De ce ne place câinii atât de mult

De ce ne place câinii atât de mult

Oamenii de pretutindeni adoră câini. De la videoclipuri amuzante YouTube pentru a mângâia un câine pe stradă, aproape toată lumea iubește câinii. Dar de ce ne place câinii atât de mult? Alte animale de companie sunt drăguțe, afectuoase și inteligente. Cu toate acestea, câinii dețin un loc deosebit în inimile noastre care nu pot fi înlocuite.

Dacă vă întrebați și # 8220;De ce îmi plac atât de mult câinii?& # 8221; Ei bine, nu mai întreba că avem răspunsurile. De la apariția lor la comportament, am enumerat toate motivele pentru care oamenii adoră câini. Unii sunt evident și unii vă pot surprinde, dar de ce să nu aruncați o privire?

8 motive pentru care oamenii iubesc câinii atât de mult

Am rezumat motivele superioare pentru care toți iubim câinii atât de mult:

Lor le pasă

Câinii sunt astfel de creaturi dulci. Ele formează relații între ele, oameni și s-au dovedit a experimenta empatia. Sa constatat chiar că, ca oamenii, câinii vor căscat După ce proprietarul lor este un alt semn al empatiei. Dar acest lucru nu este, este aplicarea lor de îngrijire care ne-a prins inimile.

Când cumpărăm puii noștri o nouă jucărie, ei adoră. Nu contează dacă costă un dolar sau douăzeci, apreciază tot ce facem pentru ei (în cea mai mare parte!). Indiferent de modul în care ne simțim despre noi înșine, aceste creaturi mici nu ne judecăm. Ne iubesc necondiționat Și în fiecare zi putem veni acasă la ei învârtindu-i cozile și gata să se joace sau să se hrănească. În plus, drama ne poate să ne plagă la locul de muncă sau în relațiile noastre. Câinii nu-i pasă, sunt aici să te adoră și să te ajute și nu sunt interesați de niciun conflict uman.

De ce ne iubim câinii
Aproape toată lumea adoră câinii!

Uită-te la ei!

Cutia lor. De la adorabilă Jack Russell terrier la Goofy Marele Dane, Fiecare rasă de câine are propriile lor trăsături iubitoare pe care ne adorăm. Dar să ne confruntăm cu toții, toți avem propriile noastre rase preferate. Unii dintre noi preferă niște câini pufos, cei pe care îi putem înghiți și purtam cu noi în aventuri. Alții preferă puterea frumoasă a unui Rottweiler împreună cu urechile lor pliate adorabile și natura blândă.

Care nu iubește când văd un câine fericit? Când își pleacă picioarele din față pentru a indica jocul sau un câine vechi de câine spre tine, coada de răsturnare pentru atenție. Ceva despre ochii lor frumoși și natura fericită este doar adorabil! Mai ales cățeluși, variații de culoare rare și rase de câini. Câini pentru copii? Nu este nimic mai bun decât miniaturalul, fericit și animalele dulci. Dar cum rămâne cu câinii cu un ochi albastru și un ochi maro? Cu atât mai neobișnuit, cu atât mai bine și le iubim.

Câinii ne confruntăm

Empatia și îngrijirea de la câini sunt ajutorul perfect pentru orice proprietar albastru. Nu numai că, dar natura lor este ceea ce îi face să fie perfecți pentru a lucra serviciu roluri. De la calmare a unui copil cu o anxietate ridicată pentru a îndruma calm un proprietar orb, câinii ne-au beneficiat de viața noastră exponențial cu înțelegerea emoțiilor lor.

Toți proprietarii de câini pot să povestească cel puțin o ocazie în care au ajuns acasă după o zi teribilă, iar câinele lor a recunoscut aceste sentimente de tristețe. De la o dispoziție în mod normal de primăvară, mulți câini se vor liniști când vin la tine să vă aducă mângâiere. Alții, poate că cei puțin mai confuzi, vă vor lega să vă înveselească cu o mulțime de sărutări. Indiferent de modul în care fac acest lucru, aceste creaturi știu că ceva este greșit și doresc să ajute. Ei fac acest lucru pentru că ei le pasă de noi și cum poate cineva să nu adoră și să aprecieze asta?

