Câinele tău îți face viața mai bună, spune știința

Numeroase studii efectuate în ultimii ani arată că proprietarii de câini au o sănătate superioară mai bună și bunăstarea decât oamenii fără câini.

Deținerea unui câine vă oferă mai mult decât un prieten cu patru picioare pentru a ieși; Studiul după studiu arată că câinii îmbunătățesc sănătatea, bunăstarea mintală și fericirea generală a proprietarilor lor - adulți și copiii lor.

După cum am discutat de mai multe ori, studiile au arătat că câinii reduce nivelul de stres a celor adulți și copii. Au fost, de asemenea, dovedite și reduce riscul de astm la copii și tensiune de sange scazuta.

Cercetările au arătat, de asemenea, că proprietarii de câini sunt mai activi decât proprietarii non-câine. Ei iau mai mulți pași pe zi, datorită plimbări regulate și activităților de joc. A studiu recent a arătat că proprietarii de câini au o medie de 2.760 de pași de o zi decât oamenii fără câini; Acest lucru se ridică la un număr suplimentar de 23 de minute moderate efectuate zilnic.

Câinii fac oamenii mai sănătoșiUn alt studiu Publicat în Jurnalul de Epidemiologie și Sănătatea Comunității a demonstrat că persoanele cu câini sunt semnificativ mai active în lunile de iarnă, când cea mai mare rezistentă a celorlalți oameni față de vremea rea ​​îi păstrează sedentar.

Acest studiu a analizat peste 3.000 de participanți și a examinat cu atenție nivelurile de activitate bazate pe tipul de vreme, temperatură și durata zilei.

Proprietarii non-câine s-au dovedit a fi staționari pentru o medie de 30 de minute mai mult decât proprietarii de câini. În timpul mai rece, zile mai scurte și / sau zile cu precipitații, această disparitate a fost semnificativ mai mare.

Câinele de câine au fost în medie active timp de 12 minute mai mult pe zi în zilele cele mai umede, iar în cele mai uscate zile și timp de 29 minute pe zi pe zile uscate.

Deci, chiar și în cele mai reci, cele mai umede și cele mai întunecate zile, proprietarii de câini sunt în afara și rămân active fizic. Aceasta se datorează faptului că nevoile cruciale ale câinilor lor depășesc dorința mai mică a proprietarilor de confort fizic.

LEGATE DE: Câinii pot ajuta copiii cu dizabilități să prospere

Toate aceste informații ar putea avea implicații importante cu privire la modul de motivare a oamenilor să rămână activi pe măsură ce îmbătrânesc.

În mod tradițional, programele de intervenție a activității fizice încearcă să motiveze oamenii să rămână potrivită, făcându-i să se concentreze asupra lor. Dar aceste studii vor arăta că, probabil, concentrându-se asupra nevoilor prietenilor iubiți, pot merge mult mai departe în motivarea oamenilor.

Fiind condus de nevoia mai mare decât propria persoană - cum ar fi nevoia unui câine de a merge la baie, exerciții și se simt fericiți în timp ce alerga și joc - poate fi doar motivatorul puternic necesar pentru a îmbătrâni oamenii motivați în mod constant să rămână activi, chiar și atunci când corpurile încetinesc.

Cercetătorii speră să găsească o modalitate de a utiliza acest factor motivant atunci când proiectați intervenții de exerciții în viitor.

Animalele de companie pentru îmbătrânire ar crește, de asemenea, fericirea lor generală, prin reducerea stresului, oferind un sentiment de scop și relaxarea singurătății.

Citiți următorul: Studiul Harvard dezvăluie proprietarii de câini sunt mai sănătoși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele tău îți face viața mai bună, spune știința