13 Moduri de a vă pregăti înainte de a angaja un câine walker

Trebuie să plecați și nu vă puteți lua animalul cu dvs. Cantitățile de îmbarcare sunt scumpe și pot chiar transporta boli. Dacă familia, prietenii nu pot avea grijă de puii dvs. pentru o vreme, este posibil să trebuiască să angajați un câine Walker. Înainte de a face, totuși, asigurați-vă că sunteți pregătiți.

1. Găsiți Walkerul Dog Dog

Vrei să te asiguri că câinele Walker și pooch-ul tău sunt o potrivire bună. Referințele de la prieteni, vecini, veterinari sau familii sunt o modalitate bună de a găsi un câine de încredere Walker, cineva au lucrat deja și au încredere.

Căutați online pentru servicii de ședere pentru animale de companie în zona dvs .: & # 8220;câine walker lângă mine& # 8220;. Unii vor avea recenzii pe Yelp sau Google, altele vor fi revizuite pe forumuri de câini sau reddit. Citește asta.

Verifică Asociația Națională a Sitters PET profesional și Pet Sitters International, Care sunt cele două agenții de renume din U.S. pe care le puteți contacta pentru a găsi un Sitter Pet.

Utilizați servicii de mers pe jos de câine online Rover, Latra și Wag Walking Unde puteți obține detalii detaliate despre fiecare câine Walker, servicii oferite, recenzii și multe altele:

A se uita prin Scheunat și Pioneză. Căutați pe cei mai buni Walkers de câini de top și # 8221; sau interogări similare și vor veni cu recenzii. Veți găsi liste ca Aceasta și Aceasta.

2. Interviu toți potențialii câini de câine

După ce ați găsit câțiva câini care arată ca niște candidați buni - le intervievați. Cu majoritatea, va trebui să faceți acest lucru prin e-mail sau telefon, dar cu unele (mai ales atunci când angajați prin referințe), puteți Faceți cunoștință cu fața în față.

Cereți unui câine Walker despre experiența trecută, atât pozitivă, cât și negativă, ce fel de câini au îngrijit înainte, ceea ce este abordarea lor la locul de muncă, cât timp au făcut acest lucru etc.

Întrebați dacă câinele Walker a avut vreun instruire specială (și pentru dovadă dacă există vreun) sau cum au intrat în această profesie. Dacă animalul dvs. de companie are vreunul nevoi speciale sau comportamente ciudate, asigurați-vă că Sitterul știe cum să se ocupe de aceste situații.

Întrebați despre un câine Walker`s asigurare. Ar fi trebuit să fie scrise Asigurare de răspundere comercială și să fie legată pentru a proteja împotriva furtului și a accidentelor. Majoritatea câinilor Walkers vor fi cinstiți și nu veți avea probleme cu acest lucru, dar este cel mai bine să îl jucați în siguranță, așa că întrebați.

Întrebați despre generalul lor rata de plata. Apoi, întrebați despre orice costuri ascunse, plata pentru orice serviciu suplimentar sau cheltuieli neașteptate. Bugetul și compensarea compensației ar trebui să se întâmple ceva. Notați suma pe care sunteți de acord să plătiți Sitter înainte de angajare.

In cele din urma, Nu vă fie frică să întoarceți un Walker câine, și fiți pregătiți să vă întoarceți de ei. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când relația nu pare a fi o potrivire bună. Dacă aveți sentimente de neliniște cu acea persoană, du-te cu intestinul tău și angajați pe altcineva - există întotdeauna o mulțime de alegeri.

3. Verificați referințele câinelui Walker (sau recenzii)

După ce interviu și discutați cu potențialul dvs. câine Walker, vă vor oferi întotdeauna o listă de referințe (sau vă îndreptați spre recenzii online). Lista de referință va include clienții din trecut, pe care ar trebui să o utilizați - Contactați cel puțin câteva.

Când vorbim cu clienții din trecut, puneți întrebări despre orice probleme care au apărut, plăți suplimentare neașteptate pe care trebuiau să le facă și cum un câine Walker tratat acasă și Pet Client. Cu cât știi mai mult, cu atât mai multă minte veți avea când pooch-ul tău este în mâinile altcuiva.

4. Permiteți animalului dvs. de companie să se întâlnească cu un câine Walker în prealabil

Odată ce decideți să angajați un câine Walker că vă simțiți confortabil, în mod ideal, puștiul dvs. ar trebui să aibă șansa de a se întâlni în prealabil. Acest lucru este deosebit de important dacă angajați mai mult de o zi în care animalul dvs. de companie va petrece o lungă perioadă de timp cu acea persoană.

