20 Cele mai puternice rase de câine din lume

Dacă sunteți ca mine, vă place câini mari, puternici. Există ceva despre a avea un pachet de mușchi care să se strecoare noaptea. Nu mă simt niciodată mai sigur decât când știu când știu că sunt protejat de orice intruși de la unul dintre Cele mai puternice rase de câine in lume.

Există beneficii clare pentru a adopta un câine puternic, dar au și dezavantajele lor. De obicei, câinii puternici nu sunt cea mai bună opțiune pentru casele cu copii. Acești câini pot suprasolicita adulți mari, astfel încât un copil nu ar fi cu siguranță niciodată capabil să controleze unul dintre aceste pooches. Dacă vrei tu copiii să fie implicați În grija animalelor de companie, una dintre aceste rase nu poate fi cea mai bună opțiune.

Dacă sunteți în căutarea unui câine sportiv sau rasa de lucru pentru a vă ajuta în jurul gospodăriei, acești canini puternici pot fi doar ceea ce aveți nevoie. Fiecare rasă are argumentele lor și contra și le-am enumerat pe toți aici.

Asigurați-vă că faceți o cercetare extinsă înainte de a adopta una dintre cele mai puternice rase de câine pe care nu le cunoașteți. Singura modalitate de a vă asigura că casa dvs. va fi o potrivire bună pentru ca noul dvs. animal de companie să știe ce intri înainte de a aduce Fido Home.

De asemenea, citiți: 20 de câini cei mai periculoși din lume

20 cele mai puternice rase de câine din lume

Cele mai puternice rase de câine

1. Alaskan Malamute

Luând locul de sus pe lista mea este malamutul din Alaska (imaginea de mai sus). Această rasă preferă temperaturile mai reci. Dacă vă plac câinii care vorbesc ", atunci malamutul este pentru dvs. Doar asigurați-vă că aveți o incintă puternică și înaltă.

PROS - Pooches în această rasă sunt puternice. Ei pot trage sanii, ambalaje și transport de marfă. Alaskan Malamutes iubesc să se plimbe și să urce. Ele sunt cele mai fericite cu o familie ocupată, în aer liber, care va avea timp să-i învețe și să-i antreneze pentru a fi utile. Prietenos și afectuos, acești câini fac minunat cu copiii.

Contra - Această rasă nu-i place, de obicei, alte animale. Dublu acoperite, acești bebeluși nu fac bine în temperaturi fierbinți. Malamutele sunt rezervate cu străini și vor avea nevoie de formare de socializare de la o vârstă fragedă pentru a nu devenora frica și agresivă. Acești puii iubesc să sapă, așa că fii pregătit!

Cele mai puternice rase de câine

2. Câine rău ţinut în lanţ

Aceasta este o rasă de strămoșii variată. Ei au fost inițial creați de rasele de reproducere "Mastiff" cu rase "câine de taur".

PROS - această rasă este încă în principal crescătoare de a fi câini de protecție și ei excelează. Curajos și puternic, acești câini își vor stabili viața pentru acuzațiile lor. Aceste animale impresionante au scurte, ușor de îngrijit pentru haine. Acești pui pot fi afectivi și loiali cu proprietarii lor adulți, dar nu sunt recomandați pentru copii și alte animale

Contra - În primul rând, câinii de gardă, acești canini pot fi periculoși. Ei au nevoie de instruire intensă "pachetul de pachete". Ele sunt precaute și neîncrezătoare ale străinilor, deci au nevoie de instruire intensă de socializare de la naștere. Pentru mulți, bandogul este considerat un mutt, deci nu veți putea primi certificarea AKC. Dacă acesta este visul dvs., este mai bine să alegeți o altă rasă.

Cele mai puternice rase de câine

3. Câinele de munte Bernese

Acest câine Wooly are nevoie de temperaturi răcoroase pentru a fi sănătoși. Acești puii sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de "Berner".

