11 Moduri de a arăta câinilor pe care îi iubești pe valentine`s

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe titlul de Valentine =
Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești în Ziua Îndrăgostiților

V-ați pregătit deja să petreceți o noapte uimitoare cu celălalt dvs. semnificativ, dar vă simțiți ca pooch-ul dvs. ar putea fi lăsat afară fără să se confrunte cu minunile Zilei de Valentine. Și chiar cu toate Cadouri de Valentine pentru animalul dvs. de companie, există încă acele lucruri suplimentare pe care doriți să le faceți pentru a vă mulțumi câinele dvs. semnificativ.

Arătați-vă dragostea cu pooch-ul dvs. și luați în considerare cheltuielile cel puțin o parte a zilei cu ea: jucați, mâncând și cuddling împreună. Orice activități pe care le puteți veni cu de unde vă vor petrece timpul, bucurându-vă de compania reciprocă va duce la o zi perfectă pentru dvs. și caninul dvs.

Ziua Îndrăgostiților este doar momentul pentru a face ceva special pe care nu l-ați făcut niciodată înainte cu animalul dvs. de companie sau poate merge la acea extra mile pentru lucrurile care sunt favorite absolute ale prietenului tău patru picioare. Iată o listă de 11 astfel de lucruri pe care le puteți face pentru a arăta cât de mult vă iubești puii.

Mergeți la vizitarea obiectivelor turistice, găsiți noi locuri împreună

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentinePlimbări zilnice regulate pe care tu și câinele tău le cunoașteți și nu mai sunt nimic special.

Vizitarea obiectivelor turistice, de a vizita noi locuri, întâlniți alte persoane sau animale sau pur și simplu petreceți timp numai în natură în care câinele dvs. nu a fost niciodată înainte - este o aventură! Poate du-te drumeții împreună dacă nu ai fost niciodată? Sau cum să vizitați doar noi locuri ale orașului? Un parc diferit, cartier diferit? Ce zici de o mașină lungă undeva unde ați fost intenționați să mergeți?

Permiteți-vă animalului să vă bucurați de ceva nou pentru o schimbare. Câinii sunt ca niște copii, iubesc explorarea, iubesc aventura și totul este întotdeauna interesant pentru ei. Mergând undeva noi va fi foarte interesant pentru câinele dvs., chiar dacă ați fost deja acolo înainte.

Au un picnic într-un parc

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentinePurtând vibrația de a introduce câinele dvs. la lucruri noi, ce zici de a face o zi să aibă un picnic împreună?

Apuca ceva pentru tine, și nu-ți uiți câinele. Unele gustoase Masa de casă sau chiar dacă este o calitate cumpărată de magazin Dog alimente Brand, orice merge. Nu uitați să aduceți câteva jocuri pentru a juca înainte și după masă din parc.

Cel mai bun loc pentru a face acest lucru ar putea fi doar parcul dvs. de câine local, dar lucrurile noi pe care le veți face împreună este ceea ce contează. Poate că poooch-ul tău se va întâlni și pe vechi prieteni sau să fie introdus pe cineva nou pentru a interacționa cu. În plus, toate acestea înconjoară în jurul parcului timp de câteva ore mai mult va arde aceste calorii pe care amândoi ați consumat-o.

Strica pooch-ul cu niște daruri

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentineCe mai bine decât surprinzător câinele dvs. cu o jucărie nouă, strălucitoare și scârțâită?

Se dovedește, americanii deja Dragostea își stricau câinii și cheltuiți sume insurmontabile de bani pe ele. Dacă nu sunteți cel care să-ți cumperi în mod constant lucrurile noi, atunci ce zici de a face din această zi una dintre ocazii rare și privi într-un mare mare Cadouri de Valentine pentru câini?

Ne place surprize, iar câinele vostru va iubi ceva nou pentru a juca, de asemenea. Uitați tratamentele, alimentele și comestiile și optați pentru ceva care va dura cel puțin pe tot parcursul zilei și va păstra câinele interesat de ocupat. La urma urmei, încercați să faceți mai bine ziua câinelui.

