Cum să faci un câine fericit în 8 pași simpli

Mă simt vinovat când trebuie să-mi las câinii acasă singur când sunt la serviciu. Știu că o mulțime de părinți de companie se simt la fel. Locul de muncă principal ca proprietar de câine este să înveți cum să faci un câine fericit, iar aceste 8 sfaturi ușoare sunt sigur de a excita FIDO. Ei vor fi o mulțime de distracție pentru tine, de asemenea.

Pentru a vă face câinele fericit, trebuie să vă concentrați asupra sănătății mentale și fizice ale animalului. Câinii sunt inteligenți, creaturi sociale. Gândiți-vă la tipurile de lucruri care vă fac fericiți: contactul fizic, afecțiunea, activitățile distractive și jocurile stimulative mintale.

Același lucru se poate spune pentru câinele dvs. Știm cu toții că dragostea și atenția sunt căi sigure de a face ca animalele noastre să zâmbească. Dar învățând cum să faceți un câine fericit este mai mult decât afecțiunea fizică. Mai jos sunt cele 8 sfaturi cele mai bune care vor face ca pupul vostru fericit si ajuta la consolidarea legăturii dintre voi doi.

Mai multe moduri: 40 sfaturi despre cum să-ți faci câinele fericit

Cum să faci un câine fericit

Cum să faci un câine fericit1. Joaca jocuri

Jocuri sunt o modalitate sigură de a vă face câinele fericit. Jocuri tradiționale, cum ar fi Tug-of-War și Fetch, sunt distractive pentru majoritatea câinilor. Dacă pooch-ul dvs. nu pare în aceste tipuri de jocuri, încercați ceva puțin mai interesant sau unic, poate chiar a Joc de bord.

Câinii iubesc lupta cu tine - este o formă preferată de joc pentru majoritatea. Atâta timp cât câinele dvs. înțelege cum să joace ușor, au un meci de lupte din când în când. Și, nu uitați să vă lăsați să câștigați uneori!

Stiai asta Câinii îi place să danseze? E o un fapt simplu de viață. Și da, "dansul" lor nu este nimic mai mult decât sărituri și să alerge în jurul tău în timp ce asculți muzică și dansați-vă, dar este un joc distractiv, totuși.

V-ați ascunselea este unul dintre jocurile mele preferate pentru a juca cu pachetul meu. Câinii iubesc să caute și să urmărească lucrurile, și asta vă pot include. Ascunderea și căutarea este un joc minunat pentru câini și proprietarii de câini, în special într-o casă cu o mulțime de locuri ascunse. Învățând câinele dvs. să se ascundă în mod corespunzător poate fi o provocare, dar se poate face.

2. Aventurile în aer liber

Sună ca un nu-brainer. Toată lumea știe că câinii trebuie să fie scoși pentru o plimbare. Ceea ce mulți proprietari de câini sunt, totuși, este că mergeți la o plimbare este una dintre activitățile foarte favorite pentru puii tuturor raselor, dimensiunilor și vârstelor.

Plimbarea nu este doar despre obținerea câinelui tău afară pentru o pauză de baie. Faceți-o mai interesantă - întoarceți-o într-o aventură! Mergați în zone noi, dați câinelui o mulțime de timp pentru a mirosi și a explora și încercați să mergeți la plimbări cu unele dintre prietenii tăi câine. Puteți chiar transforma aceste plimbări într-o oportunitate de antrenament de câine.

Alte aventuri în aer liber, cum ar fi înotul, drumeții, îmbarcare și caiacuri pot fi, de asemenea, distractive pentru câini. Este identică mentală și fizică pentru câini pentru a explora noi locuri. Pupul tău va iubi aventurile în aer liber și este o modalitate excelentă de a arde orice energie excesivă.

3. Cuddles

Mergând afară și a fi activă nu este singurul lucru câinilor iubesc. Contact fizic este o mare parte a păsărilor tale fericite. Dacă sunteți obosit după o zi lungă, nu vă simțiți ca și cum ați fi nevoie să vă luați câinele pe o excursie de 3 mile. Snuggling pe canapea va fi bine!