PROS - afectuos și prietenos, câinele de munte Bernese poate fi una dintre cele mai puternice rase de câine, dar ele sunt, de asemenea, minunate cu copiii și alte animale de companie. Inițial o rasă de lucru, ei încă mai iubesc să lucreze și să se bucure de trucuri de învățare și să joace sport. Inteligent și dorește să vă rog, acești giganți sunt ușor de antrenat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la agresiunea la acești bebeluși, ei sunt prietenoși cu toată lumea pe care o întâlnesc.

Contra - În timp ce extrem de frumos, hainele lor lungi au nevoie de periere și curățare. De asemenea, au vărsat destul de puțin. Dacă nu vă place fluidele corporale, această fiară drooling nu este pentru dvs. Jucăuș, mare și puternic, canini în această rasă va Aveți nevoie de antrenament de ascultare Pornind de la o vârstă fragedă.

LEGATE DE: Pit Bull Muschi câștigă 101 - cum să înmulțiți un pitbull în mod sănătos

Cele mai puternice rase de câine

4. Boxer

Această rasă are o statură impunătoare care nu se potrivește cu personalitatea sa. De obicei, nu vor răni o muște, dar pot ucide animalele mici dacă nu sunt instruiți.

PROS - Acest câine afectuos este foarte prietenos cu familia, inclusiv copii și alți câini. Boxerii sunt inteligenți și ușor de antrenat. Ele sunt medii în dorința lor de a lătra și de a rula. Acest membru al familiei energetice se va adapta la apartament care trăiește atâta timp cât primesc o mulțime de exerciții fizice.

Contra - Pot face străini să se simtă timid cu corpul lor muscular, dar nu cu adevărat Faceți câini de ceas bun Din cauza prieteniei lor. Boxeri ca un climat blând, atât de îngrijiri trebuie să fie luate atunci când merg afară în vreme rece sau caldă. Ele pot fi una dintre cele mai puternice rase de câine fizic, dar acești puii nu fac bine atunci când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp.

Cele mai puternice rase de câine

5. Câini de taur (Pitbull, American, Engleză, etc.)

Buldogii au o reputație proastă chiar acum din cauza "Pitbull". De fapt, toate rasele bully pot fi docile dacă sunt instruite în mod corespunzător.

PROS - inteligent și loial, acești tovarăși musculari sunt ușor de antrenat. Cu părul scurt, câinele de taur nu are nevoie de mult timp la groomers. Cunoscut ca "Câini de nanny", Acești pui iubesc copiii. Ele sunt jucaus și protective. Majoritatea caninilor din aceste rase sunt calme și liniștite.

Contra - Asigurați-vă că obțineți bobocul dvs. de la un crescător de reputație care nu creează câini de luptă. Ca și alte rase puternice, va trebui să începeți mai devreme de socializare și "pachet lider". Unii oameni vă vor saluta și puștiul cu frică și poate mânia. Emoțiile lor pot afecta emoțiile câinelui tău. Pregătiți-vă bine bluza.

Cele mai puternice rase de câine

6. Caucazian Ovcharka

Acest câine rusesc este un păstor și este greu. Poate ucide lupii și urșii pentru a-și păstra acuzațiile în siguranță, care este unul dintre principalele motive pe care le face lista mea de cele mai puternice rase de câini.

PROS - Această rasă a fost făcută pentru a supraviețui terenurilor goale, umede și a frigului amar; Deci, este un cookie dur. Independent și sigur, acești canini, de obicei, fac bine cu timpul singur. Curajos și loial, această rasă este o poliție comună, salvare și câine de lucru în zonele vechiului Uniune Sovietică.

Contra - serios și profesional, acest lucru nu este un câine minunat dacă aveți copii și alte animale de companie. Această rasă nu este potrivită pentru climatul mai cald. Dacă doriți să dețineți acest lucru în calitate de câine însoțitor, sau un câine de gardă, va trebui să suferiți cursuri serioase de formare și cursuri de ascultare. Va fi un pericol pentru străini dacă nu este socializat în mod corespunzător.