Luați câinele într-un groomer bun

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentineUn câine spălat, curățat și îngrijit va fi un câine fericit (cel puțin după aceea).

Aceasta ar putea fi o situație câștigătoare pentru amândoi. Găsiți un bun groomer local, sau, eventual, chiar luați câinele dvs. un loc mai luxos pentru o experiență de îngrijire a câinilor cu câine și o mulțime de răsfăț. Unele dintre acele locuri vă vor face animalul de companie să se simtă ca o regină sau rege și vor iubi experiența.

Nu poate permite un serviciu de îngrijire? Nici o problema. Dați câinii dvs. o zi spa la domiciliu, dacă puteți face această experiență mai relaxată și mai puțin stresantă pentru el sau ea. Vrei să se simtă curate, dar în același timp, într-adevăr nu vrei să-ți ruinezi ziua câinelui tău pe Valentine`s.

Dați mai mult timp pentru roaming și exerciții fizice

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentineUn câine fericit va fi întotdeauna cel care este exercitat și obosit de la toate alergarea.

Oferiți-vă animalului de companie cu o mulțime de timp pentru a alerga în acel parc de câine. Sniffing, caută, căutând și tot ceea ce câinele dvs. nu are niciodată suficient timp pentru a face pe plimbări zilnice obișnuite - aceasta este o șansă de a schimba acest lucru, dacă numai pentru o zi.

Experții câinilor știu că câinii care sunt exercitați bine vor fi mult mai fericiți, cu o minte bine stimulată, un corp gata de odihnă și au probleme mult mai puțin de comportament câine. Deci, din nou, petrecând mai mult și relaxând în timp ce câinele dvs. face lucrurile sale este o situație câștigătoare.

Atingeți câinele dvs. mai mult și înghesuiți

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentineASPCA spune că cel mai bun mod de a arăta câinele pe care îl iubești este prin atingerea.

Așa că nu ezitați - Ziua Îndrăgostiților este timpul să vă arătați cât de mult vă place și să vă adorați prietenul tău. Petreceți o mulțime de timp nu numai că fuzionați de câinele dvs. în parc, dar și în apropierea împreună.

După o zi lungă de picnic, vizitatorii și parcuri de câine în roaming, cuddling pe canapea ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie. Știm cu toții ce iubesc canini: freacă de burtă și zgârieturi de urechi. Aceasta este ziua de a vă deplasa atenția și să vă concentrați asupra dăruirii câinelui dvs. ceva mai mult de doar 5 fripturi de burtă. Lăsați-vă pooch-ul să se bucure de acest lucru la maxim.

Jucați o mulțime de jocuri împreună

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentineExercitarea corpului și a minții câinelui dvs. prin playtime este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă menține FIDO fericit. 

Majoritatea câinilor iubesc să joace jocuri și mai ales dacă pot face asta cu proprietarul pe care îl încearcă întotdeauna să vă rog. Păstrați câinele ocupat de-a lungul acestei zile și o generează cu multă atenție. Obțineți o listă de jocuri împreună, fie că este în parc, în casa dvs. sau ambele.

Amintiți-vă cât de ultima dată ați jucat cu Pooch și sesiunea a durat 10 minute? Ultimul joc de preluare, care a fost de numai 15 minute. Ne plictisim să facem același lucru din nou și din nou, dar nu câinii noștri. Dacă iubesc jocul, vor să continue să o joace. Acum este momentul să vă supuneți dorințelor câinelui dvs.

Lăsați-vă pooch-ul socializat cu ceilalți

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentineCâinii sunt animale sociale, dar cele care stau foarte des la domiciliu, în mod normal, nu primesc suficientă socializare.

