Revizuire: jucarii pentru câini rogz

Majoritatea câinilor se bucură de joc cu unii Tip de jucărie. Unii câini le place să joace remorcher-de-război sau să aducă, în timp ce alții se bucură doar de mestecat sau purtând jucării în jur. Jucarii de câine Rogz vin într-o varietate de stiluri pentru a satisface nevoile de aproape orice câine. Oferind o varietate de jucării pentru animalul dvs. de companie se va asigura că nu se plictisește.

Dacă credeți că jucăriile câinilor sunt doar un instrument pentru a vă menține animalul de companie distractiv și din părul dvs., gândiți-vă din nou. Oferind o varietate de tipuri potrivite de jucării va păstra Fido stimulate mental, care este o parte importantă a îngrijirii în mod corespunzător pentru el.

Jucarii de câine RogzLa fel ca noi, câinii noștri doresc stimularea mentală. Fără ea, se vor plictisi și vor începe să găsească lucruri de a se distra. La fel ca un copil plictisit, acest lucru va duce probabil la distrugerea animalelor de companie ceva sau în a intra în ceva ce nu ar trebui să atingă.

Dând câinelui dvs. o varietate de jucării îl va păstra fericiți și sănătoși. El va putea să se joace și să se distreze, ceea ce îl va împiedica să caute ceva de făcut pe cont propriu. Să nu mai vorbim, cumpărarea unei grăunte de jucării de câine de calitate este obligată să fie mai ieftină decât înlocuirea mobilierului, a încălțămintei, a îmbrăcămintei și a oricăror altceva pe care câinele dvs. îl poate ruina.

Jucarii de câine Rogz sunt făcute de o companie care pretinde titlul de "# 8220; cea mai tare unelte de companie din lume & # 8221; care este făcută cu materiale de înaltă calitate, durabile. Jucăriile lor de câine sunt foarte accesibile și am fost interesat să le verific să văd dacă merită prețul.

Rogz Câine Jucării Revizuirea

Jucarii de câine Rogz

1. Scrubz

După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, aceste jucării sunt minunate pentru a juca remorcher-război. Câinii noștri iubesc să joace remorcher împreună, iar jucăriile lor scrubz încă se țin bine după 2 luni de joc dur.

Jucarii de câine RogzAceste jucării de câine Rogz sunt fabricate dintr-un amestec gros, bumbac-poliester țesute. Ele sunt concepute pentru a ajuta Curățați dinții câinelui în timp ce mestecă. Așa cum demonstrează în revizuirea video de mai sus, ei fac, de asemenea, zgomote de crackling și crunching pentru a vă menține puii distrați și angajați.

Jucăriile câinilor Scrubz sunt disponibile în 3 dimensiuni - mici, medii și mari. Avem mediul (roz) și dimensiunile mari (albastru). În funcție de dimensiunea că câinele dvs. are nevoie, puteți achiziționa unul dintre aceste jucării pe Amazon pentru $ 6.03- $ 13.99.

2. Yumz

Jucăriile care pot fi umplute cu tratamente și alimente sunt favorite pentru fetele noastre, în special pentru labradorul nostru. Îmi plac aceste tipuri de tratamente, deoarece păstrează câinii noștri ocupați mai mult de doar câteva minute. Ele sunt minunate pentru momente când nu am capacitatea de a juca cu ei, ca atunci când avem o companie sau când lucrez.

Jucarii de câine RogzRogz și-a creat jucăria de câine Yumz pentru puii ca a mea. Acestea sunt fabricate din cauciuc termoplastic (TPR), care este 100% sigur, condus gratuit și complet reciclabil.

Există o gaură prin centrul jucăriei care poate fi umplute cu tratamente sau unt de arahide. Acest lucru transformă o jucărie tradițională de câine într-un lucru interactiv, stimulativ mental.

Câinii noștri asemănători cu versatilitatea acestor jucării de câine Rogz. Au laturi texturate care masca gingiile animalelor de companie in timp ce mesteca. Plus, forma lor unică îi face să se rătăcească erratic pentru o distracție suplimentară în timp ce pretinde.

Yumz sunt, de asemenea, disponibile în 3 dimensiuni -br, mediu și mare. În funcție de dimensiunea că câinele dvs. are nevoie, puteți achiziționa unul dintre aceste jucării pe Amazon pentru 7 USD.99- $ 12.99.

3. Tumbler

Un altul dintre favoritele câinilor noștri este tratarea jucăriei de distribuire. Aceste tipuri de jucării drop tratează sau kibble sporadic, pe măsură ce câinele îi împinge în jurul podelei.

Jucarii de câine Rogz vin într-un soi de distribuire de tratament, de asemenea, paharul. Aceste bile din plastic dură pot fi folosite ca o jucărie sau o Un alimentator lent. Ele sunt, de asemenea, mașina de spălat vase în condiții de siguranță pentru curățarea ușoară.

Jucarii de câine RogzPlasticul greu este foarte durabil și cred că se va ridica bine la chewers grele.

Îmi place că jucarul de pahare are nivele de dificultate reglabile. În revista mea video de mai sus, demonstrează cât de ușor este să ajustați nivelul. Puteți începe pe cel mai simplu nivel, și creșteți treptat dificultatea, deoarece câinele dvs. este obișnuit să se joace cu această jucărie.

Paharul este disponibil numai într-o singură dimensiune și vine în 4 culori. Puteți achiziționa unul dintre aceste jucării de câini Rogz pe Amazon pentru $ 15.99. Ca și în cazul tuturor celorlalte jucării de câine Rogz, aceasta este o valoare bună pentru bani, mai ales dacă câinele dvs. este foarte motivat de alimente.

Citiți următorul: Top 50 cele mai bune jucării interactive pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: jucarii pentru câini rogz