RECOMANDAT: 20 de rase de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură

Doberman Pinscher

7. Doberman Pinscher

Este posibil să nu fiți surprinși să vedeți Doberman Pinscher pe această listă a celor mai puternice rase de câine. Acești câini cresc la o dimensiune mare, dar sunt încă incredibil de grațios. Aceste Pooches Trim sunt de fapt în familia "Mastiff".

PROS - Acest câine curajos și loial este foarte afectuos cu familia sa. El face un câine de ceas mare. Aceste canini inteligente și sensibile sunt ușor de antrenat. Ei vor avea nevoie de socializare și "pachet lider", dar ei o vor ridica repede. Dacă sunteți în căutarea unui câine de gardă, Doberman face foarte mari. Care este treaba lor tradițională.

Contra - Energic și jucăuș, acești câini trebuie să fie exercitați în mod regulat pentru a păstra agresivi sau distructivi. În timp ce acest câine este prietenos cu copiii cu care este ridicat, nu este, în general, o rasă "prietenoasă pentru copii". Unii pui din această rasă pot fi dominatori, deci au nevoie de un antrenor ferm.

Cele mai puternice rase de câine

8. Câinele de munte Estrela

Aceasta este o rasă relativ nouă, făcându-l doar în registrul AKC în 2004.

PROS - acești câini loiali și intensi fac câini de protecție excelentă. O rasă tare și sănătoasă, Estrela meditează aproximativ 16 ani de viață. Aceasta este o viață lungă, având în vedere dimensiunea sa. Acest haină lungă și frumoasă a acestui pooch nu seăște cu ușurință, deci este încă ușor de întreținut. Acești puii iubesc copiii.

Contra - La fel ca mulți câini de lucru puternici, acest copil este independent și voit de sine. Ei vor avea nevoie de un maestru puternic, să-l antreneze în formarea "Pack-leader" și socializează-o în mod corespunzător. În timp ce ei pot iubi copiii, nu-i plac alte animale. Această rasă este recomandată pentru proprietarii de câini cu experiență.

Cele mai puternice rase de câine

9. Ciobănesc german

Câinii inteligenți "de lucru", Păstoriștii germani sunt folosite ca câini de poliție, câini de ghidare și câini de mână de fermă. Bine cunoscut pentru că a fost una dintre cele mai puternice rase de câine, păstorul german este folosit în mod obișnuit ca un câine de ceas, de asemenea.

PROS - Această rasă face un câine de ceas mare. Acești câini sunt energici și iubiți timpul de joc, dar știu când să fie calm și reținuți și. Băuturile de blană din această rasă sunt inteligente și sensibile la dorințele lor, astfel încât acestea sunt foarte ușor de antrenat. Acești canini prietenosi de copil sunt agitați și siguri, făcându-i grozav pentru familia activă.

Contra - Acești puii s-au vărsat foarte mult, poate fi mai bine dacă nu aveți covor în casa dvs. Câinii din această rasă nu-i plac de obicei ceilalți câini. Va trebui să aveți mestecat jucării și cutii de puzzle, deoarece acești puii iubesc să mestece. Păstorii germani sunt suspiciosi de străini. Ei au nevoie de socializare și "pachet lider".

LEGATE DE: 30 cele mai sănătoase rase de câine care trăiesc cele mai lungi

Cele mai puternice rase de câine

10. Mare dane (harlequin, albastru, etc.)

Dacă vă place caii, atunci aceasta este rasa pentru tine. Ele cresc la dimensiunea unui cal mic. În timp ce ele sunt una dintre cele mai puternice rase de câine, sunt, de asemenea, giganți blânzi.

