5 Greșeli ale câinilor de antrenament cu crate (și cum să le reparați)

Proprietarii de animale de companie știu că câinii de formare a Crate este o modalitate excelentă de a ajuta animalele noastre să rămână fără probleme atunci când sunt lăsați singuri, fie atunci când pleci pentru muncă sau du-te la culcare pentru noapte. Cu toate acestea, mulți oameni nu știu cum să înceapă în mod corespunzător procesul Cutia de antrenament un câine.

Cele mai frecvente probleme cu câinii de formare cu CrateO cutie de câine și o antrenament cu crate sunt instrumente excelente pentru un proprietar. Există un mit pe care lăzi reprezintă ceva negativ câinilor, dar acest lucru a fost debunat de mulți experți și formatori de câini. De fapt, câinii se bucură de cutii și rezultatul antrenamentului cu crate poate fi un canin mai fericit, bine comportat, mai ales dacă începe cu un catelus.

Există multe diferite Crăciun de câine acolo, și în timp ce diferă în construcție, majoritatea reprezintă același lucru pentru câini. Astfel încât alegerea dvs. de cutie nu contează la fel de mult ca și modul în care îl folosiți. Atâta timp cât evitați unele dintre greșelile de mai jos ale câinilor de antrenament cu Crate, succesul dvs. este garantat.

Asociația formatorilor profesioniști de câini (ADPPT) au lansat o declarație oficială privind poziția lor asupra câinilor de formare a cutiei, care citește:

"Asociația formatorilor profesioniști de câini recomandă utilizarea cutiilor pentru cățeluși și câini ca un instrument de formare pe termen scurt și ca echipament de siguranță pe tot parcursul vieții câinelui.(sursă)

Nu știu de unde să înceapă și cum să faci acest lucru în mod eficient, poate duce la frustrare din partea ta, iar câinele tău se va simți prea rău. Dacă doriți să începeți de antrenament cu un câine pentru siguranța și confortul său, va trebui să evitați unele dintre aceste greșeli comune enumerate mai jos.

Proprietarii de animale de companie care sunt noi la pregătirea câinilor și au întrebări despre cum să crateze în mod corespunzător trenul o canină ar trebui să se uite laAcest ghid video La câinii de antrenament cu Crate. Samantha discută cum să crateze în mod corespunzător un câine și greșelile care ar trebui evitate.

MAI MULT AJUTOR: 10 lecții pe un câine de antrenament în mod eficient

5 greșeli de antrenament cu crate un câine
(Și cum să le reparați)

Catedini de formare a câinilor

Greșeala # 1. Ascunderea cutiei de câine

Mulți oameni nu-i plac aspectul cratelui câinelui, așa că îl ascund într-o cameră neutilizată. Aceasta este o mare greșeală. Dacă puneți cutia de câine într-o cameră în care oamenii nu petrec niciun moment, câinele dvs. poate sau nu vrea să-l folosească.

Câinele s-ar putea simți izolat.

Când câinii de antrenament cu crate, ar trebui să puneți cutia în camera în care vă petreceți cel mai mult timp - cum ar fi camera de zi. În acest fel, puii voștri se va simți bine că se află în cutia lui, deoarece el va ști că sunteți încă în jur. Credeți sau nu, cutia va deveni rapid fața lui preferată de hangout.

Dacă nu vă place aspectul cutiei, obțineți creativi! Puteți să-l acoperiți cu carton sau scânduri de lemn pentru a crea o mică "tabel de sfârșit" din ea. Câinele dvs. nu va deranja; Mulți câini îi plac cutia întunecată și rece. Decorează-l să se potrivească cu alte mobilier dvs. sau să arate online pentru un "designer" Crate. Există o mulțime de opțiuni pentru a se potrivi stilului dvs. personal.

RECOMANDAT: 5 tipuri de lăzi de câini și cum să alegeți una perfectă

Greseala # 2. Strictul necesar

O altă greșeală nu furnizează cutia câinelui. Lăsându-l gol va fi incomod și nedorit pentru puii tăi. Pentru a face un haven frumos, puneți un pat de câine confortabil înăuntru, sau orice altceva care o face să se simtă mai mult ca acasă pentru câine.

Luați în considerare preferințele câinelui atunci când luați unul afară. Dacă îi place paturi confortabile de companie, obțineți ceva moale și pufos. A câinele mai mare poate prefera un pat de câine răcitor, un pat subțire sau chiar doar o pătură.

De asemenea, puteți pune niște jucării sau mestecați în cutia câinelui dvs. pentru divertisment. Unele alegeri bune sunt jucării de câine moi pe care ar putea dori să se hrănească cu mestecați dur ca Jucării câinelui Kong sau Nylabone Care sunt cele mai populare alegeri ale părinților câinilor.

Asigurați-vă că acestea sunt obiecte robuste care nu pot fi sufocate dacă vor fi rupte. Punerea acestor în interior când câinii de antrenament cu Crate vă va ajuta să vă păstrați FIDO ocupat. De asemenea, îl va arăta că cutia sa este un loc sigur cu toate lucrurile sale preferate.

