corespunzătoare.

Dacă aveți o vacanță planificată că nu vă puteți lua câinele, ar trebui să vă uitați și la aranjamentele de îmbarcare cât mai curând posibil. Trebuie să verificați cu un membru al familiei dacă sunt disponibile pentru a ajuta? Dacă vor fi adăpostite la domiciliu sau vor merge la Kennels Va trebui să verificați datele în avans, să organizați o vizită și, probabil, să rezervați o noapte de încercare pentru a vă asigura că câinele dvs. este confortabil și se va rezolva în acest mediu diferit.

Clase de formare pentru câini

Dacă adoptați un cățeluș sau un câine adult care are nevoie de o pregătire de bază, ați putea găsi atât benefic pentru a participa la unele clase. Adesea, clasele de renume cărți bine în avans, deci cu cât mai repede puteți ajunge cu atât mai bine. Doriți să căutați un antrenor acreditat care utilizează Științific, fără forță Metode.

Dacă știți că câinele pe care îl adoptați este nervos în jurul altor câini, are anxietate de separare sau o altă problemă specifică, poate fi mai bine pentru ei și mai constructiv pentru dvs. să luați în considerare rezervarea unor sesiuni comportamentale unu-la-unu cu o calificare calificată Companistul de animale aplicate Pentru o orientare mai specifică. Făcând cercetarea și rezervarea sesiunilor înainte de sosirea lor ar putea salva orice întârziere în a putea începe să lucreze la un plan de modificare a comportamentului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care trebuie să știe despre adoptarea câinilor dvs?