7 Moduri de a spune câinelui dvs. "Te iubesc"

Cele 7 moduri de a-ți spune câine că te iubesc

Există multe modalități pentru ca proprietarii de animale de companie să determine Dacă câinele lor îi iubește. Dar cum proprietarii de animale de companie își reciproc gestul în așa fel încât câinii vor înțelege? Iată șapte lucruri pe care le puteți face pentru a le spune câinelui pe care le iubiți în limba de câine. Luați indicații din aceste sfaturi pentru modalități de a arăta câinele dvs. dragostea voastră.

1. A stabili un contact vizual

Dă-ți câinelui un contact vizual cu ochii pentru a arăta cât de mult îl iubești. In conformitate cu New York Times, Când proprietarul câinelui și gazele de schimb de animale de companie, își construiesc nivelurile de oxitocină. Oxitocina este cunoscută ca hormonul de dragoste care se dezvoltă și între o mamă și un copil nou-născut. Dar nu provocați câinele dvs. la o privire în jos, deoarece el ar putea considera acest lucru ca o formă de agresiune - contactul cu ochii ar trebui să fie scurt și dulce.

2. Ridica-ti sprancenele

Studiile arată că canini analizează privirea oamenilor și recunosc unele dintre semnale. Încercați să vă salut câinele cu o sprânceană stângă. Câinele dvs. va recunoaște acest lucru ca o expresie a iubirii, așa cum este și cum salută pe cineva care sunt interesați. Această expresie îi spune că ești fericit să-ți vezi prietenul tău.

3. Vorbește cu câinele tău

Câinii sunt atrași de sunetul vocii, chiar dacă nu înțeleg limba umană. De fapt, oamenii de știință au descoperit ceea ce numesc "câine-vorbește și # 8221; care proprietarii pot folosi pentru a comunica animalele lor de companie, similar cu modul în care vorbim cu copiii mici, conform Cele mai recente studii. Utilizați un ton special pentru a construi relația și încercați să citiți câinele dvs. pentru a arăta că îl iubiți ca și cum va găsi vocea voastră calmare și mângâiere.

4. Asculta-i

Nu ascultați doar sunetul lor sonor și latch-urile, dar înțelegeți și câinele dvs limbajul trupului. Veți avea o legătură mai bună și veți avea o legătură mai puternică cu puști dacă știți ce indici să ridicați din mișcările și expresiile sale. În plus, câinii folosesc o mulțime de semnale corporale pentru a-și exprima gândurile și sentimentele. Dacă știți cum să vă acordați atenție, le spuneți în mod esențial că le iubiți foarte mult pentru a comunica cu ei.

5. Lăsați-i să se sprijine pe tine

Lăsați-i să se sprijine pe tineDacă aveți a CÂȘTIGUL DE CÂȘTIGĂRI, sunt mult mai probabil să caute contactul cu dvs. Câinele dvs. vă place să vă sprijiniți de tine când vă culcați pe canapea? Ei stau și se sprijină de picioare când stai pe banca de parc? Acesta este un semn de încredere și dragoste - lăsați câinele dvs. să vă sprijini cât de des posibil să spuneți că apreciați compania sa. Ca animale sociale, câinii se bucură în contact fizic cu oamenii lor.

Unii experți câini precum Cesar Milan au spus că câinii își exprimă dominația dacă se sprijină literalmente pe oamenii lor și acest lucru ar trebui privit ca un comportament rău. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă a acestui lucru și alți experți nu sunt de acord. S-ar putea uneori să fie un semn că el este înfricoșător sau frică de ceva. Dacă știți cum să citiți indiciile câinelui, atunci puteți acționa în consecință pentru a reduce orice comportament pe care nu doriți să îl repetați.

6. Ia-i drumul împreună

Dacă câinele dvs. are propriul pat să dormi, de ce să nu vă răsfățați din când în când și să-l lăsați pe pat cu tine? Împărtășiți un moment minunat împreună prin faptul că aveți timpi de somn într-o duminică după-amiază pentru o experiență de relaxare și de legare. Studii arată că există o mulțime de beneficii pentru sănătate pentru a se prăbuși și a dormi pe pat cu câinele dvs. Veți simți stresul de ridicare a corpului dvs. și veți obține o odihnă corectă cu puii voștri.

7. Faceți mai mult decât mergeți la o plimbare

Obligațiunile sunt consolidate când proprietarii de animale și câinii au împărtășit experiențe. O plimbare zilnică este o modalitate bună de a construi încrederea și comunicarea cu câinele dvs. și este minunat să faceți acest lucru în fiecare zi și să îl încorporați ca parte a rutinelor dvs. Câinele dvs. va aștepta cu siguranță această activitate. Cu toate acestea, a face mai mult decât plimbări zilnice pot fi chiar mai bune, în special atunci când implică activități noi (pentru câine) cum ar fi Drumeții, cu barca și multe altele.

Citiți următorul: 12 moduri distractive de a lega cu câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Moduri de a spune câinelui dvs. "Te iubesc"