Ele sunt cu cătușe naturale

De la stroking la linguri, pooches Dragostea de a primi și de a acorda atenție. Poți să stai pe canapea și să iasă în picioare să se așeze pe poala ta. Aproape fiecare câine iubește o plimbare bună. Uneori, trebuie doar să fiți capabili pe cineva, iar acești tipi sunt întotdeauna mai mult decât dispuși să se rotească.

Această trăsătură este, de asemenea, mare pentru extroverte și introverte, deoarece sunt fericiți să se hrănească cât de des sau cât de puțin vă place, totul depinde de rasă și de individ! Fie ca suntem cinstiți, uneori o cățeluș de catelus este mult mai bun decât cel al unei persoane, mai ales dacă ați avut un argument. Oamenii de știință concluzionează că câinii de mângâiere și cuddling pot, de asemenea, să ajute Reduceți stresul. Ei au descoperit, de asemenea, că sănătatea mintală a câinilor și a proprietarilor au beneficiat de odată cu înfundarea reciprocă și și-a consolidat relația. Acesta este un plus imens despre deținerea unui pooch.

Ei aduc bucurie

De la Cuddles la Playtime, câinii ne aduc o fericire că nu mulți alții ar putea. Ele sunt creaturi pur nevinovate care trăiesc să se distreze și să iubească și cât de minunat este că putem încorpora compania lor în lumea noastră? Obținerea unui cățeluș ne permite să vizionăm cei mai buni prieteni, dar un prieten de salvare oferă atât de multă iubire. Fiecare câine este minunat și poate aduce un zâmbet în fața dvs. în cele mai grave zile.

Există un tip de câine pentru fiecare persoană și gospodărie. Dacă aveți copii, puteți obține un câine blând, dar jucăuș de dimensiuni medii. Acestea pot crește alături de copiii dvs., îi pot sprijini în zilele proaste și pot juca cu ei la sfârșit de săptămână! Întrucât, dacă vă place să faceți excursii și să trăiți singuri, există o rezistență perfectă de înaltă rezistență, câine iubitor de natură care vă însoțește pe aventuri. Fiecare persoană are o pooch care să se apeleze la ei, ceea ce îi face mai ușor să se îndrăgostească.

Câinii ne confruntăm
Mulți câini se vor liniști atunci când vin la tine să vă aducă mângâiere.

Ne ține angajat

Atât mental, cât și fizic, un câine ne poate menține angajat și stimulat. Pur și simplu jucând cu ei timp de o jumătate de oră până la o oră pe zi poate ajuta sănătatea noastră fizică și psihică. Cei care suferă de anxietate și depresie sunt recomandați să dețină un animal de companie în timp ce vă țin angajați, vă încurajați din casă și vă pot ajuta bunăstarea globală.

Dacă vă plictisit acasă, câinii pot ajuta adesea să vă ocupați timpul liber. Asigurați-vă că vă amintiți ce un angajament mare sunt. Dar dacă aveți timpul liber pentru a vă îngriji în mod corespunzător, vă pot ține ocupați, vă pot oferi noi interese și aventuri. Puteți petrece o mulțime de timp, creând îmbogățirea pentru puii dvs. Tratamente înghețate în blocuri de gheață sau noi jucării ascunse cu mirosuri bune le pot păstra distrați ore întregi. Și bucuria pe care o aduc în timp ce o priviți pentru uneori ore este imensă.

Câinii ne împiedică

Câinii cer Plimbare zilnică pentru a le menține să se simtă fericiți și sănătoși. Aceste plimbări ne pot aduce beneficii la fel de mult ca ei! Ne poate elibera de la închiderea Oficiului de pe pauzele noastre sau de ne-am dat niște aer curat seara. În plus, plimbări pot progresa la drumeții sau se desfășoară pentru a crește în continuare sănătatea și fitness.

Puteți chiar să vă gândiți să faceți prietenul cel mai bun prieten al tău de antrenament. Jucând cu ei în curte cu jocuri precum Chase, remorcher de război și aruncarea unei minge pot păstra atât puiul cât și vă potriviți. Combinați jocul alături de plimbări pentru cele mai bune rezultate. Amintiți-vă să creați treptat de la mers pe jos la alergare și drumeții, mai ales dacă atât tu, cât și puii ta sunt noi la ea. Dar în curând vă veți bucura de ea și ei vă vor motiva mai mult decât oricine cu coada de vagabond cerșind să continuați.

