50 De întrebări de adopție a câine adăposturi întrebați

Adoptarea unui câine nu este întotdeauna simplă. În timp ce procesul de adopție a câinilor este simplu, mai ales cu crescători de câini de reputație sau adăposturi de animale, situația dvs. personală care necesită mai mult gândire. Sub chestionarul de adopție a câinilor vă va îndruma prin întrebări frecvente adăposturi și crescători de multe ori Proprietari de animale de companie viitoare Pentru a asigura o potrivire bună.

Crescătorii legitimi și adăposturile pentru animalele lor, așa că ar trebui să așteptați o mulțime de întrebări de la ei. Ei vor să se asigure că puteți avea grijă de animalul de companie și că sunteți adoptați câinele drept pentru stilul dvs. de viață și situația vii.

În timp ce majoritatea acestor întrebări de adopție a câinilor vor fi solicitate de către personalul de la adapost de animale sau organizație de salvare, vă sugerez, de asemenea, să le întrebați mai întâi despre întrebările lor viitoare, doar ca sunteți pregătiți pentru chestionarul de adopție a câinilor la Centrul de Adopție.

Chestionarul de adopție a câinilor

50 de întrebări de adopție a câinelui

1. Sunteți căsătorit?

În plus față de această întrebare, veți de asemenea, să fie întrebat Pentru a oferi numele soțului / soției dvs. sau altele semnificative în unele cazuri, precum și alte informații importante, cum ar fi ocupația dvs., orele de lucru și informațiile de contact.

2. Aveți copii?

Răspunsul la această întrebare este importantă pentru Centrul de adopție a câinilor, deoarece le poate ajuta să determine ce fel de rasă de câine vă va potrivi cel mai mult, deoarece unii Câinii sunt mai buni cu copiii decat altii. De asemenea, va trebui să oferiți vârste ale copiilor dvs.

3. Cine altcineva trăiește cu tine?

Altele decât soțul / soția și copiii dvs., veți fi întrebat dacă există și alte persoane care vor intra în contact cu câinele - colegii de cameră, părinții, oaspeții etc.

4. Toată lumea din gospodăria dvs. este de acord cu această adopție?

Este important ca toți membrii gospodăriei dvs. să fie conștienți de faptul că adoptați un câine și nu aveți probleme cu acest lucru, altfel poate fi o tensiune care poate afecta câinele sau poate duce la multe probleme diferite.

5. Oare cineva din gospodăria ta are alergii sau astm?

Astmul și simptomele alergice sunt declanșate în mod obișnuit de prezența câinilor și a altor animale. Dacă cineva din gospodăria ta are aceste condiții, scrie-l jos. Nevoile de sănătate ale familiei dvs. sunt un factor mare și uneori pot însemna că nu veți putea adopta un câine.

6. Cine va fi îngrijitorul principal?

Este persoana principală Responsabil pentru animal și sănătate și îngrijire. Aceasta include hrănirea, îngrijirea, curățarea după câine, mergând la veterinar și a fi prima persoană care urmează să fie contactată atunci când adăpostul animal face follow-up-uri după adoptare.

7. Ești pregătit să ai grijă de acest câine timp de 10-15 ani?

Acest răspuns va ajuta locul de adopție a câinilor să stabilească cât de responsabili sunteți și dacă sunteți pregătiți să faceți un angajament pe termen lung, asigurându-vă că aceasta nu este o decizie impulsivă și că ați considerat-o cu atenție.

8. Care va avea grijă de câinele dvs. dacă vă îmbolnăviți sau nu puteți face acest lucru?

Similar cu furnizarea următoarei rude pentru aplicațiile și situațiile personale proprii, trebuie să fiți pregătiți pentru lucruri neașteptate să se întâmple cu dvs. sau cu pooch-ul dvs. și asigurați-vă că câinele dvs. este îngrijit chiar dacă nu puteți face singur.

