10 Întrebări cupluri trebuie să ceară înainte de adoptarea unui câine

Adoptarea unui câine este un angajament mare și chiar mai mult atunci când faceți asta ca un cuplu. Pentru a vă asigura că pupul nu se termină înapoi la adăpost, este important să nu faceți o decizie gravă și asigurați-vă că sunteți ambii pe aceeași pagină. În timp ce există multe beneficii Pentru a adopta un câine ca un cuplu care vă poate îmbunătăți relația, există unele lucruri de luat în considerare înainte de a lua acest pas.

1. Unde va fi relația noastră de 5-10 ani pe drum?

Prima întrebare pe care trebuie să o discutați cu partenerul dvs. înainte de a adopta un câine implică cât de gravă este relația dvs. cu partenerul dvs. actual. Tu și partenerul tău să vezi un viitor luminos împreună? Câinii sunt adesea un angajament care durează oriunde de la zece până la cincisprezece ani.

Breakup-urile nu sunt doar grele pentru oameni - sunt, de asemenea greu pentru animale de companie implicat. Câinele tău va fi atașat emoțional la amândoi, și nu-l vedeți pe celălalt proprietar îl va face stres. Apoi există și o întrebare, Cine păstrează animalul de companie după o despărțire? Deci, dacă vă așteptați la o posibilă despărțire sau dacă relația dvs. este "pe roci", este posibil să nu fie cel mai bun moment pentru a adopta un câine împreună acum.

Pot finanțele noastre să acopere costurile suplimentare de îngrijire a unui câine

2. Pot finanțele noastre să acopere costurile suplimentare de îngrijire a unui câine?

Când adoptați un câine, adăugați un alt membru al familiei care are nevoie de adăpost, apă și alimente, precum și verificări și vaccinări ale VET printre alte costuri. Cel mai mic cost anual după primul an pentru necesitățile de bază ale unui câine este de aproximativ 326 USD.

Ceea ce nu este inclus în costul anual al câinelui este urgențele PET care pot include un câine care mănâncă ceva periculos și care necesită o intervenție chirurgicală scumpă. Costul bolilor sau bolilor care pot avea nevoie de tratament nu este, de asemenea, inclus în costul anual anual al îngrijirii câinilor adoptați, deci aveți nevoie de un Contul de economii de urgență pentru asta.

Un alt factor care nu este inclus în costul anual de animale de companie este îngrijirea. Cât de des trebuie să vă îngrijiți câinele va depinde de ce fel de câine și partenerul dvs. decideți să adoptați. Apoi, există o nevoie de formare pentru câini care costă, de asemenea, destul de puțin, precum și orice îngrijire suplimentară de îngrijire a animalelor de companie vă ajută să solicitați (E.G. Angajarea unui A Pet Sitter sau folosind o îmbarcare facilitate).

Există multe costuri care vin cu dăruirea câinelui dvs. adoptat cea mai bună îngrijire de-a lungul vieții. Tu și partenerul dvs. trebuie să fiți deschisi și confortabil cu vorbirea despre situația dvs. financiară înainte de adoptare. Faceți un plan scris împreună cu privire la modul în care veți plăti pentru îngrijirea câinelui și cine va plăti pentru ceea ce sau cum vor fi utilizate fondurile.

3. Există restricții de companie în care trăim în prezent?

Unde locuiți în prezent și partenerul dvs? Dumneavoastră dețineți sau închiriați-vă casa? Tu și partenerul tău trăiești singur sau cu alte persoane? Mai mult decât probabil, dacă tu și partenerul tău vă propuneți casa dvs., știți ce restricții aveți în măsura în care animalele dvs. sunt.

Același lucru este valabil și dacă locuiți într-un cartier care se află sub asociația proprietarilor de case. De multe ori asociația proprietarilor de case de vecinătate va avea reguli În ceea ce privește tipul de câini permis.

