12 Idei minunate pentru lista de găleți de câine

Deseori creăm o listă de lucruri de lucruri pe care dorim să le facem, să experimentăm și să realizăm "înainte de a muri, & # 8221; Dar asta nu trebuie să fie singurele criterii.

Dacă aveți un tovarăș de blană, puteți crea și o listă de găleți de câine, astfel încât să puteți planifica activități înainte și să creați experiențe pe care le puteți comoara pentru restul ambelor vieți. Acum, să gândim, dacă erați un câine, ce ați pune pe dvs. și # 8220 de lucruri esențiale de făcut "# 8221; listă? Iată 12 idei minunate pentru a include în lista dvs. de găleți:

1. Mergeți la o călătorie de drum

Mergeți la o călătorie de drum
Joseph Sohm / Shutterstock.COM

Autorul câștigător al premiului Pulitzer John Steinbeck (& ​​# 8220;Fructele mâniei", Apoi 58, sa angajat pe o excursie de drum încrucișat cu Pudelul său de 10 ani, Charley, în anii 1960. Fiul lui Steinbeck a spus că tatăl său a vrut să ia excursia după ce a fost diagnosticată cu o boală. Aventurile autorului cu Charley pe drum au devenit o altă carte de cea mai bună vânzare. Dar, în timp ce nu toată lumea poate să-i scoată un roman câștigător pentru această idee de listă de găleți, tu și câinele tău ar putea fi într-o aventură de viață, de asemenea, dacă te duci împreună. Dacă nu știți încă, câinii sunt însoțitori atât de dornici și de încredere Călătorii rutiere auto că nu vrei să ai vreun altcineva cu tine.

2. Încercați Skydiving (în cele din urmă)

Nu există o mulțime de oameni care pot spune că au încercat skydiving, motiv pentru care este de obicei pe lista de găleți din toată lumea. Și sunt categoric nu o mulțime de câini care au făcut în special skydiving, iar câțiva canini curajoși care au încercat sunt probabil cei mai răi canini să existe. În marină, câinii de etanșare au fost instruiți pentru Skydive și par prea buni la ea. Un grup de câini din Africa de Sud, de asemenea au fost skydiving pentru a împiedica oamenii de bord. Dacă câinele dvs. are o lovitură de daredevil, atunci skydiving ar trebui să fie în lista sa de găleți. Va fi o experiență diferită, cu siguranță!

3. Se răsucește la spa doggie

Se răsucește la spa doggie

Dă-ți câine o zi de răsfățare la un spa de doggie. Aceste instituții nu fac scăderea obișnuită și îngrijirea, deoarece personalul trageți toate opririle pentru a oferi puii un tratament relaxant și întinerire, că ei se bucură de siguranță. Doggie Spas are masaje de companie, facials, depunere de unghii și servicii poloneze. Câinele dvs. se poate bucura, de asemenea, de o baie într-o baie de apă caldă plină cu petale de trandafir, în timp ce mănâncă Filet Mignon. Unele dintre cele mai luxoase Doggie SPA costă oriunde între 50 până la 200 de dolari o noapte, în funcție de locația și serviciile oferite.

4. Consultați un psihic psihic

Consultați un psihic psihic

Vă întrebați vreodată ce gândește câinele dvs? De ce nu aduceți pooch-ul unui comunicator animal sau intuitiv animal care ar putea vorbi cu câinii? Psihile de companie ca Pilloud Bridget a ajutat o mulțime de proprietari de animale de companie să-și dea seama ce se întâmplă cu câinii lor. Ea a făcut asta timp de 15 ani, iar rezervările sale sunt umplute luni în avans. Pilloud a spus In un interviu că ea înțelege scepticismul de la oameni pentru că există lucruri pe care nu le crede. PET Psychic a spus că câinii pe care i-au întâlnit au povesti interesante de spus. Nu ați vrea să știți care este povestea câinelui vostru?

5. Au o patetă de ziua de naștere

Au o patetă de ziua de naștere

Sărbătoriți piatra de hotar a câinelui dvs. cu o petrecere de ziua de naștere, plină de jocuri, baloane, pălării de petrecere, înghețată Doggy și cea mai mare tort de ziua de naștere. Din moment ce acest lucru nu se întâmplă de multe ori, poate că este bine să vă răsfățați în mâncare, dar dacă vă faceți griji pentru câinele dvs stomac deranjat Apoi găsiți un magazin de specialitate care să pregătească ziua de naștere prietenoasă câinelui. Luați în considerare totuși că o parte poate declanșa stresul, mai ales dacă câinii nu sunt familiarizați. Este mai bine să inviți câinii pe care îl cunoaște deja poochia ta. Dacă nu, lăsați-vă Fido să fie familiarizați cu câinii înainte de a planifica partidul. Poate că pot avea o dată de joacă sau petrec zile în parc de câine luni înainte de bashul mare.

De asemenea, citiți: 35 de aventuri de vară unice de a avea cu câinele dvs

6. Vizitați seniorii la o casă de îngrijire medicală

Vizitați seniorii la o casă de îngrijire medicală

Studiile arată că câinii sunt extrem de terapeutici, în special pentru vârstnici și mai ales dacă aveți a Terapie Rasa de câine. Luați în considerare faptul că faceți o informare și aduceți-vă câinele într-o casă de îngrijire medicală pentru a-și înveseli rezidenții seniori de acolo. Va fi o experiență terapeutică și plină de satisfacții atât pentru oameni, cât și pentru animalul dvs. de companie. Asigurați-vă că organizați vizita cu administratorii casei, deoarece unii ar putea permite câinilor în zonele exterioare ale instalației numai, dar nici unul nu este permis în interior. Groom câinele dvs. bine înainte de a vizita bătrânii și întotdeauna lăsați animalele de companie să fie pe lesa când sunteți acolo.

