Lăsați câinele dvs. Să moară în mod natural acasă

Mulți oameni sunt surprinși de emoțiile care apar după moartea lor de companie cu patru picioare, câinele lor. Ei vin să se simtă, chiar vinovați, pentru durerea pe care o simt.Merită să ne amintim că câinele nostru făcea parte din viața noastră, rutina noastră și casa noastră în aceste momente. În plus față de dragostea pe care am venit să o simțim pentru el, era familia, un prieten și un partener. Ne întrebăm, ar trebui să las această ființă specială, câinele meu, să moară în mod natural acasă?

Deseori, nu suntem conștienți de faptul că nu numai că plângem animalul pe care îl iubim atât de mult, dar plângem și pierderea acelui timp fericit în viața noastră. Ne-a dat în acel moment și pentru obligațiuni, a ajutat la crearea cu alte persoane și animale, care au devenit importante pentru noi.

Deci, cum lăsăm un câine să moară în mod natural acasă? Să ne uităm la unele dintre lucrurile implicate atunci când este iubitul nostru trece și dacă aceasta este decizia corectă pentru dvs.

Proprietarii câinilor luptă pentru ca câinii să moară în mod natural

Cel mai tânăr membru al casei și vârstnici care trăiesc doar cu compania câinelui lor sunt oamenii cei mai afectați de această pierdere.Nu ar trebui să le lăsăm în pace și este datoria noastră să fim atenți la diferitele lor stări emoționale.

Este important să aveți grijă de dvs. în timpul acestui timp dificil. Nu ar trebui să ne fie rușine de a simți durerea și de a plângeam o ființă care a fost cu noi atât de lungă și pe tot parcursul vieții sale. Câinele a trăit probabil o mare parte din viața sa în compania noastră. L-am văzut să crească și să devin un adult și chiar un partener vechi. Este normal să vă simțiți apatici când pleacă, fără să vrea să vadă oameni, să nu se simtă ca orice, chiar să nu vrea să mănânce și așa mai departe.

Cu siguranță vor exista oameni care nu înțeleg aceste sentimente sau știu cum să aprecieze tristețea pe care o provoacă (în special cei care au crezut întotdeauna că "nu este nimic mai mult decât un câine"). Compania altor iubiți de animale poate fi esențială. În aceste momente, este mai important ca oricând să aveți pe cineva să împărtășească sentimentele. Faceți un efort de a vorbi despre pierderea.

După ce ați lăsat câinele să moară în mod natural - fazele de doliu

Oamenii care au a pierdut un câine iubit va înțelege perfect când citiți acest lucru. Este important să vorbim despre animalele noastre și despre modul în care ne simțim în legătură cu absența lor cu cei care înțeleg. Va fi o experiență personală în aceste zile, când fiecare trebuie să se confrunte, în felul lor, pierderea. Vom avea zile dure, dar trebuie să mergem prin ele pentru a procesa plecarea unui iubit, cum ar fi câinele nostru pe termen lung. Care se ocupă cu aceste etape poate fi mai ușor dacă permiteți ca câinele să moară în mod natural la domiciliu, deoarece aveți timp cu ei.

Veți experimenta diferite etape de durere pe care le veți trece pentru a ajunge la următorul. În realitate, este un proces de ajustare emoțională după pierderea unui iubit, în timpul căruia diverse emoții concurează unul cu celălalt. Etapele diferite pot fi explicate separat, dar sunt rareori prezentate într-un mod ordonat. Ei se pot suprapune și se amestecă, dar trebuie să le experimentați pe toți pentru a finaliza procesul de vindecare. 

Negare 

Negarea este prima etapă a durerii; Se întâmplă când refuzăm în mod flagrant să acceptăm pierderea. Nu vrei să crezi ce sa întâmplat. Crezi că se pot întoarce. Se simte încă ca un vis rău. 

Furie

Cu tine sau cu alții. Este furia, furia și furia pe care o simțim atunci când realitatea a ceea ce sa întâmplat este adevărată, că iubitul nostru a trecut. 

Negocieri

Negocierea este etapa în care încercăm să facem ceva, un pacct sau un acord cumva. După moarte, vă întoarceți și analizați situația și ce s-ar fi întâmplat dacă circumstanțele s-au schimbat. Noi toți ne întrebăm în acest moment ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut asta sau asta.

Depresie

În această etapă, vă simțiți în dificultate, înfricoșătoare, dureroasă. De multe ori plângem și într-un fel, vă puteți simți vinovat sau regret. Veți începe să realizați că pierderea este irevocabilă și că trebuie să continuăm să trăim fără prezența unui lucru atât de important în viața noastră.

