Top 50 cele mai bune hamuri de câine

Hamul de câine poate fi perfect instrument pentru menținerea controlului deplin al câinelui în timp ce mergeți. În funcție de nevoile câinelui dvs., hamul drept pentru câini ar putea fi diferit de orice ham pe care l-ați folosit înainte. Există multe variații pe acest instrument comun și de mai jos am ales 50 de opțiuni pentru titlul de Cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos animalul tau de companie.

Există mai multe tipuri de hamuri de câini pe care le puteți alege de la:

  • Nu trageți hamul de câine
  • Clipul Front Clip
  • Înapoi Harna de clip (sau pas în ham)
  • Cablu de clipuri duale

Fiecare tip de ham pentru câini diferă și va trebui să alegeți unul pe baza personalității și modelelor de mers pe jos și a propriilor dvs. nevoi personale.

Alegerea celui mai bun ham de câine pentru mersul pe animalele de companie

Cel mai bun ham de câine pentru mers pe josAlegerea cablajului drept de câine nu este doar despre aspectul sau prețul. Trebuie să știți ce tip de ham va avea dreptate pe baza modului în care vă plimbați câinele și cum să obțineți potrivirea corespunzătoare. De asemenea, trebuie să învățați cum să faceți în mod corespunzător măsurați câinele pentru un ham.

De exemplu, există hamuri supra-capul și hamuri pas cu pas. După cum sugerează numele lor, unul se strecoară peste capul câinelui tău și mănuși în jurul pieptului. Câinele tău trebuie să intre în acesta din urmă și se împrăștie în jurul pieptului și mănâncă de umerii lui. Unele tipuri de hamuri sunt cele mai bune pentru câini care trag foarte mult.

De asemenea, va trebui să alegeți între Front-clip și Înapoi-clip Harness. Harurile de câine din față au un atașament de leșie pe front și sunt cele mai utilizate pentru câinii care sunt antrenamente de leșie sau trageți pe plumb la mers pe jos. Harurile de câine din spate au un atașament de leșie pe spate între lamele de umăr a câinelui.

Pentru a găsi un ham care se potrivește cu câinele dvs. în mod corespunzător, va trebui să știți cum să-i măsurați circumferința pieptului și Dimensiunea gâtului. Unii proprietari de animale de companie consideră că este dificil să se potrivească unui câine cu un ham, dar Samantha a scris un articol extins și a făcut un videoclip care explică acest lucru mai detaliat - Citiți / vizionați ghidul ei chiar aici.

Cum să măsurați și să alegeți cablajul drept de câine

Pe scurt, pentru a măsura circisticul pieptului câinelui, pur și simplu măsurați din partea cea mai adâncă a pieptului, în jurul umerii lui. Asigurați-vă că câinele este în picioare când vă luați măsurarea pieptului. Pentru a-și găsi dimensiunea gâtului pentru ham, măsurați pur și simplu în jurul gâtului, unde un guler ar sta în mod natural.

Acum, că știți cum să găsiți tipul și dimensiunea potrivită, este timpul să căutați cel mai bun ham de câine pentru mersul pe jos în fiecare dintre categoriile menționate mai sus. Folosind propriile noastre testare și ajutorul recenziilor proprietarilor de animale de companie, am rotunjit cele mai bune hamuri din față, cu două clipuri și clipuri din spate pentru câini. Sunteți sigur că veți găsi cel mai bun ham de câine pentru a vă plimba animalul pe această listă.

De asemenea, citiți: De ce hamurile și colierele de câine nu sunt cele mai sigure alegere

Top 50 cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos

Cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos

Cel mai bun ham de câine cu clipă pentru mers pe jos

Harnatul de câine din față este cel mai bun pentru un câine care trage în timp ce mergeți. Dispune de un atașament de leșie la sternul hamului. Acest lucru vă oferă control complet asupra câinelui dvs., astfel încât să nu vă poată trage în jur. Iată o privire la alegerile noastre pentru cel mai bun ham de câine pentru mers cu un atașament cu clip frontal:

Randa de aventură de aventură de 2 ore

Pret: $ 39.95

Ruffwear - Gama frontală Harna de aventură pentru câiniHamul nostru preferat Front Clip, Ruffwear Front Gama de aventură de toate zilele sunt disponibile în dimensiuni xx-mici prin x-mare. Acesta vine într-o gamă largă de culori variind de la luminos la întuneric.

Inelele de aluminiu puternice sunt întărite pentru atașarea sigură la o leșie, iar designul de alunecare face ca hamul pe câinele dvs. mai ușor decât oricând. Panourile din piept și burtă oferă confort pentru uzura pe tot parcursul zilei.