În timp ce vă puteți simți confortabil cu câinele Walker, Unii câini nu se vor da bine cu un străin care intră în casa lor când sunteți departe sau pur și simplu nu veți accepta acea persoană. Acest lucru va provoca probleme la câinele dvs. Walker și, ulterior, pentru dvs.

Dă-i ceva timp pentru a permite ca pooch-ul tău să se simtă confortabil cu Sitterul de companie. Dacă este necesar și atunci când angajați pentru o perioadă pe termen lung, să se întâlnească cu mai multe ocazii. Acest lucru poate părea plictisitor, dar în unele cazuri, este inevitabil dacă doriți să împiedicați problemele viitoare.

5. Configurați informații de contact fiabile

Atât tu cât și câinele walker ar trebui să aibă moduri multiple Pentru a vă contacta reciproc: două e-mailuri diferite și două numere de telefon diferite. Acest lucru va împiedica orice blocare a comunicării dintre voi doi, în special în caz de accidente.

Explicați-vă câinelui tău Walker Cât de des vă așteptați să fiți contactați, sau când intenționați să le contactați pentru a vă verifica pe animalul dvs. de companie.

Aveți de ales să vă spuneți câinele dvs. Walker dacă doriți să fiți contactați de mai multe ori pe zi, cu imagini și actualizări pe câinele dvs. sau dacă sunteți bine cu o simplă zi de zi zilnică.

În plus, a înființat un Contact de urgență între câinele Walker și prietenul sau membrul familiei. Dacă un Sitter Pet are un timp greu să vă atingă, ei pot pur și simplu fiecare la cealaltă persoană dacă este nevoie.

Asigurați-vă că câinele Walker are dvs Informațiile de contact ale medicului veterinar În cazul în care sunt necesare serviciile lor. Lăsați-vă medicul veterinar să știe că animalul dvs. va fi cu un sitter, așa că știu să nu fie alarmat dacă cineva nou aduce câinele tău. Puteți oferi, de asemenea, câine Walker cu contacte ale clinicilor de urgență de urgență sau altceva pe care îl găsiți de ajutor.

6. Păstrați toate consumabilele de câine într-un singur loc ușor de găsit

Când vă pregătiți casa dvs. pentru un câine Walker, lăsați toate consumabile importante de companie pe care le așteptați să fie utilizate într-un loc ușor accesibil și ușor de găsit.

Hrana pentru câini, tratează, leashes, gulere, medicamente, kit de prim ajutor și orice altceva ar trebui să meargă împreună pentru a se asigura că sitterul poate găsi rapid și ușor ceva de care au nevoie. Tipăriți și lăsați a Lista numerelor importante de contact În același loc și în același loc.

Amintiți-vă că chiar angajați câine Walker, puștiul dvs. va fi singur în casă la un moment dat. Astfel, toate consumabilele ar trebui să fie undeva unde animalul nu le poate accesa. Produsele alimentare, tratamentele și medicamentele, în special, ar trebui să fie complet inaccesibile.

7. Asigurați-vă că toate livrările funcționează înainte de a pleca

Verificați dublu și confirmați că orice persoană de câine poate avea nevoie este de lucru și utilizabilă:

  • Leashes sunt încă intacte și nu sunt uzate
  • Coliere se potrivesc încă câinelui dvs. și nu trebuie să fie rupte
  • Pungile de mâncare și de tratare a câinelui sunt pline și nu expiră
  • Toate informațiile de contact sunt încă relevante și numerele funcționează
  • Kitul de prim ajutor este ambalat după cum este necesar
  • Medicamentele câinelui dvs. sunt actualizate și există suficiente

A inlocui tot ceea ce se pare că poate frâna în curând sau expiră. Nu vrei să pleci în vacanță doar pentru a primi un apel de la câinele tău Walker de îndată ce intri într-un hotel, spunând că ceva a fost defect sau medicamentul pentru animalele de companie a dispărut.

A confirma pentru câinele Walker că, dacă ceva se rupe sau se termină în timp ce câinele este în grija lor, pentru a le înlocui, și că le veți compensa atunci când vă întoarceți.

8. Lăsați câinele dvs. Walker cu instrucțiuni clare

Nu vă așteptați ca un câine Walker să vă citească mintea și să ghicească ceea ce vă așteptați de la ei. Discutați despre slujba lor și ce timp cu câinele dvs. va arăta în prealabil.