PROS - Danezii sunt iubiți și loiali. Se înțeleg bine în case care au alte animale de companie și copii. Ei sunt de inteligență medie, dar foarte ușor de antrenat. Acești giganți sunt foarte activi și jucători, așa că se potrivesc cu familia activă care este întotdeauna în mișcare.

Contra - Aproape fiecare "con" cu marele Dane are de a face cu mărimea. Ei pot bate cu ușurință peste copii și orice altceva. Ca și în cazul oricărei cele mai puternice rase de câine, au nevoie de un antrenor cu experiență pentru a le instrui în mod eficient în maniere în timp ce sunt încă suficient de mici pentru a se ocupa. Această rasă crește o sumă mare într-un timp scurt, acest lucru îi face susceptibili la răniri. Nu împingeți niciodată acești pui peste limitele lor.

Cele mai puternice rase de câine

11. Mari Pyrenees

Acești câini frumoși sunt la fel de puternici și fermi ca munții pe care îi sunt numiți după.

PROS - Acești câini sunt doar minunați, cu o haină albă pufoasă și ochi maro suflete. Blând și iubitor, aceasta este o rasă mare care este Mare cu copii. Marele Pyrenees face bine în climă caldă și rece, preferând frigul. Acești pui energici au nevoie de o familie activă care o va face să se simtă utilă prin învățarea unor trucuri.

Contra - Ca mulți câini mari, "Pyr" trebuie să fie învățat de antrenament de ascultare înainte de a fi prea mare pentru a răni pe cineva. Aceste pooches sunt câini de ceas mare și unele linii sunt crescute pentru a fi mai agresive. Asigurați-vă că obțineți puii dvs. de la un crescător de reputație. Un alt negativ, acești câini au vărsat destul de puțin.

Cele mai puternice rase de câine

12. Irlandez wolfhound

Acești pui nu sunt doar puternici. Sunt destul de repede și ei. Unii oameni le numesc chiar "Greyhounds of Irlanda".

PROS - acești câini masivi sunt descurajați la infractori, dar probabil că le vor linge doar la moarte dacă persoana decide să o facă. Foarte prietenos, wolfhounds irlandez se înțeleg cu totul și toată lumea. Un starter excelent de conversație, acest copil de blană este mai înalt decât majoritatea oamenilor atunci când sunt întinși.

Contra - Câinii din această rasă nu sunt destinate temperaturilor fierbinți. Ei păstrează o mașină de înaltă pradă, așa că antrenamentul trebuie să se întâmple înainte ca Wolfhound Irlandez să fie prea mare pentru a se ocupa. Acești canini sunt jucăuși, dar ei Aveți nevoie de antrenament de ascultare astfel încât ei nu-i rănesc colegii de jucători. Acești giganți nu trăiesc foarte mult.

LEGATE DE: 20 de rase de câine cel mai expus riscului de displazie de șold

Cele mai puternice rase de câine

13. Leonberger

O rasă creată din alte câteva rase, inclusiv Sfântul Bernard, acest câine mare nu este foarte bine cunoscut.

PROS - afectuos și jucăuș, acest câine este minunat pentru copii. Acești bebeluși activi se bucură că fac parte din familie și doresc să facă ceea ce faceți. Leonbergerii sunt activi și curioși. Suspicios de străini, "Leul" face un mare ceas. Asigurați-vă că faceți o pregătire socială, astfel încât să nu devină agresivă.

Contra - acești puii iubesc să mestece și să coacă și vor avea nevoie de formare pentru a reduce acele dorințe. În timp ce iubesc copiii, ei sunt masivi și pot răni cu ușurință un copil. Ei au nevoie de formare în maniere începând de la puppyhood. Ca majoritatea câinilor mari, au nevoie de loc să se întindă și nu ar trebui să trăiască în apartamente.

Cele mai puternice rase de câine

14. Mastiff (Boerbel, Cane Corso, Argentino Dogo, Kangal, etc.)

Acești giganți blânzi sunt îndepărtați de strămoșii lor iubite de război. Un alt câine de război, mastiff-ul a venit un drum lung de a fi câinele iubitor pe care îl este astăzi.

