Berger picard: profilul rasei de câine

Berger Picard

Berger Picard (pronunțat Zhay Pei auto), cunoscut și sub numele de Picardy Shepherd, este un rar francez francez. Berger Picard are o haină de lungă durată, ticăloasă, rustică și urechi mari, triunghiulare și verticale. Berger Picard este înalt, robust și muscular, dar niciodată voluminos. Bouncy Berger Picard emană bucurie și pare să zâmbească - barba și sprâncenele Shaggy se adaugă doar la aspectul său fermecător. Această rasă are un mod impoh, aproape plin de umor în legătură cu el.

Berger Picard este încrezător, chiar temperat, protector și afectiv cu familia sa. Această rasă de herding este extrem de atletică și are nevoie de cantități suficiente de exerciții fizice, făcându-le însoțitori excelenți pentru aventurieri activi, în aer liber. Fără suficientă exerciții fizice și stimulente mentale, Berger Picard poate deveni distructiv, deoarece încearcă să ardă excesul de energie și să atenueze plictiseala. Berger Picard devine de-a lungul mare cu copiii și poate, de obicei, coexistă pașnic cu majoritatea câinilor, dar pisicile și alte creaturi mici, blânde sunt în afara limitelor datorită încălcării de înaltă pradă (Instinct de Chase).

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Herding

Înălţime: 21 & frac12- la 25 & frac12- inci înălțime la umăr

Greutate: Aproximativ 50 până la 70 de lire sterline

Palton: Shaggy și haina exterioară aspră, cu un substrat moale, scurt și dense

Culoarea stratului: Fawn (bronz) sau brindle (culoarea stratului de bază de bază sau întunecată cu dungi contrastante)

Speranța de viață: 12 până la 13 ani

Caracteristicile Berger Picard

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieMediu
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaScăzut
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria lui Berger Picard

Berger Picard este o rasă antică care a existat în regiunea Picardy din nordul Franței de la Evul Mediu. Unii oameni cred că Berger Picard este cel mai vechi dintre cei de oaie francezi. Berger Picard este eventual legată de alte două rase de herding franceze: Briad si Beauceron. Berger Picard aproape a dispărut în urma războaielor mondiale I și II, dar o mână de crescători dedicați au făcut-o misiunea lor de a reînvia rasa. Berger Picard a fost recunoscut oficial în Franța în anii 1960. Rasa a fost aproape nemaiauzită în Statele Unite până când un Berger Picard a fost exprimat în filmul din 2005 din cauza Winn-Dixie. Clubul părinte național pentru rasa din Statele Unite, Clubul Berger Picard din America, format în 2006. Berger Picard a obținut recunoașterea completă cu Clubul American Kennel în 2015, unde a devenit parte din Herding grup.

Berger Picard Dog Care

Stratul dublu al lui Berger Picard constă dintr-un strat exterior alcătuit din păr de păr mediu, dur, dur și un substrat care este moale, scurt și dens. Haina este o întreținere redusă, necesitând tăierea sau rasul. Periajul sau pieptarea de câteva ori pe lună și baia ocazională păstrează starea bună a lui Berger Picard. În ciuda aspectului său înspăimântător, Berger Picard aruncă foarte puțin și haina nu seăște atâta timp cât este păstrată curată și pieptănată. Haina respinge în mod natural murdăria și rareori are un miros de doggie. Săptămânal, tăiați unghiile și inspectați urechile, curățându-le cu un dispozitiv de curățare a urechii în siguranță, dacă este murdar.

Berger Picard are nevoie de socializare abundentă ca catelus pentru ao ajuta să crească într-un câine încrezător. Dacă nu este socializat în mod adecvat de la o vârstă fragedă, Berger Picard poate fi foarte departe și, eventual, chiar și în jurul oamenilor și locurilor noi. Începeți să introduceți puiul Berger Picard la cât mai mulți oameni, locuri, animale și lucruri pe măsură ce puteți în primele 100 de zile pe care le aveți acasă. Păstrați interacțiunile pozitive, folosind o mulțime de tratamente și opriți dacă Pumppy Berger Picard pare a fi copleșit.

Începeți și antrenamentul devreme, pentru a vă ajuta că catelul dvs. Berger Picard cresc într-un adult bine comportat. Poate fi greu de rezistat unui adorabil al lui Berger Picard, pledoarind ochii maro, dar nu lăsați-l pe catelus să plece cu răutate. Păstrați regulile casei coerente și practicați elementele de bază zilnic. Berger Picard poate fi un pic încăpățânat și nu răspunde bine pentru a forța sau repetiția excesivă, astfel păstrați sesiunile de antrenament pozitive și variate pentru a motiva câinele.

Probleme comune de sănătate

Cei mai mulți câini pură sunt predispuși la dezvoltarea unor condiții ereditare. Câteva preocupări de sănătate cunoscute în Berger Picard includ displazia șoldului, atrofia retină progresivă (PRA, o boală oculară degenerativă) și alte boli oculare. Clubul Berger Picard din America colectează date de rasă prin intermediul sondajelor și acționează informații anecdotice pe site-ul său web. Potrivit Clubului Berger Picard din America, au existat unele incidente anecdotice raportate de reacții severe la anestezie în unele Picards Berger. În general, însă, Berger Picard este sănătos și de lungă durată.

Dieta și nutriția

Hrăniți mâncărurile măsurate Berger Picard folosind o ceașcă sau o scală pentru a cântări alimentele. Berger Picards sunt foarte active și atletice. Cei care primesc o mulțime de exerciții zilnice sau concurente în sporturile de performanță ar putea necesita o alimentație mai mare de calorii decât picturi mai puțin active. Adresați-vă medicului sau medicului veterinar pentru sfatul lor despre cel mai bun tip de mâncare pentru a vă alimenta Berger Picard.

PROS
  • Aventuros și atletic 

  • Companion de familie devotat

  • Curățenie și ușor de îngrijire

Contra
  • Are nevoie de o mulțime de exerciții fizice 

  • Poate fi precaut de străini

  • Nu face bine atunci când este lăsat singur

Unde să adoptați sau să cumpărați

Berger Picard este extrem de rar, deci poate fi dificil să găsești un ameliorator care are puii de la Berger Picard. În America de Nord, Clubul Berger Picard din America păstrează o listă de crescători activi pe site-ul său web. Fiți pregătiți să obțineți o listă de așteptare dacă doriți un catelus. Ocazional, Berger Picards își găsesc drumul în salvare - adesea pentru că oamenii nu au fost pregătiți pentru cât de mult exercițiu, formare și companie umană pe care o au nevoie. Pentru acei picari care au nevoie de Rehoming, Clubul Berger Picard de America o echipă de reîncărcare, care este, de asemenea, listată pe site-ul grupului.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă vă place Berger Picard, ați putea, de asemenea, să vă placă aceste rase:

În caz contrar, verificați tot celălalt Articole de rasă de câine Pentru a vă ajuta să găsiți câinele perfect pentru dvs. și pentru familia dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Berger picard: profilul rasei de câine