9. De ce vrei să adopți un câine?

Unele chestionare de adopție a câinilor vă vor oferi casete pentru a verifica, iar altele vă vor permite să vă oferiți un răspuns propriu. Răspunsul va arăta Centrul de Adopție dacă motivele pentru adoptarea câinilor sunt valide (obținerea unui câine ca cadou este o faptă instantanee, de exemplu).

10. Unde locuiți?

Este casa ta un apartament, o casă, un condo sau altceva? În funcție de situația dvs. de viață, centrul de adopție a animalelor poate sugera o rasă adecvată pentru dvs. sau chiar să vă refuzați să luați o casă de câine până când unele lucruri s-au schimbat.

11. Vă dețineți casa sau chiria?

Unii proprietari nu permit animale de companie, asigurându-vă că aceasta nu este o problemă dacă închiriați un apartament sau o casă. S-ar putea să fiți obligat să furnizați numele și telefonul proprietarului dvs., astfel încât el să poată confirma pentru centrul de animale că nu se opune animalelor de companie.

12. Aveți o curte? Are un gard?

Majoritatea canininelor vor trece prin perioade de anxietate de separare și pot avea un comportament imprevizibil. Câinii adoptați au nevoie de ceva timp pentru a se adapta la noua situație, iar unele dintre ele ar putea scăpa dacă nu aveți un gard.

13. Aveți o piscină?

Dacă aveți o piscină, vi se va întreba dacă are un gard sau cum intenționați să vă păstrați câinele în siguranță de la cădere. In timp ce Piscine de câine sunt, în general, un lucru bun pentru sănătatea animalului dvs. de companie, ele pot fi, de asemenea, un loc periculos pentru câini, în special căței, să fie în jur.

14. Cum introduceți un câine la o piscină?

Dacă câinele aveți o piscină, iar animalul de companie ar putea avea acces la acesta, atunci vi se va întreba despre planurile dvs. de a introduce pooch-ul dvs. în zona de piscină și despre înțelegerea dvs Piscină pentru câini.

15. Aveți o ușă Doggie?

Nu este esențial să aveți uși de animale de companie instalate în casa dvs., dar nu este de la acele întrebări de adopție a câinilor care oferă adăpostului de animale, crescătorului sau organizației de salvare o idee mai bună a zonei dvs. de zi. Dacă aveți un a Dog usa, Este un semn bun pentru ei.

16. Unde va dormi câinele tău?

Va dormi nou-dormitorul de animale de companie în aer liber sau în interior? Ce locație specifică va fi dedicată pooch-ului dvs. și va avea propriile sale trimestre de dormit? Aveți un plan în avans și asigurați-vă că știți că noul dvs. câine va avea propriul spațiu pentru odihnă.

17. Îți vei lăsa singur câinele în timpul zilei?

Această întrebare este de obicei urmărită cu "Cât timp veți lăsa singur câinele dvs?& # 8221; Centrele de adopție a câinilor vor să se asigure că câinii nu vor fi lăsați singuri pentru prea mult timp și vor să audă planul dvs. pentru cât timp veți petrece cu animalul dvs. de companie.

18. Unde va fi lăsat câinele singur?

Este bine să lași un câine singur pentru perioade de timp, dar va trebui să fiți mai specific atunci când răspundeți la aceste întrebări. De exemplu, lăsând singurul dvs. Fido în afara poate prezenta riscul pentru câine și alții în jur.

19. Cât de des îți vei exercita câinele?

Toți câinii necesită exerciții regulate pentru a rămâne sănătoși și unii rasele sunt mai active decat altii. Disponibilitatea dvs. și angajamentul de timp față de exercițiul câinelui vor ajuta adăpostul animal să determine ce tip de câine este mai bun pentru dvs.

20. Aveți suficient timp pentru a vă juca cu câinele dvs?

Exercițiul poate fi asociat cu timpul de joc, dar cele două sunt diferite. Câinii care sunt plictisiți pot deveni distructivă sau agresivă și pot dezvolta tot felul de probleme de sănătate. Playtime este un tip de stimulare mentală pe care fiecare canină are nevoie.