PROS - Mastifful este un câine mare Pentru familii cu copii și alte animale de companie. Acestea sunt câini teritoriali care fac câini de gardă mare. În timp ce afectuos la familie și prieteni, ei nu-i plac oamenii ciudați și animalele care vin în jur. Câinii din această rasă au păr scurt și au vărsat o sumă medie. Ei au o energie mai mică, ceea ce îi face să aibă nevoie de mai puțin exerciții fizice.

Contra - Câinii din această rasă tolerează bine vremea rece, dar nu sunt construite pentru vreme caldă. Mastifii au o inteligență scăzută și sunt puțin încăpățânați. Au nevoie de un antrenor cu experiență. Un câine din această rasă va cântăra peste 100 de lire sterline, astfel încât antrenamentul trebuie să înceapă în capete de câine înainte de a fi prea mari pentru a se ocupa. Aceste rase sunt cunoscute de Drool.

Cele mai puternice rase de câine

15. Newfoundland

Puternic și muscular, aceste animale de companie fac ca orice activitate să arate fără efort. "Newfie" poate fi tăiat în timpul verii pentru a ajuta la purtarea căldurii.

PROS - pacient și amabil, acești membri ai familiei blană preferă de fapt compania copiilor. Un mare câine de familie, aceste animale iubitoare sunt foarte sociale și prietenoase. Chiar dacă este un câine mare, Newfoundland nu are nevoie de multă exercițiu, dar iubește să joace. Ușor de antrenat, acești puii nu doresc nimic mai mult decât să-i placă omul lor.

Contra - Newfoundlands nu fac bine când sunt lăsați singuri. Dacă casa este adesea goală, aceasta nu este una dintre cele mai puternice rase de câine pentru tine. Aceste valori și droolii de rasă. Dacă vă decideți să aduceți una dintre acești câini acasă, asigurați-vă că aveți un gard înalt și sigur. Acești canini ar plăcea să alerge în jurul valorii de urmărirea fiecărei păsări și veveriță. Curios, vor să verifice totul.

LEGATE DE: 4 rase de câine care necesită cea mai mare grijă, întreținere și bani

Cele mai puternice rase de câine

16. Rhodesian Ridgeback

Această rasă este minunată pentru oamenii care caută un câine mare, bine. Au o linie distinctă (creastă) de păr pe coloana vertebrală.

PROS - Acești câini puternici sunt minunați dacă sunteți în căutarea unui câine care trăiește în primul rând în aer liber. De asemenea, cunoscut sub numele de "câine de leu african", acești canini fac câini de protecție excelentă. Această rasă ușor de întreținut este extrem de energică, ceea ce le face perfect pentru familia în aer liber, atâta timp cât îngrijirea este luată în jurul copiilor mici.

Contra - Ridgebackul este o rasă mare, puternică și independentă; Deci, au nevoie de o pregătire eficientă și cu experiență. Câini în această rasă care nu sunt instruiți și socializați în mod corespunzător pot deveni agresivi. Ei păstrează dracul de pradă și iubesc să rătăcească și să se plimbe. Din acest motiv, au nevoie de un gard puternic și un handler puternic. Dacă este plictisit, ele pot deveni distructive.

Cele mai puternice rase de câine

17. Rottweiler

Acești câini sunt calmi, curajoși și grei. Ei pot obține până la 130 de lire sterline. Ca oricare dintre cele mai puternice rase de câine de pe această listă, au nevoie de un antrenor puternic și experimentat.

PROS - Câinii din această rasă nu sunt hiper și nevoiași. Smart și atent, acești bebeluși fac câini de lucru grozavi. Aceste canini sunt surprinzător de prietenoase și sociale. În ciuda reputației lor, ele sunt prietenoase și familiei, dacă nu sunt instruite să fie altfel.