Cult de timp este una dintre cele mai ușoare modalități de a face un câine fericit. Dușind-l cu laudă și afecțiune va pune un zâmbet pe fața puilor. Indiferent cât de ocupați sau obosiți sunteți, este important să renunțați la timp de zi cu zi pentru a vă oferi câinelui ceva afecțiune fizică.

Câinii care joacă împreună

4. Jocați datele

Socializarea corectă este extrem de importantă pentru câini. Deși ar fi foarte distractiv pentru o perioadă scurtă de timp, cum doriți să interacționați numai cu câinii pentru tot restul vieții? După un timp, ați dori să vă însoțiți pe un alt om. Același lucru se poate spune pentru câini.

Pupul tău își petrece cea mai mare parte a timpului cu oamenii, și asta e bine. Dar este important ca el să-și petreacă timpul cu alți câini. Când învățați cum să faceți un câine fericit, gândiți-vă la înființarea Jocați datele cu alți câini sau luând vizite săptămânale la parcul de câine pentru a vă socializa animalul cu alți câini.

5. Rotiți jucăriile

Jucăriile noi sunt, de asemenea, un instrument excelent de utilizat pentru a face un câine fericit. Dacă câinele dvs. are o jucărie veche, mestecată, care este preferată, asta e bine. Păstrați-l. Dar, oferindu-le o nouă jucărie din când în când, este ceea ce majoritatea câinilor de fapt preferați.

Și dacă câinele dvs. sunt la fel de răsfățat ca a mea, rotiți jucăriile sale în mod regulat. Puneți jucării noi de 2 sau 3 ori pe săptămână. Când ați pus jucării noi, ridicați unele dintre celelalte jucării și le puneți departe pentru o vreme.

Jucăriile rotative păstrează câinele dvs. stimulați mental și interesat de jucăriile pe care le-a disponibil. Practic, este o modalitate excelentă de a împiedica ca câinele să se plictisească cu selecția sa de jucărie.

6. Jucării interactive

Jucării interactive, Jucării puzzle și tratați jucăriile de distribuire sunt o altă modalitate ușoară de a vă face ca pupul fericit. Îi păstrează distrați și oferă mai multă stimulare mentală decât jucăriile tradiționale de mestecat.

Am revizuit multe jucării interactive diferite. Puteți verifica aceste recenzii de produs pentru a vedea ce tip de jucărie poate fi cel mai bine pentru companionul dvs. canin:

Dog Agility Training

7. Instruire

Formarea este o modalitate excelentă de a lega cu câinele dvs. S-ar putea să nu credeți că ar fi distractiv pentru animalul dvs. de companie, dar de fapt este! Câinii iubesc structura de antrenament și este o activitate stimulativă mentală pentru ei.

Dacă câinele dvs. este deja instruit în ascultare, asta e bine. Puteți lucra la alte tipuri de formare care va fi distractiv și distractiv pentru amândoi. Antrenament de agilitate, Nasul de lucru și de formare câinele dvs. de făcut Trucuri interesante sunt toate modalitățile distractive de a face câinele dvs. fericit.

8. Masaj

La fel ca oamenii, un corp de câine este obosit după o zi lungă. Câinele dvs. se va bucura de un masaj rapid (când făcut corect) la fel de mult cum ați fi, pentru că relaxează mușchii lor și oferă un sentiment plăcut.

Sunt multi beneficii pentru sănătate de masaj de câine. Masarea animalelor de companie pentru cel puțin 10 minute pe zi poate ajuta:

  • Coborâți tensiunea arterială a câinelui
  • crește circulația
  • ajutor în digestie
  • întăriți sistemul său imunitar
  • Reduceți stresul și anxietatea câinelui
  • reabilita mușchii obosiți și reduce durerea și umflarea

Știi câinele tău mai bun decât oricine. Îți cunoști și îi place și îi place și știi ce îl face fericit. Încercați aceste sfaturi dacă căutați ceva nou, dar amintiți-vă și favoritele vechi ale puilor. Nu este greu să faci un câine fericit și este unul dintre cele mai pline de satisfacții pe care le vei face vreodată.

Citiți următorul: 4 moduri de proprietate pe câine îi face pe oameni fericiți (pe baza cercetării)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un câine fericit în 8 pași simpli