21. Ați avut un animal de companie înainte?

Dacă Puteți menționa Experiență prealabilă specifică cu alte animale de companie, în special câini, atunci este întotdeauna un plus la chestionarul de adopție a câinelui. Va trebui să furnizați o listă de animale de companie deținute anterior în unele cazuri și ce sa întâmplat cu ei.

22. Ați trebuit vreodată să vă predați animalul într-o lire sau la un adăpost?

Returnând un câine la un adăpost pentru animale nu este o crimă atunci când vine vorba de adoptarea unui nou câine, dar locul de adopție a câinelui va dori să cunoască un motiv specific. Deci, dacă ați făcut-o, de ce ați făcut-o și ce sa întâmplat? Fii specific.

23. În prezent aveți alte animale de companie?

Aceasta este o întrebare foarte importantă, deoarece câinii nu sunt confortabil în jurul altor animale de companie, în special câinii din centrele de salvare. Acest răspuns poate ajuta centrul să decidă ce câine ar trebui să vă bazați pe comportamentul lor în jurul altor animale. De asemenea, s-ar putea întreba cum intenționați să vă prezentați un câine nou la un animal de companie existent.

24. Știți un medic veterinar pe care îl puteți merge?

Având un veterinar securizat chiar înainte de a adopta un câine este un mare plus, pentru că arată Centrul de adopție a câinelui pe care sunteți bine pregătit pentru a aduce acasă un animal de companie. Ei ar putea întreba despre medicul veterinar pe care îl aveți în minte, inclusiv detaliile de contact ale persoanei.

25. Intenționați să vă spulberați sau să vărutați câinele?

Este foarte probabil cainele să fie deja spayed sau sterilizat, dar este posibil, de asemenea, că această întrebare va apărea. Asigurați-vă că sunteți familiarizați cel puțin cu elementele de bază ale Pro și contra de spaying / sterilizare, și ce înseamnă acest lucru pentru câinele dvs. și pentru dvs. ca proprietar.

26. Dacă nu, ce este motivul?

Dacă îi spui Centrului de adopție a câinelui pe care nu ați preferat să vă spulberați sau să vă bucurați de pooch, va trebui să oferiți un motiv cu privire la motivul pentru care. Aveți îngrijorări la procedura și sănătatea câinelui? Aveți de gând să începeți o afacere de reproducere a câinilor? Orice alt motiv?

27. Vei sta la curent cu vaccinurile?

Pook-ul dvs. va fi deja vaccinat dacă adoptați de la a crescător legitim sau organizație de salvare a animalelor, dar doresc să vă asigure că știți despre vaccinurile canine, importanța lor și Pericolele, și cum intenționați să continuați cu vaccinarea câinelui.

28. Cât de des veți vizita medicul veterinar?

Având un câine este ca și cum ai avea un copil și va trebui să vizitezi medicul veterinar pentru verificări ocazionale, chiar dacă nu vezi nimic în neregulă cu sănătatea animalului tău. Verificările regulate ale VET sunt extrem de importante pentru diagnosticarea și prevenirea precoce.

29. Puteți să acoperiți toate cheltuielile VET?

Situația dvs. financiară trebuie să fie stabilă, astfel încât să vă puteți păstra animalul sănătos. Centrul de adopție a câinilor este probabil să întrebe despre finanțele dvs. și cum vă veți permite să plătiți facturi veterinare, inclusiv cheltuieli așteptate și neașteptate.

30. Aveți o limită pentru vizitele VET?

pentru că Câinii pot fi costisitoare, Unele centre de adopție a animalelor vor dori să furnizați o estimare a câtor bani sunteți dispus să cheltuiți la cheltuielile VET și veți putea să vă permiteți orice costuri veterinare care nu ar fi putut fi prezise.