2kurgo tru-se potrivesc nici un ham de tragere

Pret: $ 24.99

Kurgo Tru-Fit No Play Dog HarnessHamul Kurgo Tru-Fit este un cablu cu scop dublu care este potrivit pentru siguranța mașinilor și mersul pe jos. Acest ham vine cu o bandă de siguranță și este disponibilă în dimensiuni x-mici prin x-mare.

Inelul de oprire de pe pieptul cablajului se oprește, făcând acest lucru un ham mare pentru antrenament. De asemenea, vine cu o garanție pe viață împotriva defectelor producătorului care vă vor oferi pacea minții.

3JUXZH cablaj moale din față

Pret: $ 26.89

Juxzh ham de câine frontal moaleAcest ham de frontal la prețuri accesibile are o caracteristică reflectorizantă pentru siguranță și vine în dimensiuni x-mici prin x-mare. Disponibil într-o gamă de culori, aceasta este un ham de greutate mai ușoară, cu o căptușeală de plasă pentru a preveni supraîncălzirea.

De asemenea, oferă puncte de atașare durabile, constante pentru atașamentul securizat al leșiei. Aceasta este o ham de bună calitate pentru familie pe un buget care nu poate investi în hamurile de marcă mai scumpe.

Harna reglabilă cu 4pure

Preț: $ 21.99

Purebox reglabil de câineHamul de câine reglabil pure este un ham reflector de nylon reflectorizant de înaltă calitate, care este suficient de ușor pentru o activitate confortabilă. Pactul de burete moale previne frecare și chating, iar designul curelei complet reglabile face posibilă o potrivire personalizată.

Acest cel mai bun ham de câine pentru mersul pe jos are un punct de atașament d-inel robust și un mâner de trafic din piele moale care vă permite să controlați și să vă ajutați câinele atunci când este necesar. Acest ham vine cu o garanție de satisfacție de 100% care vă oferă banii înapoi dacă nu vă satisface așteptările.

5dexdog eztrainer nici un ham de tragere

Pret: $ 20.99

Dexdog eztrainer nu trage hamul de câineDexdog Eztrainer nu trageți cablajul câinelui de fixare față din față este disponibil în dimensiuni xx-mici până la x-mare și este disponibil într-o gamă de culori de la negru la roz. O opțiune accesibilă, acest ham este conceput pentru a descuraja tragerea și instruirea câinelui pentru a merge în mod corespunzător pe leash.

Designul unic face ca fabricarea hamului să fie mai ușoară decât alte opțiuni. Punctele minime de contact scad șansa de frecare și erupții de la hamuri de tip Vest.

6EXPAWROORER RANGE FATA NO-PULL HARONS

Pret: $ 23.99

Expawlorer Range frontală nu-trageți hamul de câineGama frontală expawlorer nu este disponibilă în dimensiuni x-mici prin x-mare și vine într-o serie de șapte culori. Ușor de purtat, acest ham are un design ergonomic care este simplu de pus pe și să-ți scoată câinele.

Îmbrăcămintele armate asigură o potrivire sigură, iar două atașamente de leșie a inelului de aluminiu vă permit să aveți control complet asupra câinelui. O caracteristică robustă a mânerului pe acest ham face, de asemenea, un punct de atașare mare pentru centura de siguranță al câinelui (deși ne recomandăm mereu utilizând un ham testat de accident).

7Pupteck Range frontal nu-trage ham

Preț: $ 21.99

Pupteck Range frontală No-Pull Dog HarnessGama de câini fără tragere a lui Pupteck este similară cu cele mai mari hamuri de marcă, dar vine la un preț bugetar. Disponibil în X-mic prin X-Mare, acest ham vine, de asemenea, într-o serie de șapte culori.

Materialul rezistent la zgârieturi este durabil, iar capacitatea mare de încărcare a cataramei asigură atașarea securizată a leșiei. Materialul reflectorizant vă asigură că câinele dvs. este văzut chiar și în timpul nopții, iar căptușeala ușoară cu plasă de burete este confortabilă, dar respirabilă.

8 secnse - hamuri de antrenament fără tragere

Pret: $ 25.48

Sense-Ation No-Training Ham DogAceastă ham ​​proiectată în mod unic este concepută pentru a vă învăța câinele cum să meargă la călcâi fără a trage. Disponibil în dimensiuni Mini prin extra-mare, acest cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos este, de asemenea, unul dintre puținele hamuri care au o opțiune de potrivire pentru câinii care au o construcție îngustă, precum și câini care au o construcție mai largă.

Această ham ​​este disponibilă în cinci opțiuni de culoare și are inele de oțel placate cu nichel pentru atașarea securizată a leșiei. Dispune de oțel cu oțel niclizat și o-inele sudate pentru o durabilitate suplimentară

9Idepet frontal Range No-Trage Valorifica

Pret: $ 22.99

Idepet frontal Range No-Trage Dog HarnessGama de dog gama din față nu este disponibilă în dimensiuni mici, medii și mari și este o opțiune excelentă a valorilor accesibile. Acest ham prezintă de fapt trei inele pentru atașamentul de leșie, deci este un ham care poate crește cu câinele dvs. ca instruire a lor.