Greseala # 3. Miscandu-ma prea repede

Cate de formare CrateMulți oameni fac greșeala de a-și pune câinele în cutie, blocând ușa și plecând de ore după un moment dat. Acest lucru vă va face ca câinele să vă fie frică cu cutia și poate provoca unele grave Probleme cu formarea cu crate câini și câini în jos pe linie.

Trebuie să vă introduceți treptat câinele la curelele sale atunci când primiți mai întâi pentru cele mai bune rezultate.

Începeți, lăsându-vă că puiul să-și exploreze curelele la petrecere a timpului liber. El probabil va mirosi în jur și intră și pleacă să-l verifice. Unii câini iau la cutia lor imediat - asta e grozav dacă nu-i așa!

Dacă nu, începeți pur și simplu să recompensați câinele pentru a intra în cutia de voință a lui; Laudă și tratamente sunt alegeri bune. În cele din urmă, câinele dvs. ar trebui să înceapă să-și folosească cutia pentru odihnă. Odată ce merge în cut în mod regulat, hrăniți-l înăuntru pentru a continua să-l obișnuiască.

Recompense a fost arătat a fi Cea mai eficientă modalitate de a instrui rapid un câine, De ce nu? După câteva încercări de succes, începeți închiderea ușii în timp ce Fido mănâncă. Începeți prin a rămâne în zonă, dar în cele din urmă mergeți la o altă cameră pentru a vedea cum face câinele dvs. în curele sale.

Continuați să închideți ușa pentru creșterea durată a timpului, monitorizând întotdeauna nivelul de anxietate al câinelui în timpul cutiei. Dacă se descurcă bine timp de o jumătate de oră, puteți începe să-l lăsați în interiorul cutiei pentru perioade scurte de timp.

Asigurați-vă că nu are nevoie să meargă să meargă înainte de a-l pune în cutie. Dacă câinele dvs. are un accident în interior, acesta vă poate stabili destul de puțin antrenamentul cu crate.

RECOMANDAT: 15 cele mai bune capete mici de câini pentru cățeluși sau câini mici

Greseala # 4. Pedeapsă

Cate de formare CrateDacă vrei ca câinele tău să-i vadă cutia ca un loc sigur pentru a fi în timp ce ai plecat, nu o folosești niciodată ca pedeapsă. Cainii de antrenament cu Crate ar trebui să aibă ca rezultat că animalul dvs. este fericit să intre în micul său oază; Folosind cutia ca pedeapsa, îl va face să se teamă de ea și să înceteze să intre în cutia lui de bună voie.

Amintiți-vă, câinii răspund mai bine la armarea pozitivă oricum. Lăudarea, tratează și play-ul sunt toate modalitățile mai bune de a vă învăța comportamentul potrivit.

Singura dată când cutia dvs. ar putea fi folosită ca ceva asemănător cu pedeapsa este dacă câinele dvs. este prea încântat sau înfundat. Daca el trebuie să se calmeze, comandându-l să intre în cutia lui, îi poate da o șansă de relaxare. Cu toate acestea, dacă utilizați această metodă, el ar trebui să fie în continuare recompensat pentru urmărirea comenzii pentru a intra în cutia sa.

LEGATE DE: 5 Vesturi de anxietate cele mai bune pentru a scuti stresul la câini

Greseala # 5. Semnale confuze

Atunci când câinii de antrenament cu crate, decideți pe un cuvânt care va fi folosit ca o comandă pentru a intra în cutie, cum ar fi "Crate" sau "Kennel". Stick cu acest cuvânt atunci când îl învățați. Dacă utilizați alte comenzi, vă veți confunda câinele și îi faceți frustrarea. Acest lucru poate duce la problema cu antrenamentul cu crate, și poate că nu vrea să te supună.

Amintiți-vă că semnalele de mână sunt importante. Mulți câini răspund la semnale de mână mai mult decât o comandă verbală. Pentru a comanda câinele dvs. să intre în cutia lui, încercați să îndreptați la cutie. Urmăriți acest ghid video pe Cum de a instrui o comenzi de bază de câini pentru sfaturi.

Luați-l obișnuit cu acest semnal și nu utilizați acea mișcare de mână specială pentru alte comenzi. Acest lucru vă va asigura că comanda dvs. este clară pentru puii voștri și va înțelege ce vreți de la el.

Cainii de antrenament cu Crate pot fi foarte reușite atunci când sunt făcute în mod corespunzător. O mică cercetare făcută înainte de a începe, vă poate ajuta cu adevărat să vă pregătiți. Dacă încercați Trenul de crate Un pui nou sau un câine adult, evitați să faceți aceste greșeli și ar trebui să găsiți că obținerea puilor obișnuiți cu curele sale este o briză!

Clasament: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Greșeli ale câinilor de antrenament cu crate (și cum să le reparați)