Contra - Formarea trebuie să înceapă cât mai curând posibil, în timp ce sunt încă suficient de mici pentru a fi ușor tratate. De obicei, nu-i plac alte animale. Acești pui nu-i plac singurul timp și devin distructive și agresivi dacă sunt plictisit și singuri.

Cele mai puternice rase de câine

18. Saint Bernard

Sunteți la filme. Scena arată pe cineva blocat într-o viscolă. Un câine prietenos apare cu un butoi de supă fierbinte în jurul gâtului. Care este ST. Bernard.

PROS - O rasă afectuoasă, Sfântul Bernard este grozav pentru casele cu copii și alte animale de companie. Sfinții sunt un tad leneș și nu au nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Acest lucru le face bine pentru apartamentul de viață Chiar dacă sunt mari. Doar asigurați-vă că fac o oportunitate zilnică de a ieși și de a întinde.

Contra - Ei nu pot tolera căldura bine, deci sunt cele mai potrivite pentru climatele mai reci. În timp ce prietenos și inteligent, acești blănuri sunt încă greu de antrenat. Îi place să facă lucrurile în felul lor. Un alt drooler și praf, fi pregătit să curățe după acest animal de companie.

LEGATE DE: Cele mai frumoase rase de câine din lume

Cele mai puternice rase de câine

19. Siberian Husky

Acești bebeluși afectivi sunt prietenoși și ieșiți. Husky-ul Siberian este de inteligență medie, dar sunt, de asemenea, independenți și răi.

PROS - Dacă doriți una dintre cele mai puternice rase de câine, care este și un cap de cap, acesta este câinele pentru dvs. Cu o haină frumoasă și, eventual, ochii albastri, această rasă atrage o mulțime de atenție. O rasă prietenoasă, afectuoasă, husky face bine cu copiii, animalele de companie și străinii, cu excepția cazului în care nu este socializat în mod corespunzător.

Contra - Câinii din această rasă sunt artiști de evacuare. Ei au nevoie de o incintă puternică și sigură. Câinii din această rasă sunt acoperite dublu și preferă o climă ușoară până la rece. Ca și alte rase populare, popularitatea a dus la practici de reproducere nesigure. Asigurați-vă că noul dvs. membru al familiei Burry provine dintr-un crescător de reputație.

Cele mai puternice rase de câine

20. XOLOITZCINTLI

Doar apelați acest câine Xolo (Sho-Lo) pentru scurt. De asemenea, cunoscut sub numele de "Mexican fără păr", această rasă se spune că este hipo-alergenic.

PROS - Xolos nu au păr, deci nu există nici o periaj. De asemenea, ei nu drool. Aceste trăsături combinate cu o sănătate bună fac acești câini unul dintre cei mai ușor de întreținut. Acest animal de companie vine în trei dimensiuni, astfel încât să puteți obține cel care se potrivește cel mai bine situației voastre de viață.

Contra - un pic mai mare, acești puii nu fac bine în jurul copiilor și altor animale. Aloof și suspicios, aceste Pooches au nevoie de formare de socializare începând de la o vârstă fragedă pentru a preveni agresivitatea. Deseori, dinții lipsiți, acești câini au uneori un zâmbet decupat.

Aici sunt, unele dintre cele mai puternice rase de câine din lume. În timp ce sunt bine mari, amintiți-vă întotdeauna că rasele puternice au nevoie de formatori puternici.

Ei nu sunt pentru persoana leneșă, whishy-washy. Pentru a evita problemele, obțineți unul dintre câinii din această listă dacă sunteți o persoană de preluare. Creșterea acestor pui sunt un proiect pe care va trebui să-l vedeți până la capăt.

Citiți următorul: 13 rase de câine interzis (și sfaturi pentru a preveni comportamentul agresiv)

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 20 de rase de câine mai puternice din lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Cele mai puternice rase de câine din lume