Dacă închiriați sau închiriați o casă sau un apartament, trebuie să discutați despre adoptarea PET cu proprietarul dvs. și verificarea semnat un acord privind politica PET. Unele case de închiriere nu permit câinilor sau anumitor rase și unii proprietari poate fi deosebit de dificil. Pot exista unele restricții de rasă, dimensiune sau greutate, precum și un depozit de animale de companie sau o taxă lunară pentru PET.

4. Rezidenții noștri actuali sau oaspeții obișnuiți au alergii de animale de companie?

Unul dintre motivele mai mari ca câinii sunt rețentați se datorează unor alergii de animale de companie nou descoperite. Tu sau partenerul tău nu pot ști, dar ai alergii. Copiii care sunt deja în imagine sau pot fi în cele din urmă în imagine, pot obține și alergii unui câine. Alți membri ai familiei care pot veni și vă vizitează în mod regulat pot fi alergici.

Ce evenimente majore de viață vedem împreună în viitor

5. Ce evenimente majore de viață vedem împreună în viitor?

Modificările majore ale vieții fac parte din viață. Dumneavoastră și alta semnificativi aveți evenimente în schimbare de viață pe care intenționați-o în viitor? Acesta poate fi având copii, Mutarea într-o casă nouă sau începerea unei noi cariere. Fiecare dintre acestea vă va schimba rutina zilnică. În timpul acestor schimbări, puteți să vă îngrijiți în mod corespunzător câinele dvs. adoptiv?

Când, sau dacă aveți copii, veți avea resursele pentru a vă asigura că casa dvs. este sigură pentru copil și câine? Dacă tu și partenerul tău planificați să vă deplasați pe drum sau în toată țara, veți putea să vă luați animalul cu dvs?

Va A Noua carieră afectează timpul necesar pentru a cheltui cu câinele dvs? Dacă da, puteți să vă cazați câinele încă găsind o modalitate de a le oferi îngrijirea și timpul potrivit că un câine are nevoie?

6. Programele noastre permit timpul necesar pentru a avea grijă de un câine?

Adoptarea unui animal de companie implică dvs. și noul dvs. membru al familiei de învățare despre viața împreună. Pentru câinele dvs., implică, de asemenea, învățarea modului de a trăi viața în afara unui adăpost. După o consecință rutină va fi important pentru câinele dvs. pentru ca ei să învețe cablurile de a trăi în casa dvs. cu dvs.

Asigurați-vă că programul dvs. de viață zilnic (muncă, școală și alte activități de rutină) are suficientă spațiu pentru a vă asigura că câinele dvs. obține timpul de care au nevoie cu dvs. și de partenerul dvs. Este important ca câinele pe care l-ați adoptat împreună să aibă timp pentru a vă lega cu amândoi.

7. Ce reguli ar trebui să setăm în casă?

Discutați cu partenerul dvs. despre regulile pe care ar trebui să le setați pentru casa dvs. și noua dvs. adăugare. Scrieți o listă că atât dvs., cât și partenerul dvs. sunteți de acord că acoperă mai multe domenii diferite.

Veți dori să vă asigurați că amândoi sunteți de acord ceea ce poate câinele dvs. și nu poate face în casă. Câinele dvs. va fi lăsat să doarmă pe pat cu voi doi? Vei permite pooch-ul tău pe mobilier in casa?

Partenerul dvs. și trebuie, de asemenea, să stabiliți reguli despre locul în care este câinele dvs. și nu este permis în casă. Dacă partenerul dvs. are un birou, este posibil ca ei să nu vrea ca câinele acolo nesupravegheat sau deloc. Parametrii ar trebui să fie setați înainte ca câinele să se întoarcă acasă.

Cum vom împărtăși responsabilitatea îngrijirii câinilor

8. Cum vom împărtăși responsabilitatea îngrijirii câinilor?

Adoptarea câinilor este probabil să afectează relația dvs in multe feluri. Una dintre aceste schimbări este o nouă nevoie de a împărtăși responsabilitatea: cine va ajuta la antrenamentul pe câine? Care iau câinele afară și când? Există multe de făcut aici: Housebreaking, hrănire, îngrijire, accidente de baie, verificări VET, periere dinți, scăldat etc.

