3 Lucruri de știut înainte de a trece la dieta de hrană pentru câini de casă

Nu este un secret că mâncarea de câini de casă poate fi cea mai sănătoasă dietă pentru a vă hrăni animalele de companie. Din păcate, nu este întotdeauna la fel de ușor să creați o masă alimentară cu câini gătită acasă. Când nu este făcut în mod corespunzător, câinele dvs. ar putea suferi deficiențe nutritive care amenință viața.

Efectuarea meselor la domiciliu este singura modalitate de a ști cu siguranță că ingredientele sunt în mesele animalului dvs. și cum sunt pregătite mesele. Hrană pentru câini de casă utilizează ingrediente proaspete, de gradul uman. Puteți include chiar și câteva superfood-uri care vă vor ajuta sănătatea generală a câinelui.

Fi precaut cu mese de casă

În timp ce poate oferi câteva beneficii de sănătate minunate, alimente de câini gătite acasă poate fi periculos. Pur și simplu puneți, nu puteți căuta doar rețete pe Internet. Studii de la Universitatea din California, Davis, Școala de Medicină Veterinară arată că majoritatea rețetelor de hrană pentru câini de casă nu sunt bine echilibrate din punct de vedere nutrițional.

Într-un studiu, cercetătorii au selectat 200 de rețete din 34 de surse diferite. Aceste surse au inclus cărți, manuale veterinare și resurse online reputate.

Din cele 200 de rețete selectate, Numai 9 au oferit o nutriție echilibrată În concentrațiile care îndeplinesc standardele minime stabilite pentru canini adulți de către Asociația Oficialilor de Control al Fedicii Americane. Din cele 9 rețete, Doar 5 au furnizat câini adulți cu substanțe nutritive esențiale În concentrațiile care au îndeplinit cerințele minime ale Consiliului Național al Consiliului.

Din acest motiv, este extrem de important ca proprietarii de câini să ia în serios această sarcină.

Am făcut mese gătite de câini gătite de aproape un deceniu. Cu siguranță nu sunt un expert în nutriție canină, dar am învățat foarte mult în ultimii 10 ani. Astăzi, împărtășesc trei lucruri pe care le cred că proprietarii trebuie să știe înainte de a trece la hrană pentru câini de casă.

Citiți și: Ce suplimente aveți nevoie pentru mese de hrană pentru câini de casă

3 lucruri de știut înainte de a trece la dieta de hrană pentru câini de casă

3 lucruri de știut înainte de a trece la dieta de hrană pentru câini de casă

1. Consultați VET sau Canine Nutritionist

Este absolut imperativ să consultați un expert înainte de a vă schimba câinele într-o dietă de casă. În primul rând, ei vor evalua câinele și istoricul său medical. Apoi, vă vor ajuta să creați rețete care să-și îndeplinească toate nevoile sale nutriționale.

Ca oamenii, câinii sunt diferiți. Fiecare câine are propriul lor unic Nevoile nutriționale Pe baza unor factori precum:

  • vârstă
  • greutate
  • nivelul de activitate
  • rasă
  • starea de sănătate

Va trebui să faceți o cercetare extinsă și să aflați despre nevoile nutriționale specifice ale caninilor, pentru a face aceste alegeri. Fiecare câine are nevoi unice atunci când vine vorba de cât de multă proteină, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale pe care corpul le va avea nevoie într-o zi.

Este, de asemenea, important să vă amintiți că nevoile nutriționale ale câinelui vor schimba în timp. De exemplu, un catelus va avea nevoi nutriționale diferite decât un câine adult. Dacă câinele dvs. este diagnosticat cu o stare de sănătate, cum ar fi artrita sau o condiție cardiacă, nevoile sale nutriționale se vor schimba.

Din toate aceste motive, este esențial să lucrați cu un expert nutrițional canin pentru a crea rețete de hrană pentru câini de casă pe care vă hrăniți animalul de companie. Puteți obține idei de la rețete pe care le găsiți online, dar un expert vă va recomanda probabil ca dvs înlocuiți anumite ingrediente sau adăugați suplimente pentru a face mese echilibrate din punct de vedere nutrițional.

Cele mai multe rețete de casă nu sunt destinate utilizării pe termen lung

2. Cele mai multe rețete de casă nu sunt destinate utilizării pe termen lung

Rețineți că majoritatea rețetelor de alimente pentru câini de casă sunt create pentru un anumit scop. Acestea pot fi oferite nevoilor nutriționale ale căței, câini de rang înalt sau câini cu o anumită stare de sănătate. Sunt homemade Rețete pentru pierderea în greutate, câini cu probleme digestive și multe alte nevoi specifice.

Majoritatea acestor rețete nu sunt recomandate pentru a fi hrănite pe termen lung. Veți avea nevoie să adăugați suplimente pentru a face ca rețeta să fie echilibrată sau să hrănească o varietate de rețete de casă pentru a vă oferi câinelui dvs. toate substanțele nutritive pe care le cere. Alții, cum ar fi rețetele pentru anumite condiții de sănătate, ar trebui să fie hrănite doar câteva zile până când câinele dvs. se simte mai bine.

Va trebui să lucrați cu un expert pentru a crea o dietă pentru animalul dvs. atunci când începeți mai întâi hrănirea alimentelor de casă. Această dietă va evolua în timp. În timp ce vârstele dvs. de câine, nivelul de activitate al activității și starea sa de sănătate fluctuează, dieta sa va trebui să se schimbe prea.

3. Retetele mele de mâncare pentru câini sunt doar un punct de plecare

Așa cum am spus înainte, la momentul acestei scrieri, nu sunt un nutriționist canin certificat. Retetele pe care le împărtășesc sunt doar un punct de plecare. Puteți găsi mai multe rețete de mâncare pentru câini în altă parte, că credeți că Pooch se va bucura și retete care se potrivesc cu bugetul dvs.

Luați aceste rețete la veterinarul dvs. sau la un nutriționist canin.

Un expert nutrițional canin va evalua animalul dvs. de companie pe baza factorilor de mai sus și vă va ajuta să satisfaceți rețetele la nevoile câinelui dvs. Rețetele pot fi bune ca și faptul că sunt sau au nevoie de unele tweaks. Un nutriționist veterinar sau canin poate recomanda adăugarea suplimentelor suplimentare, multi-vitamine sau ingrediente suplimentare pentru a vă oferi câinelui dvs. individual cu substanțele nutritive pe care corpul le trebuie să rămână sănătos și puternic.

Citiți următorul: Cât de mult hrană pentru câini de casă pentru a vă hrăni câinele

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 3 lucruri de știut înainte de a trece la dieta de hrană pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Lucruri de știut înainte de a trece la dieta de hrană pentru câini de casă