Pinductele de fixare Evitați curelele libere când ajustați hamul la dimensiunea câinelui și curelele reflectorizante asigură siguranța în timpul nopții în timp ce mergeți. Este fabricat din materialul Oxford rezistent la zgârieturi, rezistente la zgârieturi în exterior și respirabil și o căptușeală confortabilă cu ochiuri de burete moale pe piept și burtă.

10PTESAFE Deluxe Easy Walk Harness

Pret: $ 24.67

Petsafe Deluxe Easy Walk HarnessHamul de plimbare Easy Petsafe Deluxe este disponibil în dimensiuni mici prin mari și spre deosebire de alte opțiuni ale cablajului, acest ham oferă o dimensiune între mediu și mare. Disponibil în patru culori luminoase, acest ham previne tragerea și dimensionarea reglabilă vă asigură că hamul câinelui se potrivește perfect.

Patru puncte de ajustare vă permit să obțineți potrivirea perfectă cu acest cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos. Petsafe are o politică de înlocuire pentru hamurile lor în cazul în care acestea sunt deteriorate sau mestecate, dar acesta este un înlocuitor redus, nu un înlocuitor gratuit.

11 PET PET WALK dreapta! Front-Connect Harness

Pret: $ 28.36

Produsele de companie de coastă merg bine! Front-Connect HarnessProdusele de pe piața de pe piața de coastă merg bine! Hamul căptușit frontal este un ham garantat de calitate care face confortul unei priorități pentru câinele dvs. Ușor de alunecat și decolați, acest ham este conceput pentru a preveni orice tulpină pe gâtul câinelui dvs., în timp ce conduceți ușor și prevenirea tragerii.

Acest cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos este disponibil în 4 dimensiuni și 4 culori. Placa de piept padure păstrează câinele dvs. confortabil chiar și în drumeții de-a lungul zilei.

12L-Vest Ham pentru lider blând

Preț: $ 10.98

L-Vest Harna pentru câini pentru lider blândHarnatul de câine L-Vest pentru liderul blând este o harnă ușoară concepută pentru a fi folosită cu liderul blând. Curelele reglabile furnizează o opțiune personalizată, iar materialul durabil face acest lucru un ham de lungă durată și durabil.

O cataramă ușoare Duraflex îmbunătățește foarte mult puterea generală a hamului. Material reflectorizant 3M vă asigură că câinele dvs. este văzut noaptea, iar o garanție fără probleme oferă o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

13NO-CHOKE No-Trage Harluri de frunte

Pret: $ 34.95

Plimbați-vă câinele cu dragoste No-Choke No-Trage Ham Dog HarnyPlimbarea câinelui dvs. cu dragoste No-Choke No-Trage de câini de frunte este una dintre cele mai diverse opțiuni de hamuri de pe piață. Acesta vine în șapte opțiuni de dimensionare pentru a se potrivi câinilor de la 6 lbs. la 250 lbs.

Disponibil în opt opțiuni de culoare, acest ham este conceput pentru a nu sufoca câini mai mici și pentru a vă conduce confortabil câinele în timp ce împiedică tragerea. Acest ham vine, de asemenea, cu o garanție de 100% pentru liniștea ta.

14kooltail nu trage hamul reflectorizant și lesa

Preț: $ 14.99

Kooltail nu trage hamul de câine reflectorizant și lesaO opțiune pentru hamuri bugetare, acest lucru este disponibil în dimensiuni mici prin intermediul mare. Vine cu o lecție potrivită, de asemenea.

Fabricat din material reflectorizant, acest ham asigură siguranța în timpul mersului pe noapte și nylonul de înaltă calitate, cu o căptușeală neopren vă menține câinele confortabil și sigur. Lesa inclusă are, de asemenea, un mâner de leșie de neopren gros pentru controlul în desfășurare, fără a vă răni mâna dacă câinele dvs. încearcă să tragă.

15Softouch Concepts Sense-Ible No-Trage Harness

Pret: $ 19.49

SoftOuch Concepts Sense-Ible No-Pull Ham Dog HarnessConceptele de softouch Sense-Ible No-Pull Dog Harness este conceput pentru a învăța ușor câinele dvs. să călcați fără a trage. Deși designul unic poate fi confuz când se potrivește mai întâi câinele dvs., este o metodă fiabilă de formare care se bazează pe tehnici de formare a calului.