Dacă câinele necesită o pregătire profesională, care se va asigura că câinele participă la formare? Îți împărțiți responsabilitatea de a vă asigura că câinele dvs. ajunge la lecțiile lor de instruire? Discutați cu celelalte sarcini semnificative în prealabil, deci sunteți amândoi pe aceeași pagină.

9. Care va avea grijă de câinele nostru dacă suntem departe sau în caz de urgență?

Ca un cuplu, vor exista multe ori veți dori să decolați și să vă bucurați de timpul de acasă cu o vacanță. De asemenea, vor exista multe momente în care se întâmplă urgențe și este posibil să vă lăsați casa la picătură de pălărie.

Adoptarea unui câine ca un cuplu va îți schimbă viața împreună și planificarea dvs. Nu este întotdeauna posibil ca doi dintre voi să vă luați câinele cu dvs. în anumite situații. Creați un plan cu partenerul dvs. și discutați cine vă va îngriji câinele în timp ce sunteți departe.

Aveți un membru al familiei sau un prieten care vă poate invita câinele în casa lor în timp ce sunteți departe? Este posibil să aveți un membru al familiei care poate veni și să aibă grijă de câinele dvs. la casa dvs. în timp ce sunteți departe.

Dacă nu aveți familie locală sau prieteni, puteți ajunge la o agenție locală de ședință a animalelor de companie sau independente Câine Walker să aibă grijă de câinele tău în timp ce ești departe. Facilitățile de îmbarcare sunt un alt mod de a vă menține câinele sub un ochi vigilent în timp ce sunteți departe.

Există cerințe când vine vorba de ce fel de câine

10. Există cerințe când vine vorba de ce fel de câine?

Câinii adoptați vin în diferite forme, dimensiuni, vârste și temperamente. Discutați cu partenerul dvs. și descoperiți ce câine se potrivește cu cele mai bune dintre nevoile, dorințele, activitățile, personalitățile și situația locală.

Rasele mai mari tind să costă mai mult pentru a avea grijă. Acest lucru se datorează faptului că resursele necesare pentru îngrijirea lor sunt mai mari și utilizate mai frecvent pentru a oferi o îngrijire adecvată. Purici și bifați preventiv, de exemplu, se bazează pe greutatea unui câine. Cu cât câinele cântărește mai mult, cu atât va fi mai scumpă prevenirea.Câinii cu mai mult păr, mare sau mic, vor necesita mai multă îngrijire de rutină. Mulți câini vor avea nevoie de ajutor de la un groomer profesionist de câine cel puțin lunar.

Discutați la ce interval de vârstă doriți să vă adoptați pentru a intra în. Cele mai multe pui vor necesita o investiție mai inițială în timp, bani și mizerie curat. Acest lucru poate fi, de asemenea, adevărat pentru câinii adoptați care sunt mai în vârstă.

Luați mesajul Acasă

Adoptarea unui câine ca un cuplu este un angajament care poate dura peste 10 ani. Adoptarea PET poate beneficia fie de relația dvs., fie să o întrerupeți dacă nu este planificată. Discutați toate problemele care pot apărea în timpul vieții dvs. împreună. Aflați cum pot afecta aceste probleme cât de bine vă puteți îngriji împreună câinele dvs. adoptiv.

Asigurați-vă că dvs. și partenerul dvs. sunteți destul de confortabil împreună pentru a discuta despre planurile viitoare, planurile de urgență și finanțele. Cel mai important lucru este să vă asigurați că toată lumea din gospodărie se află pe aceeași pagină. Acest lucru vă va asigura că noul dvs. câine și familia dvs. vor avea o tranziție lină împreună.

Citiți următorul: 50 de întrebări de adopție a câine adăposturi întrebați

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Întrebările cuplurile ar trebui să ceară înainte de adoptarea unui câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Întrebări cupluri trebuie să ceară înainte de adoptarea unui câine