Revizuire: jucărie de câine hurrik9 ring launcher

Dacă câinele dvs. îi place să joace Fetch, Această jucărie este doar ceea ce aveți nevoie! Hurrik9 Ring Launcher Jucărie câine poate chuck un inel de spumă de până la 100 de picioare pentru a păstra chiar și cei mai activi pui angajați și distrați. Ai crede că această jucărie de câine a fost proiectată de un om de știință de rachete?

Când faceți cumpărături pentru jucării pentru câini, este vorba despre siguranța și preferințele personale ale câinelui dvs. În timp ce unii câini vor juca cu aproape orice tip de jucărie, alții sunt foarte pretențioși. Dacă câinele dvs. iubește să fugă și să aducă, ca labradorul meu (Saddie), această jucărie vă va lua jocul.

Hurrik9 Ring LauncherFetch este mult mai mult decât o modalitate de a vă distra câinele. Jocul de jocuri ca aducerea arde excesul de energie, care va duce în cele din urmă la un câine mai relaxat, mai bine comportat. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de relaxare, distracție și de a încuraja legătura dintre dvs. și companionul tău canin.

Saddie sa născut să iasă, literalmente. Ea este un retriever, așa că este în natura ei să se bucure de alergare și de recuperare. Uneori trebuie să-i forțez să ia o pauză de la a juca, când știu că trebuie să se odihnească. Se bucură atât de mult, nu se va opri decât dacă o fac!

Nu mă deranjează să arunc o minge de tenis pentru ea, dar există câteva dezavantaje. Pentru început, brațul și umărul meu se obosesc după câteva aruncări mari. Și, deși o minge de tenis își ține atenția pentru o vreme, nu pot să-l arunc suficient de departe pentru a-i da cu adevărat o alergare bună. Lansatorul de inel Hurrik9 fixează ambele probleme și am partajând toate detaliile din următoarea revizuire.

Hurrik9 Ring Launcher Juca de câine Review

Hurrik9 Ring LauncherDupă cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, Saddie iubește această jucărie! Sincer, iubesc și această jucărie! Este atât de multă distracție de folosit și îmi place cât de entuziasmat Saddie ajunge când o iau să joc. Uită-te la fața ei în fotografia de mai sus!

Am menționat deja că Hurrik9 poate lansa un inel de spumă de până la 100 de picioare, și mă puteți vedea demonstrați acest lucru în videoclipul meu. Această jucărie de câine era de fapt proiectat de un om de știință de rachete! Este modelat după un Airplane Wing, care este motivul pentru care se taie prin aer și zboară atât de bine.

Hurrik9 Ring LauncherInelele sunt făcute din spumă durabilă EVA. Ele sunt auto-vindecare și 100% sigure și non-toxice pentru puii dvs. În videoclipul meu puteți vedea că câinii noștri aduc inelul și mestecați-l pentru câteva minute. De fapt, s-au jucat cu acel inel de zile și arată doar câteva semne mici de mușcătură și niște murdărie.

Rețineți că aceste inele sunt făcute pentru a rezista mărcilor de mușcături, dar nu mestecă. Nu poți lăsa inelele pentru câinele tău când nu ești Folosind-le pentru preluare. Dacă aveți mai mulți câini ca mine, veți dori să le supravegheați și să luați inelele în cazul în care încep să joace de război cu ei.

Revizuirea jucării pentru câiniLucrul meu preferat despre lansatorul de inel Hurrik9 este că poate fi folosit în interior sau în afara. După cum demonstrează în revista mea video, dacă trageți lansatorul înapoi tot felul în care acesta împușcă inelul de până la 100 de picioare. Cu toate acestea, dacă o trageți doar înapoi 1/4 din drum, va trage doar aproximativ 25 de picioare. Cu atât mai puțin îl trageți înapoi, distanța mai scurtă pe care o va trage.

Inelele plutesc, de asemenea, pe apă, pe care Saddie se bucură într-adevăr! Am avut o mulțime de distracție cu lansatorul de inel Hurrik9 în ultimele săptămâni. Cu excepția cazului în care aveți probleme de mobilitate sau de forță cu mâinile / brațele, aș recomanda această jucărie pentru câini pentru orice puști care îi place să iasă.

Puteți achiziționa un lansator cu un pachet de inele pe Amazon pentru $ 59.99. Nu este cel mai ieftin jucărie de câine acolo, dar aveți încredere în mine când spun că veți obține banii tăi merită din lansatorul de inel Hurrik9. Lansatorul și inelele vor dura mult timp și veți avea la fel de distractiv jucând cu asta ca câinele dvs.

Citiți următorul: Cum de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivită

Doriți să o împărtășiți?

Revizuirea jucăriei de câine Hurrik9 Ring Launcher

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: jucărie de câine hurrik9 ring launcher