Punctele de atașare a leșiei sunt consolidate și plasate în siguranță și spre deosebire de alte opțiuni, acest ham este extrem de dificil pentru ca câinele dvs. să scoată din. Acest ham este disponibil în 3 dimensiuni.

MAI MULT: Cea mai bună revizuire a cablajului câine (2018 Update)

Cel mai bun ham dual de câine pentru mers pe jos

Harcada Dual Clip oferă două puncte de atașare - una pe față și una pe spate. Acest tip de ham este benefic pentru că înseamnă că trebuie doar să cumpere un ham pentru câinele dvs., mai degrabă decât unul pentru formare și unul pentru post-instruire.

Următoarele noastre sunt alegerile noastre pentru cel mai bun ham de câine pentru mersul pe jos cu atașamente din față și spate:

16BbitGoo Gama frontală

Preț: $ 17.99

RabbitGoo Dog Dog HarnyHarna de câine RabbitGoo Front este un hamal cu un nivel de preț mediu, dar calitatea unei opțiuni mai scumpe. Disponibil în dimensiuni x-mici prin X-Mare, acest ham vine, de asemenea, în patru culori și este simplu de pus pe și să decoleze.

Padding gros, dar respirabil, asigură confortul pentru câinele dvs. fără supraîncălzirea și punctele de atașare a leșiei asigură că câinele dvs. rămâne în controlul dvs. Pentru toate detaliile despre acest cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos, puteți verifica Revizuirea detaliată a produselor.

17Barkbay no-trageți hamul de companie

Pret: $ 20.99

Barkbay No-Phuly Pet Harness Range Front Harness DogHambarul de câine din față de la gunoiul din față fără tragere este un ham de buget evaluat de cinci stele care vine în dimensiuni mici prin x-mare. Designul ergonomic face ca punerea acționată a cablajului să fie ușor de la câinele dvs., iar opțiunea Dual Clip LEASH permite ca hamul să crească cu câinele dvs.

Fire reflectorizantă vă păstrează câinele în timpul nopții, iar placa toracică căptușită a acestui cel mai bun ham de câine pentru mersul pe jos face pentru confortul pe tot parcursul zilei. O garanție de satisfacție oferă un ham de înlocuire sau o rambursare completă dacă sunteți nemulțumit de cumpărarea cablajului.

18Kurgo călătoria de călătorie

Preț: $ 45.00

Kurgo Journey Dog care conduce hamulJourney Kurgo (TM) Harna de rulare a câinelui este un ham dual conceput pentru câini activi. O construcție de gât V păstrează orice tulpină departe de gât și un mâner adăugat înapoi asigură mai mult control și manevrabilitate pe terenul dur.

Disponibil în dimensiuni mici prin X-Mare, acest ham vine în gri și albastru sau roșu și negru și este susținut de numele de calitate al Kurgo. Patru puncte de ajustare vă permit să obțineți potrivirea perfectă.

19harness de câinele meu ocupat

Pret: $ 24.99

Câine de la câinele meu ocupatHarnatul de câine de către câinele meu ocupat este construit pentru câini mari și mici, cât și curelele reglabile ușor acționează ușor. Disponibil în dimensiuni x-mici prin X-mare, acest ham este simplu să alunece peste capul câinelui tău.

Webbing durabil și un mâner din spate securizat fac această versiune mai accesibilă a hamului de rulare Kurgo. Acest ham este, de asemenea, realizat cu material reflectorizant 3M pentru a vă asigura că puiul dvs. este văzut când este afară și despre.

20embark hamul activ

Pret: $ 27.95

Îmbarcă hamul de câine activHamul de câine activ de îmbarcare este disponibil în dimensiuni x-mici prin x-mare și vine în portocaliu, negru sau albastru. Simplu peste cap de potrivire face ca punerea hamului și luându-l de la câinele dvs. ușor.

Acest cel mai bun ham de câine pentru Caracteristici de mers pe jos Punctele de atașare quadruplează Punctele de atașare rezistă la tragere și entuziasm. Acest ham vine, de asemenea, cu o garanție de 100% de satisfacție atât pe potrivită, design și funcție.

21 de ham de sport la labe

Pret: 31 $.49

Mighty Law Ham SportHamul de sport puternic labe este disponibil în dimensiuni x-mici prin x-mare, dar numai vine în culoarea negru. Făcut de iubitorii de câini pentru iubitorii de câini, acest ham are o căptușeală de plasă care împiedică supraîncălzirea în timp ce umplutura îți păstrează câinele confortabil în timp ce mersul pe jos.

Opțiunile cu două clipe oferă versatilitate, astfel încât hamul să crească cu câinele dvs. și materialul reflectorizant vă păstrează câinele în siguranță în timp ce mergeți noaptea. Acest ham vine, de asemenea, cu o garanție de satisfacție de 90 de zile.