Îi iubesc gătitul

De câte ori ați gătit pentru prieteni sau familie și ei și-au întors nasul la gătit? Nu pur și simplu nu ți-a ignorat mâncarea, dar sa plâns de tine. Poate fi destul de dezamăgitor! Dar cu câinele tău, ei vor deveni cel mai adesea tot ceea ce ați gătit pentru ei. Și chiar dacă nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice insulte.

Desigur, acesta este doar un bonus suplimentar de proprietate de câini, dar este sigur că vă faceți ziua când ați pus efortul de a găti pentru ei. Întotdeauna asigurați-vă că evitați Ingrediente toxice Când le dau un pic de gătit sau gătit ceva doar pentru ei. Le puteți oferi un pic de gătit, ca un tratament, sau puteți găsi niște mare Rețete de câine care sunt sigur că vor fi apreciate! Acesta este, de asemenea, un timp minunat pentru dvs. dacă sunteți interesat de coacere și gătit.

De ce ne place câinii atât de mult - întrebări frecvente

Pentru a vă asigura că această întrebare comună a fost răspunsată, am căutat toate întrebările aferente și le-am pus într-o întrebare frecventă.

De ce îmi iubesc câinele mai mult decât oamenii?

Pur și simplu pune, Câinii sunt minunați, oferă dragoste necondiționată, în timp ce oamenii pot fi mult mai multă dramă. Cu stresorii de zi cu zi, conflictul și confuzia oamenilor pot provoca, este minunat să primiți o companie care este doar distractivă și iubire. Un câine vă va iubi indiferent de circumstanțe și să fiți încântați să jucați, să mergeți și să vă luați.

Rezumatul principal este că oamenii pot provoca conflicte și supărări în timp ce câinii pot fi complexi, dar niciodată rău intenționați. Ele sunt prea bune pentru a vă provoca probleme de acele tipuri. În schimb, trebuie doar să vă faceți griji că sunt pregătiți și mestecați-vă pe mobilierul dvs!

Câinii știu că îi iubești?

Există dovezi care sugerează acest lucru Câinii știu când îi iubești înapoi. Oxitocina este cunoscută ca hormonul de dragoste și atât noi, cât și câinii produc acest lucru atunci când privim și interacționăm unul cu celălalt. Ei au descoperit, de asemenea, să-l producă din cauza empatiei, așa că atunci când arătați fericire simt fericirea. Acest lucru, alături de o legătură emoțională care este evidentă poate fi folosită pentru a concluziona că vă cunoașteți că le iubiți!

În plus, pentru ca un câine să dezvolte o legătură de încredere cu dvs., se înțelege că trebuie să fie reciprocă de ambele părți. Prin urmare, câinii sunt conștienți de faptul că sunteți vulnerabili și blândi cu ei, de asemenea.

Câinii ne iubesc înapoi?

Câinii ne iubesc absolut înapoi! Nivelurile lor de oxitocină cresc dramatic atunci când privesc și interacționează cu noi. Ele sunt, de asemenea, mult mai sănătoase atunci când în contact social bun cu oamenii. Câinii vor mânca în mod corespunzător, se joacă și vor arăta un comportament mai pozitiv atunci când în limitele cu cineva în care au încredere.

În cele din urmă, câinii vor încerca de bună voie să caute compania și interacțiunea, deoarece se bucură de ea. Îi pasă de compania noastră și se simt în siguranță cu noi.

Cum câinii își aleg persoana preferată?

Câinii își aleg persoana preferată pe baza modului în care acestea sunt tratate. De la cele mai multe cuddle, plimbări și tratează, acestea sunt factorii care pot forma o legătură puternică. Cu toate acestea, câinii pot avea o persoană preferată sau își pot iubi familia în mod egal, depinde de rasă și de individ.

Cum câinii își aleg persoana preferată
Câinii își pot iubi familia în mod egal, depinde de rasă și de individ.

Există atât de multe motive pentru care ne place câinii atât de mult încât este greu să o rezumăm într-un singur articol. Ei ne dau iubire necondiționată și ne aduce bucurie în atâtea moduri diferite. Cea mai bună parte? Aceste frumoase suflete ne iubesc la fel de mult cum le iubim.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce ne place câinii atât de mult