31. Veți cumpăra asigurări de animale de companie?

Nici un răspuns nu vă va împiedica să adoptați un câine, dar personalul poate dori să știe despre intențiile dvs. aici. În funcție de noul dvs. câine și situația personală, asigurări de animale de companie vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung în unele cazuri, dar nu în altele.

32. Cum îți vei păstra dinții câinelui tău curat?

Este o întrebare foarte specifică de adopție a câinelui care nu poate veni. Cu toate acestea, mulți proprietari de animale de companie neglijează sănătatea dinților câinelui, ceea ce duce la alte probleme grave de sănătate inclusiv moartea. Asigurați-vă că sunteți gata să vă curățați dinții câinelui și să faceți parte din programul dvs.

33. Îți vei lua câinele într-un groomer dacă rasa cere?

Serviciile profesionale de îngrijire pot fi scumpe, deci nu trebuie să răspundeți da la aceasta. Cu toate acestea, unele rase necesită mult mai multă îngrijire decât altele, chiar dacă o puteți face singur, luându-l la un groomer o dată pe lună este mai eficientă.

34. Aveți un gen preferat pentru câine?

Dacă preferați să aveți un câine de sex feminin în loc de un bărbat, Centrul de adopție a câinelui vă va cere un motiv de ce. Nu există nici un răspuns greșit, dar trebuie să aveți un motiv dacă aveți de fapt o preferință.

35. Aveți o vârstă preferată pentru câine?

La fel ca mai sus, va trebui să oferiți un motiv pentru care doriți să adoptați un câine de vârstă specifică, fie că este vorba de un cățeluș (cel mai frecvent răspuns), câine pentru adulți sau un animal de companie senior.

36. Ce trăsături cauți într-un câine?

Adoptarea unui câine care se potrivește stilului dvs. de viață este crucial pentru Centrul de adoptare a câinelui pentru a vă asigura că nu îl veți returna. Gândiți-vă la personalitatea dvs. și la situația vii și scrieți într-un detaliu despre trăsăturile pe care doriți să le puteți primi un câine care vă va potrivi perfect.

37. Există vreun comportament care ar fi inacceptabil pentru dvs?

Unii câini și personalitățile lor ar putea fi un întrerupător pentru un proprietar de animale de companie. Nu este un lucru rău să mai menționez acest lucru la adăpostul de animale înainte de a adopta un câine. Fie că este vorba de o rasă care este mai agresivă decât alții, un câine cu caz serios de anxietate de separare sau altceva, scrie totul în jos.

38. Cum plănuiți să vă antrenați câinele?

Exercițiile regulate și de joc sunt un lucru, dar sesiunile de antrenament câine este un joc complet diferit de minge. Instruirea câinelui dvs. este primul pas pentru a avea un câine bine comportat. S-ar putea să vi se fi întrebat cât de mult timp puteți dedica instruirii câinelui dvs., indiferent dacă sunteți conștient de modul în care se pot lua sesiunile de formare a câinilor și orice Comenzi esențiale de câine.

39. Veți angaja un antrenor profesionist de câini?

Formatorii profesioniști de câini sunt chiar mai scumpi decât groomers câine, deci este bine să spunem că nu vă puteți permite unul. Cu toate acestea, unii câini au probleme comportamentale grave care nu pot fi rezolvate de proprietari și necesită ajutor profesional, deci dacă puteți face asta, este un plus.

40. Cât de repede credeți că un câine se va adapta la tine și la casa ta?

Nu există nici un răspuns corect sau greșit aici, deoarece pur și simplu gândurile tale despre ceea ce vă așteptați de la animal de companie. Acestea fiind spuse, este important să se stabilească așteptări realiste pentru dvs. și să împărtășiți acest lucru cu locul de adopție a câinelui, astfel încât nimeni nu este dezamăgit.