22Tuff mutt - ușor pornit / ușor de la ham

Pret: $ 28.99

Tuff mutt - ușor pornit / ușor de la ham de câineMutt tuft - ușor pornit / ușor de la câine Harness este un ham conceput pentru câini de rasă medie și mare și este disponibil în neon verde sau gri. Ușor de personalizat, această opțiune de hamuri prezintă ornamente reflectorizante pentru siguranța de noapte și patru curele de ajustare pentru potrivirea perfectă.

Există o umplutură suplimentară pe panourile de burtă și piept din acest cel mai bun ham de câine pentru mersul pentru confort optim. Armarea pe punctele de atașare a leșiei vă asigură că, chiar dacă câinele dvs. trageți, lesa rămâne în mod sigur ancorată.

23 Compania de animale Haliti Halti

Pret: $ 33.75

Compania de animale Haliti HaltiCompania de animale Halti Halti Harness este disponibilă în X-mic prin mare și vine în patru culori. Cu o construcție de cușcă de gladiator, aceasta este un ham de nailon puternic, cu o căptușeală neoprenică antimicrobiană moale pentru a vă menține câinele de a fi chaghed în timp ce mergeți.

Benzi reflectorizante luminoase Țineți câinele în timp ce mergeți noaptea și un mâner de control apropiat de pe partea din spate a cablajului oferă o reținere instantanee dacă este necesar. Acest ham are 5 puncte de ajustare, deci sunteți sigur că veți obține o potrivire excelentă.

24LESHBOSS No-Trage Harness Front și Clip din spate

Pret: $ 28.98

LEASHBOSS No-Pull Dog Harness - Front și Spate ClipLEASHBOSS NO-PULL HAMER DOG - Clipul din față și din spate este un ham proiectat în mod unic, care ar putea fi confuz când se potrivește pentru prima dată. Odată se potrivește, totuși, acest lucru este ușor de pus pe hamul cu o mulțime de căptușeală pentru a preveni chatingul.

Asamblat în u.S, acest ham vine cu o garanție a producătorului incredibil de cinci ani care protejează împotriva mestecării, a defectelor și a altor probleme de produs. Curelele AOF ale cablajului sunt căptușite cu neopren pentru a adăuga confort și pentru a preveni ciocnirea.

Experiența lui 25Truelove

Pret: $ 32.99

TrueLove experiență câineHamalul de câine de experiență Truelove este disponibil în dimensiuni de la x-mic prin x-mare și vine în nouă opțiuni de culoare. Dispunând de benzi reflectorizante 3M pentru siguranță și un mâner spate pentru reținere, acest ham este ideal pentru creșterea cu câinele dvs. în timp ce se deplasează de la puppyood la viața superioară.

Cataramele de eliberare rapida sunt ideale pentru siguranta, iar designul unic al cablajului permite reglarea temperaturii indiferent de acest sezon. Atașamentele de leșie din aliaj de zinc sunt deosebit de durabile, pentru a vă asigura că câinele dvs. rămâne exact acolo unde aparține.

Alegerea lui 26 Shai`s Cea mai bună ham ​​de aventură în aer liber

Pret: $ 26.95

ChaiAlegerea Chai "Cel mai bun ham de câine de aventură în aer liber este disponibil în dimensiuni x-mici prin x-mare și vine în nouă opțiuni de culoare. Corpul reflectorizant luminos al cablajului asigură iluminarea pe timp de noapte, păstrând, de asemenea, câinele dvs. în siguranță într-o construcție asemănătoare vestei.

Ușor de ajustat curelele fac montarea cablajului la câinele dvs. simplu. Dacă aveți probleme, există videoclipuri online pentru a vă asigura că nu trebuie să ghiciți dacă hamul câinelui dvs. este montat corect.

27petsafe 3-in-1 ham

Pret: $ 25.95

Petsafe 3-in-1 hamHarnatul Petsafe 3in1 vine în dimensiuni x-mici prin intermediul mare și este disponibil în trei culori diferite. Proiectat pentru a opri tragerea, acest ham are o buclă de martingale cu un punct de atașare frontală, precum și un punct de atașare securizat pentru câinele mai bine pregătit.

Opțiunile multiple de reținere auto fac, de asemenea, aceasta o alegere a hamului multifuncțional. Acesta oferă cinci puncte de ajustare pentru a vă asigura că acest cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos poate fi făcut pentru a se potrivi.

28Mixmart Range frontal

Pret: $ 25.99

MIXMART Gama frontalăMIXMART Front Vesst Harness este un ham ușor de fixare care vine într-o gamă de dimensiuni de la mediu la x-mare. Țesătura durabilă ușoară este rezistentă la zgârieturi și ușor curățată.