Acceptare

Acceptarea este când ne simțim gata să acceptăm realitatea morții prietenului nostru cu patru picioare. Suntem conștienți de faptul că nu se va întoarce niciodată și ne întoarcem la viața noastră mai calm. Acest lucru nu înseamnă că ne oprim să ne gândim la ei (ei ne vor însoți întotdeauna în gândurile noastre), dar că putem continua cu acceptarea faptului că nu vor mai fi niciodată lângă partea noastră.

câinele mor în mod natural 

PHase of OVerifică LOSS Când lăsați câinele dvs. să moară în mod natural

Dacă vă decideți să lăsați câinele dvs. să moară în mod natural acasă, acel moment special cu câinii noștri, în cele din urmă, ne poate ajuta să ne confruntăm cu pierderea mai ușoară decât dacă s-au îndepărtat de noi la medicul veterinar. Unele simple sfaturi care ne pot ajuta să ne confruntăm cu pierderea a câinelui nostru în modul cel mai pozitiv sunt:

Învățând să depășească tristețea

În aceste momente, este necesar să avem ocazia de a fi trist și libertatea de ao exprima cu prietenii familiei și de încredere. Acest pas nu este ușor, dar este esențial să se confrunte cu moartea animalului în cel mai bun mod posibil. Amărăciunea nu ar trebui să fie singurul sentiment în memoria câinelui nostru. Este bine să recuperați momentele împărtășite cu câinele în aceste momente triste și să învăț să rămânem cu acel sentiment plăcut.

Nu ezitați să plângi

Lacrimile exprimă durerea pe care o simțim și ajutăm la eliberarea durerii interioare. Este normal să pierdeți un iubit și să recunoaștem că este primul pas în a face față pierderii.

Nu vă învinuiți niciodată pentru moartea animalelor

Este obișnuit, în special în situațiile de pierderi traumatice și bruște, cum ar fi cele care au avut loc din cauza unui accident sau a unei boli bruște. Aceste sentimente apar pentru că ne simțim responsabili pentru bunăstarea animalelor noastre și nu înțelegem cum s-ar fi putut întâmpla. În ambele cazuri, prietenul nostru a plecat pentru totdeauna, iar cheltuielile de a căuta vinovații pot fi irosite energia.

Când amintirile bune depășesc durerea

Amintirile plăcute au fost multe, iar momentele bune împărtășesc vor fi întotdeauna acolo. De-a lungul timpului, tristețea dispare încet, dând loc calmului produs de memoria bună a prietenului nostru. Când permitem câinelui nostru să moară în mod natural acasă, ne permitem să prețuim amintirile în timpul acestui timp dificil.

Sunați la veterinarul

În cele din urmă, și când timpul este potrivit pentru dvs., este timpul să contactați a Veterinar de încredere. Ei vă pot ghida și explicați pașii pe care doriți să o urmați și să facilitați pe cineva care vă poate colecta corpul animalului. Unele clinici veterinare vor oferi să dețină corpul până când decideți înmormântare sau incinerare. Cremarea este cea mai comună, iar medicul veterinar va face aceste aranjamente necesare.

Comunicați cu un registru

Procedurile nu sunt complicate pentru proprietarul PET. Este suficient de ușor pentru a apela și a anula Microchipul animalului, constând din cincisprezece cifre. Apoi, moartea este înregistrată în baza de date. În funcție de localitatea în care locuiți, poate exista un recensământ de companie. În acest caz, va fi necesar să proceseze anularea în județul corespunzător.

Permițând un câine să moară în mod natural, nu pierde din vedere 

  • Impactul cauzat de moartea companionului canin poate fi la fel de intens ca cel pe care îl simțim atunci când un membru iubit de familie este pierdut.

    • Este necesar să aveți ocazia să fiți trist, chiar să plângeți, dacă este necesar, și încrederea de ao exprima familiei și prietenilor. 

    • Sentimentul de vinovăție este normal și trebuie să-l asimilați ca parte a procesului de depășire a morții câinelui.

    • Răbdarea este un aliat bun: timpul și memoria momentelor bune împărtășite cu câinele ajută la asimilarea pierderii.

    • Durerea cauzată de moartea iubită poate fi intensă și de lungă durată, dar mai devreme sau mai târziu, subsidează.

câinele mor în mod natural

Ce putem face înainte și după ce am depășit durerea după ce am lăsat câinele dvs. să moară în mod natural?