7. Alăturați-vă unei clase de yoga câine (Doga & # 8221;)

Alăturați-vă unei clase de yoga câine

Clasele de yoga de câine, cunoscute și ca Doga, devin foarte populare. Am discutat despre practica Doga și a tuturor beneficiilor sale câteva cu ani în urmă, unele dintre ele au fost dovedite științific. De asemenea, am avut un instructor Doga cunoscut Anne Appleby pe podcast-ul nostru Cine a menționat de ce fiecare proprietar de companie trebuie să-l încerce. Practic, poate fi o experiență de vindecare și calmare atât pentru oameni, cât și pentru canini. De asemenea, poate crește legătura dintre câini și proprietarii lor. Potrivit unui alt profesor de yoga câine Mahny Djahanguriri prin intermediul Sănătatea de zi cu zi, Câinii vor putea să-și ridice energia proprietarilor. Nu ar fi o legătură minunată de a avea cu puii voștri?

8. Aflați mai multe despre ADN-ul câinelui tău

Aflați mai multe despre câinele dvs

Este câinele tău de rasă mixtă? Nu vă place să aflați mai multe despre strămoșul său? Știați că puteți comanda a Testul ADN de câine pentru a afla pedigree-ul său real? Este ușor să beneficiați de serviciile online pentru o taxă. Testele ADN variază totuși, iar cele mai ieftine nu oferă o analiză detaliată care să ajute proprietarii să învețe despre potențialele boli, deci alegeți cu atenție opțiunile. Samantha a intervievat mai mulți profesioniști din industrie și a vorbit despre fiabilitatea și acuratețea acestor teste ADN de câine cu insideri, geneticieni și veterinari; Iată-te un podcast pentru a asculta la.

9. Aflați CPR pentru câini

Aflați CPR pentru câini

Dacă există ceva de pus pe o listă de găleți de câine care este adecvată, atunci este să înveți cum să faci CPR pentru câini. Există mai multe modalități de a face acest lucru, dar clasele CPR pentru câini sunt cel mai bun și mai distractiv mod; ei pot, de asemenea, să salveze viața caninei, literalmente. Verificați cu medicul veterinar local pentru unele recomandări despre unde să vă înscrieți pentru o astfel de clasă. Dacă nu există niciunul, poate întrebați de la localitatea dvs Crucea Rosie Dacă desfășoară o pregătire pentru CPR PET și dacă există clase locale, de ce să nu cereți prietenilor dvs. să se alăture și cu câinii lor? Faceți o zi de ea și învățați o abilitate valoroasă. De asemenea, puteți afla mai multe despre el În acest ghid în prealabil, așa că știi ce te primești (și prietenii tăi).

10. Ia o binecuvântare biserică pe 4 octombrie

Ia o binecuvântare biserică pe 4 octombrie

Oricine este religios, sau cel puțin interesat de idee, ar trebui să marcheze pe data de 4 octombrie în calendarul lor. Este sărbătoarea Sf. Francis de Assisi, sfântul patron al animalelor și este și Ziua Mondială a animalelor. În acea zi, adu-ți câinele într-o biserică catolică. Cele mai multe biserici catolice din întreaga lume își țin bine binecuvântarea animalelor de companie în această zi. De ce nu încercați ceva ce nu ați mai văzut și veți vedea cum îi place și fiditul tău?

11. Faceți o fotografie cu Santa sau Bunny de Paști

Faceți o fotografie cu Santa sau Bunny de Paști

Câinele dvs. probabil nu știe încă că Santa nu există, așa că nu distrugeți această idee pentru el - obțineți pooch-ul pentru a întâlni această persoană celebră. Dacă câinele dvs. este confortabil cu oamenii în costume, atunci de ce să nu-l duceți la Santa (sau poate iepurașul de Paști) la mall pentru o oportunitate de fotografie? Dacă animalul de companie nu este confortabil în jurul unor oameni ciudați, în special cei din costume roșii și blănuri mari (sau o blană de iepurană falsă), atunci există întotdeauna alternativa "# 8212; Puteți face un photoshoot acasă cu un fotograf profesionist PET și angajați-vă propriul dvs Dog Fotografie Abilități pentru un film distractiv.

12. Aflați o nouă abilitate

Aflați o nouă abilitate

Nu ar fi minunat dacă câinele tău știe cum să folosească o skateboard sau să salve de frânghie sau să joace volei sau să conduci o bicicletă? S-ar putea să fi văzut că câinii fac asta pe YouTube (ca aici) Și dacă sunteți atât de înclinat, ați putea petrece timpul să vă antrenați câinele pentru a învăța o abilitate dificilă. Acest lucru ia o mulțime de dedicație și timp, dar ai putea cheltui ore productive să-ți cunoști mai bine câinele. Nu este nevoie să vă grăbiți și această antrenament, deoarece cel mai important lucru este că câinele dvs. este sigur și vă distrați împreună cu ajutorul listei de găleți.

Indiferent ce decideți să faceți cu câinele dvs., amintiți-vă că aceste animale loiale sunt ușor de făcut din punct de vedere tehnic. Ei vă vor iubi indiferent de ceea ce faceți împreună, așa că ați pus ceva - orice - pe lista de găleți de câine și lăsați aventurile să înceapă!

Citiți următorul: O listă a tuturor sărbătorilor de câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

12 idei minunate pentru lista de găleți de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Idei minunate pentru lista de găleți de câine