Pieptul căptușelilor și secțiunile de burtă asigură confortul câinelui tău. Benzile reflectorizante oferă o plimbare de noapte sigură și un mâner de siguranță permite ca acest ham să se dubleze ca un punct de ancorare a centurii de siguranță.

Hamul de control al confortului 29Truelove

Pret: $ 25.89

Truelove Confort Control Harness DogHarnatul de câine de control al confortului Truelove este disponibil în dimensiuni x-mici prin x-mare și vine în unsprezece opțiuni de culoare. Două puncte de atașare permit acest cel mai bun ham de câine pentru a crește cu câinele dvs. și cusătura dublă asigură că hamul durează atât de mult!

Softding moale în interiorul hamului oferă confort. Și, există un mâner adăugat pe spate vă oferă un control mai bun asupra câinelui dvs. în situații de urgență.

30max și hamul reflectorizant al pașaportului Neo

Pret: $ 15.99

Max și Neo Pașaport reflectorizantHamul de câine reflectorizant al pașaportului Max și Neo este un ham proiectat în mod unic, care vine în dimensiuni medii prin X-Mare. Disponibil în patru culori, acest ham pur și simplu dă câinilor în nevoie - de fiecare dată când o ham este achiziționată una este donată!

Curele reglabile pe ham vă permit să satisfaceți potrivirea câinelui dvs. Dar, spre deosebire de alte hamuri, această opțiune nu are curele de piept reglabile care provoacă slăbirea frontală a hamului.

31PeTtom hamul de animale de companie

Pret: $ 26.49

Pettom no-trage hamul de companieHarnatul PETTTom NO-PLY PET este disponibil în dimensiuni x-mici prin x-mare și are patru opțiuni de culoare. Curelele reglabile fac ca fitusul cablajului personalizabil, în timp ce cataramele din plastic ecologice sunt concepute pentru a rămâne în siguranță intacte chiar și în timpul utilizării riguroase.

Fâșiile reflectorizante fac ca o plimbare de noapte sigură. Acest cablu de câine cel mai bun pentru mersul pe jos are, de asemenea, puncte de atașare rezistente la rudenie care păstrează atașamentul de leșie în timpul duratei de viață a hamului.

32leashboss nu-trage ham

Pret: $ 28.98

LEASHBOSS NO-PULL HAMER DOGHamul de câine din LEASHBOSS nu este un ham reflectorizant cu colorat negru, roșu și gri. Ușor de pus pe și să-ți scoți câinele, Neopren Hadding oferă o plimbare confortabilă pentru câinele dvs. și clipurile din față și din spate oferă versatilitate în uz.

Acest ham este pus împreună în SUA. Harnașul de câine din Leshboss nu are, de asemenea, o garanție de cinci ani împotriva defectelor, mestecării și problemelor legate de produse.

33Canine echipament de control final

Pret: $ 42.00

Echipamente Canine Ultimate Control Dog HarnessEchipamentul canin Ultimate Control Dog Harness este disponibil în dimensiuni de la X-mic prin X-Mare. Este disponibil în culori roșii și negre.

Două nicate D-inele D Asigurați-vă că atașamentul de leșie este sigur. Este, de asemenea, echipat cu o buclă de martingale pe spatele cablajului care vă permite controlul imediat asupra câinelui dvs., dacă este necesar.

34kurgo go-tech ham reflectorizant de zi cu zi

Pret: $ 30.00

Kurgo Go-Tech Ham Reflectory Dog HarnessKurgo Go-Tech Reflective Harness Dog este un ham construit pentru uz de zi cu zi - ceva susținut de garanția lor de viață împotriva defectelor producătorului. A făcut puternic și respirabil, acest ham păstrează câinele dvs. confortabil și împiedică supraîncălzirea în timp ce vă dau controlul complet.

Un mâner adăugat înapoi permite o restrângere mai bună imediată. Există, de asemenea, o legătură de atașare inclusă, care permite ca acest ham să se dubleze ca un sistem de centură de siguranță.

35Spror reglabil de antrenament reflectorizant

Pret: $ 32.76

Sporbul de antrenament reflectorizant reflectorizant reglabilHamul de antrenament reflectorizant de câine reglabil de spornică este foarte recomandat pentru câinii care doresc să tragă. Disponibil în dimensiuni mici prin intermediul mare, acest ham pasit poate părea complicat pentru a pune pe câinele dvs. la început, dar în curând devine destul de ușor de făcut.

Fabricat din stâlpul puternic de nailon, acest cel mai bun ham de câine pentru mers asigură o izolare sigură fără căldura adăugată a unei componente vestă. Acesta oferă coasere reflectorizantă, material impermeabil și hardware durabil.