Puneți cuvintele la rămas bun

Scrierea unei scrisori dedicate câinelui pierdut ajută la organizarea de idei și exprimarea sentimentelor. În câteva cuvinte, puteți să colectați multitudinea de sentimente pe care le trecem și le mulțumesc câinelui nostru, timpul pe care ne-a dedicat-ne și tot ce a contribuit la viața noastră.

Pregătiți un rămas bun

Nu este pentru toată lumea, dar puteți ține o Ceremonia de rămas bun de rămas bun În funcție de ideologia și de bugetul dvs. Există cimitire animale care pot ajuta cu această sarcină și există chiar pagini web pentru a ne aminti pentru totdeauna. Această acțiune are funcția triplă de calmare a durerii inițiale, doliu cu familia și prietenii apropiați și spunând la revedere prietenului tău. 

Păstrați cu rutina.


Timpul pe care l-ați împărtășit a fost plin de programe și rutine care pot deveni acum o povară grea. Este recomandabil să păstrați, cel puțin pentru un timp, aceste obiceiuri.

Ieșiți și faceți o plimbare. Zâmbiți la cei care au fost tovarășii câinelui tău și bucurați-vă de locurile pe care le-ați călătorit cu el, amintindu-vă tot ce ați împărtășit. Amintiți-vă timpul petrecut împreună, jocurile, râde, și vremurile bune pot fi vindecătoare.

Puțin câte puțin, puteți înlocui rutinele vechi pentru alte activități. Este important să păstrați sentimentele și amintirile câinelui nostru ori de câte ori simtim că este nevoie de ea. 

De neînlocuit

Nu este o idee bună să adoptați un câine pentru a înlocui unul care lipsește. Comparațiile sunt comune și este dificil să se aprecieze noul animal când recunoaștem câinele care nu mai este acolo. Fiecare este unică, cu o personalitate diferită și un mod special de a se comporta. Luați-vă timpul înainte de a lua plonjarea. Odată ce ați acceptat moartea câinelui dvs., atunci veți fi gata să adopte altul și dați tot ceea ce vă place să vă simțiți pentru aceste animale.

câinele mor în mod natural

Eutanasia de companie nu este aceeași cu moartea naturală (câinele mor în mod natural)

Eutanasia este o operațiune veterinară care are ca scop scurtarea suferinței animalului prin injectarea unei supradoze de anestezic într-o venă în picioare. Câinele treptat adoarme și pleacă fără durere.

Medicul veterinar efectuează eutanasia după discuție și decizia proprietarului. Această procedură medicală este supravegheată.

Procedura de eutanasie

Animalul este instalat pe masa de operare. El este ținut acolo pentru siguranța lui. Dacă el este anxios sau agitat, i sa dat un sedativ pentru al calm.

VET-ul îl injectează cu un supradozaj anestezic, iar câinele se adormă fără durere și ușor. O a doua doză este folosită pentru a opri funcțiile sale vitale. VET verifică dacă animalul este încă în viață după 10-15 minute. Dacă este necesar, el administrează o nouă doză de produs.

Când animalul este declarat mort, proprietarul său - sau medicul veterinar, dacă este necesar - are grijă de pregătirea înmormântării sale.

Eutanasie pot fi efectuate și prin administrarea de barbiturici. În acest caz, câinele este plasat sub anestezie generală de către medicul veterinar înainte de administrarea barbiturilor. Animalul este astfel adormit anterior, o soluție care pare mai ușor de acceptat pentru unii proprietari. De asemenea, este posibil să exersați această soluție de la o distanță datorită unui cateter care vă va lăsa singur cu animalul dvs. pentru a împărtăși ultimele momente.

Eutanasie durează aproximativ 10 minute. Când câinele tău vă permite ultima suflare, vezica și intestinul său se pot goli în același timp.

Concluzie

Pierderea câinelui nostru este dificilă, fără îndoială, dar nu trebuie să pierdem din vedere că, cu timpul, amintirile se transformă în ceva plăcut și durerea se disipează. Timpul în care animalul ne-a dat este ceva pe care îl vom aprecia și mai mult. Trebuie să ținem cont de faptul că a fost întotdeauna și va fi întotdeauna un membru al familiei iubite și amintite.

Nu există o perioadă stabilită pentru că propoziția să se atribuie, dar ceea ce este sigur este că va.

Citiți următorul: 15 moduri de a vă pregăti pentru ultimele zile ale câinelui vostru de moarte

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lăsați câinele dvs. Să moară în mod natural acasă