Cum se pregătește financiar pentru vizitele de companie bolnave

Examenul VET

Când aducem acasă un animal de companie pentru prima dată, cel mai probabil că sunt fericiți și sănătoși. Să se îmbolnăvească nu este ceva despre care ne gândim și, din păcate, mulți dintre noi nu planificăm pentru asta. Îngrijirea unui animal de companie poate fi costisitoare, mai ales când se îmbolnăvesc. Dacă vă pregătiți pentru posibilitatea, veți fi într-o poziție mai bună pentru a le oferi cea mai bună îngrijire. Iată câteva sfaturi utile pentru a lua în considerare.

Este asigurarea de companie merită?

Alegeți animalul cu înțelepciune

Inainte de aducând acasă un animal nou, Gândiți-vă la ce tip de animal de companie doriți să aveți. Vrei o pisică, un câine sau un alt tip de animal de companie? Vrei un animal de companie mic sau un animal de companie mare? Vrei să aduci acasă un animal de companie sau două? Este noul dvs. animal de companie care va avea nevoie de îngrijire specială ca și îngrijirea mai frecventă? Imaginându-vă ce vreți înainte de timp vă va oferi o idee mai bună despre cum să vă pregătiți pentru situații dure.

Creați un buget

Odată ce știți ce tip de animal de companie doriți să aduceți acasă, este timpul să creați un buget anual. Așa cum ați crea un buget pentru gospodăria dvs., luați în considerare efectuarea unui cost pentru costurile de îngrijire a animalelor de companie. Dacă aveți un șablon de buget de uz casnic preferat, trebuie doar să înlocuiți articolele de îngrijire a animalelor de companie. De exemplu, costurile unice pot include taxe de adopție, vizită veterinară inițială, cutie, cutie de gunoi, spargere / neutring / microcip. Costurile continue vor include alimente, vizite veterinare pentru vizite anuale și probleme medicale, vaccinări, prevenire și îngrijire.

Alte costuri de luat în considerare sunt asigurarea PET, fondul de economii de animale de companie, costurile de călătorie, ședința de îmbarcare / animale de companie și bani pentru urgențe. Înțelegerea costurilor reale de a deține un animal de companie și Îngrijirea veterinară vă va oferi sperăm că aveți o mai bună înțelegere a responsabilităților pe care urmează să le faceți.

Asigurări de animale de companie

Înscrieți-vă pentru o Planul de asigurare pentru animale de companie De îndată ce pașii de companie sunt piciorul în casa dvs. Dacă adoptați, unele adăposturi / salvări vor oferi o poliță de asigurare pe termen scurt. Asigurarea pentru animale de companie diferă de asigurarea umană prin faptul că veți plăti spitalul de animale pentru servicii și compania de asigurări vă va rambursa direct. Asigurarea pentru animale de companie este cea mai eficientă atunci când animalul dvs. de companie are o urgență, dar unele companii au opțiuni disponibile pentru îngrijirea de rutină. Există multe opțiuni disponibile, așa că faceți temele și alegeți planul potrivit pentru dvs. și animalul dvs. de companie.

Cele mai bune companii de asigurări de companie din 2021

Planul de economisire a animalelor de companie

Luați în considerare înființarea unui plan de economii de companie pentru a ajuta la punerea banilor către aceste cheltuieli neașteptate. Aflați ce puteți salva confortabil în fiecare lună și fie să contribuiți bani la un cont de economii bancare sau să desemneze un plic special pentru cheltuielile de companie. Economisirea de bani într-un cont de economii bancare vă pot împiedica să luați bani departe de plicul desemnat.

Nu este pregătit pentru o urgență?

Dacă animalul dvs. de companie are nevoie de îngrijire imediată și nu sunteți pregătit pentru cheltuieli suplimentare, aici sunt câteva sugestii:

  • Ajungeți la spitale care pot oferi servicii low-cost. Unele practici pot oferi chiar și o vizită inițială inițială gratuită. De asemenea, verificați cu adăposturile și salvarea locală. Acestea pot fi capabile să asiste sau să furnizeze resurse despre alte opțiuni reduse.
  • Există unele companii terțe care vor extinde creditul pentru cheltuielile legate de animale de companie, uneori fără opțiuni de interes. Acest lucru este similar cu utilizarea unui card de credit, deci dacă nu doriți să vă deteriorați creditul, asigurați-vă că înțelegeți toți termenii implicați.
  • Dacă animalele dvs. de companie are nevoie de servicii care depășesc mijloacele dvs. financiare și ați epuizat toate opțiunile, vorbiți cu medicul veterinar. Ei pot avea un fond de companie disponibil. Spitalele au creat aceste fonduri pentru a ajuta proprietarii să experimenteze dificultăți financiare.
  • Predarea animalului dvs. la un spital / salvare / adăpost poate fi o ultimă soluție. Ei pot avea mijloacele necesare pentru a prelua toate cheltuielile medicale. Dezavantajul este că nu veți mai fi proprietarul, astfel încât animalul dvs. de companie va merge la altul pentru totdeauna acasă. Ideile suplimentare sunt mai jos:

Dacă nu sunteți într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, Donarea de fonduri la organizația dvs. preferată de salvare sau la fondul de urgență al Oficiului VET va ajuta alte animale care au nevoie. Aceasta este o modalitate excelentă de a le plăti înainte și de a ajuta pe cei mai puțin norocoși.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se pregătește financiar pentru vizitele de companie bolnave