Similar: Dog Harnes - Ghidul de cumpărare a proprietarilor de câini

Clipul din spate sau hamul de câine pas cu pas

Clipul din spate sau hamul pasit este cel mai bun pentru câinii care sunt deja instruiți să meargă bine pe o lesă și au un atașament de leșie pe spatele hamului. Iată alegerile noastre de top pentru cel mai bun ham de câine pentru mers cu un clip din spate.

36 Blueberry Pet Soft & Confortabil Harness

Pret: $ 24.99

Blue Pet Soft & Confortabil Dog HarnessBlue Pet Soft & Confortabil Harness Dog este disponibil în opt dimensiuni unice bazate pe circumferința pieptului câinelui. Diferitele opțiuni de culoare fac, de asemenea, aceasta dintre cele mai diverse opțiuni de ham dacă vă interesează aspectul.

Ușor și ochiuri, acesta este un ham sigur și rece pentru caini să poarte chiar și în lunile de vară. Cataramele sunt fabricate din plastic ecologic, iar inelul D este solid metalic.

37GOOOOBY TREKKING HAMENT de spumă de memorie

Pret: 31 $.90

GOOBY TREKKING Memory Spumă Harness & Confort pentru câiniHambarul și confortul spumei de memorie Gooby Trekking pentru câini este proiectat pentru rasele mici și medii, astfel încât în ​​timp ce vine în dimensiuni de la X-mic prin X-Mare, aceste dimensiuni nu sunt opțiunile tradiționale. Căptușit cu spumă de memorie, acest ham confortabil este căptușit cu fleece.

În timp ce acesta este conceput pentru confortul de mers pe jos, acesta poate deveni prea fierbinte pentru utilizare în timpul verii. Inelele de plastic de înaltă rezistență oferă un punct de atașare sigură pentru leșie, iar numele Gooby oferă o liniște atunci când vine vorba de calitate.

38Big câine reflexivă reflexivă fără tragere

Preț: $ 14.99

Big Dog Reflective Soft Fără Ham HarnessBig hamul reflectorizant al câinelui reflectorizant este conceput special pentru câinii mai mari și vine în mediu pe x-mare. Disponibil în șapte culori diferite, o bandă reflectorizantă vă păstrează câinele în siguranță în timpul perioadei de noapte.

Acest cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos are, de asemenea, un mâner de cauciuc adăugat asigură controlul deplin al câinelui dvs. în orice moment. Padding îți păstrează câinele confortabil și curelele reglabile, facilitează potrivirea cablajului câinelui tău.

39 BlueBlueberry Pet 3M reflectorizant

Pret: $ 24.99

Blue Pet 3M reflectorizant pentru câini de câine multi-colorPet de animale de companie Soft & confortabil 3M reflectorizante multi-colorate multi-color Mesh de câine cu padure este disponibil în opt dimensiuni și zece combinații de culori. Un inel sigur pe spatele hamului păstrează lesa de câine în siguranță.

Plasa ușoară a hamului vă împiedică câinele să supraîncălzească. Cataramele pe acest ham de câine cel mai bun pentru mersul pe jos sunt ecologice și modelele sunt ușor de potrivite cu gulere de afine.

40 dupa hamul de tragere

Pret: $ 15.99

Lifeul nu trage hamul de câineLifepul No Dog Harness are o vesta completă de acoperire și este concepută pentru o experiență completă de mers pe jos. Disponibil în negru și roșu, acest ham vine în dimensiuni medii prin X-Mare.

Este simplu să puneți și să decolați fără a fi confuz. Calitatea Webbing și d-inele oferă durabilitate în timp ce plăcerea oferă confort moale. Deși respirabil, această opțiune de ham poate deveni prea caldă pentru rasele cu părul mai lung.

Harna de 41 ore

Preț: $ 14.39

Harna de câine urpowerHarnatul de câine Urpower este un hamar greu și set de leșie care este disponibil în dimensiuni mici la mari. Curelele portocalii colorate, care oferă o vizibilitate ridicată, iar umplutura de bumbac PVC asigură o experiență confortabilă de mers pe jos.

Curelele anti-răsucite ale cablajului sunt ușor de reglabil și sunt realizate din nailon durabil și greu. Acesta este conceput pentru a fi un ham rezistent la evadare.

Vesta de cabană 42Acare cu mâner

Pret: $ 19.98

VEST ACARI DE CÂȘTIGĂ CU MANALEVestul cablajului pentru câini cu mâner este un cablu de vesta reflectorizant durabil, care oferă un nylon reflectorizant pentru siguranță. Designul moale asigură confortul, iar designul non-strângere este perfect pentru antrenament fără o experiență negativă de ciupire.

Ușor de pus și decolați, harnatul de acționare este căptușit cu burete. Acesta oferă curele complet reglabile care să satisfacă potrivirea cabinetului dvs. câinelui.