41. Dacă va trebui să vă mutați într-un loc nou?

Aveți planuri de a vă deplasa într-o altă casă, un apartament, un oraș nou sau o țară oricând în viitor? Indiferent dacă faceți sau nu, știți ce veți face cu animalul dvs. înainte, în timpul și după mutare? Ce se întâmplă dacă noul proprietar nu permite animalele de companie?

42. Ce se întâmplă dacă situația familiei se schimbă?

Vă așteptați să aveți copii în anul următor sau așa? Cum rămâne cu prietenul sau prietena ta cu tine? Au alergii? Poate să se schimbe situația personală semnificativă a celorlalți, în viitorul apropiat, într-un mod pe care îl va afecta câinele?

43. Calatoresti mult?

În afară de a pleca pentru a lucra zilnic, vă părăsiți casa pentru perioade de timp mai lungi, cum ar fi călătoria? Călătoriți adesea și cât timp ați plecat de obicei? Și, bineînțeles, aveți pe cineva să vă îngrijiți câinele când faceți?

44. În ce circumstanțe ați renunța la câinele dvs?

S-ar putea să nu credeți așa acum, dar este posibil chiar și pentru cei mai pasionați proprietari de animale de companie să renunțe la câini. Afișați toate motivele care ar putea duce la dvs. pentru a vă oferi câinele pentru adoptare. Unele chestionare de adopție a câinilor vor avea, de asemenea, o listă de motive pe care le puteți alege. Fi realist și cinstit.

45. Ce vei face cu câinele dacă nu-l poți păstra?

Chiar dacă nu vă așteptați acum, în cazul în care situația dvs. personală se schimbă și nu vă puteți îngriji de câine, ce veți face atunci? Vrei să cauți o casă pe cont propriu sau să-i dai un adăpost sau o lire? Veți ajunge la prieteni sau vecini?

46. Ce se întâmplă dacă îmbogățiți să fiți mai mari decât v-ați așteptat?

În chestionarul de adopție a câinilor, ați putea găsi câteva întrebări ciudate ca aceasta. De exemplu, dacă vă așteptați ca pooch-ul dvs. să fie de rasă mai mică, dar el sau ea continuă să crească, va fi o problemă pentru dvs? Sunteți dispus să cumpărați noi jucării de câini sau paturi de câine Pentru un câine care crește mai repede decât v-ați așteptat?

47. V-ați gândi la adoptarea unui câine cu un handicap?

Multe adăposturi de animale au câini cu dizabilități gata să fie adoptate și sunt adesea mai puțin populare cu viitorii proprietari de animale de companie. Sunteți dispus să adoptați unul dintre acești câini cu handicap? Dacă da, șansele dvs. de a obține un câine din acel loc vor crește și, de asemenea, este posibil să obțineți mai multă asistență cu îngrijirea câinilor de la acea organizație animală.

48. Doriți informații suplimentare despre îngrijirea câinilor?

Unele centre de salvare oferă informații de bază despre o dietă sănătoasă pentru un câine, instrucțiuni de instruire, sfaturi de luare, recomandări VET și multe altele. Vrei ca oricare dintre aceste informații sau sfaturi cu privire la aceste sau alte subiecte?

49. Sunteți dispus să aveți un voluntar să vă inspectați casa?

Aceasta este o întrebare importantă, deoarece multe adăposturi și crescători de animale de renume vor dori să se asigure că situația locală și de viață este potrivită pentru un câine. Dacă sunteți bine cu un voluntar care vine să te uiți la casa ta, ai o șansă mai bună.

50. Cum ați auzit despre salvarea noastră?

O întrebare standard pentru orice afacere. Majoritatea centrelor de adopție a animalelor doresc ca aceste informații să le ajute pentru viitoarele strategii de marketing, precum și pentru a înțelege modul în care ați redus pentru a alege acest centru de adopție a câinilor peste orice alt loc.

Citiți următorul: 16 motive pentru care adoptarea unui al doilea câine este o idee bună

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 50 de întrebări de adoptare a câinilor adăpostesc adresate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 50 De întrebări de adopție a câine adăposturi întrebați