Ziua Îndrăgostiților este momentul perfect pentru a lăsa câinele dvs. să întâlnească alte canini sau chiar alte animale. Aceasta este ziua în care majoritatea proprietarilor de animale de companie iubitoare și de îngrijire vor lua câinii lor afară pentru plimbări mai lungi și vor avea un picnic împreună în parc sau să urmeze altfel unele dintre aceste sfaturi de câine de top.

Împreună cu câțiva alți proprietari de câini sau întâlniți-i în parc, și că puii dvs. își petrec timpul împreună și socializați. Poate că vor intra în jocurile lor vechi sau, eventual, să găsească noi prieteni în locul în care vă aflați. Punctul este de a lăsa câinele dvs. socializează în măsura în care bara sa pentru cerința de interacțiune socială este plină.

Dă-ți câinele că tratați suplimentar

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentineÎn ziua de Valentine, opriți-vă îngrijorarea pentru un minut despre & # 8220; prea mult, & # 8221; și dă-ți puii că tratatul gustos pentru un impuls în fericire.

Există foarte puține sărbători într-un an când ne putem strica caninele la fel de mult. Această zi este momentul să vă opriți îngrijorarea cu privire la cât de multă greutate veți pune din acea masă cu altele semnificative, acele bomboane pe care le consumați toată ziua sau dacă câinele dvs. ar trebui să aibă acele foarte puține bucăți de câini tratează.

Relaxați-vă și bucurați-vă de vacanță și încercați să oferiți aceleași oportunități pentru animalul dvs. de companie. Veți juca mai mult, petrec mai mult timp, cuddling și având un picnic cu prietenul tău în această zi. Toate acestea sunt oportunități excelente pentru câțiva câini suplimentari tratează pentru pooch-ul dvs. pentru a vă bucura pe deplin de zi. Și puteți face întotdeauna unele Câine sănătoase tratează tu.

Pregătiți o masă de casă gustoasă

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentineArată cât de mult vă iubești câinele cu o masă foarte gustoasă, nutritivă și sănătoasă pregătită în Ziua Îndrăgostiților.

De ce să nu vă împliniți în această zi pe câteva ingrediente de înaltă calitate și să petreceți o perioadă bună de timp pregătirea câinelui dvs. o masă cu adevărat sănătoasă, dar delicioasă de casă? Există atât de multe rețete disponibile online astăzi, de la ieftine și simple la restaurantul de 5 stele în valoare de căutare.

Chiar dacă câinele dvs. nu poate aprecia cât de mare va arăta placa de carne de doggie, ea va aprecia cu siguranță modul în care acele păsări gust. Poate scădea câțiva mai mult ca un extra și lăsați câinele dvs. să completeze ziua cu această masă superbă de câine de casă și un stomac plin.

Permiteți ceva spațiu și timp de odihnă

Modalități de a arăta câinilor pe care îi iubești pe ValentineDupă toate alergarea în jur, lăsați câinele să-l doarmă bine și să-și respecte confidențialitatea.

Dacă ați planificat toată ziua pentru dvs. și puștii dvs. să vă bucurați de Valentine la maxim, nu uitați, de asemenea, că aceste animale de blană pot obosi. Scopul dvs. ar trebui să fie de a avea suficientă timp de joc, mese minunate împreună, petreceți timp să vedeți locuri noi și să alergați în jur și apoi să vă odihniți la sfârșitul zilei.

Se odihnește unul de celălalt. Dă-ți câinele un spațiu, pentru că chiar și cei cuddlici vor dori în cele din urmă ceva timp singur. Respectați dorințele câinelui dvs. și aveți un loc în care câinele dvs. se poate retrage de la dvs. pentru o vreme și pur și simplu puiul. Dacă câinele tău are propria lui Crăciun de câine sau posibil un întreg Casa de câine Pentru el însuși, acest lucru este mai ales unde va petrece restul serii. Dar, în cele din urmă, pooch-ul tău a avut probabil una dintre cele mai minunate zile ale vieții sale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Moduri de a arăta câinilor pe care îi iubești pe valentine`s