43Ruffwear web master sigur

Preț: $ 59.95

Ruffwee Web Master SecurRuffweard Web Master Harness Secure este un ham multi-up care este disponibil în dimensiuni xx-mici prin x-mare și vine în cinci culori. Punctele de atașare a leșiei întărite dețin inele de aluminiu care nu vor ruga.

Acest cablu de câine cel mai bun pentru mers este echipat cu un mâner căptușit, care vă permite să vă ridicați câinele peste obstacole, dacă este necesar. Acest ham vine, de asemenea, cu o lumină de baliză atașabilă pentru a oferi o viziune de timp de noapte adăugată.

44bondaw ham de companie moale

Pret: $ 11.99

Bondpaw Soft Pet HarnessHarnatul de companie Soft Bondpaw este un ham fără tragere conceput pentru a vă oferi și câinele dvs. o experiență confortabilă de mers pe jos. Soft, dar durabil, acest ham are hardware greu și poate fi ușor adaptat la câinele dvs. prin două puncte de ajustare.

Acest ham este disponibil în 3 dimensiuni și este realizat din nylon durabil. O ham de calitate superioară, cablajul Bondpaw vine cu o garanție de 18 luni.

45Safety Lock NO trage hamul de companie

Pret: $ 11.99

Blocarea siguranței Nu trageți hamul de companieBlocarea siguranței Nu trageți cablajul PET este un cablu de vesta care oferă o izolare sigură pentru câinii care trageți și o blocare suplimentară de siguranță împiedică evadarea. Un mâner pe partea superioară a spatelui hamului vă oferă un control imediat în caz de urgență.

Designul de sufocare a acestui cel mai bun ham de câine pentru mersul pe jos păstrează gâtul delicat al câinelui dvs. fără rănire. Ușor de pus și decolați, acest ham oferă benzi reflectorizante pentru siguranță.

46Big câine nu trage ușor cablaj de control

Preț: $ 18.99

Câine mare nu trage ușor hamul de controlCâinele mare nu trage ușor cablajul de control este conceput pentru a vă oferi un control complet asupra câinilor mari capabili de tragere greoaie. Construit pentru a distribui o presiune uniform, acest ham are un mâner robust pe spate pentru situații de urgență.

Curelele reflectorizante oferă securitatea pe timp de noapte și materialul durabil extinde durata de viață a hamului în sine. Capacele rapide de fixare ușurează punerea în funcțiune și scoateți-o de pe animalul dvs. de companie.

47nXGEAR reflectorizant reflectorizant

Preț: $ 59.95

Noxgear hamul reflectorizant pentru câiniHamul reflectorizant de la Noxgear pentru câini este un ham unic luminat care vine în dimensiuni mici prin X-Mare. Cu o optică cu fibră încorporată, există opt culori ușoare care pot cicliza prin furnizarea de iluminări de 360 ​​de grade.

Bateria reîncărcătoare rapidă oferă 12 ore de lumină pe încărcare. Curelele reglabile asigură că cablajul câinelui se potrivește indiferent de dimensiunea lor.

48gooby ham de plasă moale

Pret: $ 9.99

GOOBY SOFT MESH HARNESSHamul de plasă moale Gooby este disponibil în dimensiuni mici prin mari și vine în șapte culori diferite. O curea reglabilă de nailon permite montarea personalizată.

Ușor și în afara acestui ham de câine cel mai bun pentru mers pe jos face simplu pentru orice proprietar de câine să folosească. Plasa de poliester 100% oferă o construcție puternică, oferind și exerciții respirabile.

49Yogadog Haros Heavy Duty

Preț: $ 22.99

Yogadog Heavy Duty HarnessHarnatul de câini grele Yogadog este disponibil în mediu de dimensiuni prin XX-Mare. Această harnă unică are un mâner extins pe spate pentru reținere imediată.

Pactul confortabil pe piept păstrează câinele dvs. de la Chafing. O plasă înapoi împiedică supraîncălzirea și benzile reflectorizante Țineți câinele văzut în timpul nopții.

50 de prieteni pentru totdeauna reflexivă fără tragere

Preț: $ 17.99

Prieteni Forever Big Dog reflectorizează nici un ham de tragerePrietenii Forever Big Dog reflectorizant hamul nu este disponibil în dimensiuni mari și x-mari și este proiectat în SUA. Un mâner superior robust vă oferă un control imediat al câinelui dvs. într-o situație de urgență.

Pactul de umplutură vă păstrează câinele confortabil toată ziua, în timp ce purtați cel mai bun ham de câine pentru mers pe jos. Acest ham vine, de asemenea, cu o garanție de satisfacție de 100%.

Citiți următorul: De ce hamurile și colierele de câine nu sunt cele mai sigure alegere

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 50 cele mai bune hamuri de câine