Comunicarea clară și eficientă este cea mai bună modalitate de a vă asigura că totul merge fără probleme și nici câinele nu sunt dezamăgiți în acest aranjament. Dacă există ceva specific și ceva ce un câine Walker nu se poate aștepta să facă, cum ar fi câinii cu nevoi speciale sau probleme de sănătate, Notați instrucțiunile. Având totul în scris este esențial.

9. Obțineți câinele obișnuit cu un nou program

Dacă intenționați înainte și aveți timp, gândiți-vă când câinele Walker va intra și pleca și de câte ori pe zi. Replicați acele vremuri pentru a obține câinele dvs. obișnuit la acel program specific.

Aceasta include hrănirea și luarea puilor în jurul timpului în care ați așteptat ca câinele să facă acest lucru. Acest lucru va face ca tranziția să fie ușoară pentru câinele dvs., animalul dvs. și pe dvs. și să micșorați orice șansă de stres sau probleme pentru voi toți.

10. Consolidați formarea câinelui înainte de a pleca

Înainte de a vă părăsi câinele cu un Sitter Pet, lucrați cu și întăriți formarea animalelor de companie.

Confirmați că Pooch dvs. încă știe cum să meargă pe o lesă și să fie instruiți. Verificați dublu toate cele de bază, esențiale comenzi de ascultare Câinele trebuie să știe. Asigurați-vă că câinele este capabil să se abțină de la lătratul și agresiunea excesivă.

Uneori, câinii vor avea probleme de comportament atunci când sunt singuri cu un străin. Dacă știți că este cazul, ați stabilit o sesiune de antrenament cu dvs., câinele dvs. și câinele Walker pentru a vă asigura că pupul răspunde lui Sitter. Nu uitați să le plătiți pentru această zi.

11. Pregătiți câinele Walker pentru evenimente care pot apărea

Când plecați mai mult, gândiți-vă ce se poate întâmpla când ați plecat. Lăsați câinele Walker să știe despre evenimente din zonă sau la orice vizite așteptate. Dacă vă așteptați ca focurile de artificii să plece, doriți ca animalul dvs. să fie păstrat fără stres.

Lăsați câinele să știe Orice zone pe care câinele dvs. ar trebui să o evite. De același jeton, puteți recomanda puncte pe care câinele dvs. îl iubește sau că câinele Walker se poate bucura de vizită.

Cele mai multe servicii de ședere pentru animale de companie și câine de câine vor lucra cu dvs. în aproape orice situație, așa că nu fiți timizi să le spuneți ce ar putea să se întâmple. Cu cât este mai pregătit cainele dvs. de câine, cu atât va fi mai sigur toată lumea și să aibă o experiență plăcută.

12. Stock pe consumabile de curățare

Când câinele dvs. este singur în casa dvs., vor avea probabil accidente: intrarea un coș de gunoi, vărsarea și distrugerea lucrurilor sau făcând altfel o mizerie. Majoritatea câinelui Walkers vor fi de acord să curețe după punerea dvs. în timp ce ați plecat.

Pentru a face mai ușor pentru Sitter-ul dvs. de companie, aveți o mulțime de consumabile de curățare disponibile imediat. Discutați acest lucru ca o posibilă problemă și confirmați că câinele dvs. Walker este bine cu acest aranjament. Dacă încă mai aveați un câine, stocați pe catelus Pămpi de pee, de asemenea.

13. Lăsați câinele Walker să știe despre nevoile dvs. de companie

Fiecare câine este diferit, deci chiar și cel mai experimentat câine Walker poate să nu poată spune ce fel de îngrijire este cel mai bun pentru animalul tău individual.

Să le informeze despre orice comportament și nevoile speciale pe care le are câinele dvs. De exemplu, un sitter ar aduce beneficii știind dacă pooch-ul dvs. este mai social și preferă atenția, sau dacă câinele îi place să-și păstreze în sine în cea mai mare parte.

Scopul dvs. este de a vă asigura că câinele Walker înțelege exact tipul de îngrijire a animalelor de companie pe care îl așteptați de la ei și clar Comunicarea este cheia.

Citiți următorul: Adresați-vă unui câine Walker - cât de mult se plătesc câinele?

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 13 moduri de a vă pregăti înainte de a angaja un câine Walker

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Moduri de a vă pregăti înainte de a angaja un câine walker